View Full Version : Stilul personal
Lady_Skar
25 May 2004, 21:07
Sa vorbim putin despre haine, accesorii si ce inseamna ele pentru voi?
Simtiti ca haina face pe om? Care este stilul vostru? Credeti ca hainele voastre trebuie sa exprime ceva anume... de exemplu sa aiba un mesaj.
Credeti ca nudity is the best policy? :D
astea fiind spuse. Eu ma imbrac cu cam orice dar am o preferinta pentru articole cu dragoni pentru ca imi plac la nebunie. Desi ma laud ca nu am un stil anume, azi cand m-am dus la cumparaturi m-am trezit gandindu-ma de multe ori "nu e stilul meu"
poate absenta stilului sa fie un stil?
Nightwane
25 May 2004, 21:23
i sometimes wear a pink tu-tu (only when i'm drunk) :D
in general port haine negre....sau portocalii...and that about covers my syle...
Mister Fuzzums signing off.
Mala Portugal
25 May 2004, 22:40
Din nefericire eu am inceput sa port roz si cand sunt treaza. Calc serios pe urmele blondei de la drept....mai ales ca imi sta inca mintea la o geanta roz de plus pe care am vazut-o zilele trecute. I must have it!
Sm�agol-Gollum
25 May 2004, 22:58
in general port blugi negri sau albastri......bluze shi tricouri colorate inchis.....shi de lenjeria intima nu va mai zic :? ;)
Leonard
25 May 2004, 23:12
se simte deja instinctul de cuib Ikea pe acest topic.
"We are by-products of a lifestyle obsession.
...
The things you own, end up owning you" (Tyler Durden)
Simtiti ca haina face pe om? Care este stilul vostru? Credeti ca hainele voastre trebuie sa exprime ceva anume... de exemplu sa aiba un mesaj.
..fireste ca hainele transmit un mesaj, dar cine stie sa-l descifreze cu exactitate??
Stilul tine de personalitate... daca iti schimbi stilul asta inseamna ca ti-ai schimbat personalitatea?
Alex Leo Serban
26 May 2004, 07:30
eu tin f mult la stil... desi nu se vede :P
chiar am aparut in 'time out'-new york, in noiembrie 99, la pagina style watch 8) 8) (de nimic n-am fost mai mindru in viata mea!) acolo mi-am descris stilul asa: 'casual with a difference'... i still think it describes me :)
cit despre 'lipsa stilului care e un stil' - of course, dar trebuie sa fie o lipsa constienta & asumata/declarata.
'nudity, the best policy'? yeah - when it's psychological nudity; politica mea a fost, always, sa spun lucrurile cele mai shocking despre mine, nelasindu-le celorlalti decit 'sansa' de a le repeta :D
cit despre nuditatea propriu-zisa, ea se numeste nudism & e ceva banal; i do it every summer :oops:
bravo pt topic lady!
Gaandalf
26 May 2004, 10:32
Cu asta vroiam shi eu sa incep dar Leo al nostru mi-a luat-o inainte. Este un subiect interesant care ridica foarte multe semnde de inintrebare. Daca punem prea mult accent pe felul cum aratam - suntem considerati superficiali shi "de suprafatza". But there's a flip size to that coin ... Nu te potzi imbraca orishicum. Adik sa luam manelishtii ca exemplu: ii vezi in pantofi negrii shi blugi care nu se asorteaza catushi de putzin, mai arunci un tricou bomba cumparat din nu shtiu ce galerie (mai sunt alea care cica sunt rupte :lol:) - shi uite asha te-ai facut de cacat. Mai sunt cei indiferentzi care se imbraca la plesneala shi nu prea le pasa.
Mie imi place sa dau mai multzi bani pe o imbracaminte care shtiu ca este de firma shi nu ma trezesc peste 1 luna k s-a rupt sau s-a desprins ceva. Totushi uneori exagerez in privintza hainelor shi o dau in materialism. Caut numai haine scumpe - chiar foarte scumpe - pentru ca shtiu ca nu multa lume ishi cumopara haine de genul asta la un asemenea pretz.
Preferintze: blugi largi cat comozi pentru tot pachetul, blugi de club precum shi tricouri de club, hanorac mai mulat nu chiar larg - tot de club, iar la incaltzaminte - in nici un caz pantofi ... :sick: ci ghete de iarna portocalii gen "where the ghetto at?" adidashi - ghete pentru basket shi Nike Cort3Z tot pentru club - mai old school.
Poate ca exagereze poate k nu ... nu-mi place sa vad pe altu imbracat la fel k mine ... :x
Poate ca exagereze poate k nu ... nu-mi place sa vad pe altu imbracat la fel k mine ... :x
Cum ar putea ?? :D doar daca ii imprumuti tu hainele ...
Gaandalf
26 May 2004, 11:18
Cum ar putea ?? :D doar daca ii imprumuti tu hainele ...
Ziceam de cazul in care l-ash vedea pe unul cumparandu-shi aceleashi haine - m-ash enerva... io sa nu vad pe altu k se imbraca la fel k mine... :x
dream_arizona
26 May 2004, 11:45
cit despre nuditatea propriu-zisa, ea se numeste nudism & e ceva banal; i do it every summer :oops:
sunt de acord ca e ceva banal si in plus nici nu am prejudecati, dar ma enerveaza putin nudismul la mare...( nudismul asumat la vama veche sau in 2 mai). hippies from a to z ? :w00t:
orice s.ar spune oamenii sunt judecati dupa hainele pe care le poarta...sau nu le poarta... 8) unii o si merita ptr ca ajunge sa.i vezi imbracati/dez cat sa iti dai seama ca sunt :sick: sick?? sau de prost gust?? sau kitch??
Nightwane
26 May 2004, 11:56
Din nefericire eu am inceput sa port roz si cand sunt treaza. Calc serios pe urmele blondei de la drept....mai ales ca imi sta inca mintea la o geanta roz de plus pe care am vazut-o zilele trecute. I must have it!
uhm...eu sunt baiat...si nu port roz ... :huh:
Gaandalf
26 May 2004, 14:08
sunt de acord ca e ceva banal si in plus nici nu am prejudecati, dar ma enerveaza putin nudismul la mare...( nudismul asumat la vama veche sau in 2 mai). hippies from a to z ? :w00t:
F@cking hippies ... kill 'em all ... :x
revenind la problema stilului, io zik ca ori il ai ori nu il ai
esentialul la haine e sa`ti vina bine, sa ti se potriveasca, si sa nu te inregimenteszi in vreun trrend stupid doar ca se poarta
revenind la problema stilului, io zik ca ori il ai ori nu il ai
esentialul la haine e sa`ti vina bine, sa ti se potriveasca, si sa nu te inregimenteszi in vreun trrend stupid doar ca se poarta
Exact
Alex Leo Serban
26 May 2004, 20:28
ma enerveaza putin nudismul la mare
in alta parte decit la mare e cam greu sa-l porti :D
cit despre hippies - mie imi place stilul lor, mi se pare sexy, ce nu-mi place e ca majoritatea sint jegoshi ca dracu :sick:
ce se poarta la greu (stiti probabil) sint ceea ce francezii aici numesc 'tongs' - adik obisnuitii slapi :lol: sint de toate culorile, modelele & imaginatiile, nici nu stii pe care sa-i alegi :? eu mi-am luat ink de anul trecut o pereche de la muji, cu talpa stil 'camouflage' & bareta transparenta 8) in skimb, am cautat azi ca un disperat blugi "clasici" (eu prefer lee) & n-am gasit ce vroiam! :x vroiam bleu-deskis, drepti - clasici, ce mai! ei bine, nu mai exista decit cu liniutze, raiuri, eventual evazati sau rupti :((
ce vremuri traim! :(
Alex Leo Serban
26 May 2004, 20:30
whaddafuck!!! :o iara mi-a iesit dubla :oops:
sorry.
Leonard
26 May 2004, 22:48
sorry.
in loc sa-ti ceri scuze, poti sa apesi pe butonul de stergere cand se mai intampla (asta daca nu o faci intentionat)
sorry.
in loc sa-ti ceri scuze, poti sa apesi pe butonul de stergere cand se mai intampla (asta daca nu o faci intentionat)
Si asta, dar pentru a evita situatii de genul asta, sa activeze administratorii faza cu Flood control. Sa nu poti trimite un mesaj dupa altul decat la interval de 15 secunde... ar fi mult mai usor
Alex Leo Serban
27 May 2004, 07:18
cind am apasat sa trimit, mi-a aparut 'impossible d'afficher cette page' - c-asa zic frantujii -, asa ca, logic, am mai trimis o data... dupa care iar mi-a aparut, asa ca m-am prins :oops: !
da unde-i butonul ala!?
dream_arizona
27 May 2004, 10:00
[quote="Alex Leo Serban
in alta parte decit la mare e cam greu sa-l porti :D
[/quote]
:o pai s-ar putea purta in private : in casa, in gradina, in jurul piscinei personale :P sau pe plaja proprie ;) (apropo de stilul personal) ... nu te enerveaza locurile special amenajate ptr practicarea nudismului...??!! ma rog, 2 mai si vama sunt mai permisive la acest capitol...
Leonard
27 May 2004, 16:16
chestia cu nudistii imi aminteste de Louis de Funes in Jandarmul din Saint Tropez: "Vos Papiers!" :)))
Lady_Skar
27 May 2004, 16:44
...
I am Jack's fashion sense.
8)
La Cannes anul acesta, ca-n fiecare an, s-a facut un clasament a celor mai bine imbracate femei.... sa vedem ce a iesit. Apoi cu cele mai prost imbacate....tam-tam
-Charlize Theron a fost o sirenã într-o rochie verde creatã de John Galliano pentru Dior.
-Laetitia Casta, cu o rochie argintie cu paiete creatã de Laris Azzaro.
- Uma Thurman, o romanticã într-o rochie Dior bleu deschis, brodatã cu cristale.
- Ashley Judd, o pãpuºã într-o rochie Armani roz bonbon cu o floare în pãr.
- Cameron Diaz, la modã, cu o rochie galben deschis creatã de Marc Jacobs pentru Vuitton.
- Jennifer Aniston, ultra sexy într-o rochie neagrã brodatã cu perle de Donatella Versace.
- Natalie Vodianova “într- obucatica” de rochie, cu paiete, verde închis, creaþie semnatã Calvin Klein.
Acum naspa
-Emanuelle Beart, stil hippie, a purtat o rochie confecþionatã dintr-o combinaþie de mai multe tipuri de materiale, multicolore, fãrã armonie între ele.
- Melanie Griffith, într-o rochie foarte strâmtã, ce pãrea a fi mai micã cu douã numere. Mai mult, tatuajul de pe umãr nu era în ton cu evenimentul.
- Alanis Morisette a adoptat o rochie de culoare crem, iar pe deasupra purta o plasã.
- Liz Hurley a purtat o rochie cu imprimeuri de panterã mov.
- Ornella Muti, o rochie cu prea multe volane, prea multe culori, ...
P.S. Le-am luat copy paste asa ca ce scrie acolo e aiurea... :D
Alex Leo Serban
28 May 2004, 14:17
de acord cu uma & charlize, eu o mai adaug si pe tilda swinton, supercool-oasa la decernarea palmaresului :love:
pe celelalte nici nu le-am remarcat :oops: !
da unde era monica, monicaaaaaaaaa - ca n-am vazut-o? :? :o
simteam eu ca-i lipseste canes-ului ceva...
bine c-a avut-o pe vaca mmooooooooooooooore :x :(( :sick:
Serghei
28 May 2004, 21:08
dublu n moncher,
sau o fi o gluma caineasca la adresa recent incheiatului festival!
herbert
28 May 2004, 22:36
bine c-a avut-o pe vaca mmooooooooooooooore :x :(( :sick:
superb! e cea mai buna & adevarata & expresiva "cronica" pe care am citit-o despre cannes 2004 :D
astept o maxima (stil Ayton Senna al criticii de film - aici il citez pe Marcu, pentru totala deruta :P ) si despre TIFF :P :P
Alex Leo Serban
29 May 2004, 10:11
dublu n moncher,
sau o fi o gluma caineasca la adresa recent incheiatului festival!
acu, ce sa zic si eu... daca zic c-a fost calambur, ma dau destept & m-am scos; daca zic c-a fost neatentie/graba/greseala din deshte, nu mai are nici un haz...
so: pick yr choice! :P
raport vestimentar din cluuj
1 daca mai vad pe careva in portocaliu urlu
e o culoare de tarani si toape
2 rozul in toate nuantele lui .....se face mult prea mult uz de el
desi e curvulent, nu ar trebui purtat de tipele care depasesc 60 de kg (am fost generos)
3 impresia clujenilor ca e cool sa te imbraci cat mai in negru ( de preferinta total)
pe caldura asta da prost... zau asa
4 ochelarii de soare (de la tarabe-99.000 sau de la magazine- minim 260.000) sunt NASPHA rau de tot
5 (capitolul achizitii personale)
curea verde, la fabuloasa suma de 10.000
6 ( capitolul ce ma turbeza rau)
ca 2 personaje cunoscute mie din vedere au venit cu tricouri cum aam si io la bagaj
slava cerurlui ca nu ne`am intersectat in acc zi la acc film, ca zau faceam topless
7 nudism nu am vazut, dar am localizat cateva persoane pe care le`as convoca la o sedinta de nudism activ in 2 ( sau grup)
8 modelul de stilish club wear adoptat de unii ca tinuta permanenta e in 95% din cazuri cel putin penibil ca rezultat vizual
9 in incheiere marturisesc ca la tiff am simtit nevoia de a ma accesoriza a bit too much (dar ca sa-l citez pe raposatul Versace "it`s never too much"; asta nu inseamna ca numesc carpele stridente pe care le face oxigenata de donatella haine)
Mala Portugal
31 May 2004, 02:36
4 ochelarii de soare (de la tarabe-99.000 sau de la magazine- minim 260.000) sunt NASPHA rau de tot
Daca vrei te duc si la ochelari de soare frumosi da' mai pui cel putin un 0 in coada.
observ cu oroare ca incepe sa castige teren portocaliul si in capitala
urlu!!!!!!!!!!!!!!!!! :sick: :sick:
Sm�agol-Gollum
09 Jun 2004, 22:16
am vazut la tv ca au scos pe piata ochelari pt caini...
si asta s`ar referi stilul personal al cuiva cunoscut?????
:shock:
observ cu oroare ca incepe sa castige teren portocaliul si in capitala
urlu!!!!!!!!!!!!!!!!! :sick: :sick:
aaa... da... si rozul :sick: :hmm:
Sm�agol-Gollum
09 Jun 2004, 22:38
si asta s`ar referi stilul personal al cuiva cunoscut?????
:shock:
nu neaparat... :) ..dar am observat ca se vorbea mai sus despre ochelari de soare...
mai exact dsp situatia dezastruoasa la acest capitol din cluj
si la faptul ca nu sunt dispus sa dau prea multi bani pe ceva care oricum se pierde, srtica, sparge extrem de usor, indiferent de marca
caut ochelari de soare mari, negri, prin care sa nu mi se vada ochii ( dar prin care, totusi, sa vad ceva)
din pacate in rom trendul general actual este cat mai mici si colorati sau transparenti
Tu vrei din aia a la Blues Brothers?
nu cgiar
si blues brothers mi s-a parut cam un rateu d film
sau ma rog , poate nu eram destul de pliktisit cat sa`l vad cap coada
nu cgiar
si blues brothers mi s-a parut cam un rateu d film
sau ma rog , poate nu eram destul de pliktisit cat sa`l vad cap coada
Partea a doua mi-a placut mai mult, probabil din cauza muzicii.... Johnny Lang, BB King si multi altii, iar la urma cand au inceptu sa cante toti blues-erii de la ora actuala si cu Erykah Badu.... a fost incredibil. Daca nu ar fi fost muzica ... ambele filme ar scartaii mult
Leonard
10 Jun 2004, 16:19
caut ochelari de soare mari, negri, prin care sa nu mi se vada ochii ( dar prin care, totusi, sa vad ceva)
am eu unii negrii, din sticla, prin care nu ti se vad ochii si vezi bine prin ei dar sunt mult prea mari pt mine, daca alerg cu capul in jos chiar imi cad.
daca mai vad pe careva in portocaliu urlu
e o culoare de tarani si toape
oops... tocmai remarcasem ca-mi sta bine cu portocaliu :D
Mala Portugal
11 Jun 2004, 00:08
Eu ma bucur ca am scapat in sfarsit de obsesia care m-a chinuit atatia ani si i-a terorizat pe barbatii din jurul meu, cea a tocurilor de secretara(alea ingrozitoare de 11 cm).Acu' pot zburda fericita
Ambra Blu
11 Jun 2004, 09:20
Eu daca merg in papuci Shanlian am stil personal?
@ambra
da, cum sa nu
stil de calator cu trenul personal (personalul, nu tren proprietate privata)
:D :w00t:
Ingerash
11 Jun 2004, 15:21
caut ochelari de soare mari, negri, prin care sa nu mi se vada ochii (dar prin care, totusi, sa vad ceva)
aia se numesc "okelari de filaj" si sunt doar pt initziatzi...
Nightwane
11 Jun 2004, 18:09
Eu daca merg in papuci Shanlian am stil personal?
doar aia BaoSheng se accepta. Si Didibao da' doar la ocazii speciale.
Didibao sunt cam slabuti, recomand Mike sau Nikes.
Am observat ca se trece de la ochelari Neo, la Stallone
Nightwane
12 Jun 2004, 18:00
astea merg perfect cu un televizor Fony si un cd-player Panafonic.
Leonard
12 Jun 2004, 18:12
eu am ochelari de eclipsa 8), cumpara cineva?
Mala Portugal
12 Jun 2004, 19:23
Cum ai pastrat ochelarii de la eclipsa???? Ce lipsa de spirit civic! Eu tin minte ca, dupa eclipsa, s-au strans ochelarii aia sa se doneze copiilor din africa, sa vada si ei urmatoarea eclipsa. Iti dai seama ca din cauza egoismului tau un copil africa n-a vazut eclipsa?
6 ( capitolul ce ma turbeza rau)
ca 2 personaje cunoscute mie din vedere au venit cu tricouri cum aam si io la bagaj
slava cerurlui ca nu ne`am intersectat in acc zi la acc film, ca zau faceam topless
Ce pacat ca nu gandesc si fetili asa...
La ce soare e acolo, nu cred ca au nevoie de ei
Stilul meu personal rezulta din alegerea zilnica intre 3 culori de tricouri-alb, negru sau rosu.Problema care intentionez sa o rezolv cit de curand prin cumpararea de tricouri de-o singura culoare si eutanasierea celorlalte.
Apropos de ochelarii de 'fliaj' sunt foarte-ok atita timp cit sunt supli si nu iti umbresc toata fata.Pt. ca te poti uita in voie pe strada dupa 'alimente'.
A treia problema ar fi stilul peronal in situatii delicate,cind nu poti trece de bodyguarzi.spalatul parului e un rau necesar.
undead_girl_forever
14 Jun 2004, 19:57
Parerea mea este ca ceea ce imbraci te reprezinta. Akum probabil ati vazut ca stilul anilor '60 e din nou la moda. Vad pe strada numai femei imbracate in alb asortat cu orice alta culoare tipatoare. Buline, carouri, triunghiuri everywhere. Ca sa nu mai vorbim de curelele alea din lac verzi, portocalii, roz s.a.
Eu ma imbrac dupa starea mea de spririt din ziua respectiva, dar in nici un caz nu port culori exagerat de tipatoare. De cele mai multe ori port denim (It never gets old) sau alb. :D
Dar mai e vorba aici si de ce stil adopti. Eu obisnuiesc sa ma iau dupa stilurile de imbracaminte in muzica atunci cand caracterizez vestimentatia cuiva, deci daca ar trebui sa ma caracterizez as zice ca ma imbrac ca o rockerita. Uneori mai adopt si stilul rap... V-am zis, depinde de starea de spirit din acea zi. :happy:
pe mine ma amuza teribil faza cu "starea de spirit". la mine e clar, arunc o geana pe fereastra sa vad cum e vremea si ma imbrac cu ce-mi vine la indemana si e si curat. atat.
daniken
15 Jun 2004, 04:38
astea fiind spuse. Eu ma imbrac cu cam orice dar am o preferinta pentru articole cu dragoni pentru ca imi plac la nebunie. Desi ma laud ca nu am un stil anume, azi cand m-am dus la cumparaturi m-am trezit gandindu-ma de multe ori "nu e stilul meu"
; ) cred ca da! stilul e propriu, adica ce ai in cap. te echipezi cu ce crezi tu ca te aranjeaza, dar daca tii foarte mult la parerea celorlalti,
fi sigura ca ala nu mai e stil, ci moda. te imbraci de impresie, sa placi, sa fii admirata.
eu ma simt bine in orice, chiar si intr-un sac de canepa cu ochiuri rare si legat cu funie groasa la mijloc, de asorte’. nu-mi pasa de ce spun altii, asta ar fi stil, dupa parerea mea, rest e fa>s!
nudity, he he he! pe mijloc de blvd. : lol :
poate fi... in absenta de imaginatie, te imbraci cu ce nimeresti, de gust nu mai vorbim, nu mai are rost.
dech, still is all! aici revin cu un apendix: conteaza foarte mult si stilul de abordare in relatia cu ceilalti
d/\[\] I ke[/] q***~L
; ) grey
Galadriel_queen
15 Jun 2004, 08:00
pe mine ma amuza teribil faza cu "starea de spirit".
Gandeste! Ti s-a intamplat vreodata sa fi super-fericit si sa porti negru? Sounds kindda silly to me... Si eu ma imbrac dupa starea de spirit
Nu am atatea haine cate stari de spirit am ! :lol:
iepurilah
15 Jun 2004, 13:13
la mine e clar, arunc o geana pe fereastra sa vad cum e vremea si ma imbrac cu ce-mi vine la indemana si e si curat. atat.
totally agree!
Galadriel_queen
15 Jun 2004, 14:02
la mine e clar, arunc o geana pe fereastra sa vad cum e vremea si ma imbrac cu ce-mi vine la indemana si e si curat. atat.
totally agree!
Amateurs! :lol: :lol: :lol:
ma lasi? te pomenesti ca esti vreo rita muresan ratacita pe acest forum.. :x
Galadriel_queen
15 Jun 2004, 15:11
Ok, so am uitat sa adaug "parerea mea" la mesajul anterior... BIG DEAL! :hmm: oricum fiecare om se imbraca dupa cum vrea si cum are chef. Nu inteleg ce cauta un topic de genul asta pe CINEMAGIA
Nu inteleg ce cauta un topic de genul asta pe CINEMAGIA
Suntem la o cafea... :) discutam de toate.
Galadriel_queen
15 Jun 2004, 15:55
OK... My mistake again, sorry...
P.S. : Dar totusi... :lol:
Daca mergi la o cafea si vorbesti numai de un singur lucru ... iti arunca cineva cafeaua in nas. see Seinfield
daniken
16 Jun 2004, 23:30
OK... My mistake again, sorry...
P.S. : Dar totusi... :lol:
Still dressing... desprea asta era vorba, dech putem schimba _ex:
ce haine poarta actorii... preferati, nepreferati, ori in general. si spun de hainele care le poarta ei in particular, nu in filme!
Totusi... ; ) era la o cafea!
dan I ken
Mala Portugal
16 Jun 2004, 23:30
Gandeste! Ti s-a intamplat vreodata sa fi super-fericit si sa porti negru?
Sigur ca da, negrul subtiaza...so, cu cat port negru mai des, cu atat sunt facuta mai des fericita :lol:
daniken
16 Jun 2004, 23:37
Gandeste! Ti s-a intamplat vreodata sa fi super-fericit si sa porti negru?
Sigur ca da, negrul subtiaza...so, cu cat port negru mai des, cu atat sunt facuta mai des fericita :lol:
hehehe, is cool, very cool!
but! black in white is more fun!
dan I ken
; ) grey
mdaaaaa......
uite ca io am destule haine cat sa merg si dupa starea de spirit si dupa vreme
da faza e ca negrul nu are nici o legatura cu depreesia
cum nici portocaliul nu are nimik de`a face cu bunul gust vestimentar
cat despre a comenta stilul unor actori mi se pare deja aberant
cat despre a comenta stilul unor actori mi se pare deja aberant
just
daniken
17 Jun 2004, 23:06
:love: ce te face sa crezi ca m-ar interesa, va rog chiar sa va certati cat poftitzi~ eu am alte treburi,
ce faceti voi aici e parerea voastra, eu nu am timp de stat de povesti asa ca uitatzi ca ma-ti vazut...pls>! :love:
bye!
Sm�agol-Gollum
17 Jun 2004, 23:10
:love: ce te face sa crezi ca m-ar interesa, va rog chiar sa va certati cat poftitzi~ eu am alte treburi,
ce faceti voi aici e parerea voastra, eu nu am timp de stat de povesti asa ca uitatzi ca ma-ti vazut...pls>! :love:
bye!
what the hell are u doing??? ce naiba postezi peste tot asta???? :hmm: :x
daniken
17 Jun 2004, 23:24
bye!
what the hell are u doing??? ce naiba postezi peste tot asta???? :hmm: :x
ugly face, yack!
I have stile you don’t, be gone...! :love:
iepurilah
17 Jun 2004, 23:27
bah da' tu nu mai pleci?...ca parca ziceai ca ne lasi...lasa-ne odata, mah nene!
Sm�agol-Gollum
17 Jun 2004, 23:28
ca sa nu ma repet, citeste ce am scris la filme in general, la vidocq... :x
daniken
17 Jun 2004, 23:32
ca sa nu ma repet, citeste ce am scris la filme in general, la vidocq... :x
te intrebi cu mintea pe care nu o ai... crezi ca imi pasa de parea ta, poti sa o dai cui vrei, eu nici macar nu ma obosesc sa ma duc pana acolo...
yack! ugly face, bad caracter, bad thing! yack!
pai smeagol schimba avatarul ... ca in rest nu are nimeni ce sa-ti reproseze (you are a cute boy) 8)
Eu cred ca stilul nu tine numai de felul in care te imbraci, ci si de comportament si modul in care gandesti, deci nu este ceva pur legat de exterior.
In ceea ce priveste hainele, culoarea mea preferata este, usor de ghicit, rozul. Totusi incerc sa nu exagerez :D si ma imbrac pe cat posibil in functie de starea de spirit. E f importanta si calitatea lor, deoarece conteaza daca un produs este bun sau nu. Ah, evident e vital ca hainele sa fie f curate, fiind o chestiune de bun simt si respect fata de tine si de ceilalti.
De asemenea, accesoriile sunt importante, dar trebuie sa pastrezi proportiile. E groaznic cand vad pe cineva cu "n" lanturi si bratari ostentative :sick:
Eu cred ca stilul nu tine numai de felul in care te imbraci, ci si de comportament si modul in care gandesti, deci nu este ceva pur legat de exterior.
In ceea ce priveste hainele, culoarea mea preferata este, usor de ghicit, rozul. Totusi incerc sa nu exagerez :D si ma imbrac pe cat posibil in functie de starea de spirit. E f importanta si calitatea lor, deoarece conteaza daca un produs este bun sau nu. Ah, evident e vital ca hainele sa fie f curate, fiind o chestiune de bun simt si respect fata de tine si de ceilalti.
De asemenea, accesoriile sunt importante, dar trebuie sa pastrezi proportiile. E groaznic cand vad pe cineva cu "n" lanturi si bratari ostentative :sick:
buna!
da este adevarat ce spui, insa parerile sunt diferite...
fiecare gandeste la un stil anume, te imbraci cum gandesti, parerea mea.
deci pina la urma stilul tine de fapt de caracter, cred.
eu ma imbrac sport, imi plac hainele lejere care nu ma obliga la un anumit comportament, vreau sa fiu degajat si sa ma simt bine in ce port.
pe curand
bye :)
ALO!!! JIIL!!! AI UN AVATAR IMENS!!!! CINEVA SA-L FACA MAI MIC NAIBI!!!
De ce toate fetele din jurul meu isi pun cercel in buric?? What's up with that??
daniken
24 Jun 2004, 01:48
De ce toate fetele din jurul meu isi pun cercel in buric?? What's up with that??
:lol: tu ce crezi? o fi vreun semn? - sau poate nu!*
http://anfrax.ru/img/kbi100403.jpg
da, mai cred ca e ele prea subtile pt tine
au descoperit the joy of buricu-lingus si vor sa aiba parte de cat mai mult
Ambra Blu
25 Jun 2004, 16:39
Daca umbli stark naked se pune ca intri in trendul hipiotilor? Exista, de fapt, un stil vestimentar al hapiotilor? Cum este acesta? Ce il caracterizeaza? Exista anumite culori sau stiluri vestimentare care te desemneaza drept homosexual? (vezi discutiile din Reservoir Dogs si Elephant) Hainele de pe tine trebuie sa se asorteze cu:
a. muzica pe care o asculti?
b. religia la care apartii? (v. sarai)
c. betesugurile trupului tau?
Daca umbli stark naked se pune ca intri in trendul hipiotilor? Exista, de fapt, un stil vestimentar al hapiotilor? Cum este acesta? Ce il caracterizeaza? Exista anumite culori sau stiluri vestimentare care te desemneaza drept homosexual? (vezi discutiile din Reservoir Dogs si Elephant) Hainele de pe tine trebuie sa se asorteze cu:
a. muzica pe care o asculti?
b. religia la care apartii? (v. sarai)
c. betesugurile trupului tau?
stilul vestimentar al hipiotilor consta in imbratisarea copacilor.ala e stilul lor.orinde vezi un om care se linge cu un copac,ala se cheama hipiot.
in continuare,the rest is crappy-talk.e vorba de partea din tine pe care consideri ca e ok sa o tirasti in vazul lumii si mai putin 'adevaratul' din tine`n-am auzit de pedofili care sa poarte tricouri cu 'as vrea sa mozo unu' de 5 ani' ...deci stilul asta personal depinde mai mult de societatea in care se invirte un individ decit de individul propriu-zis.
Ambra Blu
26 Jun 2004, 07:25
n-am auzit de pedofili care sa poarte tricouri cu 'as vrea sa mozo unu' de 5 ani'
ca glumita, asta merge.
daniken
01 Jul 2004, 03:32
eu cand am zis still m-am gandit la DOXA,
si cred ca in primul rand tine de bunul simt al fiecaruia...
o ai sau nu, de DOXA zic?
eu cand am zis still m-am gandit la DOXA,
si cred ca in primul rand tine de bunul simt al fiecaruia...
o ai sau nu, de DOXA zic?
am dat peste topicul asta prafuit cautand cu totul altceva, dar trebuie sa aflu
DOXA, adica ceasurile DOXA?
prefer oricand cartier sau longines :w00t:
(topic re-animat din simpatie pt o anumita persoana)
.ajungi mai departe facand sex decat vorbind despre sex.
@ raptor...
lol... :D :lol: :D
stilul in care te imbraci, felul in care te porti si tot ce faci in general trebuie sa fie in perfecta combinatie cu felul tau de-a fi. nu ezista rulez of dressing, asa cum ati vorbit despre hippioti. am intalnit unii care erau numai fumati bine tot timpul, care erau insa imbracati, dar care in suflet tot hippioti erau. daca tu te recunosti in felul tau de a te imbraca, in muzica pe care o asculti sau faci, atunci ti-ai gasit stilul tau.
herbert
14 Oct 2004, 23:49
despre stil si imbracaminte, o nota mai veche, dar valabila:
bruta se acopera, bogatul si prostul se impodobesc, iar omul elegant... se imbraca
jackpot
15 Oct 2004, 12:15
am o vecina care se imbraca misto. toata lumea crede ca se imbraca in Gucci, Versacce, etc, dar ea se imbraca de la second hand.
S-o cred?
evenstar
15 Oct 2004, 12:40
Eu cred ca la second hand se pot gasi adesea haine excelente, din materiale de calitate superioara si chiar de firme de prestigiu in lume. De cele mai multe ori hainele de la second m au tinut mai mult decat cele cumparate de la magazinele de haine noi. Ca sa nu mai vorbim de pret...
In magazinele noastre romanesti de haine noi, majoritatea cu pretentii, gasesti de cele mai multe ori niste haine de 2 bani, din materiale total aiurea, sintetice s.a.m.d. tot felul de turcisme si chinezarii in culori dintre cele mai stridente... Prost gust mi se pare putin spus :sick: Si toate astea la un pret la care in strainatate gasesti haine de firme cunoscute. :x
daca arata a pamela andreson poate sa se imbrace si de la chioscu de ziare
:D
in alta ordine de idei la minniprix se poate gasi ceva interesant si de calitate
la secondhand tare ma indioesc....
nightsorrow
17 Oct 2004, 10:01
daca arata a pamela andreson poate sa se imbrace si de la chioscu de ziare
:D
in alta ordine de idei la minniprix se poate gasi ceva interesant si de calitate
la secondhand tare ma indioesc....
Tocmai la second hand se poate gasi ceva de calitate si interesant ! caci sunt aduse din strainezia si cu sunt chinezarii ... nu stiu ce aveti voi la minniprix si nici n am auzit de el ...poate ne vei lumina tu!
jackpot
17 Oct 2004, 12:10
da dar put al naibii..... a ce put? a da ...... a spray ANTI MOLII.
saracu romanas unde a ajuns...
silver_boy
25 Oct 2004, 01:27
Am fost acu vreo cateva zile pentru prima oara in Belu....Cum intri , pe dreapta , ceva mai departe de morminetele poetilor , Eminescu ,Nichita ...se afla un cavou imens din .....termopane !!! (in fine , corect se spune termo-izolante , "termopan " e doar o firma care comercializeaza materiale termo-izolante..) Asta ca sa vedeti ca imaginatia "vestimentara " e nesfarsita. Nu m-ar mira sa aflu ca au si centrala si apometre.Absolut savuros mormantul unor tigani (marmura alba ) cu poza incadrata in intarsii , el si ea cap-in-cap , ea cu bazma , el cu palarie, zambacind ....Piranda nascuta prin '24 si trecuta "vama " prin 2000...el ( cu un nume atipic ..GERMANOS ,GERMANEL ,ceva de genu asta )nascut prin '23 si in dreptul mortii...nici o data.Tiganu is a surviver ...lol dar unul care stie sa se puna la adapost . Oameni care, in fond, stiu sa gandeasca in perspectiva.De acesti oameni avem nevoie.
-:)
wow...
stilu ne urmareste panasi dupa moarte....
iti cam da de gandit
sau da creeps&shivers
cam atat
nightsorrow
26 Oct 2004, 15:49
Imi spune cineva unde pot gasi haine cu tenta medievala? In afara de second nici unde,cred eu...
la teatre... probabil te costa sa le inchiriezi
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.