View Full Version : Jocurile de aventura care au facut Istorie: Grim Fandango
Stiu ca ce zic eu aici nu are legatura cu filme, dar o zic oricum: A jucat cineva de aici jocul: Grim Fandango sau Curse Of Monkey Island? Motivul pt. care intreb este ca aceste jocuri m-au marcat profund. Au o poveste unica si un humor infinit... Daca sa-r face filme dupa ele, ar castiga Oscaruri. Cer opinii asupra acestor jocuri, daca le stie cinvea si va intreb daca credeti ca aceste jocuri ar face filme bune daca ar fi vorba sa fie facute film oricare dintre ele... Va multumesc pt. rabdarea voastra si sperca nu se va supara nimeni ca am postat offtopic...
putin probabil sa se faca vreun film dupa grim fandango.in general se adapteaza ptr. film survival-horror-urile(resident evil,alone in the dark,far cry,house of the dead);sau se face drumul invers,de la film la joc(vezi saving private ryan si jocurile medal of honor,call of duty...)
Nightwane
02 Mar 2004, 12:09
dupa mine cel mai bun Quest facut vreodata e SANITARIUM. Nu am mai intalnit pana acum un joc care sa ma bulverseze in halul ala...delicios...weird...spooky...daca ar face un film dupa el..waaa...dar mai bine nu...poate distrug bunatate de poveste :(
Gaandalf
02 Mar 2004, 12:18
Mie mi-a placut din ce am vazut in reclame : Zelda sau ceva de genul asta o printzesa razboinica cu sabia in carca care taie in RIGHT/LEFt shi imi da senzatzia de ANIME-uri ... :cry:
Nightwane
02 Mar 2004, 12:21
las' ca am eu anime. dar atat iti spun: 11/11 stii tu ce inseamna 8)
Lady_Skar
02 Mar 2004, 15:33
OOOOOOOH! That's a good idea! Vreau un film facut dupa Grim Fandango.
Manny era foarte amuzant....
Hey, apropo... cum treceai de castorii aia tampiti din foc? Ca niciodata nu am trecut de faza aia.
PoliFanAthic
02 Mar 2004, 19:46
N-am jucat Grim, dar Guybrush este favoritul meu dintre personajele de jocuri! Monkey Island este, in principiu, atat de stupid, incat trebuie sa fi batut in cap ca sa-ti dai seama de unele chestii. Dar tocmai asta il face atat de hazos!
Mie mi-a placut din ce am vazut in reclame : Zelda sau ceva de genul asta o printzesa razboinica cu sabia in carca care taie in RIGHT/LEFt shi imi da senzatzia de ANIME-uri ... :cry:
Ce legattura are asta cu jocurile de aventura sau cu topicul asta Gaandalf? Zelda e RPG... Ma rog...
Nu am jucat Sanitarium... Dar a-i jucat Grim Fandango ca sa le compari? Ar merita un film jocul asta... Are o poveste asa buna! Nu e cu Saving the world, este vorba despre o conspiratie bine pusa la punct... A true crime story... Iubesc jocul asta mai mult decat orice alt joc...
Iar cat despre Monkey Island, este un simbol a jocurilor de aventura si ne arata cat de FUNNY pot fi... Am ras la jocul asta mai mult decat se pote rade la un joc :lol:! Va recomand aceste doua jocuri cu mana pe inima, n-o sa regretati!
Nightwane
02 Mar 2004, 20:19
am jucat Grim Fandango dar Sanitarium ramane jocul meu de suflet.
Te inteleg Nightwane... Stiu cum e sai ai un joc de sufelt.. I cast no judgment :D. As vrea si eu sa pot juca unele jocuri de adventure care nu le-am jucat, dar orice as juca, acesta va fii jocul MEU desuflet...
A si primit premiul: "The Adventure Game That will set The Standard for Meny Years To Come", an "honorary" award, da la Gamespot, care este una din autoritatiile in jocuri PC! Iar asta este doar unul din premiile care le-a primit..
ArsDeViu
03 Mar 2004, 01:12
GF. nu l-am jucat. Il caut demult, dar nu am reusit sa fac rost de el.
In general imi plac jocurile quest. Am jucat DOT, Sam&Max, Monkey Island 3,4, Broken Sword, Larry si Sanatarium. Dintre toate cel mai mult mi-a placut DOT. Probabil si pentru ca, la vremea aceea, era primul joc quest pe care-l jucasem. Dar si povestea a fost amuzanta si destul de bine realizata.
Nightwane
03 Mar 2004, 10:56
Sam And Max era genial...am ras la ala ca disperatu'... :lol:
Da... Toate alea sunt jocuri tari de la ArsDeViu... Si sa vezi ca o sa iaia Sam and Max 2!!!
Daca gasesti, as joci Monkey 1 si 2... Ca si alea sunt tari... Sunt multe adventure-uri bune de jucat... Grim, Monkey, Broken Sword, DOT si Sam and Max sunt cele mai bune in parerea mea... Mai e seria Zork care a fost geniala...
nu sunt fan adventure(as prefera mai degraba sa vad ecranizat splinter cell),dar cred ca cel mai bun joc in genul asta a fost syberia(alaturi de post-mortem).
Deh... Ma rog... Syberia este cel mai nou joc adventure mai bun... Dar nu e cel mai bun, e obositor... Si ce cauta Splinter Cell aici? Mia degraba Max Payne, ca macar ala are o poveste mai consistenat... :D
raven88
04 Mar 2004, 04:44
dar de full throttle sau the dig ce ziceti?
Deh... Ma rog... Syberia este cel mai nou joc adventure mai bun... Dar nu e cel mai bun, e obositor... tre' sa apara si syberia 2,sper ca asta sa fie si mai bun.splinter cell are o atmosfera potrivita pt. film,la fel ca si half-life,return to wolfenstein(ca doar ti-am zis ca producatorii nu se apuca sa puna pe ecran jocuri hiperintelectualiste :) )
Full Throtle n-am jucat si imi pare foarte rau si de Dig am auzit mult... Dar nici pe el n-am jucat, dar cica si ele sunt foarte BUNE... Cam toate jocurile Adventure LucasArts sunt bune sau foarte bune sau UNICE...
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.