View Full Version : Adevarul
Ia priviti de unde sunt "inspirate" panourile stradale de la Adevarul. :o
http://www.gva.es/cinemajove/
emanuel
04 Jul 2003, 08:00
RUSINICA!!!!!
catallin
04 Jul 2003, 08:57
Super-nashpa furaciune!
De... Ideile geniale sunt putine, dar se pot refolosi. Sa fi schimbat si ei macar culoarea ochilor :)
LeonardPiron
04 Jul 2003, 14:46
Astia ar merita un shut in fund dat de fetita aia care s-a nascut de curand in Mexic si are patru picioare. Intrebarea este, intre noi fie vorba, daca are si doua **** ?
Rusine...ca rusinica e prea bland spus.
Ramane insa de discutat partea de geniu. Pe mie unul din punct de vedere vizual nu ma atrage reclama si nici nu ma impresioneaza. Din contra, imi creeaza o stare de repulsie.
(Ce furaciune si rusinica? Voi nu vedeti ca-s mori de vant?)
Pe bune, chiar cu asa ceva seamana. In orice caz, chestia asta da un cu totul alt sens expresiei "Fii cu ochii in patru!" (Trebuie sa recunoasteti ca chestia e de efect, totusi...)
Unde putem sa-i dezvaluim pe "Adeveristi"? In "Pubertatea"???
Unde putem sa-i dezvaluim pe "Adeveristi"? In "Pubertatea"???
Reactii banuiesc ca au aparut deja...cel putin in revistele din domeniu. Link-ul mi l-a trimis cineva care lucreaza la admaker.
patch4all
08 Jul 2003, 08:48
Da, oricum "genialitatea" multora sta in reproducerea alterata sau modificata a unor idei originale. Nu pot uita o coperta a celor de la Holograf inspirata de pe una a lui Alice Cooper, scabroasa insa.
ricutza
08 Jul 2003, 22:26
nici mie nu pot sa zic ca-mi placea reclama respectiva....adica mi se parea un pic cam sinistra! totusi este destul de potrivita, lucru care este de apreciat...
mi-am dat seama ca oricat de mult m-ar deranja furtul, prefer sa vad o reclama furata dar buna decat una originala dar proasta...macar oamenii care fura ideile altora recunosc oarecum ca nu-i duce capul sa faca ceva mai bun...ceea ce nu inteleg eu este de ce nu se platesc bani pentru ideile furate...eu ma tot gandesc ca ar trebui sa fie cam cum e la cantece:in momentul in care folosesti melodia cuiva platesti bani pentru ea...
...macar oamenii care fura ideile altora recunosc oarecum ca nu-i duce capul sa faca ceva mai bun...ceea ce nu inteleg eu este de ce nu se platesc bani pentru ideile furate...
Problema e: recunoaste vreunul ca a furat?
este clar ca de aici s-au inspirat. nu exista nici un dubiu mai ales ca CTPu este mare cinefil si dupa cate vad acest site e legat de filme.
o bila alba pentru Danny.
daca si Adevarul se preteaza la asemenea chestii e clar ca media romaneasca nu mai are nici o scapare
Godzilla
09 Jul 2003, 16:24
Nicu ar zice ca e beton :D
Hell_Girl
09 Jul 2003, 19:40
Nicu, who the Fuck is Nicu?
Ambra Blu
10 Jul 2003, 08:51
E ruda cu Alice, who the fuck is Alice.
LeonardPiron
10 Jul 2003, 09:10
Ati cazut in capcana publicitarilor. Asta si vroiau sa va intrebati. Sunteti gata frageziti pentru partea a doua a mesajului care va veni imediat si va spune ca Nicu ecoca Cola sau asa ceva.
Ambra Blu
10 Jul 2003, 09:21
Nicu e ruda si cu Nike, swoosh.
Ba n-am cazut, ci ne-am lasat prinsi. Draguta ideea, pacat ca nu e originala. Imi aminteste de vechiul banc cu Fane/Gigi de la scularie.
Hell_Girl
10 Jul 2003, 09:45
Da, e simpatica idea, te face sa te intrebi cine e Nicu, acuma depinde cum o continua.
ricutza
10 Jul 2003, 13:31
aha...am aflat si eu in sfarsit care e faza cu Nicu...
spartacus
10 Jul 2003, 14:21
Bre, (nea) Nicu e ruda cu... GETA, iar Geta e soru-mea! 8) ...
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.