PDA

View Full Version : Group 5, Bracket 4

Lady_Skar
07 Nov 2003, 16:05
(*)

PoliFanAthic
07 Nov 2003, 20:00
Snatch, pentru ca Usual Suspects nu m-a dat gata. Si ar fi trebuit.

ricutza
08 Nov 2003, 00:31
eu am votat cu Usual Suspects pentru ca m-a tinut mult mai in tensiune si m-a impresionat mult mai tare...in plus Kevin Spacey este mai mult decat genial...si toata ideea filmului e super-marfa...

Leonard
08 Nov 2003, 05:29
desi Usual Suspects l-am vazut de curand, iar Snatch acum mai bine de un an, m-a impresionat mai mult primul. Nu zic ca ar fi mai bun Spacey decat del Toro sau Pitt, imi plac la fel de mult toti, nu jocul actoricesc sau regia (foarte buna la ambele) au facut diferenta in alegerea mea, ci scenariul, mult mai inovator la US decat la Snatch.

Gaandalf
08 Nov 2003, 12:05
la Snatch am ras de m-am rupt ... Guy Ritchie khiar s-a priceput la faza asta ...

"Vinny: I thought you said he was a getaway driver. What the fuck can he get away from? " :lol:

"Vinny: Why are we stopped here? Whats wrong with that spot? Tyrone: It's too tight. Vinny: Too tight? You could land a jumbo fucking jet in that!" :lol:

christi
10 Nov 2003, 16:36
Go Snatch!!!
Si Usual Suspects a fost un film excelent, dar Snatch m-a impresionat din prima. Guy Ritchie rulezzz!

Mifune
10 Nov 2003, 21:21
Guy Ritchie chiar m-a impresionat cu filmul asta, m-a uimit EFECTIV dar si Lock Stock and 2 Smoking Barrels :lol:

bill_the_butcher
20 Nov 2003, 00:22
tot cu snatch merg si eu. mi-a placut tare accentul lui mickey.
parerea mea, un film mai reusit ca pulp fiction. pacat de accentele alea englezesti. sunt totusi amuzante.

sper sa castige snatch sau fight club. deocamdata sunt in grafic.

brick top
22 Nov 2003, 10:49
eu merit sa castig competitia asta.

Gaandalf
22 Nov 2003, 16:55
eu merit sa castig competitia asta.

I HEAR U BROTHER I REALLY DO ....

spartacus
26 Nov 2003, 08:33
Bre, eu votez cu "Usual Suspects"... Parerea mea! :-?

TLD
26 Nov 2003, 09:04
Bre, eu votez cu "Usual Suspects"... Parerea mea! :-?
Pacat ca s-a incheata votarea! S-a masluit totu! Iar a castigat PSD-u! :lol: