View Full Version : Reclama le Heidi de pe mijlocul ecranului
E suparatoare. Cel putin pt mine. Apare prea frecvent si mai ales NU are buton "Close".
Care reclama la Heidi?! :o
Daca intri pe http://www.cinemagia.ro dupa cateva secunde incepe sa se contureze o imagine pe mijlocul ecranului, pe care nu o poti muta sau inchide. Sta acolo cam 10-15 secunde.Imaginea reprezinta o ciocolata Heidi
Mie nu-mi apare nimic de genul asta! :roll:
Nici mie... POate o fii din cauza Opera-ului... :D Sunt un tip norocos... :wink: 8)
crydead
18 Mar 2004, 22:01
Nici eu n-o vad pa fetitza Haidi cand intru. O fi pop up killer-ul care ii zice haidi du-ti dreaqu...
--------------------------
Viitorul suna ocupat.
Sm�agol-Gollum
18 Mar 2004, 23:43
mie mi-a aparut doar de 3 ori dar tot ce a facut este sa im faca pofta shi asta nu m-a suparat deloc
Leonard
19 Mar 2004, 01:12
da, nici eu nu vad asa ceva. Si eu folosesc tot Opera...
Mala Portugal
20 Mar 2004, 01:09
Eu o vad...si la 2 noaptea nu-mi pica deloc bine privelistea cu pricina. Reclamele la ciocolata ar trebui intrerzise dupa 6 seara!
Cei cu opera sunt norocosi. Si eu tot opera folosesc si deja sunt al 4-lea care zice ca nu-i apare nimik pe ecran! Sfatul meu: Treceti pe opera! ;)
And with me that makes five :D
Mala Portugal
21 Mar 2004, 00:36
Voi ce versiune Opera aveti ca imi bagasem si eu una da' era cam neprietenoasa si m-am scapat de ea
Mah...nici eu n-o vad. Si am IE. Dar eu intru de obicei direct pe forum asa ca...poate d'asta.
Gata, cred ca au scos-o. Nici la mine nu mai apare. S-o fi terminat promotia.
Nightwane
23 Mar 2004, 17:57
la mine a mai aparut da' culmea..s-a schimbat ciocolata! nu mai e alba, e neagra cu alune :D YUM!
snatchro
26 Mar 2004, 13:49
Eu am IE6. Nu vad nimic si nu am popup killere. :o
Sm�agol-Gollum
26 Mar 2004, 13:55
Eu am IE6. Nu vad nimic si nu am popup killere. :o
:lol: :lol: :lol: :lol:
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.