View Full Version : film erotic
tommy_cat
24 Aug 2003, 20:05
De ce nu se ecranizeaza Ion de Rebreanu in versiune erotica ? Sau La Medeleni , sau orice alt roman clasic rominesc ? Sau Terente in versiune xxx? Ce spuneti de asta ?
Eu asta vreau sa vad ...
ricutza
25 Aug 2003, 00:23
tie ti se pare ca Ion este un roman erotic? pentru ca mie mi se pare ca nu...asa ca nu vad rostul unei astfel de ecranizari....mai bine sa se faca o alta poveste...
tommy_cat
05 Sep 2003, 20:30
tie ti se pare ca Ion este un roman erotic? pentru ca mie mi se pare ca nu...asa ca nu vad rostul unei astfel de ecranizari....mai bine sa se faca o alta poveste...
Nu intradevar , dar dupa "La Medeleni " de Ionel Teodoreanu ar merge
un pic de film erotic , ce spui de asta ?
regedit
09 Sep 2003, 13:25
Nu intradevar , dar dupa "La Medeleni " de Ionel Teodoreanu ar merge
un pic de film erotic , ce spui de asta ?
probabil erai prea mic cand ai citi cartea si ti s-a parut erotika. parerea mea ca nu e. oricum de ce iti trebuie si un scenariu pentru un xxx, oricum nimeni nu apreciaza scenariul unui xxx !
Capra cu XXX iezi. Ecranizare.
Leonard Piron
09 Sep 2003, 18:04
Intr-adevar, filmul xxx nu are nevoie de mare scenariu. Umberto Eco spune ca scenariul unui arfel de fil o reprezinta o suma de momente de babardeala intre care se introduc portiuni de asteptare care nu au alt rost decat de a face scena de gangbang din ce oin ce mai asteptata pentru ca tot spectatorul stie ce va urma si asteapta cu nerabdare.
De ce nu se ecranizeaza Ion de Rebreanu in versiune erotica ? Sau La Medeleni , sau orice alt roman clasic rominesc ?
Mai bine s-ar ecraniza nuvela lui Rebreanu "Prostii". :evil: Tu chiar nu stii in ce tara traiesti? Ca m-ai exasperat cu "rom_i_nescul" tau! Uita-te in kkt la numele tarii si-ai sa vezi ca se scrie ROMANIA!
Dan Gerose
24 Sep 2003, 17:38
N-au ai nostri suficient bun simt ca sa scoata un film erotic. Ma refer la ceva de calitate, nu la un XXX.
Eventual o noua continuare la seria Emanuelle, cu Maia Morgenstern in rol principal (ca doar e buna pentru orice rol, nuuu?)-"Emanuelle meets Dracula" 8)
Floydman
08 Oct 2003, 12:58
dupa Maitrey s-ar putea face un film de calitate cu scene focoase :)
Ar merge si o animatie nemaipomenita dupa "Povestea povestilor". Ceva gen hentai, in cea mai pura traditie a studiourilor Animafilm. Fiindca nu se radea ea, Junimea, de pomana la prelegerile, pardon, populare!
Leonard Piron
09 Oct 2003, 14:16
Da, si ar merge niste anime dupa "Luceafaraul". Haiada/de ! Mai terminati cu prostiile...
iepurilah
26 Oct 2003, 16:41
Eu zic ca cel mai tare film romanesc XXX, care s-ar putea face, ar fi ceva de genul "Laguna din Costinesti", in care Nicoleta Luciu sa fie o gagica care se duce la mare si si-o pune cu cat mai multi insi. a?..n-ar merge? :P
Nightwane
20 Nov 2003, 20:47
De ce nu se ecranizeaza Ion de Rebreanu in versiune erotica ? Sau La Medeleni , sau orice alt roman clasic rominesc ? Sau Terente in versiune xxx? Ce spuneti de asta ?
Eu asta vreau sa vad ...
Sa faca un film doar pt. faza din ION cand se cotzaie aia dupa soba?
12someonsuper35
01 Dec 2003, 16:26
never gonna give you up
i m nerver let you down
never gonna round and round,
desert you
never gonna make you cry,
never gonna say goodbye,
never gonna tell a lye
and hurt you...
(*) (*) (*) (*) (*) (*) (*)
:evil: :o :lol: :D :roll:
12someonsuper35
01 Dec 2003, 16:27
el e maestrul
RICK ASTLEY
(*)
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.