View Full Version : *The Confederacy*
Foarte ofticat de faptul k n-am ajuns la majparitatea reuniunilor(mai pussin una-shy cea mai importanta :D ),ma gandeam ca e de bun simtz sa ma enervez.mai ales pt ca in timp ce voi va trotilati in voie eu sterjeam geamuri. 8) :x Asha ca postez aici topicul asta pentru formarea unei uniuni,in speranta ca mai gasesc altii de-o lege cu mine,k sa ne revoltam periodic si constant in aceasta directie.???Deci accesul liber doar celor care nu au timp/bani sa ajunga in Capitala.
Daca nu apare nimeni,o sa conversez cu mine insumi.ok? (*) ok.
Eu stau in Capitala da' tot n-am bani sa ajung in ea :D
Hai ca m-ai prins in toane bune... sunt al doilea membru al (con)federatiei!
Gaandalf
04 Apr 2004, 18:55
al 3 lea la rand aicea ... imi vine sa ma dau cu capu de peretzi k nu pot ajunge shi io mai des pe la Buc sa ies cu ashtia da' asta e nu am ce face ... :evil: Life Sux! ... de fapt The Routine SUX ASS! :evil:
PoliFanAthic
04 Apr 2004, 19:29
Subscriu, subscriu, dragi tovarasi si concetateni! Doar ca nu duc neaparat dorul Bucurestiului.
Sm�agol-Gollum
04 Apr 2004, 21:20
so i am the 5-th member
Mai este loc shi pt mine...........Pana ce ajung shi eu prin Buc mai este :(
cherryblossom
04 Apr 2004, 21:41
Aici e vorba de "confederacy of dunces"...sau doar mi se pare??? :lol: :lol: :lol:
Serghei
04 Apr 2004, 22:27
"confederacy of dunces"
I-ai pris cu mana in pantaloni!
Cu mana in buzunar.. cautand dupa maruntis (asta iti ramane dupa ce-ti platesti toate darile).
"confederacy of dunces" (... daca am intrat , tre' sa joc...) - mai sunt de astia provinciali care's mai grei de cap (poate de la atatea facultati facute) :)
cherryblossom
05 Apr 2004, 11:02
de cand fanii lui Michael Jackson au devenit guru??? ... :lol:
Am realizat ce inseamna sa faci topic-uri fara sa gandesti... 8) nashpa.Oricum,ii dau inainte,ca n-am ce-i face.Imi aduc aminte de un joc din tineretile mele 8) care avea o replica de genul:
'With your enemies left unchecked who will you turn to for protection?'
Confederatia asta tinde sa devina o inutilitate.o iubesc ca pe copilul meu.O sa fie un fel de padure Sherwood a comunitatii CineMagia,conduse de un 'keptain plenet',aparatorul neinfricat al copacilor.
PoliFanAthic
05 Apr 2004, 15:13
Uneori, cele mai bune lucruri vin negandite. Doar ca nu sunt convins ca acesta este unul dintre ele. :D
Un lucru negindit,in mod sigur.
Un lucru bun...mdea...nici eu nu sunt prea sigur...cine stie,poate reusesc sa cladesc un fel de MISA,si fiecare membru sa cotizeze cu cateva milioane periodic,sa apar la televizor,alte-alea...ma rog,ce se presupune ca e de datoria unui sef MISA sa faca cu privire la bunastarea fiziologica a tinerelor sale adepte...? 8) :D :D :D
Mircius
05 Apr 2004, 16:30
cu toate ca sunt fin Bucale, nu am reushit niciodata sa ma intalnesc cu cei de pe aici. MA refer in grup mare si cea oficiala. CA asa, am facut cunoshtitntza cu 2 dintre ei. Dar, poate in viiotrul apropiat.....
cine stie.... poate si cei din provincie ca Raptor, Ilila, Wralth s.a. se vor uni si se vor sui frumushel in trenuletul albastru si da-ti o fuga pana pe meleagurile orashului de bashtina a cinemagiei....
RESPECT
TA-TA, M
cherryblossom
05 Apr 2004, 16:59
... ce emotionant...mi-ai smuls o lacrima... :lol: mi-a placut indoesebi aia cu trenuletzul fericirii... :D
PS: mircea, fa-te ca lucrezi! :wink:
cu toate ca sunt fin Bucale, nu am reushit niciodata sa ma intalnesc cu cei de pe aici. MA refer in grup mare si cea oficiala. CA asa, am facut cunoshtitntza cu 2 dintre ei. Dar, poate in viiotrul apropiat.....
cine stie.... poate si cei din provincie ca Raptor, Ilila, Wralth s.a. se vor uni si se vor sui frumushel in trenuletul albastru si da-ti o fuga pana pe meleagurile orashului de bashtina a cinemagiei....
RESPECT
TA-TA, M
raptor chiar s-a deranjat la un moment dat sa vina in Bucareshti la o reuniune.Dar a avut un moment de panica si a deschis topicul asta.Nashpa...
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.