View Full Version : Project W
blitz43
26 Jun 2003, 12:05
ia beliti ochii la ce scrie aici....
eu unul inca nu mi-am revenit :o
http://www.expres.ro/divertisment/?news_id=124077
Anal esko impreuna cu marcel iures pe afis?!! :D
Bad joke!
emanuel
26 Jun 2003, 13:00
Da de ce nu aici (http://www.cinemagia.ro/movie.php?movie_id=6225&hist=1&wnd=_default), si aici (http://www.cinemagia.ro/v1/?page=articole/newsitem&ID=1027)?
Oricum, e un proiect interesant...
Silvery thorn
26 Jun 2003, 13:22
www.projectW.ro
Is this for real???
blitz43
26 Jun 2003, 13:34
Da de ce nu aici (http://www.cinemagia.ro/movie.php?movie_id=6225&hist=1&wnd=_default), si aici (http://www.cinemagia.ro/v1/?page=articole/newsitem&ID=1027)?
Oricum, e un proiect interesant...
sorry, n-am cascat eu ochii când si unde trebuia, asa ca acuma belesc eu.... :o :D
ARD IN FLACARI!
Haide ma, nu gaseste Mister Columbeanau 300.000 de coco sa-i bage-n curu' Anei? La cit a bagat pina acum, ce mai conteaza 2 mertz-uri sport?
Au facut un site sa ne ceara bani?
ricutza
30 Jun 2003, 14:17
mie mi se pare un proiect destul de interesant...voi n-o vedeti pe Ana Lesko actrita dar pe Stelea il vedeti? eu chiar sunt foarte curioasa cum o sa arate un astfel de film!
LeonardPiron
30 Jun 2003, 15:42
Secventa 47, minutul 3 al filmului de scurt-mertraj: Ana Lesko arde in flacari, apare Stelea care o vede, o intercepteaza si o boxeaza cu sete in aut, dupa care o degajeaza.In timpul asta Iures recita din Eminescu, Dineasca da din capul ala rosu iar Gabi Spahiu infuleca Delma cu gust de muraturi.
12someonsuper35
01 Jul 2003, 04:20
Leonarde cred ca ai putea fi foarte usor mascota acestui site sau daca nu macar clovnul de serviciu care sa descreteasca fruntile romanilor cu glumele tale nemaipomenit de spumoase...
eu ti-am mai spus ca tu esti gica contra :lol: zi-mi macar un motiv pentru care un astfel de film nu ar trebui facut...
invata sa lasi oamenii sa se exprime si invata sa critici atunci cand ai argumente si cand ai ce arata cu degetul...
pana atunci
www.projectw.ro
ps: bzzzzzzzzzzzzzzzz
catallin
01 Jul 2003, 11:22
Cainii latra, ursul trece. Sa ne intoarceam la filmuletul asta de 500 USD per secunda. Ce dracu urmeaza sa contina de o sa coste atat. Dint toata prezentarea lor nu rezulta nimic. La banii astia, daca subiectul il intereseza, poate fi adus pentru trei zile de filmari chiar si Al Pacino. Atata doar ca nu se stie daca va interesa pe cineva subiectul. Deocamdata, intereseaza pe toata lumea bugetul. Dovada ca se vorbeste despree filmul ala de 300 k si nu de filmulala cu batai, zambete, babardeli sau tineri.
"Nu crede ca ce nu vezi, nu vezi pentru ca s-ar putea sa te electrocutezi" Joseph Beck
Cum spunea dl J. eu nu cred dar vreau sa vad...oricum oamenii sunt varza si ei....cam obsedati. Oricum party on va zice un om bronzat!!!!
THE SEASIDE RULES (iarna nu-i ca vara)
Cataline esti roman in cel mai rau sens al cuvantului....
...nu o sa fi fericit niciodata, pacat de tine!!!
LeonardPiron
01 Jul 2003, 16:31
Is that you, k-Tin-k ? I recognise your IQ...
origami
01 Jul 2003, 17:48
oh, my God!
i think i recognize it too!!
necromancer
02 Jul 2003, 09:28
Eu nu inteleg de ce regizorul-scenarist-producator al acestui proiect nu-shi vinde Land Rover-ul daca zice ca are nevoie de bani pentru film si ca il arde sa-l faca.
E foarte amuzanta pagina cu explicatiile despre efectele speciale. Daca asa vor sa le faca, chiar sunt interesat cum o sa iasa produsul final. Si apropo, majoritatea chestiilor descrise de ei au fost facute deja in Romania, chiar pe pelicula. 8)
However, daca isi respecta planul de actiune in privinta mentinerii unor standarde tehnice adevarate, bugetul ala de 300.000 de Euro se duce repede de tot. Numai scanarea negativului te usuca de exemplu. Asta apropo de facutul de lung metraje cu $100k.. :lol:
Oricum de remarcat o oarescare incercare de a isi promova produsul cat de cat profesionist.
Salutari,
Andrei
P.S.: S-ar invarti George Polevoy in mormant daca ar putea vedea de cate ori ii este "imprumutat" fara nici o modificare tutorialul cu "Flowing Title" (umm, desigur, si daca ar fi mort).
P.P.S.: Dupa cum bine subliniaza si necromancer, nu pariati pe faptul ca finantarea vine in principal din "Anna Lesko". :wink:
catallin
02 Jul 2003, 14:10
Pai, ideea e sa faci film ca sa-ti iei masina, nu sa-ti vinzi masina ca sa faci film.
ideea e sa vorbesti ca sa zici ceva nu sa zici ceva ca sa vorbesti
iubitorilor de frumos de pe aici ,sceptici de cand se nasc: nu mor caii cand vor cainii! va pute voua ceva mereu...lasati oamenii sa incerce.daca iese insa nu stiu cum si ce o sa mai scrieti aici de zor...
ce-o sa va mai puta atunci?
voi pe voua va vi i
SadSpot
16 Jul 2003, 11:38
Cum puteti vorbi despre filme care nu sunt facute? Cum va intelegeti, adica? Eu nu as putea. Aveti o imaginatie foarte bogata, inseamna. Cand eram mica, visam sa devin regizoare. Poate ma ajutati voi sa fac si eu un film.
sad ,sad ,sad...
cred ca primul pas ar fi sa-ti schimbi nick-ul.
iar cu vorbitul despre filme nefacute ...e ca in viata...inseamna ca tu stai in casa si nu vorbesti cu nimeni. exemplu :sadspot ,ce vrei sa te faci tu cand o sa fii mare? regizoare dar nu o sa reusesc pentru ca deja am pus in discutie tema asta deci nu are cum sa se intample...
doreste-ti si tu niste lucruri.s-ar putea sa ti se implineasca.si doreste-ti mult ca sa ti se intample macar jumatate din ele...
sau injura-ma si fii in continuare un punct/pata/loc trist(a) printre altele...
:wink:
SadSpot
16 Jul 2003, 22:17
Dorinta mea este sa ma fac doctorita ca sa fac bine oamenii dar asta nu ma impiedica sa visez ca o sa fac si eu un film odata si odata cu care sa distrez lumea ca sa se simta mai buna si mai frumoasa. Va pup! (De ce sa imi schimb icon-ul? Nu inteleg.)
spartacus
17 Jul 2003, 08:08
Bre, citi anisori ai? Si, inca ceva: mamica ta stie cum iti pierzi tu timpul?!... :wink:
(Apropos: nu-ti schimba nick-ul; important e sa-ti placa tie!)
blitz43
18 Jul 2003, 15:25
sad spot (apropos de "spotul" ala de pe fata "ta")
ai auzit vreodata de sex orbital? :o
mi se pare mie sau il cam practici...................... 8)
no offence
SadSpot
18 Jul 2003, 16:35
Rusine sa-ti fie, ca am vazut ca esti barbat casatorit. Nevasta-ta stie la ce te gandesti tu, saracuta.
blitz43
22 Jul 2003, 12:50
e constienta, da' tace!!!!! :D
uite-asa se duce totul la vale in tara asta cand se-apuca oamenii sa scoata ce-i mai bun in ei adica drame personale care nu intereseaza pe nimeni dar care pun in umbra adevaratele probleme care in loc sa ajunga sa fie solutionate sau cel putin intampinate cu entuziasm de catre cei adanciti in viata lor plictisita din care in nici un caz nu vor sa iasa si tocmai d'aia nici nu mai conteaza daca are logica ce spun eu aici in calitate de protestatar intr-un sistem in care nimeni nu are de gand sa faca dracului ceva in loc sa se tot planga pana cand vor fi cu adevarat impiedicati sa mai faca ceva de 2 metri de pamant nemilos si rece si foarte bine ca asa face...si ce daca...mai zise romanul si se intoarse la ale lui ii i
unde-i vremea in care dacului nu-i era frica decat sa nu-i cada cerul in cap bai traco-geto-dacilor
ce-ati facut azi sa va simtiti mandri ca ocupati spatiul carpato-meridiano-pontic cu kg voastre de drame in plus baaaaaaaaaaaaaaaaaaiiiiiiiiiiiiiii????????????
blitz43
24 Jul 2003, 23:00
bey, patapievicy, tu inca te mai resimti dupa abuzurile din copilarie!
mare pacat... 8)
sadspot, you RULE! :wink:
LeonardPiron
26 Jul 2003, 22:36
Beeeei, Sparky, pune laba si mai ia o gura dar, apuca-te si scrie corect ca pana si pe mine m-au pus la punct , asa ca sunt primul care ma iau de agramaticalitati. Sau te pregatesti sa dai la Univ Media?
e clar...e sparta ...
ce-o fi zicand saraca ana a lui manole de gestul ei devenit penibil din cauza unora care nu se opresc decat sa contemple si-atat...depasita, ana se hotari sa nu mai bantuie nici macar nimic
ramaneti fara un precedent
exact asa cum sunteti voi
cinste voua soimi ai patriei
voi ati cam deviat de la subiect iar eu vreau sa va spun ca am fost la mare iar unul dintre prietenii mei (care este dan popa) a venit impreuna cu irina dinescu pe care eu ce-i drept pana acum nu o cunosteam si despre care imi formasem o alta impresie decat ar fi trebuit....asa ca vreau sa va spun si voua ca e o tipa super si ca nu a facut nimic pe spatele tatei...pe bune e o tipa de milioane
Leonard Piron
25 Aug 2003, 12:52
Nici nu putea sa faca prea multe pe spatele lui tasu pentru ca tipule poet si deci e cam ingust in spate pentru ca lucreaza mai mult cu neuronul. Ca sa revenim, nu poti tu sa afli pe plaja, la o bere cat a facut fata pe spatele eisi cat pe al lui tasu ba se poate sa nu stie nici ea cat ii datoreaza cu adevarat lui taticul Si apropos ce ziceai ca afacut in definitiv fata asta pana acum?
blitz43
26 Aug 2003, 01:04
voi ati cam deviat de la subiect iar eu vreau sa va spun ca am fost la mare iar unul dintre prietenii mei (care este dan popa) a venit impreuna cu irina dinescu pe care eu ce-i drept pana acum nu o cunosteam si despre care imi formasem o alta impresie decat ar fi trebuit....asa ca vreau sa va spun si voua ca e o tipa super si ca nu a facut nimic pe spatele tatei...pe bune e o tipa de milioane
in parai sau leuti? sau e secret? 8)
eu chiar credeam ca se poate vorbi cu voi dar se pare ca ideile voastre preconcepute nu vi le poate scoate nimeni din cap...asta e...poate la un moment dat incepeti si voi sa vedeti sau mai bine zis sa apreciati ce e bun!!!
Leonard Piron
26 Aug 2003, 11:28
Si ce propuneai, de fapt ?
Alice_Fluture
26 Aug 2003, 13:58
Fellini a spus ca o femeie este suficient sa fie frumoasa, ca o face regizorul sa fie si desteapta si talentata.
Sper ca asta sa devieze discutia inspre calitatile fizice ale fetelor din dubluve.
Altfel, spuneti-mi si mie un film romanesc (nu spun scurt metraj) care sa aiba asa site?
Ce nu ne-au zis astia cu "projectul" lor secretos este daca replicile sunt in romana sau engleza. Ca la capitolul asta din ce-mi amintesc eu "Cadere libera" era film fara replici.
catallin
26 Aug 2003, 17:07
Nu e de ajuns ca bucata de carne feminina sa fie frumoasa asa cum nu e strict necesar sa fie desteapta. E obligatoriu, insa, sa fie talentata si maestrul Fellini se distra cand declara altceva, el care a lucrat doar cu super-talente. Ca site-ul e cool nu c5red ca conteaza foarte mult mai ales ca obiectul sau lipseste inca cu desavarsire, deci e un sie la nimic. Ce site au cartile lui Merquez? Tare? Beton?
Replicile din W amauzitca nuprea exista, asa cum nici scenariul nu prea exista si e doar un pretext pentru a ase desfasura efectele matrixiene.
Gagicile din film? Care, ca e doar una pana acum? Caltati fizice? Are tatele cam lasate pentru o varsta asa de frageda. Si tot asa. De ce sunt asa de virulent? Pentru ca nu asta e calea normala de a faceun film. nU se face un film pe cerseala si nici fara a sti ce urmeaza sa se intample cu el odata realizat, pentru ca piata de desfacere pentru filmul de scurt-metraj nu exista in Romania. Unde poti vedea un scurt-metrajin Romania? Odata pe anla Dakino? Haida-deh !
Alice_Fluture
27 Aug 2003, 12:16
Are u trying to pick a fight?
Citatu' cu pricina era la misto, ca un fel de argument pt distributie. Da' tu macar ai fost pe site-ul ala?
Leonard Piron
27 Aug 2003, 19:19
Fluturas, ce te-ai urzicat asa? Eu am citit mesajul baiatului si nu gasesc ca a exagerat cu nimic. Care-i problema? Si tu te-ai iomprietenit cu Dineasca pe Plaja sau ai depus economiile bunicii de ingropaciune pentru projectW???
Am vazut ca exista tot felul de pareri despre Project W.O sa vin si eu cu parerea mea...Nu cred ca ar trebui sa veniti cu mesaje rautacioase la adresa acestui proiect.Project W nu cred ca se refera strict la un scurt-metraj.E o lectie data de niste tineri care vor sa munceasca in aceasta tara umila din care mai toate talentele pleaca.E momentul sa veniti in sprijin macar cu o vorba buna...acesta ar putea fi un inceput.E foarte usor sa critici si sa arunci cu vorbe rele...nu mai bateti campii pe seama Annei Lesko si a lui Bogdan Stelea.Nu cred ca i-au ales degeaba.Incercati sa priviti dincolo de aparente.Realizand un film care copncureaza cot la cot cu o productie SUA...realizand acest film in Romania...realizand acest film intr-o tara in care putini mai viseaza si fac ceva sa-si implineasca visurile...cred ca merita macar sa ajutam cu o vorba buna.Proiectul se va realiza. (*) (*) (*) (*) (*)
Aproape ca mi-au dat lacrimile. Da' m-am uitat pe geam si mi-a trecut. Inainte.
parerea mea e ca ar trebui sa incercati si voi sa treceti peste ideile preconcepute si sa incepeti sa vedeti ceea ce intr-adevar incearca sa fie facut cu suflet...criticile voastre oricum nu sunt constructive asa ca mai bine va vedeti de treburile voastre si eventual intrati pe alte site-uri pe care se combat teme ce va intereseaza pe voi
cu bine :wink:
aaaa....si era sa uit....project w (*) (*) (*) (*) (*)
tommy_cat
30 Aug 2003, 16:20
beton ideea .. da 300 000 de coco ? pa ce sa duc bani ascia vere ?
io mam saturat sa vad filme rominesti cu fomisti si retardati ....
Fomisti si retardatzi?Nu prea...poate ai vazut site-ul oficial...nu ne prezinta nimic din ceea ce zici.
tommy_cat
30 Aug 2003, 18:38
Fomisti si retardatzi?Nu prea...poate ai vazut site-ul oficia l...nu ne prezinta nimic din ceea ce zici.
Stimate Cyprix ,
Intra-devar exprimarea mea este putin ambigua ...
Insa , nu la filmul ProjectW mam referit cind am zis fomisti si retardati -- ci la cele care promoveaza natiunea romina ca niste fomisti , hoti si cersetori ;ce ma oftica pe mine sunt filmele -care tre sa recunosc mi-au placut si mie un pic : Filantropica , Occident ...; filmul ProjectW este unul care se anunta cu un standard ridicat , occidental,bun.
Asadar scuze pentru exprimarea ambigua de mai sus .....
Toate aprecierile pentru felul in care si-au promovat proiectul...si aici ma refer si la site-ul internet. Ramane de vazut ce va iesi...
Dan Gerose
24 Sep 2003, 17:44
Nu inteleg de ce se incapatineaza rumunii sa sustina ca au nevoie de bugete exorbitante pentru a face film ! "Blair Witch Project", din care am senzatia ca cei cu "Project W" s-au cam inspirat, a fost facut cu mult mai putini bani si a fost un mare succes. Si exemple ar mai fi. Sa faca un film BUN cu un buget de 50.000 de dolari si apoi sa ceara 300.000.
Gaandalf
28 Sep 2003, 13:49
Am shi io' o intrebare ... doar 10 min o sa dureze filmu sau doar 10 min din cele 2 ore costa 307:000 de dolaru ?
capitain
11 Oct 2003, 00:04
"Cadere libera" era film fara replici.
te-ai prins! dorin isi continua stilul
capitain
11 Oct 2003, 00:09
"Blair Witch Project", din care am senzatia ca cei cu "Project W" s-au cam inspirat, . pot sa te intreb de unde ti-a venit ideea asta stupida ca s-ar fi inspirat din "Blair Witch Project"?!?!?!?!?!? ai vazut macar un afis? sau ai intrat pe site?
Alice_Fluture
11 Oct 2003, 17:16
"Cadere libera" era film fara replici.
te-ai prins! dorin isi continua stilul
In sfirsit cineva care spune ceva serios despre subiectul asta! Stii cumva ceva ce ei nu ne spun pe site? Am vazut "Cadere libera" la DaKino. De fapt mi-l amintesc foarte bine pentru o singura vizionare. Dar nu prea aveam cu cine sa vbesc pe thread-ul asta cind am scris primul post.
Pe mine ma intereseaza serios "Project W". Am fost acum pe site. Se pare ca pregatesc un forum. Tu stii ceva mai mult despre W?
capitain
12 Oct 2003, 22:25
nu stiu cat as vrea sa stiu, ii cunosc pe cativa dintre membrii echipei, oricum ii sprijin, macar vorbind despre ei, daca nu pot financiar
am mai scris si pe celalalt forum cate ceva...subiectul ramane surpriza insa :wink: , ai rabdare, poate vor reusi
Fellini a spus ca o femeie este suficient sa fie frumoasa, ca o face regizorul sa fie si desteapta si talentata.
Fellini e clasic. Fellini face film de arta. La fel cum si Beethoveen face muzica de arta. Clasica, dupa cum i se mai spune. Project W nu e un Fellini, un Tarkovski sau un Bergman. Cinematografia romaneasca nu duce lipsa de asemenea filme. Dar nu despre filme de arta e vorba aici. Buba vine de la economic, si economicul nu se hraneste cu arta.
Se simte nevoia de film comercial. Film care sa intereseza publicul larg, sa-l intereseza in asa hal incat sa se caute prin buzu si sa scoata bani de bilet. Ca altfel punem cinematografia rom pe nasalie, cu muzica simfonica, artistica, plus ursi de aur venetieni la capatai.
Alice_Fluture
13 Oct 2003, 16:47
Care celalalt forum? Deci ce stii tu e ca Dubluve n-are replici, daca am inteles bine... Nu ma intereseaza scenariul decit dupa ce o sa vad filmul. Sa zicem ca am incredere in Iures si Piersic Jr. la capitolul asta.
Deocamdata am o problema. Nu vreau sa par circotasha, dar am citit toate prezentarile echipei si nu inteleg ce poate face o fata de clasa a 12-a (acum) ca asistent de productie. Toti ceilalti au experienta in domeniu, au lucrat impreuna si se cunosc. Tineretea este un atu prin entuziasm, dar fetita asta pare veriga slaba. Sunt multi altii care si-au oferit serviciile, fara indoiala, la sectiunea jobs, care au mult mai multa experienta decit ea. Si atunci intreb cum au ales-o tocmai pe ea la un asemenea proiect? Si inca ceva... cit mai au pina incep filmarile? :)
capitain
14 Oct 2003, 21:05
nu inteleg ce poate face o fata de clasa a 12-a (acum) ca asistent de productie. Sunt multi altii care si-au oferit serviciile, fara indoiala, la sectiunea jobs, care au mult mai multa experienta decit ea. ... cit mai au pina incep filmarile? :)
la cine te referi mai exact?
cand au toti banii
Alice_Fluture
15 Oct 2003, 14:07
"Ana-Maria Sandoiu s-a nascut la Bucuresti pe data de 13 decembrie 1986" la ea ma refeream... De ce ea, asa de tinara si cu bac-ul pe cap, si nu cel putin un student la UNATC?...
Cit despre partea cu banii, ar trebui sa faca mai multa publicitate, nu stiu, dureaza prea mult... Propunerea de pe guest book cu introducerea pe site a unui contor care sa indice suma la care s-a ajuns ar stimula pe multi sa "rotunjeasca" cifrele. Si ar inchide multe guri rele prin caracterul deschis pe care l-ar capata stringerea de fonduri.
Pe ce forum ai mai vorbit despre ProjectW?
Leonard Pyron
17 Oct 2003, 08:40
Fata e frageda la arta asta. Trsosneste carnea pe ea. E numai miez. Normal ca aduce bani la ugeul filmului. In fnctile de raspundere sunt de regula barbati.
Pai Mozart canta de la 3 ani. Concerte, nu canta in baie.
Leonard Pyron
17 Oct 2003, 17:23
Ala canta cu gura si cu capul. Fata asta lucreaza cu alte parti ale corpului.
Alice_Fluture
17 Oct 2003, 18:25
Ala canta cu gura si cu capul. Fata asta lucreaza cu alte parti ale corpului.
Bai omule, calmeaza-te cu mesajele tale de un rindulet kterinkos ca iar te da lumea afara de pe forum. Sa stii ca "banarea" unui membru nu se face asa, dupa bunul plac al unui admin., ci la cererile repetate ale altor membri.
In alta ordine de idei, pune si tu ochiul si vezi "Amadeus" inainte sa ne spui cu ce cinta Mozart. Si nu mai deviati de la subiect.
Fata despre care vorbesc este "tinara" prin faptul ca nu are aproape deloc experienta pentru un proiect cu asemenea buget. Tocmai de aceea intrebam pe cine stie, care sunt motivele alegerii ei ca asistenta de productie. Oricum nu este SINGURA asistenta. Macar cititi si voi site-ul...
Leonard Pyron
17 Oct 2003, 21:54
In Amadeus sunt secvente cu Mozart cantand si cu gura si "cu capul" daca te duce capul sa intelegi sintagma. Cat despre fata aia nu e ici o rusine ca produce adica face productie asade devreme. Eu am auzit de unele care o fac de la 8 ani. Si nu de amorul artei nr 7 ca asta. Sunt astea motive ca sa ma propui spre cenzurare? Te pup, fata.
Cu drag, Pironul
Alice_Fluture
19 Oct 2003, 01:58
Nu Piroane, nu-s astea motivele... tu nu vezi ca vbesti pe linga subiect? Nu te obosi sa raspunzi.
Ambra Blu
19 Oct 2003, 02:17
Atunci ma obosesc eu sa raspund pentru Pyron, ca are dreptate. Alta chichita n-ai gasit sa te iei in cazul filmului "Project W" decit ca au in staff o fata care are de dat BACul? Pe cine ai fi vrut tu sa coopteze producatorul in echipa? Copii de pe cinemagia? Leaving minor details aside, voi faceti un deserviciu filmului romanesc (you are film buffs, so you love films, Project W is a Romanian film project, hence you love that one as well) pomenind escrocheria asta pe site-uri. Sustineti prin endless debates an issue born dead.
Alice_Fluture
19 Oct 2003, 02:22
I never said I love it. I'm just a curious cat. :P
Ambra Blu
19 Oct 2003, 02:25
I aint got none. Write me a pm.
But don't mention Project W, please. It's a fraud and I ain't no thief, and no liar and if it's your first time it's free, just to try it.
Leonard Pyron
22 Oct 2003, 09:07
I'm just a curious cat. :P
Niste Whiskas, ceva, pisi ?
SadSpot
25 Oct 2003, 14:17
Se zvoneste ca filmul va fi prezentat in avampremiera vineri 31 oct la sala Union de la ora 11. Este posibil ?
bai asa-i ca voua nu v-a citit nimeni povesti cand erati mici? si nici macar nu ati avut curiozitatea sa ascultati un disc doua la pick-up? se vede...sunteti foarte bine cu totii. oameni maturi cu picioarele pe pamant care stiu pe ce sa puna pret in viata. copiii vostri vor fi entuziasmati de cate n-ati indraznit sa faceti si sa visati. ce-o sa le spuneti atunci? povesti...
va pup pe imaginatie si pe curaj
Sergiu Nicolaescu
28 Oct 2003, 16:30
Ce bine le spui tu, Invatatorule, simt cum totul devine mult mai clar si vad cum mi-am irosit viata pe degeaba pana sa apari tu.
Sergiule... tu esti, frate? Ala cu filmele? Regizoru'?
Sergiu Nicolaescu
28 Oct 2003, 17:09
Ba, Pardon, actorul si cascadorul si com-pozitorul si tot asa.
origami
14 Nov 2003, 17:35
e d BINEEEEEEEEEEEEEEEE
Leonard Pyron
17 Nov 2003, 12:13
Oho, au revenit Origami si cu Simbad, oameni puternic implcati in proiect W. Ce s-a intamplat, colpilasi, ati strans suficient de multi bani pentru un joint ?
ok baieti gata! ne-am jucat destul!
hai ! sa trecem la lucruri serioase!
hai baieti!
nila! hai ma tu! nila!? hai ma baiatule...
paraschive!? ma baieti...
12someonsuper35
17 Dec 2003, 21:37
se mai face filmu asta ?
Etica reprezinta teoria sau studiul filozofic al moralei, calitate in care se ocupa de studiul principiilor, normelor si valorilor morale, si, totodata, de studiul originii, dezvoltarii si justificarii continutului lor. Raspunsul pe care-l cauta etica este cum ar trebui sa actioneze individul in raport cu el insusi, cu societatea si grupul uman din care face parte.
Exista o maladie pe cinemagia in ceea ce priveste ProjectW, probabil, cu mult mai periculoasa decat imoralitatea insasi. Este ipocrizia. Ipocrizia este forma tipica a travestirii morale, a inselaciunii, a inducerii in eroare.
Project W, cred, incearca aducerea unei alte norme morale la public, incearca un alt posibil viitor. Site-ul Projectului e foarte bine facut si ideile vehiculate acolo sunt coerente si echilibrate. Au demonstrat ca vor sa faca, au demonstrat forta de a crede in propriile idei, au demonstrat ca o adunatura cam de 20 de oameni - cu o medie de vasta de 24 si CV-uri care ar fi in alta situatie(alta latitudine/longitudine) destul de convingatoare pentru a il se da sansa sa faca film - pot sa faca cunoscuta ideea lor printr-o campanie de care nu cred ca a avut parte vreun film romanesc.
De ce negati aceste lucruri?
Pentru ca project w este pt voi erezie. Probabil din invidie sau frustrare.Erezia lor e sistemul clasic inteles de voi. Mai precis: aspiraþia cãtre sistem. Totul a pornit de la o idee zic ei dar ideile sînt arhetipuri, modele nepieritoare ºi perfecte. Cînd gîndesti, nu gîndesti cuvintele purtãtoare de concepte, ca idei, ci gîndesti idei. Ei vor sa redefineasca radical sistemul. Sa il redefineasca zic eu si ma voi pronunta asupra bunei lor credinte cand voi vedea produsul acestei idei. Nu inainte. Niciodata inainte...
Cocoroco? Cu siguranta!!! cocoroccorroccorrocrroc
Aaaa... io n-am inteles nimic din ce ai zis...
Coco a scris <Au demonstrat ca vor sa faca, au demonstrat forta de a crede in propriile idei, au demonstrat ca o adunatura cam de 20 de oameni - cu o medie de vasta de 24 si CV-uri care ar fi in alta situatie(alta latitudine/longitudine) destul de convingatoare pentru a il se da sansa sa faca film - pot sa faca cunoscuta ideea lor printr-o campanie de care nu cred ca a avut parte vreun film romanesc>.
S-a folosit cumva expresia <adunatura de oameni>. Asta era! O adevarata adunatura. Ce cauta Lesko si Stelea in acest proiect se stie. Problema de bani! Ma mira ca se face atata campanie unui scurt metraj despre care nu se stie practic nimic. Probabil, dupa ce <adunatura a adunat> cele 307.000 de euro, lucrurile au si fost date uitarii. De ce sa nu se stranga bani pentru ceva serios? Cu banii astia se putea face un lung metraj onorabil, care sa mai poata fi si trimis pe la festivaluri. In conditiile in care cinematografia romaneasca duce si asa lipsa de bani, ar fi bine ca fondurile sa fie repartizate mai <cu cap>. Efecte Matrix ne trebuiau noua? :x De-a dreptul hilar!
12someonsuper35
23 Dec 2003, 21:23
Cu banii astia se putea face un lung metraj onorabil, care sa mai poata fi si trimis pe la festivaluri. In conditiile in care cinematografia romaneasca duce si asa lipsa de bani, ar fi bine ca fondurile sa fie repartizate mai <cu cap>. Efecte Matrix ne trebuiau noua? :x De-a dreptul hilar!
fondurile cui ???
nu esti coerent...
Fondurile care se strang. Sau, mai exact, sa nu se stranga fonduri pentru cauze paguboase. S-a facut atata tam-tam in jurul unui proiect care putea sa si lipseasca din peisajul cinematografiei romanesti, nu cred ca i-ar fi dus cineva lipsa. Daca tot vor unii s-o faca pe mecena, atunci sa-si fixeze obiective mai marete, nu sa produca scurt metraje de audienta limitata. De fapt, probabil vor sa-si faca un fel de <home cinema>, unde sa se joace de-a regizorii si actritele si apoi tot ei sa-si admire <creatia>.
Leonard Pyron
24 Dec 2003, 11:59
Nu e nici o problema ca 12someonsuper35, origami si inca vo doi fac parte din echipa project w, ci problema este ca ei sustin o cauza moarta.
Scurt-metrajul in gneral nu are posibilitati de distributie si de promovare proprii asa ca mai mult, un filmulet care sa cheltuiasca tot atat cat un lung-metraj dar care sa nu fie distrubuit pe nicaieri. Cat despre continutu lui, de ce sa se imite efectele gen MATRIX cand tot americanii sunt primii care sa le imite si care chiar ei sa nu depasesca acest nivel, cel de imitatie seaca la "carbon copy"
ricutza
26 Dec 2003, 00:16
. In conditiile in care cinematografia romaneasca duce si asa lipsa de bani, ar fi bine ca fondurile sa fie repartizate mai <cu cap>. Efecte Matrix ne trebuiau noua? :x De-a dreptul hilar!
ai fi surprins sa descoperi ca cinematografia romaneasca nu e chiar asa de lipsita de bai cum crezi tu...pur si simplu ei sunt distribuiti unor filme fara prea mare viitor (gen Pacala 2)...apoi resuesc sa se si piarda prin diferite buzunare intr-un mod misterios... :D
12someonsuper35
26 Dec 2003, 07:51
da chiar ar fi super35 sa fiu in echipa :lol: si daca as fi fost imi ceream oricum scuze ca-mi permit sa scriu aici la tine acasa pe perete
voi nu va dati seama ca daca oamenii astia fac rost de toti banii bravo lor din start in situatia in care toate filmele se fac la onc si din moment ce au strans banii au tot dreptu sa faca filmu asta pentru ca sunt bani privati si nu trebuie sa dea socoteala decat celor ce dau banii... iar daca privatii aia le-au dat banii inseamna ca merita sa faca filmu pentru ca privatii nu sunt maimutoii de la onc si nici invataceii lui piron :wink:
in anul 2004 al romaniei post decembriste nu strangi banii astia decat daca merita sa faci filmu, credeti-ma pe cuvant
inca un lucru care ar trebui lamurit, banii astia nu se duc la alt film daca project w nu iese... in 2004 o sa se investeasca in filmu romanesc cu vreo 13 miliarde mai putin !!!
atunci de ce sa nu se mai faca inca un film in romania ??? ce se castiga si ce se pierde ???
nu se pierde nimic, doar de castiga... voi asta nu intelegeti sau nu vreti sa intelegeti sau nu puteti sa intelegeti...
singurii care pierd ceva la chestia asta sunteti voi... pierdeti in clasamentu adevarului :)
intr-un fel e super misto ca asta e cel mai controversat film inca dinainte de a se face... si asta inseamna iara ceva...
eu unu dabea astep sa vad filmu sa vad ce iese...
salvor.hardin
26 Dec 2003, 10:32
Pai acuma ca Stelea se transfera la Dinamoi pentru un salariu de un megadolar pe an, ar putea si el face o fapta crestineasca si sa "acopere defitzitul", vorba Regelui (sau al Ducelui, ca nu mai stiu ...); pesemne ca Salamanca nu-l platea destul de bine.
Ba chiar a rpuitea sa dea toi banii, pina la ultimul eurocent.
Imi zice cineva si mie (asta ca sa nu vorbesc in numele tuturor) care-i scenariul lui Project W? parca de pe site-ul dedicat nu prea se intelege.
P.S. Multumesc celui/celei care mi-a sters postul anterior in care intrebam ce naiba cauta Bogdan Stelea si Anna Lesko intre actorii distribuiti in PW!
Dan Gerose
26 Dec 2003, 17:44
vedeti ca nu ganditi corect, romaneste. Pai, cum sa dea Stelea banii pentru film ? El vrea sa incaseze niste bani din bugetul astronomic fixat de realizatori !
Leonard Pyron
28 Dec 2003, 22:26
Raspuns la lungul delir verbal al lu super35: Daca filmul va iesi sau nu vom afla tot de la tine si tot pe vun site pt ca el va trece neobsevat. Pacat de banii aia are nu se vor strange niciodata. Cat despre continut, povestea este foarte subtirica si daca incerci sa scrii ceva despre ea pe site pa PW te taie imediat: gagiii aia multi din distributie se indreapta amenintator spre o banca cu gandul sa o sparga da totul se fasaie. Ca si Pr.W...
Eu sunt mai nou asa pe aici si as vrea sa stiu si eu despre ce se vorbeste. Eu am vazut saitul si mi-a placut foarte mult!
Am incercat si eu sa fac saituri si mi-au iesit foarte bine dar parca nu erau asa de frumoase!
As vrea, daca se poate sa-l cunosc pe baiatul care a facut ca sa mai invat si eu sa fac.
Si daca puteti sa-mi spuneti daca vreau sa iau un autograf cu dedicatie de la Any Lesko, adica cum sa fac? Stie cineva adresa de la fanclubul ei?
Si Stelea... daca se poate!
Va pup!
Mult success cu filmarea!
Alice_Fluture
18 Jan 2004, 12:56
:lol: Ce inocent e post-ul anterior! Pai de ce nu ai intrebat la ei pe site?
Mai, am auzit ca au strins banii aia. Stie cineva mai multe?
Leonard Pyron
18 Jan 2004, 13:36
Eu am fost contabilul lor. Banii sunt la mine. Toti. Iar eu sunt in Bahamas. Ma sparg in efecte speciale.
Alice_Fluture
18 Jan 2004, 13:56
Eu am fost contabilul lor. Banii sunt la mine. Toti. Iar eu sunt in Bahamas. Ma sparg in efecte speciale.
Bravo Pyroane, vezi ca-l trimit aia pe 007, Martin Riggs Jr. dupa tine.
Hai, mai, serios, au scos posterele alea din toaletele de la McDonalds?
Etica reprezinta teoria sau studiul filozofic al moralei, calitate in care se ocupa de studiul principiilor, normelor si valorilor morale, si, totodata, de studiul originii, dezvoltarii si justificarii continutului lor. Raspunsul pe care-l cauta etica este cum ar trebui sa actioneze individul in raport cu el insusi, cu societatea si grupul uman din care face parte.
Exista o maladie pe cinemagia in ceea ce priveste ProjectW, probabil, cu mult mai periculoasa decat imoralitatea insasi. Este ipocrizia. Ipocrizia este forma tipica a travestirii morale, a inselaciunii, a inducerii in eroare.
Project W, cred, incearca aducerea unei alte norme morale la public, incearca un alt posibil viitor. Site-ul Projectului e foarte bine facut si ideile vehiculate acolo sunt coerente si echilibrate. Au demonstrat ca vor sa faca, au demonstrat forta de a crede in propriile idei, au demonstrat ca o adunatura cam de 20 de oameni - cu o medie de vasta de 24 si CV-uri care ar fi in alta situatie(alta latitudine/longitudine) destul de convingatoare pentru a il se da sansa sa faca film - pot sa faca cunoscuta ideea lor printr-o campanie de care nu cred ca a avut parte vreun film romanesc.
De ce negati aceste lucruri?
Pentru ca project w este pt voi erezie. Probabil din invidie sau frustrare.Erezia lor e sistemul clasic inteles de voi. Mai precis: aspiraþia cãtre sistem. Totul a pornit de la o idee zic ei dar ideile sînt arhetipuri, modele nepieritoare ºi perfecte. Cînd gîndesti, nu gîndesti cuvintele purtãtoare de concepte, ca idei, ci gîndesti idei. Ei vor sa redefineasca radical sistemul. Sa il redefineasca zic eu si ma voi pronunta asupra bunei lor credinte cand voi vedea produsul acestei idei. Nu inainte. Niciodata inainte...
ma repet pt ca chiar cred ca oamenii astea fac ceva bun pentru noi toti astia din lumea filmului rom... HAIDE SA II AJUTAM SA O FACA SI SA II DESFIINTAM CU TOATA FORTA DUPA CE VEDEM FILMUL DACA FILMUL E PROST!!!!
ok , sa zicem ca a trecut o luna de la ultima postare pe aici :(
Cand ma duceam acas vazui o reclama cu project W. au facu astia rost de bani sau ia furat cineva.
crydead
07 Mar 2004, 15:26
Turnul efel de la Slobozia si Project w care, in 10-15 minute, copiaza niste elemente pur tehnice din Matrix si mai indeasa pe langa un folbalist si o gurista. Ce e extraordinar aici?
---------------------------
Viitorul suna ocupat?
... in 10-15 minute, copiaza niste elemente pur tehnice din Matrix si mai indeasa pe langa un folbalist si o gurista. Ce e extraordinar aici?
Ai vazut filmul si asta e concluzia?
OK atunci, pune filmu' pe net si dupa vizionare vorbim...
De unde sti tu ce vor aia sa faca inainte de a fi facut?
Poate-i d caca filmul, poate nu. Pana nu il vedem chiar nu avem de unde sa stim!
Eu am propus sa asteptam; sa vedem; si dupa sa injuram; mi se pare corect asha.
In plus nu cred ca ma poate contrazice nimeni cand zic ca are parte de cea mai buna campanie de guerilla-marketing pe care a avut-o un film romnaesc in ultimul foarte lung timp...
catallin
08 Mar 2004, 15:33
Daca vezi niste tipi in salopeta cu o galeata de kkt un spray colorat si o pensula nu mai am nevoie de mare timp si nici sa se expuna pe net ca sa imi dau seama ce o sa iasa...
Iti cam pute gura cataline!
Ce ai raspuns nu are nici o legatura cu ce am afirmat! Total pe langa subiect. Oricum nu ai cum sa raspunzi pe bune;
nu te lasa propria galeata de kkt
Nu stiu ce ti-a facut tata tau cand erai mic dar cu siguranta a lasat urme...poate un psiholog, ceva?
catallin
08 Mar 2004, 18:48
Si pentru ca trebuia sa poarte un nume, i s-a spus project coco-roco !
mai copii, ce e cu violentza asta verbala? de ce va ca..tzi in public? Asha atzi invatzat la shcoala? Rushine sa va fie :oops:
Marfa. Asha sa ii ramana numele!!! :wink:
Leonard Pyron
09 Mar 2004, 20:46
Mi se pare mie sau Coco si Catalin s-au apucat de postat doar ca sa resusciteze subiectul asta rasuflat? Aleluia !
Nightwane
09 Mar 2004, 21:05
sunt amanti..se dragalesc si ei pe unde apuca...
crydead
09 Mar 2004, 22:59
Mai pune un i, o, tu, luminatule, ca nu pui de la tine. Eu stiu ce am citit pe site, tu de unde stii ca nu stiu bine?
------------------------
Viitorul suna ocupat.
Mai Coco, nu-i pune intrebari lui Crydead ca se fastaceshte, ishi pierde elocintza. N-am intzeles nimic din ce a "precizat" shi subiectul promitea atatea!!! Pacat.
bai pe voi macar va plateste cineva pentru a va opune fara nici o baza oricarei idei noi ce incearca sa resusciteze creierii morti ai celor ce nu arata diferit de voi? ca asa poate s-ar intelege toata aceasta risipa de energie cu care mai bine v-ati construi niste viitor care n-ar mai suna ocupat daca v-ati folosi degetele si la alte lucruri decat sa va tastati gandurile mici si invidioase ca altii se misca in timp ce voi v-ati resemnat de mult cu mirosul pe care-l emanati si care se reflecta in ecranul in spatele caruia va ascundeti ca-n locul ala sigur din baie...
romanul s-a nascut poet si crede ca-i de-ajuns sa stie a scrie...
Ce rasufli asa greu sparky? Ai si tu 2 manutze frivole care spala in clabuci Project "W"C si vrei sa castigi "Mopul de Aur"?
Vezi ce invidios mictionez pe "risipa ta de energie"?!
crydead
12 Mar 2004, 14:39
Mai Coco, nu-i pune intrebari lui Crydead ca se fastaceshte, ishi pierde elocintza. N-am intzeles nimic din ce a "precizat" shi subiectul promitea atatea!!! Pacat.
Arcule, vad ca nu ratezi nici o ocazie ca sa te umpli de jena. Freudian vorbind cred ca ti se trage dintr-o copilarie nefericita, probabil mamica ta te ducea la mare si te dadea cu namol impotriva vointei tale.
------------------------------
Viitorul suna ocupat.
Hai mai Crydead, ai avut mai sus o "splendoare" de text semnata de sparky, iar tu imi reprlichezi mie, pentru ca, vezi doamne, ti-am pomenit numele. Imi pare rau. De ce te raneshti singur? Te repezi spre foc ca Benjy din "Zgomotul shi furia" de genialul alcoolic Faulkner. Apropos, shtii ca Faulkner s-a interesat shi de film?
crydead
12 Mar 2004, 22:11
mai bine v-ati construi niste viitor care n-ar mai suna ocupat daca v-ati folosi degetele si la alte lucruri decat sa va tastati gandurile mici si invidioase ca altii se misca in timp ce voi v-ati resemnat de mult cu mirosul pe care-l emanati ...
Daca imi simti mirosul, draga membrule al prorectului WC, inseamna ca stai prea aproape de partile mele moi. E bine ca iti place sa traiesti periculos, dar mi-e teama ca vei pleca spre canalizare cu urmatorul meu submarin.
------------------------
Viitorul suna ocupat
crydead
12 Mar 2004, 22:20
Hai mai Crydead, ai avut mai sus o "splendoare" de text semnata de sparky, iar tu imi reprlichezi mie, pentru ca, vezi doamne, ti-am pomenit numele. Imi pare rau. De ce te raneshti singur? Te repezi spre foc ca Benjy din "Zgomotul shi furia" de genialul alcoolic Faulkner. Apropos, shtii ca Faulkner s-a interesat shi de film?
Da, scriitorasule, multi din tagma ta au incercat sa bage un picior in industrie si n-au reusit.
Si ca sa raman in zona asta coproculturala te intreb: iepurashule, tie iti cade parul? Nu? Super, atunci o sa ma sterg cu tine.
---------------------------
Viitorul suna ocupat.
Faci glume mortale, Crydead. Vad ca nu te tzine pixul nici pentru un amarat schimb de replici, iar tu te "recomanzi" foarte grozav. Scuipi imprashtiat ca o maimutza lovita de oftica. Eshti un fel de Vadim Tudor pe Cinemagia, vershi caldari de laturi peste oricine te deranjeaza shi nu te admira... Atentzie, te pandeshte paranoia! Mi-e mila de tine...
12someonsuper35
14 Mar 2004, 05:15
zi-mi si mie cine e el ca poate il admir eu
:lol:
Treci pe privat. Lexicul pe care-l foloseshte il recomanda pentru asha ceva...
Ambra Blu
14 Mar 2004, 17:29
Scuipi imprashtiat ca o maimutza lovita de oftica. ...
marcule, tu esti maimuta lovita de oftica, o preputa cu complexe de priapism.
Ambra, de ce te vari in...? Asinus asinum fricat(Magar pe magar scarpina, cum spuneau latinii). Doar ne-am intzeles: faci lecturi selecte, multe shi pe urma ma anuntzi ca vrei sa discutzi. Un tip care ishi incheie un articolash (scris cu sintagme, cu frageolozie de imprumut) despre Tarantino in felul acesta:"In concluzie, ‘Pulp Fiction’ este o tapiserie antologica, pe care..." . In care concluzie, ma Ambra?... Cine mai scrie in felul acesta? Ai vazut la ALS asemenea finaluri de cronica?... Scrie o cerere pe numele lui Bufnila, sa te primeasca la cursuri de "stilistica elementara".
In rest, cum spunea amicul nostru Dostoievski: la 23 de ani ai doua optziuni: sa faci, retras, lecturi serioase sau sa mananci o bataie buna care sa-tzi ordoneze viatza. Tzi-o recomand din tot sufletul pe prima.
12someonsuper35
15 Mar 2004, 10:24
cel mai tragic mi se pare ca se arunca cu rahat si noroi...
vizitatorul citeste destul de rar un mesaj in care sa se exprime foarte clar o parere, un punct de vedere... mistouri fara sens si cuvintele urate sunt din plin...
aici se merge pe principiu "da ce eu sunt mai prost ?" iar printre voi culmea, mai sunt si oameni de prin breasla... si atunci de ce sa te mai miri... proiectii romanesti cu balci, mizerie si neamuri proaste, exact ce pot vedea si-aici... si peste tot...
cand am sa incep sa vad pe siteul asta exprimari de genul "eu cred chestia asta pentru ca..." ???
Ambra Blu
15 Mar 2004, 18:56
Ambra, de ce te vari in...? Asinus asinum fricat(Magar pe magar scarpina, cum spuneau latinii). bla bla bla Tzi-o recomand din tot sufletul pe prima.
Draga nickname, am lecturat in palma si mi-am dat seama ca, desi nu pot sa citesc din pretenu' Tolstoievksi, am sa-mi fac un pustiu de bine si sa iti dedic doua rinduri din limba lui Apuleius, ca sa fac un fel de referinta livresca la magari - 'Magarul de aur', da? Ai intrat pe forumul asta asumindu-ti o identitate de Matrix (cu o identitate da forum proteica) cind, de fapt, tu esti o simpla meretrix. Te legi de un articol despre care eu insumi am zis ca e de nota 6-7, desi nu stii ca stil(us)ul meu poa' sa fie ca al lui Midas - sa atinga si sa transforme in aur, ca o transmutio alchimica. Tu, daca vrei, ai celalalt atribut al lui Midas, urechile mari si imposibilitatea de a decela talentu' unde e (vezi intrecerea dintre Apolo si Pan). Sigur, as putea sa te ignor suveran, dar, prefer sa calc in cacat. Si sa te calc pe cap. Legat de batai, prefer bataile din palme. In rest, vorba latinului:"Pedicabo ego vos et irrumabo'. Si, daca vrei, si restu': "Aureli pathice et cinaede Furi, qui me ex versiculis meis putastis, quod sunt molliculi, parum pudicum. Nam castum esse decet pium poetam ipsum, versiculos nihil necesse est." Considera cintecul asta ca pe ultimul inchinat tie.
PS: Mi-e ca o sa ma cenzureze baietii astia de la cinemagia, da' n-ar trebui. (Administratia - am actionat doar pe ici-colo si NU in punctele esentiale)
Excelent, am sesizat flexiunile... Ambra, eshti un material promitzator, cu multiple posibilitatzi de dezvoltare. Shi, s-ar putea chiar sa te invit sa scrii comentariu de film pentru o revista serioasa, care plateshte bine. Te tzin sub observatzie. Sa mizam, deci, pe evolutzie. Imi pare rau - tzi-o spun prieteneshte - ca ai mers spre latini shi ai venit dinspre latini calcand prin c***t. Evita pe viitor, te rog, traseul acesta. La varsta ta exersam "intervalul candid" - nu injuram, nu uram, nu gandeam shi nu vorbeam urat despre nimeni... Citeam shi iubeam...
Intzeleg ca te retragi... Salut aceasta optziune. Vorba lui Ovidiu: Bene qui latuit, bene vixit (Cine a trait retras a trait bine).
Ambra Blu
16 Mar 2004, 16:25
Citeam shi iubeam...
Intzeleg ca te retragi... Salut aceasta optziune. Vorba lui Ovidiu: Bene qui latuit, bene vixit (Cine a trait retras a trait bine).
Unchiasule, eu nu ma retrag, ci merg cu spatele. Tu esti cel care ramine pe loc. Te-ai prins de cinetica? Te simti Ahile, sau broasca testoasa?Subzista, cum ar zice medievalu'. Te invat putin despre timp si durata?
PS: respect cinemagia
Leonard Pyron
16 Mar 2004, 17:00
... Citeam shi iubeam...
...de scartaiau arcurile de la pat.
Priceput baiat, Pyroane, prinzi ideea din mers... Asha te vreau.
Ambra a intrat din nou intr-un pasaj confuz. Il las sa se regaseasca. La o proxima intalnire pe forum ii pot oferi o lista "formativa" de lecturi... Sorry, boy!
Ambra Blu
16 Mar 2004, 19:32
Ambra a intrat din nou intr-un pasaj confuz. Il las sa se regaseasca. La o proxima intalnire pe forum ii pot oferi o lista "formativa" de lecturi... Sorry, boy!
Y tu mama tambien, Onane.
NU ai rabdare Ambra. Te intzeleg. Asha dar, incepem. Citeshte - aventual reciteshte (vezi, sunt respectuos!) "Minima moralia" de Andrei Plesu. Vezi "etica lui Robinson", aceluia ii era oarecum sa umble gol pe o insula pustie, iar tu imprashtii voios rahat pe topicurile Cinemagiei. Balangani p*** in vazul tuturor shi spui ca eshti firesc shi curajos, ca eshti pornit pe demolare, ca-tzi place sa umileshti...
Lectura placuta shi folositoare, dragul meu elev.
Uite shi un vers care sa te ghideze in incercarile tale de a scrie comentarii de film: "mi-e frica mereu ca scrisul meu inghesuie lumea".
Sau cateva versuri dintr-un poet postmodern:
"...acum cel mai bine e sa te refugiezi/ in linishtea sonetului sub falduri metaforice/sa descrii fiintze palide - proustiene/ sau peisaje care sa te tulbure fara/sa te ingrijoreze/ sa suferi shi sa dai suferintzei un ados de sens"
A bon entendeur, salut!
crydead
16 Mar 2004, 21:50
Faci glume mortale, Crydead. Vad ca nu te tzine pixul nici pentru un amarat schimb de replici, iar tu te "recomanzi" foarte grozav. Scuipi imprashtiat ca o maimutza lovita de oftica. Eshti un fel de Vadim Tudor pe Cinemagia, vershi caldari de laturi peste oricine te deranjeaza shi nu te admira... Atentzie, te pandeshte paranoia! Mi-e mila de tine...
Fac. Si iti dau peste bot cu fiecare replica, boule anubis. Ai inghitit pe nemestecate niste carti fara poze si acum, ca ai terminat scoala, a venit vremea sa scoti si tu ceva din tine. Si n-ai ce spune, totul e suptire ca foaia de tigara. D-aia de fiecare data cand dau peste tine pe forum vars toate spurcaciunile nebagate-n alte piese.
--------------------------
Viitorul suna ocupat.
:)
crydead... Cheloo rules! 8)
Ambra Blu
16 Mar 2004, 22:27
Lectura placuta shi folositoare, dragul meu elev.
Unchiule nevizitat de muza, mai bine citesc in urina decit sa imi stric ochii pe citatele tale luate cu japca din jurnalu-ti intim in care, alaturi de doua frunze de iarba-dracului si una de iarba-fiarelor, mai ai si doua poze cu Dolly Paton. Nu te-a invatat Marquez in 'Dragostea in vremea holerei' ca este o vreme cind voi, barbatii trecuti, ar trebui sa va prabusiti prin parcuri la bratele soatelor voastre ofilite? Au nu te-au invatat Beckett si Salinger ca intoarcerea cu spatele catre lume si alienarea sint o solutie? Ar trebui sa urmezi sfaturile lor, zeci de pagini de sfaturi. Cum zice cintecu': "vreau sa mor inainte sa devin inutil/ un bunic pervers in baston si senil". Tare mi-e teama ca termenu' tau de garantie e expirat.
PS: Grafia moderna are neobrazarea sa admita ca forma corecta "asadar" si nu "asha dar". In rest, poti sa continui cu osculum obscenum.
Copii indaratnici, crydead si ambra, nu ma ating deloc scarnaviile pe care le revarsati aici cu - credetzi voi - multa inspiratzie. Confirmatzi diagnosticul pe care vi l-am pus. Voi publica "lucrarile" cu numele voastre adevarate, dar nu la rubrica "estetica uratului". Va fi o surpiza shi pentru moderatorii de la Cinemagia, care uita sa mai dea cu un dezinfectant pe aici. Shi nu iutatzi, vetzi primi shi un bon, pentru ca eu platesc orice munca.
12someonsuper35
23 Mar 2004, 04:35
Sã stie cã nu îti poate face rãu tie sau copilului - nu este nici un pericol, copilul este bine protejat de lichidul amniotic si de muschii uterini... dacã nu este o situatie specialã în care medicul ti-a interzis sã faci dragoste, nimic nu-l împiedicã !
scholtes
09 Apr 2004, 15:29
imi e foarte greu sa inteleg... paradoxuri umblatoare la tot pasul. cum toate drumurile alea pe care ar fi trebuit sa ni le deschida toata literatura asta asumata duc exact pe site-ul asta? doar aici?
si ...gata? poate ca nu suntem solicitati indeajuns....inafara locului astuia dobandit cu greu in care -in sfarsit!- putem si noi sa ......
nu-i nimic...asa s-a intamplat cu noi tot timpul de-a lungul lui. intai mimesisul si apoi....... ...... ..... ....... ........ ....... ....... ....... ..... .......
.................................................. .................................................. .... .................................................. ......................................
?
emanuel
31 May 2004, 12:12
Aceasta scrisoare deschisa am primit-o astazi pe mail:
Scrisoare deschisa
"Aceasta scrisoare vine in contextul in care industria romaneasca de film functioneaza artificial, fara a tine cont de regulile actuale ale industriei cinematografice internationale, reusind astfel sa ignore total publicul, atat prin subiectele filmelor produse cat si prin lipsa totala de promovare a acestora. Nu e de mirare ca filmele romanesti lansate in acest an au avut in medie 250 de spectatori inainte de a intra in arhiva.
Tot in acest context filme de scurt-metraj facute de studenti si prospat absolventi ai facultatiilor de film se bucura de recunoastere internationala strangand premii la festivale internationale de prestigiu dar, cu toate acestea, publicul romanesc nu se poate bucura de ele datorita lipsei acestora din cinematografe. Deasemenea filmele romanesti vechi difuzate de televiziuni se bucura de o audienta ce o depaseste pe cea a filmelor americane. Unii ar spune ca publicul este nostalgic, noi credem ca publicul vrea sa vada film romanesc dar ii lipseste o oferta de calitate.
Astfel, tinand cont de cerere, am inceput pe 25.06. 2003 campania de strangere de fonduri pentru un altfel de film. Project W poate fi considerat un “spot comercial” care incearca sa creeze un curent de opinie favorabil unei noi cinematografii, prin schimbarea perceptiei publicului si a celor implicati direct in aceasta industrie; un film care, chiar daca nu va strange bani din vanzarea biletelor (fiind distribuit gratuit in cinematografe inaintea filmelor de lung-metraj), este gandit tinand cont de toate ingredientele ce transforma un film intr-un film cu succes la public.
Azi, cand un minut de reclama costa in medie 100 000 mii euro, Project W are nevoie de fonduri cat pentru trei minute de reclama pentru a deveni un film. Un film prin care propunem o noua abordare a sistemului de productie cinematografica, tinand cont de dorinta si nevoia publicului - de la alegerea actorilor pana la bugetul ce ne permite sa construim in jurul acestora o poveste folosind limbaj cinematografic modern, de la subiectul filmului pana la campania de promovare a acestuia.
De la inceputul campaniei pana in prezent proiectul a atras reactii pozitive, site-ul nostru, www.projectw.ro a fost vizitat de peste 55 000 mii de oameni, Project W a devenit un curent de opinie, sustinut de peste 150 de personalitati si 250 de corporatii din toate domeniile si se bucura de sprijinul a 14 parteneri media.
Este important sa anuntam ca s-au strans 67% din fondurile necesare productiei prin atragerea de investitori ce vor oferi acest film spectatorilor. Project W va putea fi vazut in fata filmelor in cinematografe, in paralel participand la festivaluri internationale iar ulterior va fi difuzat de televiziuni pentru ca in final sa intre in sistemul video pe suport VHS si DVD. In toata aceasta perioada filmul si implicit investitorii vor beneficia de o campanie de promovare activa.
Cum orice proiect are un termen limita, avem de gand sa facem public rezultatul campaniei de strangere de fonduri, oricare va fi acesta, la un an de la lansarea proiectului, pe data de 26.06.2004.
Aceasta scrisoare este adresata celor ce isi doresc sa vada pe ecrane filme concepute pentru public si nu din dorinta de a bifa existenta filmului romanesc, oricare ar fi compromisurile.
Aceasta scrisoare este un apel catre colegii nostri cineasti de a lasa la o parte sperantele puse intr-un sistem care nu functioneaza si de a participa activ la cautarea unor solutii pentru redresarea filmului romanesc
Aceasta scrisoare este un apel catre oamenii din mass-media, care prin implicarea activa in “subiectul” cinematografiei romanesti pot grabi evolutia acesteia.
Aceasta scrisoare este un apel adresat oamenilor din publicitate, care cunosc foarte bine importanta consumatorului in sistemul “cerere-oferta” specific economiei de piata de a-si indrepta atentia spre beneficiile nascute din redresarea industriei romanesti de film.
Aceasta scrisoare este un apel catre toti cei care pot face acest film posibil, prin implicarea directa sau indirecta pe perioada celor aprox. 30 de zile ramase pana la conferinta de presa care va anunta succesul sau insuccesul acestui proiect."
Putem face acest film numai impreuna!
Echipa Project W"
lavinutza
06 Jun 2004, 00:58
Vreau sa fac un film dar nu am fonduri. Bineinteles ca nu stiu de unde sa fac rost de bani pentru asta. Aveti ceva sfaturi?
dan-marius
10 Jun 2004, 11:08
intra in politica, acolo se fura in prostie... poate reusesti si tu sa pui mina pe o bucatica suficient de mare pentru un film.
Vreau sa fac un film dar nu am fonduri. Bineinteles ca nu stiu de unde sa fac rost de bani pentru asta. Aveti ceva sfaturi?
CE fel de film? Ai scenariu gata?? Poate te ajut... :D
dan-marius
10 Jun 2004, 12:08
Cum?
Cum?
Asta numai eu stiu... Si poate lavinutza va sti. Ce, vrei sa faci si tu un film??
stelutz
10 Jun 2004, 17:41
Este important sa anuntam ca s-au strans 67% din fondurile necesare productiei prin atragerea de investitori ce vor oferi acest film spectatorilor. Project W va putea fi vazut in fata filmelor in cinematografe, in paralel participand la festivaluri internationale iar ulterior va fi difuzat de televiziuni pentru ca in final sa intre in sistemul video pe suport VHS si DVD. In toata aceasta perioada filmul si implicit investitorii vor beneficia de o campanie de promovare activa.
Cum orice proiect are un termen limita, avem de gand sa facem public rezultatul campaniei de strangere de fonduri, oricare va fi acesta, la un an de la lansarea proiectului, pe data de 26.06.2004.
[/i]
este de-a dreptul fantastic cum se ambitioneaza unii sa se pise contra vantului doar pentru ca li se pare "occidental" :sick:
numai gogosi
lavinutza
12 Jun 2004, 22:04
Vreau sa fac ceva bazat pe o legenda a tarii noastre. Pur si simplu va fi ceva filmat pentru oameni care sunt in stare sa suporte problemele societatii zilelor noastre. Scenariul este gata si avem si actori. Daca intr-adevar esti interesat email me!
Leonard
13 Jun 2004, 01:55
suna destul de ciudat combinatia "legenda" cu "problemele societatii zilelor noastre". adica e ceva quasi-fantastic-quasi-realist?
lavinutza
13 Jun 2004, 23:25
total realist. e destul de interesant dar dak o ducem asa nu o sa facem mare branza...
capitain
14 Jun 2004, 10:51
judecand dupa parerile voastre vad ca aici functioneaza zicala: "daca doi iti zic ca esiti beat, atunci du-te si culca-te" (sau cum e de fapt, oricum se intelege ce am vrut sa spun)? adica echipa project w ar trebui sa lase balta tot ce au muncit un an de zile, doar pt ca majoritatii nu i se pare realizabil filmul? LASILOR!!! acesta ar fi raspunsul la intrebarea: de ce se afla filmul romanesc in c***t? pt ca cineastii nu au pic de C****=sange in vine! daca tinerii intreprinzatori nu sunt sprijuinit macar moral, daca nu si financiar, atunci cum credeti ca se vor face si la noi filme, macar ok, daca nu excelente, in viitorul apropiat? filme la care sa nu iti fie sila sa te duci(ambasador, caut patrie)sau pe care sa le lauzi, doar pt ca nu vorbesc despre comunisti?
si tu crezi k miile de parai investitzi intr-un flow-motion de-an ****, intr-un scenarel de trei parale, vor salva cinematografia romaneask?
Ambra Blu
14 Jun 2004, 14:00
LASILOR!!! acesta ar fi raspunsul la intrebarea: de ce se afla filmul romanesc in c***t? pt ca cineastii nu au pic de C****=sange in vine! daca tinerii intreprinzatori nu sunt sprijuinit macar moral, daca nu si financiar, atunci cum credeti ca se vor face si la noi filme, macar ok, daca nu excelente, in viitorul apropiat?
Ce spui tu, straine? Ca lumea ar trebui sa aplaude un proiect al unui regizor caruia i-a fost lene sa ii ceara bani lu' ta-su sa isi faca filmele? ca lumea sa dea bani sa ii faca unui regizor un demo cu care sa mearga apoi la finantatori dupa cersit, sa arate ca, uite, frate, pot sa fac si lung metraje de genu' asta? Cu un film in care plotul consta in hai sa adunam costume, sa punem niste personaje in ele, sa ne facem ca jefuim o banca, si sa va pacalim depunindu-ne banii in ea? Gimme a break! Un film ca asta nu trebuie sa existe.
capitain
14 Jun 2004, 14:37
somehow u're right! insa, aici apar mai multe probleme:
1. ce alt proiect romanesc de film imi/ne mai poti da exemplu care sa se ridice cat de cat la "standarde" europene/vestice?
2. daca tatal tau ar avea posibilitatea sa sprijine un asemenea proiect, nu crezi totusi ca ar sprijini ideea sa nu ii dea el? :P
3. si ce daca scenariul nu prea are substanta/profunzime, si e pur vizual?what's wrong with that?
Ambra Blu
14 Jun 2004, 14:53
somehow u're right! insa, aici apar mai multe probleme:
1. ce alt proiect romanesc de film imi/ne mai poti da exemplu care sa se ridice cat de cat la "standarde" europene/vestice?
2. daca tatal tau ar avea posibilitatea sa sprijine un asemenea proiect, nu crezi totusi ca ar sprijini ideea sa nu ii dea el? :P
3. si ce daca scenariul nu prea are substanta/profunzime, si e pur vizual?what's wrong with that?
1. Nici unul, pina nu iau eu fondurile de la CNC.
2. -
3.Este rau, pentru ca nu o sa il filmeze Chris Doyle si pina si WKW, care e un minunat si cel mai minunat, tot zice niste lucruri pline d eadincimi si subtilitati. Altfel o dam in MTVisme, and MTVisme suck.
Imi mentin opinia ca filmul asta e un hoax.
Hai sa dam in caine cu-n pietroi
Asa, ca ne place cum schelalaie chiar si cand nu nimerim.
Astept sa vad filmul.
Dupa o sa dau cu toate pietrele din lume, daca filmul o merita :x
Sunteti grandios de ipocriti
capitain
15 Jun 2004, 15:45
1. Nici unul, pina nu iau eu fondurile de la CNC.
2. -
3.Este rau, pentru ca nu o sa il filmeze Chris Doyle si pina si WKW, care e un minunat si cel mai minunat, tot zice niste lucruri pline d eadincimi si subtilitati. Altfel o dam in MTVisme, and MTVisme suck.
Imi mentin opinia ca filmul asta e un hoax.
so,
1. de ce nu crezi ceva ca sa iei fondurile, sau totusi ai ceva care asteapta vesti de la cnc? si totusi...ti se pare cnc-ul singura sursa a unui buget satisfacator?
2. u're right!
3. ok, ok! dar nu crezi ca terbuie atras cumva publicul in cinematografe, si totusi este de preferat o solutie soft/easy pt inceput? (and still: it's not that mtv-ish)
3. ok, ok! dar nu crezi ca terbuie atras cumva publicul in cinematografe, si totusi este de preferat o solutie soft/easy pt inceput? (and still: it's not that mtv-ish)
pt k sa atragi publicul in cinematografe itzi trebuie in primul rand o poveste buna. nu un scurt metraj care arunca bugetul unui lung metraj la un gunoi de flow motion!!!!!!!!!!!!!!
Cei de la project au scris o scrisorica in care printre altele anuntau ca au strans 9miliarde de lei pentru film in Romania!!
De ce divagati din invidie si nu puneti si voi umarul nu la PRJW ci la propriile voasre proiecte.
Se poate face aici ceva, despre asta era vorba nu despre desfintarea unui film pe care nu l-ati vazut!!!
Zizi, Ambra si multi altii - nu o sa ajungeti niciodata unde sperati(visati) ca o sa ajungeti. Nu aveti ce trebuie.
capitain
16 Jun 2004, 14:51
nu mai comenteaza nimeni? deci e mai usor sa-i desfintezi pe altii decat sa iti faci propriul tau (al echipei tale) proiect?!?!?
dupa cum bine stim, film se poate face si pe suport digital, nu numai pe pelicula, iar daca tine cineva neaparat sa fie pe pelicula, (macar pt proiectii) se poate face blow-up la noi in tara, si bugetul unui film se reduce substantial, daca scenariul (aceasta fiind problema -> adica nu prea sunt scenarii, nu-i asa?) nu cere efecte speciala, ci e o poveste interesanta, si e foarte vizual.
Ambra Blu
16 Jun 2004, 15:10
nu mai comenteaza nimeni? deci e mai usor sa-i desfintezi pe altii decat sa iti faci propriul tau (al echipei tale) proiect?!?!?
dupa cum bine stim, film se poate face si pe suport digital, nu numai pe pelicula, iar daca tine cineva neaparat sa fie pe pelicula, (macar pt proiectii) se poate face blow-up la noi in tara, si bugetul unui film se reduce substantial, daca scenariul (aceasta fiind problema -> adica nu prea sunt scenarii, nu-i asa?) nu cere efecte speciala, ci e o poveste interesanta, si e foarte vizual.
Dupa cum bine stim, film se poate face si pe un suport dgital. Faci rost de un SDR2, de lumini, de o dolly ,de niste baieti si costurile pentru o saptamina de lucru sint de 7000 euro. Io, unu', nu am 7000 de euro. In al doilea rind, decit sa facem un film ca "3 pazeste" si sa ne promita cineva postea ca ne da bani sa il trecem pe pelicula (sa zicem ca o anumita firma care produce bere)...mai bine nu. B-sides, all things a-side ;), noi vrem sa facem film, nu teatru filmat. Si daca vrem sa il facem vizual, vrem sa il facem cu props, cu efecte, blururi, supraimpozitiii si alte nebunii, ca de-aia sintem in secolu' al xxi-lea. Am nu una, ci cinspe sute de povesti interesante si super-vizuale dar care, decit sa iasa de-ampulea, mai bine nu mai ies.
Zizi, Ambra si multi altii - nu o sa ajungeti niciodata unde sperati(visati) ca o sa ajungeti. Nu aveti ce trebuie.
bine k ai tu, dear PR la firma lui Stana.
Numa' de bine, tzie, shi colegilor tai, armata de PR-i project W, lui dorinel, baietzilor de la mariot sau hilton(pe unde va tzinetzi comferintzele), iubitului anei lesko--stitzi voi de ce--,si in special lui florin piersic jr.(care e baiat fizzzutz).
capitain
16 Jun 2004, 16:02
si la intrebarea "dar cine naiba e zizi?" incep sa apara oarece raspunsuri...mai precis indicii! :P
te-ai certat cumva cu dorin? cand erati colegi de clasa?
so, money is still the issue...
[oh, this a.k.a. shit!]
Mala Portugal
16 Jun 2004, 20:55
Pai zizi si ambra nu's chiar ana lesko sa-si arate fundurile si sa le creasca fondurile. Si oricum nu cred ca artistii n-ar trebui sa se ocupe de chestiile astea , se stie doar ca cei mai multi stau prost cu matematica.
si la intrebarea "dar cine naiba e zizi?" incep sa apara oarece raspunsuri...mai precis indicii! :P
te-ai certat cumva cu dorin? cand erati colegi de clasa?
[oh, this a.k.a. shit!]
eshti departe...ma jucam in nisip cu ...(stii tu), pe vremea cand dorin era student...
in plus...si cu asta gata....sa vedem cum iese, ce iese, si daca iese, apoi ne vom mai exprima....dar eu ma indoiesc de succesul acestui proiect, care mi se pare "pointless'.
ma mira doar, ca exista cativa oameni, carora nu li se strapezesc dintzii(sau alte chestii) la situatzia--culmea ipocriziei-- ca un baietzas de bani gata sa faca o ditamai campania, pe bani grei, pt k sa cersheasca(...!!!!). si pentru ce? pt un scurt metraj care are bugetul unui lung-metraj, in urma caruia sa nu faca nici o incasare, sa nu mearga la nici un festival, sa nu ne spuna nimic senzatzional. pai....
Alice_Fluture
17 Jun 2004, 09:15
De festivaluri ziceau in scrisoarea aia ca merg la festivaluri cu el... da' n-or sa-si scoata bugetu' din premii...
Domnisoara cu filmul cu legenda. E cumva vorba de noaptea de Sinziene? Ca-mi ajunsese o vorba la urechi despre asa ceva...
farabeuf
09 Dec 2008, 09:14
Ce katerinka! :))))
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.