View Full Version : Am ramas blocat afara din casa
Ambra Blu
21 Mar 2004, 08:54
si sint nervos de mor. De dimineata ies si eu ca omul sa imi iau piine. Pula mea, aseara parca ma minca in cur sa inchid usa si cu yala automata, nu stiu de ce, ca ma uitam la K 1. De dimineata am iesit din casa, n-am cheie, nimeni nu e acasa, cele mai apropiate rude sint in orasul apropiat si n-am nici telefon. Zic mersi ca sint imbracat. Odiseea continua, da' nu va mai tin la curent, cred ca ma duc la tren sa fac rost de cheie.
Dar de ce tocmai la tren?
Ambra Blu
21 Mar 2004, 09:53
Pai cu trenul ajung cel mai usor acasa, sint in provincie, aici nu circula nici metrou nici avion. Carute si cai, ca in Morometii.
Sau ca in "ION".Vaileu ce mai roman e shi ala...........
PoliFanAthic
21 Mar 2004, 10:21
E nasol cand optiunile sunt atat de limitate si oricum nu placute. Cel mai mortal e cand ramai blocat in hol, intre doua usi.
Shi pana la urma cum scapi? Mai ales daca dupa cele 2 ushi nu este nimeni?
Ambra Blu
21 Mar 2004, 10:30
Ba, terminati cu muia! Eu n-am c eface pina la 14,30 cind e primu' tren. Am vrut sa sparg usa, da' a dracu' yala e rezistenta. Nu bat pe la vecini sa dau un telefon, ca nu prea ma cunosc si or zice vreau sa fur ceva. Voiam doar sa dau un telefon acasa, sa le zic sa imi puna ei o cheie de la yala de sus, daca or mai avea, s-o puna in prim' microbuz care vine incoa', s anu mai ma frec eu pe tren. Faza tare ar fi sa nu aiba cheie de rezerva. Mai misto e ca cu microbuzu' ala ar trebui sa imi iau si un pachet pe care o sa il car inapoi cu mine acasa. Din nou.
Shi tu acuma pe unde eshti adik de poti shi sa scrii pe net?Astepti pe la vreo sala sau ceva ,ca vad ca mai ai de asteptat dupa cate ai scris :D
Ambra Blu
21 Mar 2004, 10:37
Corect stau la net. Cu banii astia dati pe net voiam sa imi iau niste tricouri de-alea chinezesti, confiscate din Europa, la 36 de mii bucata.
The Apartment ... ai incercat sa intri pe fereasta? (just joking)
Ambra Blu
21 Mar 2004, 11:13
The Apartment ... ai incercat sa intri pe fereasta? (just joking)
Nu e deloc o gluma. Apt. e la etajul unu numai c ain fata blocului e o arhiva pazita de jandarmi si nu pot.
PoliFanAthic
21 Mar 2004, 11:13
Cheama hotii, aia or fi mai eficienti...
Serios, imi aduc aminte ca si mie mi s-a intamplat la fel. Noroc ca era intr-adevar un geam deschis si am intrat de la un apartament de deasupra inauntru.
PoliFanAthic
21 Mar 2004, 11:19
Shi pana la urma cum scapi? Mai ales daca dupa cele 2 ushi nu este nimeni?
Asta ar fi o chestie buna pentru o carte de Stephen King. Oarecum imi aduce aminte de Gerald's Game.
Ar fi nasol sa stai tocmai pe la etajul 4
Ambra Blu
21 Mar 2004, 11:25
Asta ar fi o chestie buna pentru o carte de Stephen King. Oarecum imi aduce aminte de Gerald's Game.
E si o reclama pe tema asta. Unul cu una in pat, ea legata cu catuse, ei intr-o cabana izolata, departe, in munti. El face infarct. Era reclama la prezervative.
Sm�agol-Gollum
21 Mar 2004, 11:28
shi ce legatura au prezervativele cu reclama? :o
Si eu patesc asta destul de des!
Eu am 2 optiuni: ori sparg vizorul si bag mana pe-acolo si deschid yala ori escaladez pe la ghena de gunoi si ajung pe terasa 8)
Si eu patesc asta destul de des!
:lol: Benny pentru o secunda m-ai socat!!!
ricutza
21 Mar 2004, 22:40
well, daca te incalzeste cu ceva ab, afla ca si eu am plecat de-acasa ieri fara cheie...si plecasera si parintii in oras, asa ca a trebuit sa merg sa stau la verisorii mei...si m-am super crizat!bine, situatia mea n-a fost atat de tragica...but still....
Ambra Blu
22 Mar 2004, 11:43
Ricutza, te compatimesc. Si ma compatimesc.
Leonard Pyron
22 Mar 2004, 18:48
Iata in sfarsit un subiect cultural in mare legatra cu FILMUL !
well, daca te incalzeste cu ceva ab, afla ca si eu am plecat de-acasa ieri fara cheie...si plecasera si parintii in oras, asa ca a trebuit sa merg sa stau la verisorii mei...si m-am super crizat!bine, situatia mea n-a fost atat de tragica...but still....
Sa inteleaga ca poate si el sa vina la verisorii tai ?
Gaandalf
23 Mar 2004, 14:24
Iata in sfarsit un subiect cultural in mare legatra cu FILMUL !
I totally agree with ya' Leo Pyro ... :lol: :lol: :lol:
ricutza
23 Mar 2004, 23:42
n-ar fi primul si din pacate cred ca nu va fi nici ultimul....
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.