PDA

View Full Version : Transfer cont pe alt profil de facebook

bboy.junio
20 Oct 2017, 22:21
Buna seara,
Obisnuiam sa fiu un membru foarte activ al acestui site, insa de cand mi-am sterg contul vechi de facebook (in urma cu aproximativ 2 ani) nu am mai putut intra pe acest account deoarece acesta era pointat la contu de facebook. Din fericire am reusit zilele acestea sa ma conectez din nou pe contul vechi de facebook (desi am facut cerere de stergere) si astfel sa ma conectez la contul meu de cinemagia. As vrea sa fac o cerere sa imi trasfer contul actual pe alt cont de facebook (contu actual) sau macar sa pot pune o parola la cont, momentan nu ma lasa sa o fac.

cosmin742000
21 Oct 2017, 11:43
Buna seara,
Obisnuiam sa fiu un membru foarte activ al acestui site, insa de cand mi-am sterg contul vechi de facebook (in urma cu aproximativ 2 ani) nu am mai putut intra pe acest account deoarece acesta era pointat la contu de facebook. Din fericire am reusit zilele acestea sa ma conectez din nou pe contul vechi de facebook (desi am facut cerere de stergere) si astfel sa ma conectez la contul meu de cinemagia. As vrea sa fac o cerere sa imi trasfer contul actual pe alt cont de facebook (contu actual) sau macar sa pot pune o parola la cont, momentan nu ma lasa sa o fac.

Incearca sa intri prin contul de google daca ai unul , si eu am patit la fel , la mine insa alta a fost problema , nu ma lasa sa intru prin contul de FB , pt ca cik m-am logat de prea multe ori.Ca sa vezi pana unde poate ajunge prostia.

bboy.junio
27 Oct 2017, 21:40
A functionat, mersi mult, nu stiu cum de nu mi-a venit ideea pana acum. O sa o tin minte pe viitor.
Am vazut de cand mi-ai scris da imi dadea eroare cand voiam sa fac reply :-? ma rog acum merge, puteti inchide thread-ul fixat ca rezolvat :D