View Full Version : The LOVE thread
Lady_Skar
05 Nov 2003, 16:53
sunt curioasa sa stiu cam care este parerea generala despre acest subiect...
Il stiu pe Gaandalf romantic convins. *wink-wink*
Dar in rest?
Credeti in asa ceva?
Este de fapt doar o chestie inventata de Hollywood si vanzatorii de felicitari?
Nu-i mai bine sa mananci multa ciocolata? :roll:
All this and more, in
THE LOVE THREAD!!!!
(Platon avea teorii interesante pe aceasta tema...)
Pai, ar trebui sa existe dragoste, nu? Adica, URA exista si pentru orice actiune e o rectiune - un opus. Si care-i opusul DRAGOSTEI, daca nu URA (sau invers, nu stiu ce am gandit aici). Faza cu Hollywood-ul vinzandu-ne dragoste pe paine e bullshit... ("Chicago" vinde chestia asta). Exista filme adevarate care arata ca nu doar dragostea este o forta puternica pe lumea asta. Filme mai realiste. Carti mai realiste.
Dar, in fine, concluzia mea e simpla: dragostea exista! Iar ciocolata :lol: , ciocolata e un drog, cel mai puternic :D Am spus asta tuturor (si lui Renee :wink: ), dar nu ma asculta nimeni. Si de ce crdeti ca sunt atatia nebuni prin preajma: because everybody loves chocolate Pai, care alta ar fi explicatia pentru faptul ca apar oameni care vad marmote invelind ciocolata? :roll: :P :D :lol: :evil:
(je plesante...)
P.S.: Intrebarea nu era "CREDETI IN IUBIRE?" ci v-a placut "MOULIN ROUGE?"
PoliFanAthic
05 Nov 2003, 19:48
Dragostea e o chestie care trebuie privita cu circumpsectie. Adica, ma refer la dragostea fata de o persoana care nu iti este inrudita prin sange si nici nu este Dumnezeu. Nu cred ca am intalnit cu adevarat sentimentul de dragoste, dar cred ca el se poate dezvolta si nu este o chestie data de la Dumnezeu. Adica ma refer la faptul ca nu cred ca exista O persoana de care ne putem indragosti si gata. Da, cred ca exista dragoste.
Lady_Skar
05 Nov 2003, 20:20
Citatul meu preferat despre dragoste:
Love is like a piano falling from the 10th floor and you were in the wrong place at the wrong time.
:lol:
"The supreme happiness of life is the conviction that we are loved" - Victor Hugo
Persephone
05 Nov 2003, 23:26
This "thing" called LOVE is so complicated !!! Nu cred ca o sa stie cineva vreodata ce este, cum este, cand este...Oricum, chiar daca ai norocul sa o gasesti, intr-un final se termina, ca toate lucrurile bune de altfel ! Suna cinic, nu-i asa ? Cu toate astea, viata nu merita traita fara dragoste ! Chiar daca te face sa suferi, chiar daca se termina...tot e cel mai frumos lucru care ti se poate intampla vreodata ! Fara suferinta nu ai sti ce e dragostea.
Mi-ar placea sa cred ca dragostea invinge timpul, ca iubirea dintre doi oameni poate fi atat de puternica incat sa cunoasca eternitatea, ca absolut nimic pe lume nu ar putea sa distruga un asemenea sentiment, dar asta ar insemna sa visez. Unele vise se transforma in realitate, altele nu. Asteptarile ar fi foarte mari, dezamagirea si mai si...
Gaandalf
06 Nov 2003, 14:16
Love ... "I envy you ... but such a thing is not meant to last!" Persephone in Reloaded...nice :P
The LOVE THREAD ... i like this .... ma intreb oare dk este ceva mai mult decat un cuvant, un sentiment sau un gand, sau nishte reactii chimice ale corpului ... ?
Lady_Skar
06 Nov 2003, 14:34
Talking about love is like dancing about architecture...
LET'S BOOGIE!
regedit
06 Nov 2003, 15:43
dragostea ingrasa si te face sa zambesti singur pe strada; lipsa ei iti aduce un surplus de idei si meditatie.
fiecare e liber sa aleaga.
cine ma cunoaste, n-ar putea spune ca sunt un slabanog!
blitz43
07 Nov 2003, 09:48
Ai uitat de bataturi!!!! :o :wink:
dragostea ingrasa si te face sa zambesti singur pe strada; lipsa ei iti aduce un surplus de idei si meditatie. Asta ar explica de ce nu-s ponderal!:::::))))Dar asta nu poate explica lipsa ideilor...
Dragostea e un accident.
snatchro
10 Nov 2003, 11:10
dragostea ingrasaReally? Atunci eu, cu cele 45kg ale mele, cat trebuie sa ma indragotesc ca sa mai pun vreo zece? Ca pana acum, nici o schimbare... Hm????
Gaandalf
10 Nov 2003, 19:46
LOVE : "Dragostea pentru mine este acea dimineatza knd te trezeshti langa prietena ta ... shi indiferent cat de ciufulit i-ar sta parul sau ar fi palida sau ii miroase guritza urat - tu tot o vezi k pe cea mai frumoasa fiintza pe pe planeta asta ..."
Voi cum definitzi DRAGOSTEA ?
Persephone
10 Nov 2003, 21:03
"True love isn't when the heart beats the strongest or the fastest , but when it beats no more and the love is still there ! "
Oare asa sa fie ?
"Only humans can make up something so insipid as LOVE... Why? Why Mr. Anderson? Why do you persist?"
ricutza
11 Nov 2003, 01:52
"I would rather have had one breath of her hair, one kiss from her mouth, one touch of her hand, than eternity without it. One." Seth-City Of Angeles...
asta este ceea ce eu numesc dragoste adevarata si asta este ceea ce eu am de gand sa gasesc...
stiu ca am mai scris citatul asta de multe ori...este unul din preferatele mele...
in cazul in care va asteptati sa nu remarc faptul ca si aceasta discutie a mai fost deschisa o data(pe la inceputurile cafenelei), ce pot sa zic: am incercat sa ma abtin...in mod evident nu am reusit....cred ca deja fraza asta a devenit lait-motiv la mine...
Lady_Skar
11 Nov 2003, 14:29
"I would rather have had one breath of her hair, one kiss from her mouth, one touch of her hand, than eternity without it. One." Seth-City Of Angeles...
asta este ceea ce eu numesc dragoste adevarata si asta este ceea ce eu am de gand sa gasesc...
stiu ca am mai scris citatul asta de multe ori...este unul din preferatele mele...
in cazul in care va asteptati sa nu remarc faptul ca si aceasta discutie a mai fost deschisa o data(pe la inceputurile cafenelei), ce pot sa zic: am incercat sa ma abtin...in mod evident nu am reusit....cred ca deja fraza asta a devenit lait-motiv la mine...
Cand se va putea epuiza subiectul "love"?
I ask you... when? :lol:
Discutia devine interesanta cand incepi sa definesti indefinibilul...
Nu ca nu ar exista posibile definitii (ce stiintific vorbesc!), iar unele persoane chiar se apropie de... adevar. Exemplul viu este un cleg de-al meu, care in a noua a zis ceva de genu': "Dragostea e atunci cand incepi sa-ti dai seama ca te lovesti de prea multe ori de stalpi". Exprimarea lasa de dorit, dar suntem toti ardeleni in partea asta a tarii!
Cel mai aproape pare sa fie, de exemplu, Paul McCartney, care, cand nu e in proces cu Yoko Ono, mai are timp sa strige pe un stadion umplut la refuz "All you ned is love"... Nu ca as crede in chestia asta, dar aceste cateva cuvinte reflecta exact ceea ce dragostea ar trebui sa insemne. (sau doar o reclama pentru Mircea Radu).
In final, am sa ma leg de ultima afirmatie de dinaintea mesajului meu: cand va fi epuizat subiectul dragostei? Se poate incepe oricand, nu? :)
Persephone
11 Nov 2003, 20:29
Subiectul asta nu va putea fi niciodata epuizat atata timp cat exista filme si melodii bune care sa ne aduca aminte de asta. Si de ce ar trebui sa se epuizeze ?
ricutza
13 Nov 2003, 13:59
nici n-am spus ca subiectul s-ar putea epuiza...nici nu mi-as dori asta...eu doar am remarcat ca a mai fost inceput...cred ca voi incepe o larga campanie de motivare a userilor sa se mai uite din cand in cand si peste subiectele mai vechi...nu de alta, dar unele din ele chiar sunt dragute...
Persephone
13 Nov 2003, 23:08
Nici eu n-as vrea sa se epuizeze vreodata !!! Sunt multe lucruri de discutat pe tema asta si intotdeauna vor aparea altele noi pentru ca intotdeauna cineva are de spus ceva din propria experienta !
Gaandalf
13 Nov 2003, 23:51
am scris odata asta, demult :
"My love for you is a journey;
Starting at forever,
And ending at never."...
akuma nu mai pot sa spun acelashi lucru dar sper
Leonard Pyron
17 Nov 2003, 12:48
am scris odata asta, demult :
"My love for you is a journey"... akuma nu mai pot sa spun acelashi lucuru...
Dar acum ce faci? Te iubesti singur?
Lady_Skar
26 Nov 2003, 19:24
Ok, acum as vrea ca fiecare sa spuna care sunt pentru ei the ultimate love songs.
Pentru mine lista ar contine:
Kiss from a rose- Seal, "You've become the light on the dark side of me" 'nuff said!
When a man loves a woman- Percy Sledge, not that long-haired freak Bolton!
With or without u- U2
Unchained melody- righteous brothers
[/i]
Persephone
26 Nov 2003, 20:01
Sunt atatea cantece super de dragoste incat trebuie sa ma gandesc super mult care din ele imi plac cel mai mult , ca daca m-as apuca sa le insir pe toate..... :o
Revin cu lista....
So Cruel - U2
Tears in Heaven - Eric Clapton
Hello Again - Neil Diamond
Lady_Skar
27 Nov 2003, 12:51
Ok, I hate it, you hate it:
My heart will go on. :(
Printre preferatele mele :
Sade – No ordinary love
Moody blues – Nights in white satin
Dean Martin – That’s Amore
Elvis Presley – Lonesome tonight
Frank & Nancy Sinatra – Something stupid
Paul Anka – Having my baby
10cc – I’m not in love
Roxy Music – Slave to love
Cars – Drive
Cutting crew – I just died in your arms tonight
Police – Every little thing
Sinnead O’Connor – Nothing compares to you
Edith Piaf – La vie en rose
Janet Jackson – Again
Elton John – Your song
Aretha Franklin – Baby I love you
PoliFanAthic
27 Nov 2003, 19:57
Robbie Williams-She's the One
Foreigner:Waiting for a Girl like You
Bryan Adams:Everything I do, I do it for You
etc,etc,etc
Lady_Skar
28 Nov 2003, 12:17
Cher and Sony: I got you babe
Gaandalf
28 Nov 2003, 14:51
Sade - Somebody Already Broke My Heart
Evanescence - Anywhere
Lauryn Hill - You're just 2 goog 2 be true
The Notwist - Pick Up the Phone
Madonna - Lucky Star
Evanescence - My Immortal
regedit
02 Dec 2003, 11:12
Bon Jovi - Always
GNR - November rain
Skid Row - I remember you
Timmy T. - One more try
depinde de generatie si stil. dragoste gasesti in orice era si in orice stil.
MMM,something juicy to splash all'over the juice :lol: :
U2-One
The Proclaimers-I'm gonna be
Annie Lennox-Into the West
REM-Drive
Mala Portugal
02 Dec 2003, 14:34
:evil: Insane Clown Posse - Another Love Song :evil:
Lady_Skar
16 Dec 2003, 16:20
Nu pot sa las The Love Thread sa fie uitat!
Ia spuneti-mi care este cuplul vostru preferat. Poate sa fie din filme, din realitate, din carti, whatever.
Pentru mine sunt
Han si Leia
http://www.blueharvest.net/download/pre-han-leia.jpg
Luke si Mara
http://www.aric-dacia.com/marajade2.jpg
Batman si Catwoman
http://www.terra.es/personal6/hollow-man/fotos/batmanv01.jpg
Gambit si Rogue (my all time favourite couple)
http://www.gambityrogue.net/galeria/gyr/017.jpg
Nightwane
16 Dec 2003, 18:19
hmm.... Naomi Watts si Laura Helena Harring in Mulholland Drive
Riff Raff si Magenta din Rocky Horror Picture Show...
pe moment atat..da' mai revin :D
Lady_Skar
02 Jan 2004, 21:29
Love is an irresistible desire to be irresistibly desired.
-- Robert Frost
ricutza
03 Jan 2004, 00:10
ok...scriu si eu melodiile mele preferate de dragoste...
Iris-Goo Goo Dolls
Love Hurts-Nazareth
Show Me Heaven-Maria Mckee
Give Me A Reason To Love You-Portishead
Can't help falling in love with you-U2
Still the one-Shania Twain
Gunnig Down Romance-Savage Garden
All Out Of Love-Andru Donalds
Breathe-Faith Hill
Wherever you will go-The Calling
Drops of Jupiter-Train
Foolish Games-Jewel
Come What May-Nikole Kidman&Ewan Mcgregor
precizare pt. Ricutza: titlul nu e Give Me A Reason To Love You-Portishead , ci Glory Box. :)
si ca tot veni vb. de liste si liste....
All The World Is Green - Tom Waits
Vem Vet - Lisa Ekdahl
Quisas, Quisas - Nat King Cole (In The Mood For Love)
Saturday Night - Suede
Veinte Anos - Buena Vista Social Club
Apart - The Cure
Moments Have You - John Frusciante
Sensitive Kind - JJCale
Save Me - Aimee Mann (Magnolia)
Without You I'm Nothing - Placebo & David Bowie
Cea Mai Frumoasa Zi - Alexandru Andries
Flycatcher - Shivaree
Fell In Love With a Girl - The White Stripes
Embers Of Love- Mich Gerber
Tonight - Tina Turner & David Bowie
si nu in ultimul rand, VLADIMIR VYSOTSKY - LIRICHESKAIA
gata, ca m-am plictisit.....si probabil ca si voi..
ricutza
03 Jan 2004, 01:01
tot ce se poate...eu asa am luat-o de pe net! bine, tot acolo era scris ca o canta Massivve Attack si a trecut mult timp pana sa-mi dau seama ca nu e asa...
Serghei
04 Jan 2004, 21:25
One-U2
November Rain- Guns N' Roses
Crazy- Aerosmith
Starway to heavean-led zeppelin
Soldier of fortune-Deep Purple
Queen-Love of my live
Enigma - Principles of lust
Lake of tears - Nathalie and the fireflies
Kylie Minogue - Confide in me
Nicu Alifantis - Ce bine ca esti
Tudor Gheorghe - Geaba lele...
Cupluri:(in carti)
Fred Vasilescu - Doamna T.
Maestrul - Margareta
Florentino Ariza - Fermina Daza
Cupluri (in filme):
Paul Newman - Liz Taylor (Cat on a hot tin roof)
Bogart - Bacall (Big Sleep)
Lady_Skar
16 Mar 2004, 05:37
http://frogchildren.com/Art/ArtFC/bitter/movies.jpg
Lady_Skar
16 Mar 2004, 05:40
http://frogchildren.com/Art/ArtFC/bitter/Foodisgood.jpg
melodii ...
Natalia Imbruglia - "Torn" (http://www.lovelyrics.com/artists/NATALIA%20IMBRUGLIA%20lyrics/NATALIA%20IMBRUGLIA%20TORN%20lyrics.php)
Sarah Brightman & Andreea Bocceli - "Time to say goodbye"
Lionel Richie (http://www.lionelrichie.com/) - "Hello"
Gazebo - "I like Chopin" (http://www.asklyrics.com/display/I_Like_Chopin_LYRICS/118244)
Falco - "Jeanny"
Alphaville - "Sounds like a melody" (http://www.alphaville.de/lyrics/s.htm)
Depeche Mode - "Somebody" (http://archives.depechemode.com/lyrics/songs/somebody.html)
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.