PDA

View Full Version : Euro 2004

Mircius
14 Jun 2004, 07:11
Hello football fans.... Eu unu nu sunt un fan al balonului rotund, dar sunt cel mai mare fan al akipei Angliei. Last night am crezut ca o sa fac un atak de cord, vazand cu i-a bataie de la ****** de francezi care, cine a vazut meciul, au jucat ca o cizma. Cred ca asta a fost un blestem de la Oliver khan care au pierdut identic in finala Ligii Campionilor cu MAnchester United. Cred ca i-a ajuns blestemul.... Cu toate ca sunt Beckham maniac, o sa-i spun una de dulce: F*** YOU BECKHAM!!!!

Mircius
14 Jun 2004, 07:12
Ala e votu meu. Sper ca va incepe prost, si va termina f bine.... ma refer la Anglia offcourse...

Mircius
14 Jun 2004, 07:19
:((

LadyEowyin
14 Jun 2004, 07:23
Vive la France! :w00t:

raptor
14 Jun 2004, 08:28
Lituania,Olanda sau Grecia.Yay!

PoliFanAthic
14 Jun 2004, 09:05
Mey, unde-i Italia? :huh:
Si, raptor, e Letonia nu Lituania :)

MinRep
14 Jun 2004, 10:07
Bei, chiar ati uitat de Italia, mei! Cum se face una ca asta?

Daca ar fi sa aleg, totusi, eu zic Anglia!

Mircius
14 Jun 2004, 12:35
scuze pt fanii Italiei, am uitat pur si simplu de ea.... acum puteti vota si italia... :?

Gaandalf
14 Jun 2004, 14:47
Zidane - Anglia = 2 - 1 merita sa cashtige Zidane campionatul ptr cum ajucat aseara.
Franta - a meritat sa cashtige.

iepurilah
14 Jun 2004, 14:54
Last night am crezut ca o sa fac un atak de cord, vazand cu i-a bataie de la ****** de francezi care, cine a vazut meciul, au jucat ca o cizma.

Parerea mea e ca francezii au jucat mult mai bine decat englezii, numa' ca nu prea s-au apropiat de poarta! Zidane magic iar!
Si nu m-asteptam sa rateze Beckham penalty. L-au tampit femeile :D

Ionutz55
14 Jun 2004, 15:42
da fie cum spunetzi voi.
scuze mircius dar daca faceai un chestionar trebuia sa scrii toate echipele nu doar pe cele care crezi tu :x
in al doilea rand exista un topic despre fotbal in care se discuta despre euro 2004 deci acesta nu are nici un rost
in al treilea rand englezi sunt terminatzi impreuna cu al lor beckam
o echipa cu o singura ocazie de gol si un penalty ratat care e dominata 60 de minute nu prea are rangul de castigatoare a EU+RO 2004
iar mai departe favorite clare sunt spania, italia si franta in aceasta ordine dupa parerea mea

raptor
14 Jun 2004, 21:19
Mey, unde-i Italia? :huh:
Si, raptor, e Letonia nu Lituania :)

Letonia voiam sa zic :happy: ...sheesh!oricum,bafta lor!Mult succes.si alte alea care se ureaza la asemenea ocazii

LadyEowyin
15 Jun 2004, 08:21
Italia - mizerabil au jucat.

Ionutz55
15 Jun 2004, 10:43
foarte mizerabil, din cauza lor nu am baut decat apa :(

Gaandalf
15 Jun 2004, 13:49
Bulgarii se ingramadeau sa declare ca vor cashtiga campionatu shi au luat 5-0 aseara ... :lol:

Ionutz55
15 Jun 2004, 16:50
macar ei au mentalitatea de invingator, nu ca noi
cine se duce acolo nu poate sa zica ca vrea sa iasa din grupe ci sa castige
bine cazul bulgariei este exclus dar cred ca echipa romaniei putea sa bata aproape orice echipa de la euro inclusiv italia la jocul prestat ieri

MinRep
15 Jun 2004, 17:06
Italia - mizerabil au jucat.

Ei, n-au jucat chiar mizerabil. Mie mi s-a parut ca au jucat calculat, nu au riscat cu Danemarca, pentru ca asta parea cel mai greu meci. Atat ca nu au anticipat scorul din Suedia-Bulgaria, iar acum si Italia si Danemarca sunt obligate sa bata Suedia ca sa fie sigure de calificare. Altfel, Suedia castiga grupa si se califica cine bate Bulgaria mai bine (sau cine scoate egalu' cu Suedia).

cred ca echipa romaniei putea sa bata aproape orice echipa de la euro inclusiv italia la jocul prestat ieri

Poate pe Anglia, Danemarca si Portugalia, da' italienii sigur ne bateau!

Ionutz55
15 Jun 2004, 18:35
ai vazut cum au jucat cu danezi?
adica ii bateam pe danezi si nu ii bateam pe italieni care au jucat prost si au fost dominatzi tot jocul
nu stiu daca ne ardea suedia, dar oricum era o grupa aparent usoara

MinRep
15 Jun 2004, 18:51
Stai linistit, ca italienii nu jucau asa de linistiti cu noi. Ieseau mai mult in atac si, in plus, in ultimii ani ne-au batut de ne-a sunat apa in cap, fara sa dam vreun gol. Asta ajuta la moral. Iar pe danezi nu ii cunoasteau asa de bine si pareau periculosi...

Cu Suedia pateam ca in '94.... probabil... :(

Ionutz55
15 Jun 2004, 18:54
nu dar eu zic ca italia nu e in forma maxima si din cauza asta poate reuseam un rezultat frumos

Danny
15 Jun 2004, 19:35
Favorite dupa mine ar fi Franta, Spania sau, de ce nu...Olanda. Abia astept meciul din seara asta contra Germaniei.

Ionutz55
15 Jun 2004, 20:05
poate ai dreptate danny, dar olanda nu prea este in forma maxima asa cum nu este nici germania
in privinta spaniei eu sper sa reuseasca macar finala

TLD
16 Jun 2004, 08:38
Franta.. doamne fereste! Sa nu o vad pe primu loc ca fac genocid... Fav mea Olanda.. pacat de egalu de aseara...
p.s: se mai vb intr-un loc de euro.. hotarati-va! Ori acolo ori aici! ;)

Ionutz55
16 Jun 2004, 12:15
io zica sa vb dincolo

Blanche
16 Jun 2004, 14:02
Tot "Vive la France" :)
Daca nu, sa fie Olanda

herbert
16 Jun 2004, 15:15
as vrea sa castige, in ordine: Spania, Anglia, Portugalia... ultima Franta, Rusia penultima...
P.S. simpatic avatarul lui reptor. ce ma, ti-a tras taticul PRM-ist vreo scatoalca dupa ce Funar a pierdut alegerile la Cluj?

PoliFanAthic
16 Jun 2004, 22:29
Uite Rusia si Elvetia si lipsesc recentele finaliste Germania si Cehia. Tststs din nou. ;)

raptor
18 Jun 2004, 09:36
herbert,nu ma amuzi,dar mersi oricum de apreciere.Pe viitor cred ca poti intui unde o sa te rog sa-ti bagi parerile despre orientarea politica a lu tac;miu.