View Full Version : Special Effects
ArsDeViu
24 Mar 2004, 22:52
Efecte speciale care v-au impresionat, v-i s-au parut ca fiind realizte prost.
OK
Swordfish---scena de la inceput cu explozia
Matrix----scenele de bataie
Jurassic Park
Star Wars
NOT OK
Black Mask 2
Darkwolf
ES mai proaste ca astea nu cred ca am mai vazut intr-un film. In Darkwolf, ES parca sunt realizate de echipa care face serialele de desene X-Men si Spiderman. Cu un Pentium 2, si eu faceam niste efecte mai bune.
Efecte? Mie mi-a placut ce-a realizat echipa de la LOTR (va rog fara comentarii pro si contra)
OK:
Lord of the Rings (nici nu shtiu care sa aleg)
Matrix(cea mai atare faza cu Trinity kickin` cops arses)
Not OK:
Mumia Revine (faza cand baiatul este rapit de mumii shi se urcau pe stalpii podului shi sareau pe autobuz).
Pai da,Jurassic Park a fost incredibil la vremea lui-nici al doilea Terminator n-a fost rau,iar Gollum...nu incape discutie....Momentan eu zic ca fx-urile stagneaza,sau,ma rog,lalaie in aceeasi zona-90% din filmele care le-am vazut in ultima vreme parca se copiaza unele pe altele in materie de efecte...?
Cam multe s-au luat dupa matrix.mai ales faza cu trinity.chiar shi desenele
ArsDeViu
25 Mar 2004, 23:52
Pai da,Jurassic Park a fost incredibil la vremea lui-nici al doilea Terminator n-a fost rau,iar Gollum...nu incape discutie....Momentan eu zic ca fx-urile stagneaza,sau,ma rog,lalaie in aceeasi zona-90% din filmele care le-am vazut in ultima vreme parca se copiaza unele pe altele in materie de efecte...?
Cum adica JP, a fost inceredibil la vrema lui. Si acum e la fel de bun.
Nici nu-ti dai seama ca sunt dinozauri CGI. :) FX-uirle nu stagneaza.
Ce zici despre Matrix, Reign of Fire, Hulk? Daca nici Hulk, nu a insemant un kick in da ass la capitolul FX-uri....
Gaandalf
26 Mar 2004, 00:22
Ok - Lord Of The Rings ... atat tot zic : GOLLUM + restul filmelor (3 la numar :lol: )
- Star Wars ... - totul ...
- Jurassik Park - 1 a fost criminal, atat de real shi de autentic, ai zice k-s adevaratzi ...
- Matrix / Hero - ambele super la efecte ... mai multe la Matrix da' nu conteaza ...
Hulk mi-a plakut la nebunie cum a fost realizat dar ma ashteptam la un final dezastruos pentru orashul San Francisco :cry:
Cred k atzi uitat de Final Fantasy ... apare 2 akuma - by the way! :o
Not Ok - nu conteaza dar Demona are drepate cu Mumia Revine - Scorpion King Demon la final ... ewww!
Ash mai putea adauga :lol: Dungeons & Dragons shi Wing Commander - pe kre nu l-am vazut dar l-am derulat ... :lol: = batjocora de film shi risipa de bani.
Cum adica JP, a fost inceredibil la vrema lui. Si acum e la fel de bun.
Nici nu-ti dai seama ca sunt dinozauri CGI. :) FX-uirle nu stagneaza.
Ce zici despre Matrix, Reign of Fire, Hulk? Daca nici Hulk, nu a insemant un kick in da ass la capitolul FX-uri....
Eu mi-am procurat 'the making of jurassic park-cartea,si am frunzarit-o shy citit-o si am aflact mai detaliat care-au fost efectele....si,in concluzie,ai dreptate.JP este inca impresionant din punctul asta de vedere(si din altele).Matrix,in schimb...pe mine m-a lasat rece din 'einshpe mii de puncte de vedere...primul pot sa zic ca a fost impresionant,mai incolo...
Shtii ce nu imi place iar? Scooby-Doo! Damn ugly dog! Shi de placut...Do you remember guys...Final Fantasy? Deshi nu`sh daca poate fi bagat la Special Effects. And yes...Reign of Fire...pretty dragons...pretty...:roll:
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.