PDA

View Full Version : Hell-ador

Pages : 1 [2] 3

TLD
19 May 2004, 19:01
hmm...adica lumea are o tendinta de spam bine definita... :hmm: Ar fi fost mai usor sa se discute pe teme de genu nonsense si ce nu tine strict de lumea filmului...Pacat ca nu ai reusit proiectul chat TLD
Nimeni nu a zis ca nu putem sa reincercam sa facem un canal.. si deassemenea ideea chatului online nu a fost abandonata.. Iceyu are mai multe detalii, dar am inteles ca la vara se va apuca de definitivarea chatului... ;)

Sidonix
19 May 2004, 19:03
pai asta discutam cu TLD...el a avut idea, pus in practica, nu venit nimeni...si canci chat...si ca urmare discutam in jde mii de posturi inutile(cum spamuim noi 2 acum), discutii care pot fi facute live...Poate se teme lumea de reprosuri si categorisiri gen "pierde vara "...cum fac tinerii nostrii copii pe mirc...insa se pot face si discutii interesante...putem in fiecare zi pune un topic pe canal...
Vad ca deja este un op pe #cinemagia...paote vin si restu...
..am reeditat...putin...vazut postu lui TLD late...pai sa vedem la vara ce o sa iasa...

Demona
19 May 2004, 19:58
Ai dreptate creatura mica si urita :D ..insa uite cel putin cite nu se vorbesc pe topice gen "ASTA"...fara suparare Demona ;) care s-ar putea face in direct cu un debit de 10 interlocutori simultan...Iti dai seama ce Turnu babel o sa iasa...bestial de distractiv...Tot cred ca ar fi o idee buna Chatu...

Sincer nu e suparare! Da` la fel de sincer itzi zic, ca mai bine faci chatu` aici, decat pe un topic pentru un film anume! Pana vine chatu` pe CineMagia...va multzumitzi cu asta...

Anne Claire
19 May 2004, 20:31
So you found the body?! Guess who put it there... ;)

I KNEW YOU KILLED IT! YOU...DEVIL-YOU!

Demona
19 May 2004, 22:31
Nu-mi vine sa cred ca iar tzi-ai schimbat avatarul! :) Cred ca eshti singura persoana de pe forum care shi l-a schimbat de asha multe ori in asha timp scurt! Girl...you need therapy! ;)

Flow
19 May 2004, 22:34
multe s-au schimbat pe aici de ultima oara cand am intrat.si iti postez iar aici DEMONA,cu rugamintea sa NU MAI URLI LA MINE PENTRU CA NU ITI DUC MATARIALUL LA TIMP!!!PE CAPUL MEU E TOT A2ul,NU NUMAI TU!Si nu mai urla in general in hala.Stii ca Tulvan a intrebat care urla?Oricum,toti stiu ca nu te putem opri din fazele astea,dar macar urla dupa ce pleaca Tulvan! :D Si sa nu uit...imi place mai tare avatarul asta al tau,decat celalalt! :)

Demona
19 May 2004, 22:36
multe s-au schimbat pe aici de ultima oara cand am intrat.si iti postez iar aici DEMONA,cu rugamintea sa NU MAI URLI LA MINE PENTRU CA NU ITI DUC MATARIALUL LA TIMP!!!PE CAPUL MEU E TOT A2ul,NU NUMAI TU!Si nu mai urla in general in hala.Stii ca Tulvan a intrebat care urla?Oricum,toti stiu ca nu te putem opri din fazele astea,dar macar urla dupa ce pleaca Tulvan! :D Si sa nu uit...imi place mai tare avatarul asta al tau,decat celalalt! :)

Pai, beeeeeeeeeey! De aia n-ai tu timp sa-mi duci mie materiale ca stai pe net. Lasa bey computeru` in pace shi urca sus pe rafturi shi adu formzuschnitt J Li + Re, ca trebuie sa lasam la schimb! Capisci?!

Thx pentru complimentul adus avatarului meu! :oops:

Garu
19 May 2004, 22:38
IAR SI-A SCHIMBAT ANNE CLAIRE AVATARUL?!?! :shock: WOW!si asta e fain.Flow...tu lucrezi cumva in acelasi loc cu Demona?

BeNnY
19 May 2004, 22:40

Pai, beeeeeeeeeey! De aia n-ai tu timp sa-mi duci mie materiale ca stai pe net. Lasa bey computeru` in pace shi urca sus pe rafturi shi adu formzuschnitt J Li + Re, ca trebuie sa lasam la schimb! Capisci?!

Thx pentru complimentul adus avatarului meu! :oops:

De-acum incolo imi dai 10.000/compliment ca deja s-aduna

Demona
19 May 2004, 22:44

Hahahahahahaha! :lol: :D :lol: :D :lol: :D :lol: :D Bun asha...deci intram in afaceri! ;)

BeNnY
20 May 2004, 00:47

Hahahahahahaha! :lol: :D :lol: :D :lol: :D :lol: :D Bun asha...deci intram in afaceri! ;)

Da... Vreau 10% :D

Demona
20 May 2004, 22:26
Da... Vreau 10% :D

Eshti un tip rezonabil... ;)

raptor
20 May 2004, 23:43
Benny,ce faci?lasi bunatate de afacere sa-ti scape printre degete?U nio longer part of the Familia...

Jimmy!O cola' pt. baiatu'De la rece!...O sa aiba nevoie...sa se oblojeasca! ;)

Demona
21 May 2004, 20:18
Benny,ce faci?lasi bunatate de afacere sa-ti scape printre degete?U nio longer part of the Familia...

Jimmy!O cola' pt. baiatu'De la rece!...O sa aiba nevoie...sa se oblojeasca! ;)

Deci deja incepetzi revolta impotriva mea...you...you...!

Anne Claire
22 May 2004, 22:46
astazi s-a intamplat un lucru foarte nasol pentru mine si pentru ca sincer nu mai stiu ce as putea face sa ma linistesc o sa va deprim si pe voi.cainele meu Harmony a murit.stiu ca pare banal,dar...macar daca as putea sa-i sparg cauciucurile celui care a lovit-o! : :((

Sm�agol-Gollum
23 May 2004, 01:57
astazi s-a intamplat un lucru foarte nasol pentru mine si pentru ca sincer nu mai stiu ce as putea face sa ma linistesc o sa va deprim si pe voi.cainele meu Harmony a murit.stiu ca pare banal,dar...macar daca as putea sa-i sparg cauciucurile celui care a lovit-o! : :((

so sorry!!....by the way...numele l-ai pus de la HP?

Demona
23 May 2004, 14:48

Shit girl! :( I'm sorry...speachless...

Freak_on_a_Leash
26 May 2004, 14:45

imi pare rau. :?

Demona
01 Jun 2004, 19:56
Bey, careva din Bucale sa mearga sa vada ce s-a intamplat cu TLD-ul ca nu mai e de gasit baiatu`! Eu il sun in seara asta!...Sper... :hmm:

Little Dique
01 Jun 2004, 20:38
Bey, careva din Bucale sa mearga sa vada ce s-a intamplat cu TLD-ul ca nu mai e de gasit baiatu`! Eu il sun in seara asta!...Sper... :hmm:

hmmm,am observat ca nu a mai dat de mult pe aici.eu asteptam la cinemagia wars meciul dintre fete.din pacate n-am numarul lui de telefon,ca l-as suna.de fapt n-am numarul nimanui de tel.as putea sa-l am pe al tau demona? :?

Nightwane
01 Jun 2004, 22:04
i-am trimis "iesemies" ...sa vedem daca raspunde...oh TLD, TLD...where art thou TLD?

Sm�agol-Gollum
01 Jun 2004, 22:20
daca nu il gasiti dc nu ii faceti o vizita la domiciliu? ;)

P.S.: HAPPY BIRTHDAY TO ALL YOU KIDS OUT THERE!!!

Demona
01 Jun 2004, 23:03
i-am trimis "iesemies" ...sa vedem daca raspunde...oh TLD, TLD...where art thou TLD?

SMS-uri i-am trimis shi eu o gramada. Nici un raspuns. De aia am zis, ca voi suntetzi acolo in Bucureshti...e mai ushor. Daca shtitzi unde sta, facetzi o scurta vizita...or somethin`... :huh:

Demona
01 Jun 2004, 23:04
HAPPY BIRTHDAY TO ALL YOU KIDS OUT THERE!!!

Care e faza cu Happy Birthday? :huh:

Sm�agol-Gollum
01 Jun 2004, 23:06
pai nu e azi 1 iunie...sau ma insel eu..... :huh:

Demona
01 Jun 2004, 23:20

Chiar! E ZIUA MEA! VREAU CADOUL!!! :sleep:

Sm�agol-Gollum
02 Jun 2004, 22:21

Chiar! E ZIUA MEA! VREAU CADOUL!!! :sleep:

shi ce cadou ai vrea?

Demona
02 Jun 2004, 22:30
shi ce cadou ai vrea?

Sincer? Un job la Bucureshti shi un apartament...dar alea e pe vine...cel putzin asha sper. Sau daca nu...pe Karl Urban. 8)

Sm�agol-Gollum
02 Jun 2004, 22:39
dar un dar mai "cu picioarele la pamant" nu ai?

Demona
02 Jun 2004, 22:49
dar un dar mai "cu picioarele la pamant" nu ai?

Pai ala de Bucureshti e realizabil. Deja incepe sa se "realizeze" incetul cu incetul...Depinde mult de mine...

LadyEowyin
03 Jun 2004, 09:29
In afara de faptul ca Bucuresti are multe cinematografe si este centrul cultural al Romaniei - nu ma impresioneaza deloc. Ba chiar ma dezgusteaza :sick:

Demona
03 Jun 2004, 20:45
In afara de faptul ca Bucuresti are multe cinematografe si este centrul cultural al Romaniei - nu ma impresioneaza deloc. Ba chiar ma dezgusteaza :sick:

Nu ma mut pentru orash...ci pentru cine am cunoscut acolo...Some of the people worth...Adica shi aia e de vazut cand o sa ma mut...

Freaak
03 Jun 2004, 20:55
De ce te "dezgusteaza"? (lipsisi de la romana, ceva?) Tot Romania e si aici.

BeNnY
03 Jun 2004, 21:17

Bine ca nu te degusta...

Demona
03 Jun 2004, 22:55
...Nah, acuma shi voi! Lasatzi fata sa se "exprimeze" cum vrea ea...

LadyEowyin
04 Jun 2004, 11:25
fata se exprimeaza cum vrea chiar si daca este dezgusttata de fumurile astea de copii patetici

Nightwane
04 Jun 2004, 12:02
fata se exprimeaza cum vrea chiar si daca este dezgusttata de fumurile astea de copii patetici

fata se "exprimeaza" da' sa ne mai si pupe in... :oops:

LadyEowyin
04 Jun 2004, 12:16
ce dulce esti! :love: te pup si pe pe pe pe pe penis daca tu vrei - cu ranga :w00t:

Nightwane
04 Jun 2004, 12:30
ce dulce esti! :love: te pup si pe pe pe pe pe penis daca tu vrei - cu ranga :w00t:

oh dar te rog...esti atat de gentila..mai dur nu poti? ca vreau si mai tare! vrei sa te leg de un tomberon? :love:

emanuel
04 Jun 2004, 15:07
Hei, mai incet va rog... sa pastram totusi niste standarde civilizate.
Multumesc...

Demona
04 Jun 2004, 18:02
Aren't we cute Eowyn? emanuel...fine...Mote it be! :hmm:

BeNnY
04 Jun 2004, 20:36

Exprimeaza-te in alta parte unde aerul e mai curat si nu este poluat de fumuri de copii patetici.

Sidonix
04 Jun 2004, 20:47
ce ciudat...eu creddeam ca toata rasa umana e patetica,neputinciasa, pe cale de disparitie...exemplarele care se acuza reciproc de slabiciuni dulci si se fandosesc cu puternicia existentei lor nu cred ca folosesc oglinzi sau poate sunt transparenti ori au capacitatea de a devia lumina...miroase a invizibilitate pe aici...nu vedem ce invizibili suntem cu totii...parca traim careva...doar existam....concluzia...nu e nici una... :(

Nightwane
04 Jun 2004, 20:50
ce ciudat...eu creddeam ca toata rasa umana e patetica,neputinciasa, pe cale de disparitie...

nu toata rasa umana...doar o anumita LADY (si nu e Lady _Skar ;) )

Demona
04 Jun 2004, 20:56
Problema in ziua de azi e ca multzi dintre noi se cred mai deshteptzi decat ceilaltzi, iar asha ceva nu exista. Incercand sa demonstrezi ca eshti mai "breaz" de obicei o dai in bara shi aratzi cat de ipocrit eshti...exemple au fost destul pe forumul asta.

Shtii cum se spune: "mai bine dai impresia ca eshti prost, decat sa deschizi gura shi sa o demonstrezi..."

Eowyn, nimeni nu a avut nimic cu tine, gresheala de ortografie(care foarte probabil aia a fost), nu a deranjat pe nimeni, ce a deranajt a fost atitudinea ta "scarbita" de cei din jurul tau. Ai bagat pe toata lumea in aceeashi oala shi nu era cazul. Sfatul nostru...gandeshte de 2 ori inainte sa postezi ceva shi daca ai dubii...reciteshte...sau dai...preview...

Sidonix
04 Jun 2004, 21:07
pai tocmai faptul ca nu vedem dincolo de noi va fi cauza extinctiei ... cred ca ar trebui sa ma bucur de prostia noastra...cine stie daca am fi mai mult decit niste ignoranti ...ce entitati atotstiutoare am deveni...mai bine sa fim ce suntem...stupid...is so natural for us humans...

Demona
04 Jun 2004, 21:27
pai tocmai faptul ca nu vedem dincolo de noi va fi cauza extinctiei ... cred ca ar trebui sa ma bucur de prostia noastra...cine stie daca am fi mai mult decit niste ignoranti ...ce entitati atotstiutoare am deveni...mai bine sa fim ce suntem...stupid...is so natural for us humans...

Prostia nu te face "uman", uman de face decentza...prostia te face doar ipocrit...

Little Dique
04 Jun 2004, 21:39
Problema in ziua de azi e ca multzi dintre noi se cred mai deshteptzi decat ceilaltzi, iar asha ceva nu exista. Incercand sa demonstrezi ca eshti mai "breaz" de obicei o dai in bara shi aratzi cat de ipocrit eshti...exemple au fost destul pe forumul asta.

Shtii cum se spune: "mai bine dai impresia ca eshti prost, decat sa deschizi gura shi sa o demonstrezi..."

Eowyn, nimeni nu a avut nimic cu tine, gresheala de ortografie(care foarte probabil aia a fost), nu a deranjat pe nimeni, ce a deranajt a fost atitudinea ta "scarbita" de cei din jurul tau. Ai bagat pe toata lumea in aceeashi oala shi nu era cazul. Sfatul nostru...gandeshte de 2 ori inainte sa postezi ceva shi daca ai dubii...reciteshte...sau dai...preview...

o sa scot pagina asta la imprimanta si o sa o inramez.cei care sunt fani ei stiu de ce

Undomiel
04 Jun 2004, 22:53
ce a facut lady eowyn e acelasi lucru care l-a facut si evanescence.vrea sa iasa in evidenta.se vede foarte clar ca demona este un user foarte influent,respectat si se pare chiar iubit pe acest forum.sincer cred ca eowyn a incercat sa aiba si ea parte de acest lucru,dar a abordat varianta gresita.dintr-un lucru in care demona avea dreptate(acel post off-topic la "the miracle i call lotr"),eowyn a luat "advertismentul" demonei(dar nu era advertisment)ca o insulta si de aici s-a ajuns la chestia asta,sa se bage pe topicul hell-ador(poate sa se bage oriunde),dar e facut acel comentariu,care oricum era tot against demona:demona vrea sa se mute la bucuresti,iar pe eowyn o dezgusta acel loc.oricum a calcat mai multe persoane pe bataturi si asta nu i-a adus succesul pe care si-l dorea.teoria mea.foarte posibil ca eowyn sa-mi dea peste nas cu o teorie de aia ei. :)

Nightwane
04 Jun 2004, 22:57
.foarte posibil ca eowyn sa-mi dea peste nas cu o teorie de aia ei. :)

teorie in stilul "dam cu bata-n balta ca tot dracu' ala e".
it sucks being a fuckin' hag, doesn't it?

Demona
04 Jun 2004, 23:39
...Cui ii pasa anyway? :huh:

Nightwane
05 Jun 2004, 11:33
...Cui ii pasa anyway? :huh:

who gives a shit? ;)

Sidonix
05 Jun 2004, 13:39
eu nu m-am referit la miss eowyn in special ....generalizam...daca arat cu degetu m-as incadra si eu in aceeasi categorie...judge can't be anyone of us, si aici pot exclude si divinitatile indiferente...hm...ce napsa ...cum o dai, tot la dracu te duci...ar trebui sa fie cel putin ceva interesant acolo, ca tot ne grabim spre locuri calde si exotice :D ... burn baby burn...

LadyEowyin
06 Jun 2004, 12:28
ce a facut lady eowyn e acelasi lucru care l-a facut si evanescence.vrea sa iasa in evidenta.se vede foarte clar ca demona este un user foarte influent,respectat si se pare chiar iubit pe acest forum.sincer cred ca eowyn a incercat sa aiba si ea parte de acest lucru,dar a abordat varianta gresita.dintr-un lucru in care demona avea dreptate(acel post off-topic la "the miracle i call lotr"),eowyn a luat "advertismentul" demonei(dar nu era advertisment)ca o insulta si de aici s-a ajuns la chestia asta,sa se bage pe topicul hell-ador(poate sa se bage oriunde),dar e facut acel comentariu,care oricum era tot against demona:demona vrea sa se mute la bucuresti,iar pe eowyn o dezgusta acel loc.oricum a calcat mai multe persoane pe bataturi si asta nu i-a adus succesul pe care si-l dorea.teoria mea.foarte posibil ca eowyn sa-mi dea peste nas cu o teorie de aia ei. :)
asta faceti voi toata ziua ? :lol: :lol: :lol: Eu fac drumul Buc-Constanta de vreo 7 ani incoace. Pur si simplu nu-mi place orasul. Ca este centru cultural si are sali de cinema multe - asta este alta faza. Voi nu stiti situatia cinematografelor din CTA. Mai este unul singur shi biletul este 75.000 - nici nu se merita macar. Vin la Buc ca sa merg la filme. Nu am discutat cu Demona in viata mea. Si sincer nu vad de ce as vrea "popularitate" pe acest forum. Am intrat akum 1 an de zile si toata lumea se certa si totul era un haos total. M-a plictisit enorm de mult. Am revenit din cu totul alte motive. gandalf le stie. Nu prea aveti cu ce sa va ocupati. orice nou venit primeste acelasi tratament ? DAca da aduceti-va aminte. Este un FORUM dragilor si asta inseamna discutie nu sa-i faci pe alttii sa se simta inferiori.
you think you can break me? think again!

Nightwane
06 Jun 2004, 13:06

:sleep: :sleep: *YAWN* :sleep: :sleep:

Sidonix
06 Jun 2004, 20:11
aici nu destesta nimeni pe nimeni....poti zice ca e un timp liber petrecut diferit...conversatie fara prejudecati cu sau fara logica...
locul unde ti se pare ca traiesti si unde de fapt doar existi este la fel de nesimnificativ ca si ce faci tu in corelatie cu ceilalti indivizi...desi sustinem ca omu e social suntem de fapt indivizi ce ne folosim de restu pentru a ne satisface nevoile, mai putin sau mai mult primare...ne ignoram sau ne dam importanta in concordanta cu ceea ce ne impune necesitatea...faptul ca te accepta sau te respinge un alt individ depinde de necesitatea lui in link cu tine...asa ca Eowyin ... daca simt nevoia i'll break you...so feedback please if u can take it...

Demona
06 Jun 2004, 23:38

Dar de ce crezi ca eshti asha de importanta incat sa ne pierdem timpul cu tine? Honey...think again...we're here to have fun not to fuck around. Postari placute in continuare. :)

BeNnY
07 Jun 2004, 00:13

Crezi ca esti destul de importanta sa te breakuim? Poate chestia asta o sa te socheze dar... I DON'T GIVE A FUCK. Si nici Nightwane aparent (Bai unde ti-a fugit avataru? :D ) Lame...

LadyEowyin
07 Jun 2004, 07:32
Dar de ce crezi ca eshti asha de importanta incat sa ne pierdem timpul cu tine? Honey...think again...we're here to have fun not to f*** around. Postari placute in continuare. :)
1- unde ai vazut tu post in care eu sa-mi dau super multa importanta ?
2 - thank you! si eu cred ca sunt aici ca sa "have fun". Pur si simplu nu reactionez bine la amenintari - mai ales de la Benny care repeta tot ceea ce zici tu sau oricine altceva. Si nu stie sa zica decat LAME :lol: Engleza are un vocabular mult mai extins
3 - fiecare cu treaba lui ok ?

BeNnY
07 Jun 2004, 08:24
Tu nu stii sa zici decat "fiecare cu treaba lui" cand limba romana are atat de multe cuvinte frumoase? Uite ca eu din vastul vocabular al limbii engleze am ales cuvantul, foarte sugestiv de altfel, LAME care descria foarte bine mesajul tau.

Daca fiecare cu treaba lui, eu cu treaba mica. E bine asa?

LadyEowyin
07 Jun 2004, 08:30
Tu nu stii sa zici decat "fiecare cu treaba lui" cand limba romana are atat de multe cuvinte frumoase? Uite ca eu din vastul vocabular al limbii engleze am ales cuvantul, foarte sugestiv de altfel, LAME care descria foarte bine mesajul tau.
Daca fiecare cu treaba lui, eu cu treaba mica. E bine asa?
:huh:da Benny - super replica mi-ai dat.chiar mi-ai inchis gura. ;) :lol:

BeNnY
07 Jun 2004, 09:04
:huh:da Benny - super replica mi-ai dat.chiar mi-ai inchis gura. ;) :lol:

Bleah, ce cacat... Hai ca stiu ca poti mai mult si mai bine.

Demona
07 Jun 2004, 09:04
Bey, eu am furnici in casa shi le gasesc "barlogu`"...Missy le vanseaza cu nasu`...prin aspirare...

Gaandalf
07 Jun 2004, 12:21
Lady E - shtiu ca itzi face placere sa-i enervezi pe ashtia dar las-o mai moale. Restu' = atzi inebunit cu totzii? In primul rand certatzi-va pe privat nu pe forum. Ce va punetzi mintea cu o persoana care numai pentru asta traieshte - sa-i enerveze pe altzii. Ma ashteptam la mai mult de la voi.
poolakisu meuy - toata lumea vrea scandal mah pe aicea?

Sidonix
08 Jun 2004, 23:45
hm...eu ma retrag spre copilariile mele fanteziste ... Distractie placuta cu portia de realitate zilnica...

Ps: May the Hell be with you Demona..if that is what u wish for ;)

Sm�agol-Gollum
09 Jun 2004, 22:54
.. burn baby burn...

fan cumva Broodwar?

Demona
10 Jun 2004, 19:43
Ps: May the Hell be with you Demona..if that is what u wish for ;)

Well...Hell is with me...within me...and all that...Hell...Hell is me! ;)

BeNnY
16 Jun 2004, 22:30
Eram hotarat sa plec de pe forum dar m-am intors. Ratacit eram dar m-am readus la calea cea dreapta.

Cele 2 schimbari au sosit si anume avatar change si distrugerea rank-ului... fara rank ma simt naked dar nu-i nimic ca-mi place nudismul (sa vad, adica).

Aici parca era vorba de chestii care ne-au enervat nu? As putea sa fac lista dar nu merita... Ca m-au enervat multi de tot zilele astea. Dar la fel de repede cum m-am enervat, la fel de repede m-am si linistit (nu chiar, diferenta de vreo 22 de ore).

Demona
16 Jun 2004, 22:33
Eram hotarat sa plec de pe forum dar m-am intors. Ratacit eram dar m-am readus la calea cea dreapta.

Cele 2 schimbari au sosit si anume avatar change si distrugerea rank-ului... fara rank ma simt naked dar nu-i nimic ca-mi place nudismul (sa vad, adica).

Aici parca era vorba de chestii care ne-au enervat nu? As putea sa fac lista dar nu merita... Ca m-au enervat multi de tot zilele astea. Dar la fel de repede cum m-am enervat, la fel de repede m-am si linistit (nu chiar, diferenta de vreo 22 de ore).

Yeah..."Bine-ramas" intre noi Bennito. Chair vroiam sa ma apuc sa ma "scrijelesc" ceva la nervii care ma macina zilele astea...inafara de parintzi. De cand au venit caldurile, parca lumea a uitat complet de apa shi sapun. Mi-e sila shi greatza de putorile care roiesc in jurul meu zi de zi shi nu numai la lucru. I-ash impushca pe totzi...dar cel mai tare cred ca l-ash omora pe shefu` meu. Dar sa-l vad murind in chinuri. Ash da cu un lantz pe el pana i-ar fii toate tipurile de tzesut din corpul lui, imprashtiat in hala aia... :x

BeNnY
16 Jun 2004, 22:33
...cred ca Hell-Ador e noua mea casa... Daca e de acord Demona, proprietara... Evident, voi plati o forma de chirie.

Demona
16 Jun 2004, 22:35
...cred ca Hell-Ador e noua mea casa... Daca e de acord Demona, proprietara... Evident, voi plati o forma de chirie.

De acord dude...

BeNnY
16 Jun 2004, 22:37
Apropo de putoare... Mergea una in fata mea si putea de la 1 metru ce mama naibi! A trebuit sa traversez repede strada ca putea cum nu am mai vazut (simtit).

Ash da cu un lantz pe el pana i-ar fii toate tipurile de tzesut din corpul lui, imprashtiat in hala aia...

...ce ganduri frumoase :happy:

Demona
16 Jun 2004, 22:52
Shtiu, shtiu...ma simt foarte bine. E ora 11 noaptea..ma duc dreq acasa, ca dupa chiar ca ma duc sa descpic nishte cadavre. I love that job...Good night everybody! :sleep:

Jay
16 Jun 2004, 22:54
Good night and what job might that be???

BeNnY
16 Jun 2004, 22:59
Shtiu, shtiu...ma simt foarte bine. E ora 11 noaptea..ma duc dreq acasa, ca dupa chiar ca ma duc sa descpic nishte cadavre. I love that job...Good night everybody! :sleep:

Ok... Vezi daca nu-s cuminti aia fa-le o taietura in plus :) Sau pune-le o poza pe fata cu boss-ul tau si dupa aia... Distreaza-te! Pacat ca nu-s acolo sa fac poze :happy:

daniken
17 Jun 2004, 06:12
Discutzii generale...despre cum e vremea...shi altele...

q***~L o my, o my, my 2, c my discussions, sorry but I don’t understand the topic title Hell aDor’ :love:

BeNnY
17 Jun 2004, 10:59
Nici nu trebuia sa-l intelegi

Garu
17 Jun 2004, 20:19
asta e mesaj catre demona.ti-am vazut pozele pe celatalt topic,in caz ca nu cauti complimente,eu personal te asigur ca nu esti naspa.:)

Garu
17 Jun 2004, 20:21

DESPICI CADAVRE?!?!CUM ADICA? :shock:

Demona
17 Jun 2004, 20:27
sorry but I don’t understand the topic title Hell aDor’ :love:

Nu e Hell aDor, uhmm..am mai zis o data. Topicu` in loc sa fie Demona's Lair, Crib...whatever, a for Hell-ador, ca sa nu fie HELLDORADO. Atunci poate credea lumea ca e legat de filmul "Welcome to the Jungle", a carui titlu` initzial trebuia sa fie "Helldorado". Asha e o combinatzie intre "Hell" shi "Ecuador"(nu shtiu de ce fix locu` ala l-am ales)...a ieshit Hellador! :) Asta e the topic title...

Demona
17 Jun 2004, 20:29
what job might that be???

Asistent medic legist...daca sunt cuminte poate imi temrin shcoala shi o sa fie medic legist. Da` asta numa` daca ma intorc la shcoala...Da` jobu` tot il am! :D

Undomiel
17 Jun 2004, 20:34
what job might that be???

Asistent medic legist...daca sunt cuminte poate imi temrin shcoala shi o sa fie medic legist. Da` asta numa` daca ma intorc la shcoala...Da` jobu` tot il am! :D

:shock: :o :shock: :o :huh: :w00t: :shock: :sick: :huh: :(( :w00t: :shock: :? :? :o :huh: :w00t: :shock: :shock: parerea mea demona................. :huh:

BeNnY
17 Jun 2004, 21:07
sorry but I don’t understand the topic title Hell aDor’ :love:

Nu e Hell aDor, uhmm..am mai zis o data. Topicu` in loc sa fie Demona's Lair, Crib...whatever, a for Hell-ador, ca sa nu fie HELLDORADO. Atunci poate credea lumea ca e legat de filmul "Welcome to the Jungle", a carui titlu` initzial trebuia sa fie "Helldorado". Asha e o combinatzie intre "Hell" shi "Ecuador"(nu shtiu de ce fix locu` ala l-am ales)...a ieshit Hellador! :) Asta e the topic title...

Asa, ca nu mai tineam minte toata explicatia :shock:

Demona
17 Jun 2004, 22:23
Jajaja Bennito! Bey e super bestial avataru` asta! Sa te puna dreq sa-l mai schimbi!!! :w00t:

Demona
17 Jun 2004, 22:24
:shock: :o :shock: :o :huh: :w00t: :shock: :sick: :huh: :(( :w00t: :shock: :? :? :o :huh: :w00t: :shock: :shock: parerea mea demona................. :huh:

Girlie-girl...crezi ca eshti singura care are parerea asta? Ah well, consolatzi-va cu gandul ca eu sunt aia care face "the dirty work" shi nu voi. Undomiel, imagineaza-tzi cum e sa itzi bagi mana in burta lu` unu` sa ii scotzi intestinele ca sa vezi daca a ramas ceva in ele, sa le cantareshti...etc... ;) I tell you...it's a damn feelin`...good one...for freaks like me...

BeNnY
17 Jun 2004, 22:26
Jajaja Bennito! Bey e super bestial avataru` asta! Sa te puna dreq sa-l mai schimbi!!! :w00t:

Lu' ogto nu-i place... Ma influenteaza negativ :hmm:

:)
Intr-o seara cand ma simt viteaz, o sa stau sa-ti ascult povestile de la job:)

ogto
17 Jun 2004, 23:33

Lu' ogto nu-i place... Ma influenteaza negativ :hmm:

:)
Intr-o seara cand ma simt viteaz, o sa stau sa-ti ascult povestile de la job:)

Mi se pare realizat prost and you can DO much better. Demona, I am Dracu si il pun pe Benny sa-si schimbe avatarul. Daca nu-ti convine s-ar putea sa nu te mai primesc la mine aici, In HELL si stiu cat de tare m-ai rugat sa te las sa intri. :hmm: :happy: :D ;)

BeNnY
17 Jun 2004, 23:39
Nu schimb nimic.

Sm�agol-Gollum
17 Jun 2004, 23:41
Nu schimb nimic.

procedezi corect...sa stii ca e misto avataru'... 8)

Jay
18 Jun 2004, 00:21
Pentru Demona: I'm impressed :D

BeNnY
18 Jun 2004, 01:04
Iesi ma odata, ca ma plictisesti.

Nightwane
18 Jun 2004, 01:43

'cuz I...JACK THE PUMPKIN KING have grown so weary of the sound of scream... 8)

Demona
18 Jun 2004, 18:30

'cuz I...JACK THE PUMPKIN KING have grown so weary of the sound of scream... 8)

Asha...asha..imi place...continuatzi asha shi va facetzi "regina" madra de voi! ;)

Demona
18 Jun 2004, 18:31
Mi se pare realizat prost and you can DO much better. Demona, I am Dracu si il pun pe Benny sa-si schimbe avatarul. Daca nu-ti convine s-ar putea sa nu te mai primesc la mine aici, In HELL si stiu cat de tare m-ai rugat sa te las sa intri. :hmm: :happy: :D ;)

Aha...yeah...right on dude! Daca tu eshti dracu`...eu sunt calugaritza. Damn me! :sick:

Demona
18 Jun 2004, 18:32
Pentru Demona: I'm impressed :D

...Why? :huh: Is just a job...but thx thou! ;)

BeNnY
18 Jun 2004, 20:50
Preconizez ca in curand or sa apara topic-uri gen "Fan club Demona" :)

Jay
18 Jun 2004, 22:00
Because, Demona, e o slujba destul de .... solicitanta... Nu sunt multi care pot s-o faca si care sa mearga la job cu zambetul pe buze... Si am cam urmarit Six Feet Under... :D

Demona
18 Jun 2004, 22:11

Hai nu! Shi eu preconinzez ca nu o sa fie!

Undomiel
18 Jun 2004, 22:13

de ce nu?e printre cei mai vechi useri ai forumului,fani are,unul dintre ei sigur e Freak_on_a_Leash( :love: ),foarte posibil ca mai multi sa o urasca,dar eu am ajuns s-o admir.si nu e faza de LINGAU.ce as putea sa castig cu asta? :huh: asa ca,din partea mea.GO DEMONA!facem fanclubul benny? 8)

Demona
18 Jun 2004, 22:17
Because, Demona, e o slujba destul de .... solicitanta... Nu sunt multi care pot s-o faca si care sa mearga la job cu zambetul pe buze... Si am cam urmarit Six Feet Under... :D

Pai cum naiba sa nu mergi cu zambetu` pe buze la un asemenea job? Cand toata ziua, la alt job, visezi doar sa itzi vezi shefii mortzi? Iar cand itzi mai vine un caz din ala de "X-Files", sa vezi acolo adrenalina etc. What else can you ask more from life, just to do what you know and like most?

Jay
18 Jun 2004, 22:25
Mda... ai dreptate, daca o iei asa ai dreptate. I hate my job.....

BeNnY
18 Jun 2004, 22:30

de ce nu?e printre cei mai vechi useri ai forumului,fani are,unul dintre ei sigur e Freak_on_a_Leash( :love: ),foarte posibil ca mai multi sa o urasca,dar eu am ajuns s-o admir.si nu e faza de LINGAU.ce as putea sa castig cu asta? :huh: asa ca,din partea mea.GO DEMONA!facem fanclubul benny? 8)

Aaa... eu glumeam ;)

Jay
18 Jun 2004, 22:34
Ca tot sunteti pe net... Asta sigur o sa fie un subiect de film....: http://www.adevarulonline.ro/index.jsp?page=articol&section_id=7&article_id=86430

Undomiel
18 Jun 2004, 22:43
Aaa... eu glumeam ;)

EU NU! :x

daniken
18 Jun 2004, 23:38
Despre cum e vremea?

:roll:

http://www.vremea.com/

:w00t: love you :love:

BeNnY
24 Jun 2004, 22:51
...ma enerveaza daniken. Am motive sa cred ca e homosexual. Si eu sunt un sfert homofob. Asa ca nu e bine.

Ma enerveaza ca userii noi fac topic-uri aiurea... si vorbesc aiurea... Parca sunt oglinda mea de pe vremurile in care eram eu tanar... :happy:
Dar terminati, ba! (userilor noi!)
Autocenzura ar trebui sa fie peste tot
Cenzura nu
...ce chestie

LadyEowyin
25 Jun 2004, 08:32
...ma enerveaza daniken. Am motive sa cred ca e homosexual. Si eu sunt un sfert homofob. Asa ca nu e bine.
sa facem un i hate you daniken club ca m-a stresat cu poturile lui si mi-a trimis si un private message cu posterul de la Kill Bill vol. 2 - :huh:

Nightwane
25 Jun 2004, 11:26
...si vorbesc aiurea... Parca sunt oglinda mea de pe vremurile in care eram eu tanar... :happy:

that's like 3 or 4 months ago... :hmm: nothing's changed...

BeNnY
25 Jun 2004, 11:41
...si vorbesc aiurea... Parca sunt oglinda mea de pe vremurile in care eram eu tanar... :happy:

that's like 3 or 4 months ago... :hmm: nothing's changed...

Really? Ok.

Mie daniken mi-a trimis un mesaj privat in care mi-a dat paste la un mesaj scris de mine pe forum :huh:

Sm�agol-Gollum
26 Jun 2004, 22:36
mie mi-a trimis o imagine cu smeagol, shi apoi jos a scris ceva de love shi a mai pus niste inimioare!! :shock: :w00t: weird!!

Demona
28 Jun 2004, 19:33
Deci...se pare ca nu sunt nica care a primit mesaje ciudate de la el. Dar cred ca sunt unica care a vorbit cu el pe YM. Guys...pacat ca nu am pastrat logu`. Sa vedetzi cum noi restu` suntem cei orbi la lumea din jurul nostru. Oricum tipul a fost complet dezamagit de parsoana mea. Va inchipuitzi ce devastata :(( am fost cand am aflat acest lucru... My oh my!!! Shitzi asta e faza de film...alergi afara din casa, in mijlocul gradinii...afara ploua, tu cazi in genunchi shi cu mainile spre cer....WHYYYYYYYYYYYYYYYY?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!? ! Dramatic...isn't it! ;)

Guys...that one its one good...WEIRDO! Ce nu intzeleg la el sunt inimioarele alea multe din mesaje...inafara de toate chestile ce sper ca nu le crede...ca altfel...we got a nut case!!!

Shi pentru amatori...Undomiel...BeNnY...fara fan-club Demona. Please...!!!

BeNnY
28 Jun 2004, 22:33
O fi bisexual.

Demona eu glumeam!!! Undomiel a luat-o in serios...

LadyEowyin
29 Jun 2004, 09:52
i tell u now : "i hate & wish 2 eradicate daniken from the face of the earth club" who wants in ?
P.S. - m-a luat si pe mine cu priv msg. Se da la mine si vrea sa ma cunoasca. LAme :lol:

Nightwane
29 Jun 2004, 13:43
YEEEEESSS!!!! EU AM SCAPAT! mwahahahaa

:love: :love: KJK$$$%-- :P :P :P

Akasha
29 Jun 2004, 19:17
nu am mai fost de mult pe aici.s-au schimbat o gramada.si in bine.demona e la fel de apreciata si asta e bine.go sis!yeah...i'm out of my hiding place...

Demona
29 Jun 2004, 19:25
nu am mai fost de mult pe aici.s-au schimbat o gramada.si in bine.demona e la fel de apreciata si asta e bine.go sis!yeah...i'm out of my hiding place...

Can't believe this shit! Am crezut ca cineva a scos de la "naftalina" un mesaj mai vechi de al tau! You're fuckin` back! ...Out of your hidin` place...no shit!!! Whatever Akasha...all that "go sis!" shit....

Demona
29 Jun 2004, 19:32
i tell u now : "i hate & wish 2 eradicate daniken from the face of the earth club" who wants in ?
P.S. - m-a luat si pe mine cu priv msg. Se da la mine si vrea sa ma cunoasca. LAme :lol:

Nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar nu credetzi ca ii dam acestui individ prea multa atentzie? What the fuck should we care? He's a freakin` looney!!!

BeNnY
29 Jun 2004, 19:54
Yeah, f*ck him...

BeNnY
29 Jun 2004, 20:01
Oh and, welcome back Akasha...

LadyEowyin
30 Jun 2004, 08:36

Nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar nu credetzi ca ii dam acestui individ prea multa atentzie? What the f*** should we care? He's a freakin` looney!!!
da. freakin' looney and freakin' lonely. Pe mine iar m-a prvmsg cu o poza cu Spawn. nuuuut case.

Jay
30 Jun 2004, 12:17
Pai faceti ca mine.... I-am spus "cilck dreapta - ignore" si asa a ramas

BeNnY
30 Jun 2004, 13:33

Nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar nu credetzi ca ii dam acestui individ prea multa atentzie? What the f*** should we care? He's a freakin` looney!!!
da. freakin' looney and freakin' lonely. Pe mine iar m-a prvmsg cu o poza cu Spawn. nuuuut case.

Gata ma, taci.

Freak_on_a_Leash
30 Jun 2004, 17:45
de mult n-am mai fost aici,vad ca s-au mai linistit lucrurile cat de cat.hmm...au intrat multi useri noi car eposteaza alandala,demona tot pe pozitii,cu avatar nou,benny la fel(benny o alegere excelenta,mult mai bine...mult mult mai bine) si in final se pare ca v-ati ales cu some nuttie cases around here. :w00t:

Demona
30 Jun 2004, 20:17
Uite cine vorbeshte de "nuttie case", Freak... ;)

In fine...dead fellows...azi este ziua de nashtere a lui "iepurilah" asha ca eu, cel putzin, ii urez la multzi ani, toate cele bune, vise implinite, bani multzi...etc... :)

So LA MULTZI ANI iepurilah!!!

Ionutz55
30 Jun 2004, 22:17
pai atunci sai urez si eu un sincer La Multzi Ani
altceva nu mai ce sa spun, pt ca ai spus tu cam tot ce trebuie, demona :)

Sm�agol-Gollum
30 Jun 2004, 23:56
ii urez shi eu un LA MULTI ANI lui iepurilah......ne spui shi noua cati ani implinesti?

Gaandalf
01 Jul 2004, 10:38
Faza asta ma duce cu gandul la Gone in 60 seconds... la final fratzii se "pupa" shi se impaca : "that's the way family should be". This is wrong. Nu insist dar e pacat ...
P.S. - iepurilah atat tot itzic zic : la multzi ani shi sa fii iubit ... de fete. :D

Oloriel
01 Jul 2004, 10:38
La multi ani!
si
"You'll find as you grow older that you weren't born such a great while ago after all. The time shortens up." :P

iepurilah
01 Jul 2004, 16:22
10x people! :oops:
pentru cei curiosi, am schimbat prefixu', adica acum am 2 in fata! :D
Din pacate, s-a terminat sesiunea, am ajuns acasa si nu o sa mai am asa mult acces la net, si n-o sa mai pot sa va "incant" cu parerile mele :P :(

Jay
01 Jul 2004, 16:42
La multi ani iepurilah, mai ...
Sper sa fie tot asa de multe posturi si de ziua mea, care de fapt va veni indata... ca tot rac sunt

emanuel
01 Jul 2004, 18:02
La multi ani, iepurilah si din partea CineMagiei!

Pinky
01 Jul 2004, 18:06
La multi ani si din partea mea :) .

daniken
02 Jul 2004, 00:29
Sa fie intr-un ceas bun! - stai sa vezi de acu` inainte.
La multi ani! - ce varsta domne, cu 2 in fata, ehe ce vremuri?
cu dedicatie:

http://www.linsner.com/images/covers/bunny.jpg

danIken ;)

iepurilah
02 Jul 2004, 14:29
wow!...chiar ca sunt multe posturi! 10x again! :oops:

Nightwane
02 Jul 2004, 14:42
shabby birthday :lol:

kiddin'..la multzi ani mah ... jazz jackrabbit :P

Demona
02 Jul 2004, 19:51
Ai vazut cine are grija de tine!? ;) Ionutze...real cool signature! :)

Gaandalf
02 Jul 2004, 20:31
Ai vazut cine are grija de tine!? ;) Ionutze...real cool signature! :)
true... true

Riddick
04 Jul 2004, 19:57
pentru ca aici este un subiect unde de obicei oamenii isi spune nemultumirile,cred ca asta o sa fac si eu acum.tocmai am vazut un film,underworldul...pe computer.preferam sa-l vad la cinematograf si aici sursa nemultumirii mele.filmele la noi ajung prea tarziu si omul nu mai are rabdare si se arunca asupra computerului numai ca sa il vada.la cinematograf daca ma duc,ma enervez pe cretinii care ajung acum in aceste locuri sau cel mai GROAZNIC,nu ruleaza filmul,din cauza ca n-au destui spectatori.si asa trebuie eu sa-mi caut "prieteni" cu care sa merg la film,mai multi daca se poate,ca daca suntem 4-5 persoane ne ruleaza astia filmu.nu e patatic si revoltator? :x adica america face milioane de dolari cu filmele si la noi e specie pe cale de disparitie? :huh: this is not fair...!!!

multumsc ca m-ati ascultat... :?demona merci de topic...

Demona
04 Jul 2004, 21:28
:shock: I so freakin` know what you mean!!! De unde eshti Riddick? Nu de alta, dar shi in Arad se intampla fazele astea, sa nu ruleze filmul la cinematograf, pentru ca sunt prea putzini spectatori. E ridicol shi jenant. Mai disperant pentru mine acum e faptul ca, din 4 cinematografe cate sunt in Arad, filme mai ruleaza la unul singur, 2 sunt in renovare :hmm: , unul ishi suspenda activitatea pana in septembrie :(( . Sunt disperata!!!

Ionutz55
05 Jul 2004, 00:26
Demona a scrisIonutze...real cool signature!
Merci foarte mult :), un bun mod de a transmite un mesaj mai departe, nu? :D

Mai disperant pentru mine acum e faptul ca, din 4 cinematografe cate sunt in Arad, filme mai ruleaza la unul singur, 2 sunt in renovare :hmm: , unul ishi suspenda activitatea pana in septembrie :(( . Sunt disperata!!!

Mda, cam naspa, si la noi sunt cinematografe si ruleaza non-stop :lol:

BeNnY
05 Jul 2004, 02:27
:shock: I so freakin` know what you mean!!! De unde eshti Riddick? Nu de alta, dar shi in Arad se intampla fazele astea, sa nu ruleze filmul la cinematograf, pentru ca sunt prea putzini spectatori. E ridicol shi jenant. Mai disperant pentru mine acum e faptul ca, din 4 cinematografe cate sunt in Arad, filme mai ruleaza la unul singur, 2 sunt in renovare :hmm: , unul ishi suspenda activitatea pana in septembrie :(( . Sunt disperata!!!

Sa te pisi pe ei, nu alta.
Lasa ca or sa vina vremuri mai bune...

BeNnY
05 Jul 2004, 02:43
Nu prea imi place cum a ajuns topic-ul asta... Dar fie. S-ar putea sa fiu nevoit sa ma mut.

PS Uite o problema. Cooler-ul meu a invatat sa fluiere - nu e bine. Sare de la 4440 RPM la 2000 RPM ... Nici asta nu e bine. Nu stiam cine ma fluiera

Demona
05 Jul 2004, 07:31
Nu prea imi place cum a ajuns topic-ul asta... Dar fie. S-ar putea sa fiu nevoit sa ma mut.

PS Uite o problema. Cooler-ul meu a invatat sa fluiere - nu e bine. Sare de la 4440 RPM la 2000 RPM ... Nici asta nu e bine. Nu stiam cine ma fluiera

Adica ce nu-tzi place la el? ...Your choise thou...I'm up to work...bye now!

Gaandalf
05 Jul 2004, 12:49
pentru ca aici este un subiect unde de obicei oamenii isi spune nemultumirile,cred ca asta o sa fac si eu acum.tocmai am vazut un film,underworldul...pe computer.preferam sa-l vad la cinematograf si aici sursa nemultumirii mele.filmele la noi ajung prea tarziu si omul nu mai are rabdare si se arunca asupra computerului numai ca sa il vada.la cinematograf daca ma duc,ma enervez pe cretinii care ajung acum in aceste locuri sau cel mai GROAZNIC,nu ruleaza filmul,din cauza ca n-au destui spectatori.si asa trebuie eu sa-mi caut "prieteni" cu care sa merg la film,mai multi daca se poate,ca daca suntem 4-5 persoane ne ruleaza astia filmu.nu e patatic si revoltator? :x adica america face milioane de dolari cu filmele si la noi e specie pe cale de disparitie? :huh: this is not fair...!!!
...
Apropo de Underworld pe mine m-a enervat ca a trebuit sa vad Chronicles Of Riddik la calculator. Deshi s-a vazut bine merita Wide Screen. :x

Riddick
10 Jul 2004, 11:12
Apropo de Underworld pe mine m-a enervat ca a trebuit sa vad Chronicles Of Riddik la calculator. Deshi s-a vazut bine merita Wide Screen. :x

intradevar e destul de aiurea.oricum,parerea mea ca indiferent cum vezi filmul,cand esti un cinefil mergi si la cinematograf.cel putin eu asa fac.desi imi mananc o groaza de bani,nu ma intereseaza.obsesia cere sa fie hranita.:)deci ai vazut riddick!te invidiez.eu mai astept si sper ca asteptarea mea sa merite.:)

Demona
10 Jul 2004, 17:14
Bingo...ce altceva mai potzi adauga?

raptor
10 Jul 2004, 23:14
eu mi-am dat seama ca sunt un porc snob si plictisitor.daca am zis cretinarii in ultima vreme imi pare sincer rau. :((

Demona
11 Jul 2004, 17:01
eu mi-am dat seama ca sunt un porc snob si plictisitor.daca am zis cretinarii in ultima vreme imi pare sincer rau. :((

:huh: Cow-boy...I mean...dude! What's wrong with you? In ultima vreme n-ai zis cratinarii..and I totally don't agree with that shit! Ce-tzi veni? Middle-age crisis? Chill... :? You're...you know..."n-o-r-m-a-l"... we still :love: you...

raptor
11 Jul 2004, 21:06
:huh: Cow-boy...I mean...dude! What's wrong with you? In ultima vreme n-ai zis cratinarii..and I totally don't agree with that shit! Ce-tzi veni? Middle-age crisis? Chill... :? You're...you know..."n-o-r-m-a-l"... we still :love: you...

tnx...inseamna ca am fost asa doar in viata de zi cu zi... :( totul se plateste...
mi-am pierdut motanul.daca il vede careva pls gimme a sign.are dungi, o coada si face 'miau!' din cind in cind.... :((

Sm�agol-Gollum
11 Jul 2004, 23:18
mi-am pierdut motanul.daca il vede careva pls gimme a sign.are dungi, o coada si face 'miau!' din cind in cind.... :((

naspa frate..... :(
daca o sa vad un motan care se potriveste "descrerii", i'll let u know!! :P :)

BeNnY
12 Jul 2004, 17:21
Eu plec.

Pa si pussy!

Demona
12 Jul 2004, 20:35
Eu plec.

Pa si pussy!

Pleci unde? :shock:

Demona
12 Jul 2004, 22:32
tnx...inseamna ca am fost asa doar in viata de zi cu zi... :( totul se plateste...

Cow-boy, o sa se intoarca. Missy a mea(catzelusha) a disparut o noapte intreaga shi tot s-a intors. True, ca am spart chestii in noaptea aia shi i-am amenintzat pe ai mei cu moartea, daca nu o mai vad, dar la 5 dimineatza era deja animalu` in casa shi imi dadea trezierea. Era uda leoarca shi murdara shi plouata shi speriata, but alive and kickin` and she was...home! Induioshator...asha-i? :love:

Sm�agol-Gollum
12 Jul 2004, 23:06
True, ca am spart chestii in noaptea aia shi i-am amenintzat pe ai mei cu moartea, daca nu o mai vad,

scuze ca te intreb asta, dar.....do u live with your parents? :huh: :happy:

Ionutz55
12 Jul 2004, 23:54
dar tu cum locuiesti:d

Sm�agol-Gollum
13 Jul 2004, 00:00

lol....da eu sunt inca minor!!!....demona isn't!!!

Danica
13 Jul 2004, 11:02

lol....da eu sunt inca minor!!!....demona isn't!!!

shi ce crezi ca la 18 parintii te dau afara din casa?ca nu mai eshti minor?daca te comporti frumos poti sa mai stai prin preajma pana cand termini facultatea...daca nu .... :sleep: :((

Gaandalf
13 Jul 2004, 12:15
Voi va credetzi americani - care la 18 ani ii trimit la facultate in celalalt coltz al Americii - sa se descurce doar cu taxa ptr faculta. This is Romania PEOPLE! :shock:

raptor
13 Jul 2004, 12:25
za cat iz back... :) a adus un sobolan in casa cu ocazia asta,dar toate se iarta in viata :)
Benny,poa' da dracu' sa pleci! :x

Demona
13 Jul 2004, 18:32

Basicly they live with me...The place has MY NAME on it...What's the big deal?

Demona
13 Jul 2004, 18:33
Voi va credetzi americani - care la 18 ani ii trimit la facultate in celalalt coltz al Americii - sa se descurce doar cu taxa ptr faculta. This is Romania PEOPLE! :shock:

Nu ca la ei e ushor in fras, da` a ishi i-a loc de munca sa vada cum e sa tragi...da` in fine...las` ca shtiu "shoimii patriei"...

Sm�agol-Gollum
14 Jul 2004, 08:57

Basicly they live with me...The place has MY NAME on it...What's the big deal?

nu e nici un "deal"....faza e ca, banuiam ca locuiesti all by yourself... ;) :)

Demona
14 Jul 2004, 20:25
nu e nici un "deal"....faza e ca, banuiam ca locuiesti all by yourself... ;) :)

Yeah right! In my f***in` dreams!!! :x

Jay
14 Jul 2004, 20:33
Nu e pont ... intotdeauna... sa stai singur... eu m-am saturat ... I'll take your parents... :D

Riddick
14 Jul 2004, 20:36
ab e bine sa stai singur,chiar daca iti faci singur curat si toate acele multe lucruri care de obicei le face mama.sa n-au comentarii de genul,fa muzica mai incet sau altele e o adevarata binecuvantare.......

Jay
14 Jul 2004, 20:40
,fa muzica mai incet sau altele e o adevarata binecuvantare.......
Pai nu-mi plac din start parintii care incep cu FA... ;)

Undomiel
14 Jul 2004, 22:30
sa stau singura?acum depinde poate nu cu parintii,desi eu ma simt bine momentan cu ai mei si inca nu vreau sa schimb nimic.poate pe viitor cu...sotul.cred ca acum va prapaditi de ras. :oops:

Gaandalf
15 Jul 2004, 11:56
sa stau singura?acum depinde poate nu cu parintii,desi eu ma simt bine momentan cu ai mei si inca nu vreau sa schimb nimic.poate pe viitor cu...sotul.cred ca acum va prapaditi de ras. :oops:nu ma prapadesc ... doar k io deocamdata nu ma gandesc la chestii de genul acesta. Nu ma leg la cap fara sa ma doara. Am 22 de ani. Distractzia akum incepe. :w00t:

Jay
15 Jul 2004, 12:56
Pai zici ca la 22 de ani incepe distractia?? Hm.. mai ai un an ...
P.S. m-am bagat si eu in seama, ca vorbim de ani si varsta, si eh.. tocmai azi e si ziua mea... si de cand m-am trezit, tot am un nod in gat care ma omoara... jalnica mai e si ziua asta... :((

Gaandalf
15 Jul 2004, 14:12
P.S. m-am bagat si eu in seama, ca vorbim de ani si varsta, si eh.. tocmai azi e si ziua mea... si de cand m-am trezit, tot am un nod in gat care ma omoara... jalnica mai e si ziua asta... :((
generally speaking ... la 22 de ani incepe partea a2a a distractziei mey. Pana la 28 de ani -30 chiar stau linishtit.
PS. -happy b-day 2 you! :P

Pinky
15 Jul 2004, 16:48
generally speaking ... la 22 de ani incepe partea a2a a distractziei mey. Pana la 28 de ani -30 chiar stau linishtit.

Stai tu linistit... dar poate te trezesti peste 3-4 ani married with children :w00t:

ogto
15 Jul 2004, 20:41
Eu plec.

Pa si pussy!

And don't come back...

Demona
15 Jul 2004, 22:45
Stai tu linistit... dar poate te trezesti peste 3-4 ani married with children :w00t:

Deci ce invatzaminte tragem de aici? Use CONDOMS kids! Ca altfel ajungetzi ca Al Bundy...

Demona
15 Jul 2004, 22:45
Eu plec.

Pa si pussy!

And don't come back...

Guys, what the fuck happened between u 2? :huh:

Sm�agol-Gollum
15 Jul 2004, 22:46

well, happy birthday!! shi cand dai de baut?? :P

Mifune
16 Jul 2004, 08:54
Eu plec.
Pa si pussy!
And don't come back...
Guys, what the f*** happened between u 2? :huh:
Zici de parca ar fi iubiti. :lol:
Si aveti grija sa nu ajungeti ca Al. :lol: Use Condoms!

BeNnY
16 Jul 2004, 12:15
Eu plec.

Pa si pussy!

And don't come back...

Guys, what the f*** happened between u 2? :huh:

Era drogat asta aseara.

M-am intors...

Demona
16 Jul 2004, 22:49
Zici de parca ar fi iubiti. :lol:
Si aveti grija sa nu ajungeti ca Al. :lol: Use Condoms!

Mifune...dude...you're back! :) Nu-s iubitzi, dar sunt prieteni buni. Just wanted to know what the heck happened... :)

Demona
18 Jul 2004, 15:53
Asa, anuntz o absentza de o saptamana shi ceva, din diferite motive de mine shtiute. :D Va urez to all to have a nice postin`...not chat around here. Navaer for now laddies!

BeNnY
18 Jul 2004, 16:30
Take care! :love:

ogto
18 Jul 2004, 22:35
Asa, anuntz o absentza de o saptamana shi ceva, din diferite motive de mine shtiute. :D Va urez to all to have a nice postin`...not chat around here. Navaer for now laddies!

Vaia con dios... And come back after...

Riddick
25 Jul 2004, 16:08
"motive numai de mine stiute",mai demono unde ne-ai plecat?cine ne mai face stirile?

Undomiel
28 Jul 2004, 10:51
daca s-a retras demona si noua nu ne-a spus? :((

LadyEowyin
28 Jul 2004, 11:04
daca s-a retras demona si noua nu ne-a spus? :((
Poate s-a dus in vacanta sa se simta si ea bine. Doar e vara. Si poate ca ati devenit surprinzator de patetici.

Jay
28 Jul 2004, 15:48
Si poate ca ati devenit surprinzator de patetici.
You are soo right

Demona
28 Jul 2004, 22:31
E destul de auirea faza. Nu m-am retras shi daca o faceam, big deal. Am avut nishte probleme de sanatate, big geeezus! Now chill dudes & dudettes! :x

Mifune
29 Jul 2004, 09:24
E destul de auirea faza. Nu m-am retras shi daca o faceam, big deal. Am avut nishte probleme de sanatate, big geeezus! Now chill dudes & dudettes! :x
aha! deci chiar exagereza unii oameni pe aici ?

ArsDeViu
31 Jul 2004, 11:14
Hei, ce s-a intamplat cu atutoare topic-ului? Demon girl, c'mon, say something!

Demona
01 Aug 2004, 16:02
Yeah, hell-low everybody again! Dupa o scrurta perioada de absentza, I'm back in randurile CineMagiei, ca sa enervez ca shi pana acum gramada de useri...macar sa am shi eu un scop pe aici... :) Hoe everybody is fine...if not...bummer! ;)

Pinky
01 Aug 2004, 22:46
Welcome back!

BeNnY
02 Aug 2004, 12:56
M-am intors si eu...

Blanche
02 Aug 2004, 13:11
M-am intors si eu...

Welcome back si tie :)

iepurilah
02 Aug 2004, 14:55
M-am intors si eu...
Offf...si era asa liniste si bine :sleep:

Demona
02 Aug 2004, 16:22
Asha, shi pentru ca toata lumea s-a intors...fix in mijlocul "razboiului", va urez WELCOME TO THE FREAKIN` JUNGLE!!! ;) De parca nu o avem in real life destul, ne-am adus-o shi aici...ne-am trezit cam tarziu shi acum vor suporta consecintzele...

ogto
02 Aug 2004, 16:23
M-am intors si eu...

Bagati capul in cuptor, si acolo e liniste... vesnica.

Gaandalf
02 Aug 2004, 16:25
Asha, shi pentru ca toata lumea s-a intors...fix in mijlocul "razboiului", va urez WELCOME TO THE FREAKIN` JUNGLE!!! ;) De parca nu o avem in real life destul, ne-am adus-o shi aici...ne-am trezit cam tarziu shi acum vor suporta consecintzele...
Pe mine ma deranjeaza knd ii vad pe unii userii ca pot tolera astfel de comportamente din partea altora. Adevarul e ca poate nu le pasa. I DO ... so i chose to fight EVIL with EVIL. bad choice but...

emanuel
02 Aug 2004, 16:27
Hai sa ne calmam... Iepurilah... te rog mai incet cu ramarcile...

Demona
02 Aug 2004, 16:32
Pe mine ma deranjeaza knd ii vad pe unii userii ca pot tolera astfel de comportamente din partea altora. Adevarul e ca poate nu le pasa. I DO ... so i chose to fight EVIL with EVIL. bad choice but...

Pretty stupid where we arrived... Trebuiau facute reguli de la bun inceput shi limite impuse. Asha suntem totzi in aer, s-a ajuns deja prea departe cu unele chestii, nu shtiu dupa ce se va axa "judecata finala"... Ma rog, asta e situatzia, sunt curioasa de unele chestii...

Gaandalf
02 Aug 2004, 16:38
Ma rog, asta e situatzia, sunt curioasa de unele chestii...
Things like ? ...

Demona
02 Aug 2004, 16:42
Ce "pedepse" vom primi totzi shi daca pana la urma o sa fie real justice...

Gaandalf
02 Aug 2004, 16:47
Ce "pedepse" vom primi totzi shi daca pana la urma o sa fie real justice...
You have a point there ...

BeNnY
02 Aug 2004, 17:02
M-am intors si eu...

Tu chiar crezi ce spui sau doar scrii asa aiurea? Ca vad ca dai dintr-o extrema-n alta.

Oloriel
03 Aug 2004, 10:47
Off voi chiar nu puteti sa terminati cu intepaturile astea? Devine plictisitor! Va rog incetati! Lasati macar cateva subiecte fara certuri!
pe asta de exemplu...
pentru ca la cum merge viata o sa incep si eu sa intru mai des pe el.....!

Oloriel
03 Aug 2004, 18:40
o ploaie trista....pe potriva mea..la Bucuresti!

BeNnY
03 Aug 2004, 22:03
Mi-a placut ploaia de azi din Bucuresti. Freshing things up :)

Misto noul tau avatar Oloriel!

Oloriel
04 Aug 2004, 09:31
yeah....a mai spalat din probleme dar prea putin din pacate! pentru mine ar trebuii sa ploua cel putin toata saptamana asta fara nici un pic de soare...
Avatarul...e ceva provizoriu sper...semana cu mine in momentul de fata... :((

Gaandalf
04 Aug 2004, 10:10
what's wrong ? what happened ?

Oloriel
04 Aug 2004, 10:26
nothing...everything...
nu am iconita potrivita aici...

Demona
04 Aug 2004, 18:58
yeah....a mai spalat din probleme dar prea putin din pacate! pentru mine ar trebuii sa ploua cel putin toata saptamana asta fara nici un pic de soare...

Oloriel, mi-ai adus aminte de o melodie "Slither" de la Velvet Revolver :"Here comes the water, here comes the rain to wash away the sins of you and me..." Dar ca idee, draga, pai daca tzie itzi trebuie o ploie de o saptamana, mie imi trebuie potopu` lu` Noe...

Avatarul...e ceva provizoriu sper...semana cu mine in momentul de fata... :((

I do love your avatar. So much twisted then the first one! Keep this one pleaseeeeeeeeeeeeee... For me! :love: ;)

Bogie
04 Aug 2004, 19:14
Some day a real rain will come and wash all the scum off the streets. Thank God for the rain to wash the trash off the sidewalk
Taxi driver

Demona
04 Aug 2004, 19:56
Some day a real rain will come and wash all the scum off the streets. Thank God for the rain to wash the trash off the sidewalk
Taxi driver

Seems the rain got us all... Deci daca imi baga careva versurile de la Cargo, alea cu Ploaia... vin dupa el shi-l bat! ;) Glumeam, doar ca nu mai suport sa aud melodia aia. De cate ori o baga pe Europa FM(ca numa` asta canta in firma), afara ploua.

Pinky
04 Aug 2004, 22:34
Europa FM(ca numa` asta canta in firma)

I wouldn't want to be in your shoes. Hate Europa FM... stiri stiri stiri :hmm:

Oloriel
05 Aug 2004, 09:18
Oloriel, mi-ai adus aminte de o melodie "Slither" de la Velvet Revolver :"Here comes the water, here comes the rain to wash away the sins of you and me..."

yup, seamana dar eu nu vreau sa ne spele pacatele !(pt "you and me") ;)
vreau sa spele doar tristetea si durerea...

I do love your avatar. So much twisted then the first one! Keep this one pleaseeeeeeeeeeeeee... For me! :love: ;)

may be i will, oricum nu mai corespunde fetita visatoare, din cel vechi , cu mine!

Demona
05 Aug 2004, 16:39
I wouldn't want to be in your shoes. Hate Europa FM... stiri stiri stiri :hmm:

La firma nu doresc nimanui sa lucreze! Nici dushmanilor! :) Uhmm...better avatar Pinky! Keep this one! :) Real...pinky! ;)

Pinky
05 Aug 2004, 22:55
Uhmm...better avatar Pinky! Keep this one! :) Real...pinky! ;)

Thanks... I like it too! I'll keep it :)

Demona
06 Aug 2004, 21:31
A little tought for today... Dupa ce am primit o scrisoare azi, iata intrebarea arzatoare din ea: "Ai avut vreodata sentimentul ca esti a nimanui?" Va propun tema..."feelings" and stuff...hate and all the crap. Un fel de "let it out if it made you feel good"... Eu acum, tot ce vreau, e sa omor... I'm not kiddin`...

Riddick
07 Aug 2004, 19:24
ce subiect morbid.trebuie sa fi intr-o stare destul de nasoala ca sa te gandesti la chestiile astea.hmmm,ce stare am acum?sincer sunt destul de fericit.got a new girlfriend,care e si cute si pretty smart,acasa totul e ok,bani am :), dar cred ca toti am fost in starea aceea care o descrii tu.

iepurilah
07 Aug 2004, 19:56
got a new girlfriend

Ca tot mi-ai amintit...Demona, if u really wanna kill smbody, let me know

BeNnY
07 Aug 2004, 20:08
ce subiect morbid.trebuie sa fi intr-o stare destul de nasoala ca sa te gandesti la chestiile astea.hmmm,ce stare am acum?sincer sunt destul de fericit.got a new girlfriend,care e si cute si pretty smart,acasa totul e ok,bani am :), dar cred ca toti am fost in starea aceea care o descrii tu.

Bine ca ai tu de toate.

Si nu, nu cred ca am fost toti in starea in care e ea.

Akasha
07 Aug 2004, 20:12
acuma sunt foarte fericita.de ce?pentru ca dupa marea prostie care am facut-o,MY DEAR SIS DEMONA,mi-a acordat a second chance si SUNT HAPPY!imi pare doar rau ca acum suntem departe una de alta si ea se simte destul de rau si nu pot sa fiu alaturi de ea. :((

Demona
07 Aug 2004, 20:41
Si nu, nu cred ca am fost toti in starea in care e ea.

Let's be all happy for Riddick...NOT! ;) Glumeam Riddick! Bine faci! Sa fii happy-happy-joy-joy! :) BeNnY, yeah! Probabil eu simt mai acut nevoia sa omor pe cineva. Tot zic eu ca jobiul ideal e ala de asasin platit, dar nimeni nu ma crede: "Nu mai vorbii asha, inside you have a heart!, conshtiintza and stuff..." F***in` shit! Nobody knows me! Don't f***in` judge me! :x

Foamy
07 Aug 2004, 20:51
m-am invartit mult pe aici si n-am stiut de unde sa incep sa scriu.in cele din urma am venit aici,pentru ca am vazut ca e posibil sa fiu tolerat.poate cu un pic de curaj o sa ma avant si sa postez despre filme,in caz ca nu sunt indimidat de userii mai vechi.so,what's up everybody? :)

Demona
07 Aug 2004, 20:54
m-am invartit mult pe aici si n-am stiut de unde sa incep sa scriu.in cele din urma am venit aici,pentru ca am vazut ca e posibil sa fiu tolerat.poate cu un pic de curaj o sa ma avant si sa postez despre filme,in caz ca nu sunt indimidat de userii mai vechi.so,what's up everybody? :)

Sa-mi trag una! Uite unu` care shtie de Foamy! :) Dude... welcome! :)

Demona
07 Aug 2004, 20:56

Pe cine trebuie sa omor? Nu-mi spune...peshtishoru` de aur sau matza vecinului, nu de alta, da` nu omor animale!

iepurilah
07 Aug 2004, 21:07
Nici una nici alta...era vorba de girlfriende. Si imi trebuie cu tortura and stuff! :D

BeNnY
07 Aug 2004, 23:58

Pe cine trebuie sa omor? Nu-mi spune...peshtishoru` de aur sau matza vecinului, nu de alta, da` nu omor animale!

Iepuri omori? (pls)

Foamy daca esti ok nu se ia nimeni de tine, daca spui prostii... alta poveste. Welcome

Oloriel
08 Aug 2004, 11:25
Demi, inca putin si faci rost de lucru...dorinta vietii tale..."asasin platit"! ;)

Riddick
08 Aug 2004, 17:40
Nici una nici alta...era vorba de girlfriende. Si imi trebuie cu tortura and stuff! :D

hahahaha tu ai o problema!dar macar demona o sa te scape de ele.hmm,cred ca am si eu nevoie de servicile ei.blonda trebuie sa moara! :hmm:

Demona
08 Aug 2004, 18:44
Iepuri omori? (pls)

De ce? Ai fobie de ei? Too many Easter eggs? ;) Nu, nu omor "epuri". Why?

Demona
08 Aug 2004, 18:53

hahahaha tu ai o problema!dar macar demona o sa te scape de ele.hmm,cred ca am si eu nevoie de servicile ei.blonda trebuie sa moara! :hmm:

Riddick, ai zis ceva de o blonda? :D Se rezolva. iepurilah, bring it on. Finally I will follow my destiny! :w00t:

Foamy
08 Aug 2004, 19:00
se pare ca avem printre noi o adevarata asasina.ce mi-a placut aici e faza care a facut-o akasha.cu "my sis".akasha chiar e sora cu demona?

Demona
08 Aug 2004, 19:06
se pare ca avem printre noi o adevarata asasina.ce mi-a placut aici e faza care a facut-o akasha.cu "my sis".akasha chiar e sora cu demona?

Foamy... STF(aflii tu alta data ce e aia)... Nu-mi place semnatura ta! Foamy zice asha multe chestii faine. Baga shi tu "So just pull te triger, no one will figure... That suicide was for you! ... So go BOOM! ...WUSS!" Sau gasesti tu ceva... :w00t: Shi Akasha e sor`mea pe bune. Simte ca l-a schimbat! :lol: :D :lol: :lol: :lol: :D :D :lol: :D

iepurilah
08 Aug 2004, 23:42

Si problema ta tot blonda e? :happy:
Da' parca ziceai ca e cute si pretty smart. ce-a facut?..sau...ce n-a facut? :P

Demona
09 Aug 2004, 11:10
Sa vezi ca ni se urca blondele de pe forum in cap imediat. Oh well, more to kill! :)

Gaandalf
09 Aug 2004, 11:28
Sa vezi ca ni se urca blondele de pe forum in cap imediat. Oh well, more to kill! :)
eshti "criminal" de funny! :lol: :lol: :lol:

BeNnY
10 Aug 2004, 02:13
Imi schimb semnatura. Pe asta s-a asezat deja praful...

BeNnY
10 Aug 2004, 02:14
Simt cum aceasta noua semnatura emana intelepciune constant.

Jay
10 Aug 2004, 17:14
Buna semnatura.. I'm for Pepsi too....
Pe a mea o las sa se prafuiasca rau de tot....

Bogie
11 Aug 2004, 15:43
Imi este foarte familiara semnatura ta. De unde ai preluat-o? Desene animate cumva?

BeNnY
11 Aug 2004, 15:54
Imi este foarte familiara semnatura ta. De unde ai preluat-o? Desene animate cumva?

Nu stiu, eu nu am preluat-o de nicaieri (sau poate am auzit-o si eu) dar eu chiar sunt anti-cola si pro-pepsi ...

raptor
11 Aug 2004, 21:55
Eu umblam intr-o zi pe strada cu o sticla de cola in mina si am trecut strada si era un camion de pepsi in viteza si cind a vazut sticla de cola a oprit.Ipoteze:
1.La volan era Mila Jovovich si voia sa facem ...,si de-aia a oprit, dar eu ma grabeam.
2.Respectul unei marci slabe pentru o marca mai buna.

Ma intreb acum care din cele 2 e varianta reala

...hai sa fim seriosi...cola mai buna decat pepsi? :lol: :lol: :lol:

Pinky
11 Aug 2004, 23:47
hai sa fim seriosi...cola mai buna decat pepsi?

DA! Mult mai buna :D

BeNnY
11 Aug 2004, 23:54
Cola cand a ajuns in tara era BUNA. Intre timp s-a romanizat devenind extrem de proasta, in genul American Cola. Pepsi inca mai e bun insa doar pepsi-ul normal, nu twist, light si alte cacaturi din-alea...

P.S. Pepsi are cele mai misto reclame. Era una (pe care nu o mai gasesc, god damn it!) in care Hallie Kate Eisenberg (http://imdb.com/name/nm0004893/) intra intr-un magazin cu bunicul ei si cere cu vocea ei de fetita dragalasa un pahar de pepsi. Vanzatorul zice ok, se intoarce, si de fapt pe ascuns ii toarna cola in pahar la care fetita ii spune (cu vocea lui "The Godfather"!!!) "Hey... you! Come here. You disrespect my family [...]" si tot discursul ala si asta e intimidat, ii pune repede un pahar de pepsi si asta din nou cu vocea ei de fetita dulce, "Thank you!". Super misto reclama, daca o are cineva sau o stie cineva va rog sa-mi spuneti! Am avut-o acum un an cred dar am pierdut-o.

BeNnY
11 Aug 2004, 23:56
Sau mai era aia in care un copil mic, negru vine la un aparat din-asta cu racoritoare (nu mai stiu cum se numeste, am un lapsus) cumpara 2 cola le pune pe jos, se suie pe ele ca sa ajunga la butonul pentru Pepsi si isi cumpara un pepsi :D

Sm�agol-Gollum
12 Aug 2004, 01:06
Cola cand a ajuns in tara era BUNA. Intre timp s-a romanizat devenind extrem de proasta, in genul American Cola. Pepsi inca mai e bun insa doar pepsi-ul normal, nu twist, light si alte c******* din-alea...

P.S. Pepsi are cele mai misto reclame. Era una (pe care nu o mai gasesc, god damn it!) in care Hallie Kate Eisenberg (http://imdb.com/name/nm0004893/) intra intr-un magazin cu bunicul ei si cere cu vocea ei de fetita dragalasa un pahar de pepsi. Vanzatorul zice ok, se intoarce, si de fapt pe ascuns ii toarna cola in pahar la care fetita ii spune (cu vocea lui "The Godfather"!!!) "Hey... you! Come here. You disrespect my family [...]" si tot discursul ala si asta e intimidat, ii pune repede un pahar de pepsi si asta din nou cu vocea ei de fetita dulce, "Thank you!". Super misto reclama, daca o are cineva sau o stie cineva va rog sa-mi spuneti! Am avut-o acum un an cred dar am pierdut-o.

o am eu daca te intereseaza, dar nu stiu cum sa ti-o dau.....

iepurilah
12 Aug 2004, 01:24
Mai sunt o gramada de reclame de genul asta. Super haioasa aia cu pustiu care isi pune cutiile sa ajunga la butonul de pepsi..mai era una cu niste camionagii....
Acum sincer sa fiu, Pepsi e prea acidulat, si de-asta nu imi place...un alt motiv ar putea fi ca m-am spart de Pepsi anul asta...ca era 30 de mii sticla la 2 jumate, si intr-o perioada iti mai dadea si o apa. Iar in Regie asta se cheama dar de la Dumnezeu! :D

BeNnY
12 Aug 2004, 01:37
o am eu daca te intereseaza, dar nu stiu cum sa ti-o dau.....

Spune-mi macar cum se numeste, pls.

Iepurilah cum naiba e Pepsi mai acidulat decat Cola?! Mi se par la fel de acidulate numai ca Cola are un gust medicamentos.

iepurilah
12 Aug 2004, 01:40
Iepurilah cum naiba e Pepsi mai acidulat decat Cola?! Mi se par la fel de acidulate numai ca Cola are un gust medicamentos.

Receptorii mei asa zic:"bah, Pepsi e mai acidulat!"..si nu pot sa ma cert cu ei!
Deci mie asa mi se pare...si nu simt nici un gust medicamentos la Cola!

Gaandalf
12 Aug 2004, 08:54
De la Pepsi ma droghez doar cu acel produs : Pepsi Twist ... in rest nu ma arunc foarte des. Prietena mea mai ma convoaca la un 2litrii de pepsi dar de multe ori :sick: Coca-cola este alta boala de-a mea. Asha bea Non-Stop. Sa-mi bag ceva dk vara nu e bun pe terasa de pe plaja cu cuburi de gheatza. :shock:

Fara reclama akuma: consumul excesiv de chimicale dintr-astea te trimite la dentist. I know better ... itzi mananca tot calciu din corp shi "it rotts the teeth". Eu am lasat-o mai moale.

BeNnY
12 Aug 2004, 14:40
Fara reclama akuma: consumul excesiv de chimicale dintr-astea te trimite la dentist. I know better ... itzi mananca tot calciu din corp shi "it rotts the teeth". Eu am lasat-o mai moale.

Si daca fumezi mori. So?