View Full Version : Memorable Quotes
Aici este un mic topic unde puteti posta citate misto. Am cateva rugaminti:
1. Nu postati prea multe citate intr-un sngur post. Posteaza cate una, incet si calm. Ca daca postati prea multe citate intr-un singur post, nu mai citeste nimeni...
2. Sa scrieti la citat si de unde e luat...
Incep eu cu unul:
"Manuel Calavera: Did you kill much when you were alive?
Mercedes Colomar: Very little.
Manuel Calavera: Never killed anybody.
Mercedes Colomar: I have to confess... I never killed anybody.
Manuel Calavera: Not even a teensy bit of killing?
Mercedes Colomar: MAYBE I JUST WASN'T TRYING HARD ENOUGH."
Din Grim Fandango, jocul care este mai mult film... :D
Si mai pun unul mic:
"Manuel Calavera: My boss is always giving me these motivational books - "They Bought the Farm, Now Sell Them the Cows"... stuff like that."
Tot din Grim Fandango. :wink:
Fazele din Mickey Blue Eyes:
[Frank is trying to teach Michael to talk like a mobster]
Frank Vitale: Here, try this, "Hey, fuggeddabout it!"
Michael Felgate: Hey, forget about it!
Frank Vitale: No, like this, "Hey, fuggeddabout it!" Change you T's to D's.
Michael Felgate: Hey, fuggeddaboud id!
Frank Vitale: Id?
Michael Felgate: You said change Ts to Ds!
Frank Vitale: Not the last one! OK, forget that one, try this one, "Get the hell outta here." No Rs.
Michael Felgate: Get the hail outta hee.
Frank Vitale: Not hee! Heah!
Michael Felgate: Hee!
Frank Vitale: Here.
[Hands Michael a pistol]
Frank Vitale: Stick it in your pants, maybe you'll look the part.
si
Waitress: And how would you like that cooked?
Michael Felgate: Ree.
Waitress: Excuse me?
Michael Felgate: Rah.
Waitress: Raw?
Michael Felgate: Rahr.
Waitress: Rare? And to drink?
Michael Felgate: Bee.
Waitress: Beer?
Michael Felgate: Yah.
Waitress: You talk funny.
Leonard
17 Mar 2004, 22:15
frate, s-au facut deja o gramada de topicuri pe tema asta:
http://www.cinemagia.ro/forum/viewtopic.php?p=17067
http://www.cinemagia.ro/forum/viewtopic.php?p=11251
http://www.cinemagia.ro/forum/viewtopic.php?p=15016
...........
rog inchiderea topicului
Pe alea s-a asternut praful de mai bine de un an! Daca asta se inchide nu mai scrie nimeni pe celelalte? CAN`T YOU JUST LET IT BE?! Ca pe celelalte oricum nu mai scrie nimeni!
Leonard, sunt deacord ca au mai fost topicuri pe tema asta, dar au disparut si acuma nu e nici una activa de genul asta. Sa fie una noua. Citate noi, idei noi etc. De ca s-o inchidem? Las-o asa. Nu are rost s-o inchidem. Sa dea lumea citate.
Topicurile vechi cu citate sa-u dus si gata. This is the new one. :wink:
Leonard
17 Mar 2004, 22:27
Pe alea s-a asternut praful de mai bine de un an! Daca asta se inchide nu mai scrie nimeni pe celelalte? CAN`T YOU JUST LET IT BE?! Ca pe celelalte oricum nu mai scrie nimeni!
daca scriati pe alea, veneau in fata, cu siguranta. S-a asternut praful fiindca lumea s-a plictisit de acest subiect, s-a cam epuizat tot ce era de bagat aici. Cine sta sa citeasca toate astea?
Ar trebui sa citeasca pentru ca sunt haioase si din moment ce sunt aici ar trebui citite...
Plus ca nu sunt romane, sunt doar cateva randuri!
Eu stau! Daca nu va avea succes topicu o sa dispara. Tu lasa-l asa cum este el. Sa vedem ce sa va intampla. :x LEAVE IT ALONE GOD DAM IT. SI IN CANSECINTA LASA-MA SI PE MINE IN PACE! :x
Leonard
17 Mar 2004, 22:35
nu inchid eu topicul oricum, era o sugestie pentru moderatori. Si daca chiar subiectul e interesant, cei care citesc sau scriu aici nu trebuie sa vada si ce s-a scris mai inainte, ca sa nu se mai repete? Ar fi o continuitate macar.
Leonard. Lasa topicul. Ai dreptate intr-un fel. Sansele sa se repete citatele sunt destul de mici. Sunt multi useri noi de la vechiurile topicuri si chiar si asa, citatele se uita. Sa vedem unda va ajunge topicul... Nu scot din calcul posibilitatea ca nu va dura mult, dar sa vedem. But for now, nu mai comenta chestii off topic aici. Daca vrei da citate, dar atat.
Leonard
17 Mar 2004, 22:46
pai macar discutiile off-topic sa fie noi. Am o intrebare (pentru toti cei care posteaza citate): citatele pe care le bagati le scrieti din memorie sau dati paste din subtitrare sau sunteti cu filmul in fata?
But for now, nu mai comenta chestii off topic aici. Daca vrei da citate, dar atat.
Ce frumos a fost afara astazi. O zi superba, 15 grade celsius, cu vant moderat. Sunt off-topic??? KKT!!!
Atunci hai sa dau si eu un citat.
rog inchiderea topicului
F. bine zis. :evil:
Nu mai poate omul sa faca un topic nou aici ca prima pagina e plina de "mai bine se inchide topicul" ... WTF?! Out with the old, in with the new...
Topicul celalalt e mai vechi de un an ce naiba...
rog inchiderea topicului
F. bine zis. :evil:
Pot sa intreb care este problema? Care este faza cu offtopic? De ce te-ai enervat? Care e problema daca re-invii un topic vechi? Sper ca nu ai vreo problema cu mine. In nici unul din posturile mele nu am zis nimic urat de nimeni. Nici de Leonard si nici de tine. Daca aveti ceva cu topicul, asta e... E un topic amarat, nu are sens sa va suparati din cauza lui... Ma rog... Sa vedem... Mi se pare aiurea directia care a luat-o topicul...
Leonard
18 Mar 2004, 00:06
Care e problema daca re-invii un topic vechi?
Sa reinvii un topic vechi nu este nici o problema, asta am sugerat si eu, dar nu sa creezi clone ale unui topic mort.
Nu este o clona. Este o urmare... O "a doua sansa"... Nu este o clona... Clona poate la modul figurat... Cat despre partea cu "topic mort", aici vom decide cat de adevrata este... Daca topicul va prinde viata, nu vai fi "mort". Daca va fi ignorat, o sa dispara... Mi se pare corect. Sa vedem ce zic restul oamenilor de pe forum... :D
Leonard
18 Mar 2004, 00:56
ogto, citeste mai atent ce scriu, inainte ce comentezi. N-am zis ca topicul asta e "mort", ci cel vechi (de fapt sunt mai multe) este "mort", fiindca, dupa cum a scris si benny, nu s-a postat acolo de circa un an. Am zis ca sunt de acord cu reinvierea topicului de acolo, nu cu crearea altuia cu aceeasi tema.
Nu e vorba de a doua sansa, doar ti-am dat vreo 3 adrese cu topicuri la fel, deci e cel putin "a patra sansa".
Ar fi fost original ca in acest topic sa fie maxime, aforisme intalnite in film (asa cum aveam impresia prima data cand am vazut titlul, fara sa citesc postarile), nu pur si simplu replici si dialoguri reproduse aici. Si aforismele de care spuneam, sa le scrieti asa cum le-ati retinut, ideea, nu citatul exact in engleza din film. (desi uneori ma enerveaza si chestiile astea, care, de multe ori, scoase din context, isi pierd sensul)
Serghei
18 Mar 2004, 06:30
Eu stau! Daca nu va avea succes topicu o sa dispara. Tu lasa-l asa cum este el. Sa vedem ce sa va intampla. :x LEAVE IT ALONE GOD DAM IT. SI IN CANSECINTA LASA-MA SI PE MINE IN PACE! :x
Ar trebui sa citeasca pentru ca sunt haioase si din moment ce sunt aici ar trebui citite...
Plus ca nu sunt romane, sunt doar cateva randuri!
Ba Lolek si Bolek de ce nu intelegeti ca sunteti redundanti?
Ambra Blu
18 Mar 2004, 08:46
Despre morti, numa da bine. Inchideti topicuuuuuuuu! Nu mai vreau citateeeeeeee! Nu mai reinviati citate si nu mai le lasati sa umble ca zombi p-aci pin siteeeeeeeeeeeeeee!
Tu de ce nu intelegi ca esti prost? (originalitate)
ogto, citeste mai atent ce scriu, inainte ce comentezi. N-am zis ca topicul asta e "mort", ci cel vechi (de fapt sunt mai multe).
Leonard, ba! Daca am facut o clona a unui topic mort, ar insemna ca si acesta este mort de la inceput. Am zis ca daca va avea succes topicul, nu va mai fi "MORT". Nu zic ca va avea neaparat succes, dar nu strica sa incerc. :roll:
Bagati la topicurile vechi. Nici eu nu mai vreau inca unul pe aceeasi tema.
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.