View Full Version : Tennis
Deschid acest topic in cinstea prietenului nostru cosmin742000. Cu toata prietenia sincera pe care i-o port, doresc sa purtam discutiile aici.
Si chiar daca parerile noastre sunt total opuse, oricand poti sa inveti ceva de la cineva care este pasionat de un anumit fenomen.
Intrebarea mea pentru el, deschisa pentru oricine, e urmatoarea:
Credeti ca Halep va participa la turneul de la Miami? Sau va abandona in turul 3?
Razvan600
24 Mar 2015, 07:58
Halep va juca direct in turul 2 la Miami, dar oboseala isi va spune cuvantul. S-a vazut pe toata durata turneului de la Indian Wells ca are si niste probleme medicale. Presimt ca nu va ajunge mai sus de turul 3 :(
XShadowX
24 Mar 2015, 09:04
Va juca cu siguranta si la Miami insa din pacate cred ca se va opri in sferturi sau semifinale cand va da probabil peste Serena care nu se va mai retrage de data aceasta ;) , tot respectul pentru Halep insa tenisul feminin se imparte in 2 : Serena Williams si restul ;) .
Cu siguranta in viitorul apropiat va ajunge nr. 1 WTA si va castiga turnee Grand Slam insa dupa ce se va retrage Serena ;) , pana atunci no way ... Nici nu are rost sa mai vorbesc de Maria Sharapova care este si ea o super jucatoare , o legenda vie...
CONCLUZIE : GO Halep !!! Toata Romania e cu tine !!!
Halep este nr 3. Exista Williams si Sharapova si restul, din care se desprinde Halep. Este foarte buna, sa vedem daca mai creste in mentalitate, nu in joc pentru ca are momente in care da lovituri pe care nu le vezi nici la cele 2. Nu imi place ca s-a schimbat fata de anul trecut, a inceput sa icneasca la lovituri, este uneori foarte nervoasa(mai ales la finala de la Indian Wells). Cu o asemenea atitudine nu va progresa.
Eu cred ca atunci cand renunta din diverse motive, asa cum este foarte posibil sa o faca si la Miami isi face calcule, sau cineva ii face calcule pentru clasament. E destul de ciudat punctajul cu puncte pe care sa le aperi fata de anul trecut. Se concentreaza pe ce e important. Am crezut si ca joaca la pariuri, pierde meciuri pe care nu ar trebui sa le piarda, unde desigur sunt cote mari pentru adversara, dar pana la urma poate doar calculele pentru clasament o fac sa se lase invinsa.
Nu stiu daca e chiar asa fragila, cu toate accidentarile astea. Daca e asa nu e de bine, mai are 10 ani in fata de jucat, accidentarile se vor inmulti.
Mi s-a parut nedrept ce a zis o jucatoare, pe care nici nu o stiam de fapt si nici nu i-am retinut numele, ca nu isi va aminti nimeni de ea, ca nu e la nivelul celor mari. Dar poate are dreptate, daca stati si enumerati jucatoare din trecut de cate va amintiti ? Le numarati pe degete. Cris Evert, Billy Jean King, martina Navratilova, Martina Hingis, Stefi Graff si .....Si uneori iti amintesti nu pentru ca erau foarte bune ci erau frumoase, Kurnikova, Sabatini de ex. Desigur asta sunt eu, altii poate retin mai multe.
Sa fie asa cum spuneti si sa ajunga intr-un final locul 1. Desi ma indoiesc.
Nu are un lucru esential in tenis. Serviciul. Daca Fissete ala sau cum l-o fi chemand a sesizat acest lucru si a obligat-o sa lucreze mult la acest capitol, (bine, atunci nu era Halep-vedeta de acum), mai nou fata a declarat ca l-a ales pe Ionita pentru ca o intelege si lucreaza ce vrea ea la antrenamente. :-O Wtf?
revenind la numarul 1, poate ca odata cu retragerea Serenei, care are 34 de ani, asa ca nu va mai duce mai mult de 2 ani, ramane totusi Sharapova. Iar daca si ea va calca pe urmele Serenei ca longevitate, (acum avand doar 28 de ani), si va mai continua 5-6 ani, Halep la 30 nu va mai fi in tenis, cel putin la ce declara ea acum. Ca e graba mare la facut copii. Sa fie multi si fete, ce altceva pot eu sa-i urez!
Asa ca numarul 1 eu il vad ca si exclus. Poate printr-o conjunctura, cine stie?
Legat de Miami, nu stiu de ce dar ceva imi spune ca va continua atata timp cat nu va avea adversare din primele 15 in fata. Cand va aparea acest obstacol va abandona pe motive medicale.
Ps. Interesant mi se pare si daca Serena participa. Acu 4 zile medicii s-au speriat cand au vazut ce probleme are, (asta ca sa citez un titlu din netul mioritic), ca acum sa mai joace 3-4 partide... Ciudat!
XShadowX
26 Mar 2015, 09:31
În drumul spre finală, Simona Halep are un tablou foarte dificil, poate chiar şi mai greu decât cel de la Indian Wells, unde a avut de tras pentru a câştiga trofeul.
Posibile adversare:
Turul 2: Nicole Vaidisova
Turul 3: Camilla Giori / Magdalena Rybarikova
Optimi: Viktoria Azarenka / Jelena Jankovic / Flavia Pennetta
Sferturi: Eugenie Bouchard / Madison Keys / Lucie Safarova
Semifinale: Serena Williams / Garbine Muguruza / Ana Ivanovic
Ii tinem pumnii romancei !!! GO Halepeno ;)
XShadowX
30 Mar 2015, 08:33
Halep - Pennetta, în optimi la Miami! Italianca are 3-0 în meciurile directe cu Simona, dar cele două nu s-au mai întâlnit din 2013
Simona Halep îşi continuă drumul la Miami Open, iar în optimi o va întâlni pe Flavia Pennetta (locul 28 WTA).
După ce a trecut de Camila Giorgi în două seturi (6-4, 7-5), în meciul contând pentru turul trei, Halep va lupta pentru calificarea în sferturile Miami Open tot cu o jucătoare din Italia. Flavia Pennetta s-a calificat în optimi după ce a trecut de Victoria Azarenka, la capătul unui meci extrem de echilibrat, ambele seturi fiind câştigate de italiancă la tie-break: 7-6 (5), 7-6 (6).
GO Halepeno !!!
greu, dar sper sa conteze mult varsta...
Ps. Oricum ar fi, doar un orb poate sa nu observe jocul prost pe care il are in acest an... Din pacate e din ce in ce mai slab, de la meci la meci.
XShadowX
31 Mar 2015, 08:51
Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la Miami, după ce a câştigat cu 6-3, 7-5 meciul cu Flavia Pennetta. Imediat după meci, românca a declarat că dorinţa de a o învinge pe Pennetta, după cele trei meciuri consecutive pe care le pierduse înainte de jocul de marţi dimineaţă.
Adversara Simonei din sferturile de finală va fi americanca Sloane Stephens (22 de ani, locul 45 WTA), care în faza optimilor de finală a învins-o pe elveţianca Belinda Bencic, scor 6-4, 7-6
"A fost un meci foarte greu, am fost condusă cu 5-2 în setul al doilea, am fost foarte nervoasă, m-am certat şi am revenit în teren mult mai agresivă. Până la urmă am câştigat meciul şi sunt foarte fericită. Îmi aduc aminte meciul contra ei de la US Open, am fost dezamagită că am pierdut atunci. Mi-am dorit să joc din nou împotriva ei, am fost mult mai agresivă, am avut mai multă incredere", a spus Halep.
"Ea e o mare jucătoare, a luptat foarte mult în setul doi, dar şi eu am muncit din greu! Am jucat bine, dar au fost ceva emoţii la un moment dat şi în setul doi nu am lovit aşa cum ar fi trebuit. Eu vreau doar să fiu mai agresivă şi să lovesc cât mai adânc. Sunt foarte fericită că am câştigat. Am mai multă încredere în mine acum, cred în şansele mele", a declarat la final Halep, pe terenul de joc.
Golanesc gest facut de Halep chiar intr-un meci oficial al unui turneu important.
Respect ceea ce a realizat, munca pe care a depus-o, dar sa ii strigi antrenorului: Bate din palme, nu sta degeaba!, e ordinar.
Unde mai e relatia antrenor - elev? Se comporta ca si ciobanii care probabil ca sunt un model in comunitatea din care provine. Ionita este practic un muncitor pe tarlaua lui Halep. Denigrant si umilitor. Proasta crestere crunta, bagaj de prostie carat peste tot de aceasta tarancuta, chiar si la Miami.
Am condamnat permanent reactia celor care ii "spuneau pe nume" jucatoarei romance, dar din pacate, prin deciziile de a se debarasa de toti oamenii care aveau un dram de inteligenta si bun simt si mai ales prin ceea ce a aratat ieri, le da dreptate si ma determina sa schimb tabara. Nu imi face placere sa recunosc ca m-am inselat, dar adevarul este prea evident.
RUSINE!
acum , sa va zic ceva "marilor" iubitori de tenis care se uita la tenis de cand joaca o romanca la nivel inalt... daca la turneul de la indian wells , serena nu se retragea , halep nu castiga si nu mai faceam atata tam tam. acum s-a vazut valoarea. bravo simona.
si ma bucur ca , in lista de facebook, si pe gsp.ro nu am mai vazut mesaje de genul : bravo simona! sau simona cea mai tare! etc...
XShadowX
03 Apr 2015, 10:42
”Este ok, ea a fost mai bună decât mine. E mai bună decât mine pentru că e numărul 1 în lume şi pentru că e Serena”, a declarat Halep, care va continua să ocupe locul 3 mondial, în spatele Serenei şi al Mariei Şarapova. În finala de la Miami, programată sâmbătă seară, Serena Williams o va întâlni pe Carla Suarez Navarro.
”Am fost un fan al Serenei de mult timp, am învăţat foarte mult de la ea. Când câştiga un turneu de Mare Şlem, eram ca un copil şi îmi plăcea să o privesc, cum joacă şi luptă până la final. E numărul 1 şi câştigă în continuare turnee, e minunat ce face pe teren. O respect atât profesional, cât şi ca persoană”, a încheiat Halep.
Va prezint cateva reactii din presa internationala dupa meci :
Chris Evert : "Nimeni nu poate face nimic când Serena joacă astfel"
"Simona Halep poate deveni marea rivală a liderului WTA"
"După o luptă aprigă, Williams se impune în faţa lui Halep la Miami", a notat tennisnow.com
"Serena Williams a supravieţuit unei riposte dure a Simonei Halep şi a acces în finală. Williams s-a forţat din toate puterile pentru a o face KO pe Simona Halep în primul set al semifinalei lor de la Miami, dar Halep a determinat-o pe Williams să joace trei seturi şi a fost aproape să-i administreze o înfrângere. În cele din urmă Williams a trecut de Halep, scor 6-2, 4-6, 7-5, obţinând a 20-a victorie consecutivă. Felul în care joacă i-a făcut pe mulţi să considere că românca poate fi marea rivală a lui Williams în anii următori. Rămâne de văzut dacă va fi aşa, dar chiar şi posibilitatea ca o jucătoare să ameninţe supremaţia lui Williams este o veste pentru WTA, circuit în care Williams a doborât multe «pretendente la tron» în ultimii ani", adaugă sursa citată.
"Duelul ar fi trebuit să aibă loc luna trecută în California, la Indian Wells. Dar în sfârşit seria de victorii a Serenei Williams a coincis cu cea a Simonei Halep, şi a meritat aşteptarea. Am asistat la lovitură după lovitură. A fost dictarea lui Williams împotriva îndemânării lui Halep în a dactilografia. Şi Williams a reuşit să găsească soluţii pentru a se impune", menţionează şi New York Times.
"Americanca şi Simona Halep au oferit publicului din Miami un spectacol superb în semifinale. Şi în ciuda rezistenţei sale frumoase, românca a fost învinsă de numărul unu mondial", scrie Le Figaro
"Serena Williams a câştigat un meci epic, Simona Halep învinsă la fotofinish", a notat tennisworlditalia.com. "Spectacol mare în a doua semifinală a turneului, un meci foarte frumos", adaugă sursa citată.
bremen1980
03 Apr 2015, 11:53
Nu-mi amintesc cine scrisese amintirile din detentie din care voi povesti . In fine , era vorba de un detinut care de ani de zi isi executa pedeapsa intro temnita comunista . Omul ajunsese un schelet din cauza conditiilor infioratoare de acolo ( munca epuizanta , mancare putina si proasta , batai , s.a.) . Intro seara viseaza omul nostru ca vine la el nevasta-ta ( pe care n-o mai vazuse de multi ani ) cu un platou urias plin de bunatati : pui fripti , siraguri de carnati , jamboane , afumatura , sunca , s.a. bunatati de care nu mai avusese parte de la intemnitare . Reactia detinutului a fost una paradoxala , si-a luat nevasta la cearta si a intrebat-o de ce a adus doar amaratul ala de platou . Facuse atata foame atatia ani incat i se parea minuscul uriasul platou pe care cu greu il cara sotia lui . Bineinteles ca s-a trezit a doua zi stomacul gol si cu buzele umflate .
Cam asa suntem noi cei care comentam performantele Simonei Halep .Locul 3 e prea mic pentru o tara care are mai putine terenuri de tenis decat cel mai amarat judet ( county ) din cel mai amarat stat american . Cred ca primele 30 licee din Idaho au mai multe terenuri si mai multi antrenori de tenis decat are intrega Romanie .
Sa ne vedem lungul nasului si sa fim multumiti cu ce avem . Asa strambam noi mereu din nas si pe urma ne trezim cu buzle umflate . Am avut doua echipe in CL in urma cu cativa ani si faceam mofturi . Acum nu mai trecem nici de calificari .
Asa facem si cu premiile cinematografice de la Cannes , Berlin , s.a.
Ieri eram lihniti si ne saturam cu Sergiu Nicolaescu , astazi fara vreun Oscar nici nu ne dam jos din pat . Boiereala .
bravo Simona , pentru refuzul de a juca in FED CUP inpotriva echipei Canadei! :D
Japita asta mica, se bucura ca e romanca si ca iubeste romania, dar cand are meci PENTRU Romania , nu joaca......pt. e obosita.
loud.rocks
06 Apr 2015, 18:49
cica "japita" (tarancuta, etc.) ... nu ca as fi un mare infocat al tenisului sau ca mi-ar pasa in mod deosebit de reactiile la adresa Simonei Halep, dar se merge mult prea departe cu astfel de afirmatii, in conditiile in care in principiu la un sportiv ar trebui discutate doar performantele sportive;
oricum fed cup e o competitie prea putin relevanta in comparatie cu turneele din circuitul wta; sa fim seriosi, cati fani ai tenisului si in ce masura cunosc clasamentele sau rezultatele din fed/davis cup raportat la cele atp/wta?
deci si daca o dam pe patriotism, o mai mare favoare i-ar face Halep Romaniei castigand (sau obtinand rezultate favorabile) la Roma, Madrid sau mai ales Roland Garros, decat daca ar trece de Canada in fed cup..
bremen1980
06 Apr 2015, 20:35
cica "japita" (tarancuta, etc.) ... nu ca as fi un mare infocat al tenisului sau ca mi-ar pasa in mod deosebit de reactiile la adresa Simonei Halep, dar se merge mult prea departe cu astfel de afirmatii, in conditiile in care in principiu la un sportiv ar trebui discutate doar performantele sportive;
oricum fed cup e o competitie prea putin relevanta in comparatie cu turneele din circuitul wta; sa fim seriosi, cati fani ai tenisului si in ce masura cunosc clasamentele sau rezultatele din fed/davis cup raportat la cele atp/wta?
deci si daca o dam pe patriotism, o mai mare favoare i-ar face Halep Romaniei castigand (sau obtinand rezultate favorabile) la Roma, Madrid sau mai ales Roland Garros, decat daca ar trece de Canada in fed cup..
Amin , frate . ;)
Iata ce am gasit acum pe net:
http://www.gandul.info/puterea-gandului/romania-este-simona-14109187
România este Simona
asta ca titlu pe care il gasesc destul de inspirat
iar asta din interiorul articolului, idee cu care rezonez de-asemenea:
"Şi asta nu datorită grijii statului şi guvernului român. Simona Halep este produsul ei înseşi, a părinţilor şi sponsorilor ei privaţi.
Aflat în plină glorie, Ilie a ameninţat că rămâne în străinătate şi nu mai joacă pentru România, dacă nu i se dă o vilă. Şi i s-a dat.
Simona Halep n-a cerut nimic.
România e datoare faţă de ea."
Asta ca sa si vedem cine zbiara si acuza... Marele roman!
Pentru mine , Simona Halep inca nu a castigat nici un mare turneu important si daca ma duc undeva in strainatate nu o sa ma mandresc ca sunt din aceeasi tara cu Simona Halep decat atunci cand o sa castige un mare turneu.
Daca presa asta de rahat din tara asta care , sa umple un jurnal de stiri, vorbesc numai de micile reusite ale Simonei, si lumea mica asimileaza ideea : Halep = Romania, atunci sa ne fie rusine da?
La fel incercam sa le zic oamenilor si de Bute, ca toti vedeau in Bute Romania! cand juca Bute era eveniment national, si uite ca dupa 1 infrangere zdravana , mai nimeni nu vb despre el acum. Si asa o sa ajunga si Halep.
nu compara Bute cu Halep. D-soara a jucat si cu nr 1 si cu nr 2 mondial. Nu a jucat doar cu anonimi. Iar dsoara cand a ajuns in fata acestor jucatoare nu s-a facut de ras, indiferent ce s-ar spune de catre noi aici.
Iar locul 3 intr-o ierarhie mondiala e ceva. E chiar ceva foarte important. In ce domeniu mai avem un numar 3 mondial. Nici la gimnastica nu mai avem. NICAIERI! Asa ca, locul 3 pe un sport individual e foarte mare lucru.
am cumparat Bute cu Halep doar la mediatizarea abuziva si scandaloasa. Si daca e locul 3 ce? tu esti om care se bucura nespus la locul 3?
cat despre MARILE performante ale simonei, putem mentional doar o finala de grand slam! UNA! si aia evident pierduta! ::D
Si sa nu aud cliseul classic auzit deja de mii de ori : "e inca tanara " :D .
Twinsen
07 Apr 2015, 15:55
Ma intreb cati din cei care scriu aici au fost ei insisi sportivi de performanta. Eu sunt cotat in momentul de fata intre primii 100 din tara la un sport mai putin cunoscut, dar recunoscut oficial, cu federatie afiliata si sustinuta financiar de MTS. Asa ca pot sa va zic din experienta personala a celui care a incercat, nu din povesti, ca a fi pe locul 3 in tara e o performanta foarte mare care necesita talent deosebit si ani de munca grea. Si merita mult respect. Iar locul 3 in lume e ceva ce nici nu va puteti imagina. Auzi, cica "esti om care se bucura la locul 3". :)) Da frate, doar ala singurul care e pe primul loc conteaza, restul de milioane de practicanti a sportului sunt niste loseri vai de capul lor. (:|
@alali vezi ca te inseli cu gimnastica.
Cam asa cred si vad si eu lucrurile. Una e ca imi place ce si cum joaca, alta e ca imi place de ea ca persoana si cu totul diferit e performanta pe care a atins-o si O SI MENTINE de aproape 2 ani. Deci nu este o intamplare!
Legat de gimnastica, ceea ce imi amintesc eu este asa:
http://www.ziare.com/articole/campionate+mondiale+gimnastica
si da, oarescum m-am grabit cu afirmatia, referindu-ma doar la echipa. Avem un argint la individual compus si un argint la sol. Putin fata de ce eram obisnuiti.
Iata date mai exacte: http://en.wikipedia.org/wiki/World_Artistic_Gymnastics_Championships_–_Women% 27s_team_all-around
omudindulap
07 Apr 2015, 20:50
Ca sa-ti placa de ea ca persoana, trebuie sa o cunosti, ceea ce ma indoiesc ca se intampla.
N-am vrut sa hranesc trollul, dar eu tin cumva la fata asta si ma afecteaza anumite comentarii injuste si nesimtite la adresa ei, desi n-ar trebui, in conditiile in care ele constituie o minoritate neglijabila reprezentatata de niste indivizi mediocri, at least.
Să o comparăm pe Simona Halep nu cu pretențiosul domn Năstase, ci cu cele din categoria ei și din vremea ei, când sunt de trei ori mai multe turnee pe an în circuit. Serena Williams, numărul 1 mondial, are doar 14 prezențe în Fed Cup, într-o carieră profesionistă de aproape două decenii. Maria Șarapova, numărul 2, a reprezentat Federația Rusă în numai șase ocazii, în 12 ani. Cea de-a treia clasată în ierarhia WTA, Simona Halep, a jucat de 18 ori în Fed Cup pentru România, în cinci ani.
Da, un sportiv are nevoie de odihnă și de bani, doar ipocrizia se poate practica gratuit și continuu. Ne-am obișnuit să-l avem la dispoziție, ca pe un robot de bucătărie, iar de-ar putea să joace în același timp în două competiții, ar fi minunat.
bremen1980
17 Apr 2015, 20:36
Fetele joaca in Fed Cup , Simona Halep e in Fed Up Cup :P
Si sa imi fac datoria de carcotas pana la capat ca sa nu fiu criticat .. :P
A venit si prima infrangere a lui Halep in fata unei jucatoare, alta decat Sharapova sau Wiliams. Si au si aparut primele intrebari. De ce nu a coborat Ionita in timpul meciului sa dea si el indicatii, sa faca si el ceva de banii pe care ii incaseaza fara sa faca mai nimic? Doar ne aducem aminte ca l-a prins patronu, (angajatorul adica, nu cel de la tabloul electric), cand nici nu aplauda si striga. Dar a fost pus la punct atunci si lucrurile pareau sa mearga iarasi in parametrii conveniti in ROI. Toate bune pana la ultimul episod recent in care s-au atins coarde sensibile.
Interpretarea mea e ca dupa ultima isprava a "domnului antrenor", in care si-a permis cam mult cerandu-i maestrei Halep sa se miste, si pe un ton cam poruncitor, a produs oaresce deranj.
Poate ca asa se explica de ce la acest ultim meci nu am vazut nici incurajari de pe margine, nici priviri in timpul meciului intre profesor si eleva, nimic. Sa fie oare adevarat ca lucrurile s-au precipitat? Sa aiba Halep iarasi probleme cu angajatii? :-/
cezarika21
27 Apr 2015, 06:32
Victor Ioniță e mai mult un sparring partner decât un antrenor, așa că nu știu ce sfat ar putea să-i dea unei jucătoare care știe mai mult tenis decât el. A fost un jucător mediocru și este un antrenor mediocru. Singurul motiv pentru care a fost ales era că o ajuta pe Simona la antrenament și că nu cerea mulți bani. Venirea lui pe teren avea ca unic scop ridicarea moralului Simonei pentru că altfel de sfaturi nu putea să-i ofere.
parerea ti-o impartasesc in proportie de 110%. Dar asta nu face altceva decat sa dezvaluiasca o alta problema muuult mai mare decat comportamentul acestei tenismene, sportive in adevaratul sens al cuvantului.
Iar cand spun sportiva, chiar sunt sincer. Nu ascund niciun fel de sarcasm in aceasta afirmatie. Nu sunt dintre aceia care sa ridic osanale dar nici cealalta extrema care sa ponegreasca performantele pe care le face de aproape 2 ani. Eu chiar cred ca, punctand si performanele atinse, fiecare sportiv cu perioada lui bineinteles, Halep este cred, undeva intre primii 10-15 sportivi ai acestei tari din toate timpurile. Ca si notorietate si impact, Halep cred ca este pe locul 2, dupa Nadia. Dar ca si comportament ... este muuult in coada, poate undeva alaturi de Mutu, manelistii de la dinamo sau spritarii de la FCStanaBucuresti.
Insa problema mare este ca ea practic nu are antrenor. Iti dai seama ce caracter denota acest adevar?! Iti dai seama ca aceasta fata se saboteaza singura?! Cine stie unde era daca avea decenta si buna crestere sa accepte sfaturi?
Ca sportiva, 10; ca om... tre sa ii pun nota in modul.
omudindulap
28 Apr 2015, 22:45
Tie ce nota ti-ai da ca om?
e greu, daca nu imposibil sa iti faci o autoevaluare obiectiva.
Si nu am fost pus niciodata in aceste ipostaze speciale in care se afla Halep. Daca eu as face fite de genul asta probabil as afecta cateva persoane care imi sunt apropiate sau prin preajma. La nivelul acesta de expunere si mediatizare, sa iti umilesti "profesorul", impactul e mult mai mare.
Chiar de curand am vazut la Ronaldo, fotbalist pe care il detest pentru infatuarea de care da dovada oriunde poate si in special in interviuri, facand un gest care m-a surprind cand nici nu ma asteptam. De unazi a lovit un pusti cu mingea, el sutand spre poarta, iar copilul fiind in tribuna, alaturi de tatal lui. Asta s-a intamplat la incalzire. Dupa terminarea incalzirii, Ronaldo s-a intors de la intrare in vestiare si i-a oferit copilului tricoul lui de incalzire. Nu stiu daca o face stiind ca e urmarit la tot pasul, dar aceste gesturi conteaza.
Halep apare mai putin in public, e adevarat. Eu prefer sa ma tin departe de cancanuri si sa ma uit la ea doar in timpul meciurilor. Iar acolo atitudinea nu imi place. Este mult prea aroganta. Comparativ cu oricine ai vrea sa compari este mult peste. Nu vrea antrenor in momentele grele ca o deranjeaza. Cand apar probleme face gesturi reprobabile umilindu-si propria echipa. Schimba antrenorii ca si cand sunt o marfa perisabila. Iar asocierea cu familia Becali.... nu stiu! Mie nu-mi place. Nu cunosc persoana in cauza. Poate ma insel, dar probabilitatea e mica tinand cont cat de implicati sunt capii fara de cap in tot ce se intampla in jurul lor.
cezarika21
29 Apr 2015, 06:42
Nu judec oamenii, dar mă simt de fiecare dată mândru că sunt român când Simona Halep sau o ală jucătoare de la noi câștigă un meci. Iar asta nu e puțin lucru.
bremen1980
06 May 2015, 22:03
Am mai auzit azi un cuvânt sau doar azi mi-a rămas blocat în minte .
E vorba de " zguristă " . Iată ce ştire am citit azi pe un blog de sport :" Irina Begu a eliminat-o pe Barbora Strycova , o adevărată zguristă."
E rău cu zguristele astea şi trebuie eliminate fără milă.Unele vor să-ţi fure zgura de la gura copiilor .Păi nu trebuie să le stârpeşti ? >:)
Wow! La ce lectie de umilinta am asistat pana in urma cu un minut!
In tot acest an si jumatate in care Halep a fost, fara niciun fel de discutie, chiar daca le place sau nu unora, cea mai constanta jucatoare din circuit si care si-a respectat in mai toate turneele rangul de a 2-a sau a 3-a favorita, uneori chiar depasind acest statut, m-am ofuscat pana la crize nervoase pe toti cei care o criticau si cautau tot felul de forme de defaimare a jocului, a tenismenei Halep, astazi am ramas cu senzatia ca Halep e terminata ca si sportiva.
Pana acum nu m-am grabit sa imi dau cu parerea. Nici dupa prima infrangere surprinzatoare, nici dupa a 2-a, nici dupa a 3-a. Dar astazi! Umilinta totala! Si asa cum am spus, e ultima dintr-o serie.
Nici acum nu o sa le dau dreptate celor care o desfiintau pana acum 2 luni. Nu aveau motive si argumente. O faceau din pura rautate sau din frustrari. Dar de 2 luni incoace.... nivelul jucatoarei noastre este lamentabil daca nu chiar dezastruos. Ciudat e ca nimeni nu vrea sa vada.
Cu o schimbare de ciorapi, asta(!)..., antrenori, (scuzati greseala:D ), pana cand a gasit acest copil de mingi care "antreneaza ce vrea" domnisoara, cum singura marturisea, si pana cand a reusit sa cristalizeze aceasta echipa profesionista de care este atat de multumita ca o intelege (a se citi ca ii canta in struna), totul arata o crestere a nivelului jocului si a mentalitatii, incredibila! Doar noi publicul nu intelegem.
Oricum, acum, cu aceasta pauza binevenita, are probabil timp sa se marite, logodeasca sau orice obicei ar mai fi in comunitatea din care face parte si poate sa si puieze. Oricum, va fi un membru de vaza al familiei Becali.
Ca e doar Regina Sportului romanesc nu? Cel putin dupa cum razbate din tabara ei... Iar cum familia bOiereasca avea un rege, de ce nu si o regina?!
Ps. Pe cand o printesa, ducesa sau marchiza? Sau de ce nu imparat si imparateasa? Ah stai! Ca locul e luat de proaspatul absolvent, tocmai lasat la vatra.
alali,
cand am zis mai sus, acum ceva vreme ideile mele , am fost facut troll.
dar dupa meciul de astazi , nu aud pe nimeni comentand, zicand ceva sau etc.
classic romanesc, apreciem la victorie si la esec mucles. cand fatuca asta o sa castige un turneu adevarat, atunci o sa scriu aici bravo! pana atunci : " Hai Simona Halep " .
nu stiu sincer ce anume ai postat de ai fost alintat cu acest calificativ si mai ales de cine ;) Nu imi aduc aminte....:P
Cat priveste evolutia de azi a jucatoarei romance, eu sincer uitandu-ma la meci ma intrebam daca halep si-a platit biletul de intrare in arena. ...Asa derutata parea.
Eu imi pastrez ideea mea, am putine dar sunt consecvent macar :)) , cum ca nu poti face performanta fara profesionalism. Nu poti sa ai antrenori cate unu la doua luni si ala asa, din mila sponsprului. Cum ai un antrenor care iti identifica punctele slabe si trage de tine ca sa progresezi, tu "renunti" la colaborare ca nu iti place sa ti se spuna ca trebuie sa muncesti. Si gasesti trepadusi din astia la care poti si sa tipi ca iei nu se vor supara. Vorba aia, tu esti patronul doar nu?!
Amatorism ieftin si fite de regina...
Si un exercitiu de memorie pentru cine a urmarit meciurile si evolutia lui Halep. Cand era acel Fissett sau parca asa ceva il chema si a spus omul ca Halep are probleme la serviciu si ca la antrenamente ii cere sa lucreze foarte mult partea asta. Ce progres incredibil facuse... cum era vizibil pentru oricine aceasta crestere in felul in care servea. Media serviciului era undeva intre 170 si 175 km/h... Se apropia de Williams... Iar acum? Este unul din cele mai slabe servicii din top 50 sau poate si mai si..., fara forta si fara asi cate un meci intreg....
”Înainte de Roland Garros, am luat o decizie împreună cu stafful meu tehnic, pentru a-mi îmbunătăți jocul.
Am încercat la antrenamente să dau mai tare în minge, să am lovituri mai puternice.
Acum îmi dau seama că nu e stilul meu, că nu mă caracterizează și, de aceea, cred că voi reveni la jocul cu care mă simțeam confortabil, adică cel de dinainte”, a explica Simona Halep.
=)) =)) =)) =))
cezarika21
28 May 2015, 05:21
Asta-i treaba, Simona și-a atins limita. Nu poate mai mult de atât, iar dacă nu se va antrena serios are toate șansele să iasă din top 10.:-S
"Nu ştiu dacă Andreea Mitu va trece şi de belgianca Van Uytvanck. Sper să se bucure de meciul pe care îl va juca la Roland Garros, să rămînă la fel de graţioasă, să progreseze natural şi să aibă parte de nişte profesori buni. Şi să vrea să îi asculte. Aici intervine din nou comparaţia cu Simona Halep. "
CRISTIAN GEAMBAŞU
intr-un articol de pe http://blogsport.gsp.ro/geambasu/2015/06/01/e-voie-sa-o-aplaudam-pe-andreea/
Iata ca incet, incet, oamenii deschid ochii si incep sa fie corecti... jurnalistic si ... profesionali.
Kvitova si Sharapova au parasit si ele RG. Chiar trebuie sa dam in Halep (adica sa fim "corecti si profesionali") Adica o aplaudam pe Mitu ca le-a batut pe Pliskova si Schiavone si intoarcem capul ca a mancat bataie categoric de la VanUytvank ? Suntem corecti si profesionali cu Mitu ?
Halep e in continuare pe locul 3. Si nu vom avea in curand inca o romanca in primii 10, oricat le apreciem pe Dulgheru, Begu, Niculescu sau Mitu.
Daca Halep nu a fost criticata nu e vina ei, dar sa vii acum sa bagi fitile ca nu asculta antrenorii, ca nu vine la Fed Cup nu e "corect si profesional".
Am urmarit in ultimii doi ani indeajuns de mult tenisul feminin ca sa imi dau seama ca Halep a facut un salt enorm si a intrat in elita feminina. A facut meciuri senzationale, a dat lovituri pe care nu le vezi la alte jucatoare, lovituri ce tin de talent, munca si antrenament. Faptul ca a dezamagit acum nu inseamna ca i se sterg cu buretele meritele. Are valoare. Cum si foloseste valoarea e treaba ei nu a comentatorilor sau a noastra. Desigur si eu am fost nervos, am injurat-o nu m-am mai uitat la ultimele ghemuri din paritda de debut la RG, dar ce sa fac acum. M-am trezit noptile sa o vad, am tinut cu ea si la bine si la greu si o sa tin cu ea in continuare. Nu ii gasesc scuze, dar nici vina. Nu asculta antrenorul, OK, dar Tiriac ce mama dracu face ? Daca simte ca nu il asculta nici pe el de ce sta langa ea ? Si daca totusi il asculta, nu e si vina lui ? Si daca tot vorbim de vina, ce treaba avem noi cu vina unuia sau a altuia ? Noi ne uitam si incurajam. Nu noi suntem cei ce trebuie sa judecam si sa dam verdicte. Noi trebuie sa aplaudam si la victorie si la infrangere, ca asta e sportul. E sport nu ?
Of Victore! Daca ai fi si inteles ceea ce ai citit, era mult mai usor acest dialog.
Halep are merit ca a facut acest salt urias! Nimeni, asa cum am scris mai sus, nu are dreptul sa ii conteste acest aspect al carierei ei. Ca nu vom mai avea prea curand o jucatoare de orice, ba chiar niciun un jucator, in primii 10 ai lumii, de asta nu ma indoiesc.
"Corect si profesional" era o remarca pe care o faceam la adresa jurnalistilor din presa de sport romaneasca. Nimeni nu si-a permis pana acum sa vorbeasca de acest aspect al ... lipsei unei echipe in spatele jucatoarei noastre. Este imposibil sa faci performanta, a se intelege sa te menti la un nivel foarte inalt, cat timp tu ai un antrenor de forma si alti consultanti pe care ii schimbi daca nu la o luna, atunci la doua luni, consultanti pe care ti-i trimite sponsorul tehnic. Asta e amatorism de cel mai jos nivel. Nu am auzit astfel de experimente in staful celorlalte jucatoare din top 10. Poate nici de mai jos...
Cat priveste denigrarea pe care i-as face-o eu si altii care ne permitem sa vedem si minusuri in evolutiile ultime ale lui Halep, e prost inteleasa. Halep vine dupa o serie de rezultate foarte slabe daca e sa comparam cu nivelul aratat in ultimul an si jumatate, exceptand ultimele 3-4 luni.
Daca tu ai limitarea sa vezi doar acest ultim turneu, ori nu ai memorie, ori nu ai prea urmarit in ultimul timp tenis. Tu stii unde e adevarul!
Iar acel articol, pe langa ipocrizia ce te izbeste inca din titlu, are acea remarca la adresa lui Halep, remarca pe care am subliniat-o. Atat! Dupa cum se poate observa, eu nu am ingrosat niciun alt fragment referitor la acel tip de discurs perfid, cu atacuri nejustificate. Am subliniat doar acel aspect care se bazeaza pe observatie si nu pe sentimente meschine de scandalagiu specific ziaristilor de tabloid. Si presimt ca este primul jurnalist dintr-o lunga lista de trepadusi din aceasta breasla care o sa inceapa sa vorbeasca de acest tip de atitudine si comportament care desi s-a vazut si pana acum, avandu-si apogeele cand d-soara era pe val, nimeni nu a vorbit despre el, dar de acum inainte, tot mai multi vor avea astfel de revelatii "profesionale".
Asa ca, Victore, citeste mai atent si argumenteaza-ti parerile si afinitatile mai matur. E mai fair asa. Parerea mea!
si iata ca mai apare unu:
"CTP: Simona Halep s-a schimbat. E arogantă, încăpățânată și încearcă să joace tenisul ăla unic pe care îl știe ea de pe fundul terenului. Nu vrea să învețe nimic"
sursa. (http://www.b1.ro/stiri/sport/ctp-simona-halep-s-a-schimbat-e-aroganta-incapatanata-si-incearca-sa-joace-tenisul-ala-unic-pe-care-il-stie-ea-de-pe-fundul-terenului-nu-vrea-sa-invete-nimic-115359.html)
Ce e ciudat ca abia acum incepe jurnalistul sa aiba ochi critic pentru aceste tipuri de comportament. Pana acum chiar nu s-a vazut nimic?
si continua omu....
"... Antrenorul Kristinei, fratele ei, a mai venit de două ori la bancă pentru a-i repeta calm ce-i mai spusese şi a o face chiar să râdă relaxată. E bine să-ţi spună cineva în care ai încredere să faci ce ştii să faci.
La Simona nu numai că n-a venit nimeni, dar legătura ei cu antrenorul Ioniţă a însemnat nişte apostrofări către tribună şi gesturi cu sensul „Nu vezi că nu merge?!”
Nu e o înfrângere oarecare ce s-a întâmplat azi...."
sursa. (http://www.gandul.info/puterea-gandului/simona-buna-de-batut-14476381)
omudindulap
07 Jul 2015, 06:56
Pentru Simona (via Sergiu si Andrei)
https://www.youtube.com/watch?v=5tzPvDgKAXA
Si un articol (http://www.treizecizero.ro/news/cum-ne-noi-nimeni-nu-ne-va-la-rece-dupa-wimbledonul-simonei-ne-am-putea-intreba-cand-ne-linistim) care mi-a placut mult, pe cel mai bun site de sport de la noi (nisat pe tenis).
Pentru Simona (via Sergiu si Andrei)
https://www.youtube.com/watch?v=5tzPvDgKAXA
Si un articol (http://www.treizecizero.ro/news/cum-ne-noi-nimeni-nu-ne-va-la-rece-dupa-wimbledonul-simonei-ne-am-putea-intreba-cand-ne-linistim) care mi-a placut mult, pe cel mai bun site de sport de la noi (nisat pe tenis).
Un articol manipulator, super-comercial gandit si nu in ultimul rand, agitator.
Este acel tip de jurnalism care va face opozitie evidentelor doar pentru a starni valuri si pentru a isca polemici. Daca iese si putin scandal, s-a scos!
Inceput cu o prezentare a unei situatii jenante, ce nu ar trebui niciodata sa se regaseasca in paginile unui brand de presa, corect si adevarat, situatie jenanta mai ales prin reactia ce a fost/n-a fost corespunzatoare, articolul continua cu o manipulare groteasca.
Sa victimizezi ceva ce nu a fost niciodata victima mi se pare de prost gust. Despre Halep mai nimeni, din presa de specialitate serioasa, cea care conteaza, nu si-a permis sa o denigreze. Asta daca nu citesti cancanurile si cauti sportul la maneletv. In acest caz nu te poate ajuta nimeni.
Ca s-au relatat niste fapte petrecute in realitate, cred ca e normal ca s-a intamplat asa. Ca aceste fapte au fost insotite si de mici reflectii ale autorilor, e prerogativa lor in calitate de jurnalisti.
S-a scis despre schimbarea antrenorilor? Unde e vina presei? Nu s-au schimbat antrenorii? I-a schimbat presa? Sau a fost Halep cea care a apelat la o astfel de strategie? Ca de aici a inceput declinul, e doar o concluzie ce tine de logica si observatie.
S-a scris de atitudinea si comportamentul ei atunci cand l-a "pus la punct" pe antrenor in public, pe teren, in timpul unei partide oficiale? Iarasi intreb, unde e gresala presei? Chiar consider ca a fost de bun simt reactia presei noastre sportive. Nimeni nu a blamat acest gest reprobabil asa cum ar fi fost normal si la dimensiunea pe care l-ar fi meritat.
Chiar in conflictul debil cu Nastase, o somitate totusi in domeniu, presa i-a luat partea Simonei, desfiintandu-l pe maestru, atitudine corecta daca e sa-mi dau si eu cu parerea.
Si ca ultim punct, sa deplangi tu acest atac, inchipuit parerea mea, atata timp cat insasi Simona a spus ca nu e interesata de ceea ce se spune despre ea, denota ca esti mai sensibil decat o zambilica. Esti acel jurnalist care se imbata ca a baut colegul. Sau mai pe tonul articolului, ca "ai o jena" din cauza prostiei colegului, ce te obliga sa fii si tu prost.
Jenant!
bremen1980
07 Jul 2015, 19:46
Buburuza e in semifinale unde o intalneste pe Radwanska
S.Williams joaca cu Sarapova - de aici se alege castigatoarea .
omudindulap
07 Jul 2015, 20:38
Buburuza e..
..o dulcica :D
http://www.m5zn.com/newuploads/2015/02/28/gif//ee52d1612206e77.gif
L.E. Mergea (i-a scos in sferturi, impreuna cu partenerul indian, pe fratii Bryan) vs Tecau in semi la dublu :D
bremen1980
07 Jul 2015, 21:51
Buburuza e..
..o dulcica :D
http://www.m5zn.com/newuploads/2015/02/28/gif//ee52d1612206e77.gif
L.E. Mergea (i-a scos in sferturi, impreuna cu partenerul indian, pe fratii Bryan) vs Tecau in semi la dublu :D
Ma bucur pentru Mergea care parea pierdut pe drum in ultimii ani .
bremen1980
09 Jul 2015, 20:09
Buburuza e in finală ! :P
anaemona
16 Aug 2015, 20:16
Cine vrea s-o vada pe Simona acum, in finala la Rogers Cup.
http://www.cbc.ca/sports/tennis/watch-now-rogers-cup-tennis-women-s-final-1.3192639
am ezitat ieri sa postez ceva, doar pentru a nu o face la cald, dupa victoria pe care o consider fantastica a Simonei impotriva Vicai.
Iata ca dupa atatea incercari se pare ca Halep si-a gasit intr-un fel nasul ca sa spun asa. Acest Cahill pare-se ca o citeste bine si o si sfatuieste la fel. E clar ca s-a lucrat si la serviciu, serviciu care in meciul de ieri a fost cred ca la cel mai inalt nivel al carierei Simonei.
Nervii sunt mult mai stapaniti de asemenea. Nu mai apar acele apostrofari catre staff. Acele trimiteri la munca pe care obisnuia sa le adreseze romanului ei antrenor. Probabil ca in cazul de fata nu isi permite. Si e cu atat mai bine.
Per total, partida de ieri a fost fenomenala. Sincer, desi o apreciam pentru tenisul pe care il afisase in toata ascensiunea ei, nu credeam ca poate sa joace atat de bine. Partida de ieri a fost fenomenala. Tenis total, in forta, cu mingi castigatoare fix pe colturi. Si nu o minge data intamplator ci o sumedenie ...
Spuneam de forta... forta vazuta ieri intr-o partida de tenis feminin este incredibila. Oricand poate rivaliza partida de ieri cu o partida a baietilor. Poate nu din top 10 dar de mai jos sigur. Nu o credeam in stare pe Halep de o asa forta a loviturilor, de o asa rezistenta. Pana acum, cand Serena punea ceva putere in lovituri, Halep parea neputincioasa. Dar ieri... din alta lume... Daca ar juca asa si cu Williams, sigur o poate bate.
Superb ieri! Speram sa o tina tot asa... si nu doar cu tenisul ci si cu antrenorul.
Ps. Fissette este si el mare. A reusit sa resusciteze o Azarenka ce parea o jucatoare de pluton si cum... in ce fel.... ce revenire... !
cosmin742000
12 Sep 2015, 13:27
bravo Simona , pentru refuzul de a juca in FED CUP inpotriva echipei Canadei! :D
Japita asta mica, se bucura ca e romanca si ca iubeste romania, dar cand are meci PENTRU Romania , nu joaca......pt. e obosita.
Eu nu as fi asa vehement , tenisul este totusi un sport individual
cosmin742000
12 Sep 2015, 13:47
Acum am observat ca acest topic a fost deschis in "cinstea" mea..Nu stiu cine e persoana care l-a deschis , si in ce constau parerile noastre atat de diferite.Eu nu o mai pot suferi pe Halep de la finala de la RG , pt ca atunci fanii ei isterici au inceput sa arunce cu laturile lor abjecte in mine pt ca eu tineam cu MSM .Halep era pe atunci pe 2 in preferintele mele.De atunci MSM a ramas idollul meu in materie de sportivi ( de fapt nu de atunci de 12 ani tin cu MSM ) Sa definesc ce inseamna fan isteric Halepovist: este acel homuncul , care , habar nu are nimic despre tenis dar tine cu Halep doar pt ca e romanca fara sa inteleaga nimic din jocul ei ( bine ,la ce joaca acum nimeni nu mai intelege nimic din jocul ei) Ca tot veni vb de " jocul ei" Halep nu are un stil de joc nu e nici cal nici magar , nici ofensiva , nici defensiva..De la finala de la RG Halep nu a mai jucat tenis decat in 2 meciuri (cu caroline la sttutgart sicu Aza la USO , restul victoriilor ei au fost surprize (pt mine) iar infrangerile normale .Ca sa fiu si mai bine inteles Halep a fost pe 2 in preferintele mele tenisisistice , doar pt ca era romanca , felul ei de a juca nu mi-a placut niciodata.Acum cand nu mai 2 bani pe ce inseamna sa fii roman imi vine si mai usor sa nu o pot suferi.
cosmin742000
12 Sep 2015, 13:50
am cumparat Bute cu Halep doar la mediatizarea abuziva si scandaloasa. Si daca e locul 3 ce? tu esti om care se bucura nespus la locul 3?
cat despre MARILE performante ale simonei, putem mentional doar o finala de grand slam! UNA! si aia evident pierduta! ::D
Si sa nu aud cliseul classic auzit deja de mii de ori : "e inca tanara " :D .
De acord cu meiatizarea excesiva si scandaloasa
cosmin742000
12 Sep 2015, 14:04
Tie ce nota ti-ai da ca om?
Stiu ca nu m-ai intrebat pe mine , dar pe o scara de la 1 la 10 , imi dau 10 ca om , 10 ca inteligenta , 10 ca obiectivitate , 10 ca , cultura , asta ca sa fiu modest
cosmin742000
12 Sep 2015, 14:06
acum , sa va zic ceva "marilor" iubitori de tenis care se uita la tenis de cand joaca o romanca la nivel inalt... daca la turneul de la indian wells , serena nu se retragea , halep nu castiga si nu mai faceam atata tam tam. acum s-a vazut valoarea. bravo simona.
si ma bucur ca , in lista de facebook, si pe gsp.ro nu am mai vazut mesaje de genul : bravo simona! sau simona cea mai tare! etc...
Halep la IW a jucat cel mai slab tenis din toata cariera ei
Inexplicabila prestatia din semifinala...
dar poate asta explica totusi ceva:
Halep a trebuit să pregătească singură semifinala cu Pennetta!
Motivul neaşteptat pentru care Darren Cahill n-a putut s-o ajute (http://www.gsp.ro/sporturi/tenis/halep-a-trebuit-sa-pregateasca-singura-semifinala-cu-pennetta-motivul-neasteptat-pentru-care-darren-cahill-n-a-putut-s-o-ajute-458443.html)
cosmin742000
12 Sep 2015, 23:53
Inexplicabila prestatia din semifinala...
dar poate asta explica totusi ceva:
Halep a trebuit să pregătească singură semifinala cu Pennetta!
Motivul neaşteptat pentru care Darren Cahill n-a putut s-o ajute (http://www.gsp.ro/sporturi/tenis/halep-a-trebuit-sa-pregateasca-singura-semifinala-cu-pennetta-motivul-neasteptat-pentru-care-darren-cahill-n-a-putut-s-o-ajute-458443.html)
Eu as zice ca e f explicabila infrangerea..Pt mine nu a fost o surpriza.Explicatiile Simonei privind pierderea meciullui cu Penetta mi se par de domeniul SF -ului :"a fost epuizata fizic "Eu credeam ca asta mai ramasese din jocul Simonei forma fizica , ca in rest mai nimic.A avut ea meci greu cu Aza dar a avut o zi pauza , plus ca Penetta a jucat 2 meciuri in ziua meciului Simonei cu Aza , la simplu cu kvitova si la dublu , plus ca Penetta e mai batrana cu 9 ani ,.Ce sa mai ziica atunci Svetlana kuznetzova , care dupa un meci de peste 4 ore cu Schiavonne , a batut-o pe MSM intr-un meci de peste 3 ore.,.as da de ex si turneul de la Stuttgart castigat de MSM acum 3 editii dupa 4 meciuri , in zile consecutive , toate de peste 3 ore jumate , dar MSM e in alta liga dpdv fizic fata de tot restu jucatoarelor. as zice si sportivelor.
Ce titlu am dat eu si ce vorbesti tu?!
Era vorba daca fara antrenor Halep se descurca. Ceea ce a declarat ea este ... declaratie de presa.
La fel cam cum e si cu acele "accidentari" din timpul partidelor. Chemi medicul, te bandajeaza 10 minute si speri ca in acest fel ai scos-o pe adversara din joc. Si nu o face doar Halep aceasta strategie... ci toate jucatoarele, inclusiv imaculata Sharapova.
Cat priveste discursul tau de a vb de felul in care joaca Halep, e perimat si obosit. Joaca asa cum trebuie din moment ce e pe locul 2-3 de un an jumate. Si in tot acest timp a avut si sincope uriase, dar campioanele din spatele ei, cele pe care le admiri cu atata jind sunt si mai slabe ca ea din moment ce in tot acest timp, berechet, nu au fost capabile sa o scoata din top 3 sa spunem. Intelegi? E simplu!
Se tot vorbeste de conjunctura, culoar, sansa. WTF! Nu exista campioana care sa nu fi beneficiat de asa ceva. In orice sport posibil. Pana si mult iubita jucarie a lui Nicusor Ceausescu, selectionata fcsb a castigat o cupa a campionilor in modul in care a castigat-o. Nebatand Barcelona ci doar aparandu-se. Plus ca englizii au fost scosi din competitie si acum vorbindu-se ca asta a avantajat o echipa gen fcsb sa ajunga in finala, nefiind niciun club din albion in competitie.
Dar toate sunt discutii. Conteaza mai putin dupa ce castigi. In fond cum a ajuns Vinci in finala? batand pana la Williams jucatoare din afara top 20. Ba singurul meci mai tare pe care l-ar fi avut a fost castigat prin abandon. Si ce ai fi vrut? Sa renunte la tenis ca vezi doamne, o jucatoare s-a retras si i-a creat culoar? Sa fim seriosi.
Ps. iar explicatia: ca te-a injurat lumea ca tineai cu Sharapova si nu cu Halep si ca de atunci detesti aceasta jucatoare... e labila rau man! Sa placi pe cineva pe care sa il clasezi pe locul doi si sa il detesti in ziua urmatoare pentru ca nu stiu ce anonim internaut nu stiu ce ti-a spus.... esti foarte hotarat... Ma abtin sa spun ceva de MS a ta ca dupa o sa o detesti si nu vreau sa iti rapesc si ultima placere din acest sport....;)
recunoasteti personajul?
2883
daca da, ganditi-va ce sansa ar avea ea, astazi, in fata buldozerului Williams. tenisul feminin s-a schimbat extraordinar de mult in ultimii douazeci de ani, fetele au capatat mult mai multa forta si mai multi muschi. bag seama ca le-a placut la nebunie spanacul, sau...cine stie, mostenirea genetica a lucrat in favoarea lor. sincer, tenisul feminin si-a pierdut mult din farmec, tehnica, gratia, aproape ca nu mai exista, eu nu mai vad decat jucatoare care lovesc cu bata si atat.
cosmin742000
15 Sep 2015, 07:19
Ce titlu am dat eu si ce vorbesti tu?!
Era vorba daca fara antrenor Halep se descurca. Ceea ce a declarat ea este ... declaratie de presa.
La fel cam cum e si cu acele "accidentari" din timpul partidelor. Chemi medicul, te bandajeaza 10 minute si speri ca in acest fel ai scos-o pe adversara din joc. Si nu o face doar Halep aceasta strategie... ci toate jucatoarele, inclusiv imaculata Sharapova.
Cat priveste discursul tau de a vb de felul in care joaca Halep, e perimat si obosit. Joaca asa cum trebuie din moment ce e pe locul 2-3 de un an jumate. Si in tot acest timp a avut si sincope uriase, dar campioanele din spatele ei, cele pe care le admiri cu atata jind sunt si mai slabe ca ea din moment ce in tot acest timp, berechet, nu au fost capabile sa o scoata din top 3 sa spunem. Intelegi? E simplu!
Se tot vorbeste de conjunctura, culoar, sansa. WTF! Nu exista campioana care sa nu fi beneficiat de asa ceva. In orice sport posibil. Pana si mult iubita jucarie a lui Nicusor Ceausescu, selectionata fcsb a castigat o cupa a campionilor in modul in care a castigat-o. Nebatand Barcelona ci doar aparandu-se. Plus ca englizii au fost scosi din competitie si acum vorbindu-se ca asta a avantajat o echipa gen fcsb sa ajunga in finala, nefiind niciun club din albion in competitie.
Dar toate sunt discutii. Conteaza mai putin dupa ce castigi. In fond cum a ajuns Vinci in finala? batand pana la Williams jucatoare din afara top 20. Ba singurul meci mai tare pe care l-ar fi avut a fost castigat prin abandon. Si ce ai fi vrut? Sa renunte la tenis ca vezi doamne, o jucatoare s-a retras si i-a creat culoar? Sa fim seriosi.
Ps. iar explicatia: ca te-a injurat lumea ca tineai cu Sharapova si nu cu Halep si ca de atunci detesti aceasta jucatoare... e labila rau man! Sa placi pe cineva pe care sa il clasezi pe locul doi si sa il detesti in ziua urmatoare pentru ca nu stiu ce anonim internaut nu stiu ce ti-a spus.... esti foarte hotarat... Ma abtin sa spun ceva de MS a ta ca dupa o sa o detesti si nu vreau sa iti rapesc si ultima placere din acest sport....;)
In primul rand antrenorul nu i l-am ales eu . Ea si l-a ales.Viteza cu care isi schimba antrenorii , arata cat de" mult "stie ce isi doreste. .Eu tin cu Sharapova de 11 ani .La halep nu mi-a placut niciodata stilul de a juca (nici chiar pe vremea cand avea cat de cat un stil).Tineam cu ea , ca prostul , recunos , pt ca era romanca .Nu e vorba de nu sh ce alienat mintal m-a injurat , ca injuraturile le suport . E vorba ca toata lumea ( hai nu toata 90%) , nu pricepea ca eu tin cu MSM de 11 ani , si toti veneau cu argumente care mai de care mai de perfuzii in cap , dc nu ar trebui sa tin cu MSM si ar trebui sa tin cu HalepFaza e ca Halep are in Romania cam 1/10 din fanii pe care ii are MSM (tot in romania ) dar gura lor se aude mult mai tare , fiind in majortatea lor isterici.
cosmin742000
15 Sep 2015, 07:22
Concluzii dupa vizionarea la rece a semifinalelor feminine de la USO:
1) Halep vs Penetta
- cel mai slab meci al unei jucatoare de tenis din cate imi aduc eu aminte (mai slab chiar ca al Serenei cu Halep in grupe la turneul campioanelor)
-Halep a returnat in teren doar 20% din serviciile Flaviei .Din 18 servicii 2 ale Flaviei la care Simona a avansat 3 metrii in teren cu gandu la un retur castigator doar 1 (unu ) l-a pus in teren , castigator, e drept ,restu toate le-a dat in fileu
-scuza cu oboseala nu tine si daca ar tine ar fi mai grav pt Simona , am ecsplicat in alta postare dc.
-Flavia nu a facut nici ea un meci bun , dar nu a avut cu cine juca
2) Serena vs Vinci
- 2 ore de plictiseala crunta
- Serena a jucat cel mai bine de la uso , daca nu de anu asta.(serviciu i-a mers 21 de asi) , a returnat bine , comparativ cu simona , din 28 de mingi pe serviciu 2 asteptate tot la 3 metri in teren doar una a dat in fileu , restu toate in teren 4 decisive cu punct imediat
-Vinci nu a jucat grozav ,cel putin nu cum ziceau " analistii" ca a naucito pe Serena cu sliceul de rever ( nu a avut mai mult de 3 sliceuri tot meciul ) cu plimbarea Serenei pe tot terenu ( maxim 2 mingi a facut asta) , cu jocul variat ( care nu a existat)
-singurul lucru care m-a facut sa lupt cu mine sa vad plictiseala asta de meci pana la capat a fost ca mi-a confirmat teoria ca oricine poate sa o bata pe Serena indiferent de forma ambelor jucatoare.Dc nu se intampla asta mai des ? daca nu e vb de teama de victorie e un mister de nedezlegat
cosmin742000
16 Sep 2015, 16:56
Si-Mo-Na! Si-Mo-Na! Si-Mo-Na! Si-Mo-Na!
Nu sunt isteric si nici fan inrait, da imi place sa te necajesc :D
Nu ai sanse sa ma necajesti fiindca stiu ca tii cu MSM :)
=)) Esti total! Esti... Cosmin!!!!
Sincer nu tin cu nici una din cele 3 care sunt in frunte. Pe Serena o gasesc meritat pe primul loc, La ce recorduri are ar fi nebunie si lipsa de discernamant sa imi las antipatia sa conteste evidenta. De ea nu imi place ca nu are cum sa imi placa. Nu are ce. E... o d-soara cu o forta de barbat intr-o competitie cu gladiolele. Cand vezi un meci de-al ei si faci comparatia cu adversara... e disproportionat rau de tot.
De Sharapova iti spun clar ca nu imi place. Acele trageri de timp si pauze dese imi displac mult. Dar ca si valoare e de locul 2 fara discutie. 1 nu! In ultimul an, aproximativ, a batut-o de 4 ori Williams... Iar la general e 18 la 2. Nu sunt alienat mintal sa nu realizez ce inseamna aceste cifre. E eveident!
De Halep, in afara ca o sustin ca e de pe plaiurile mioritice, mi se pare o jucatoare constanta. Pana la meciul cu Penetta unde nu am inteles ce si cum. De fapt nu s-a putut intelege nimic. Dupa un meci cu Vika in maniera in care s-a jucat, unul dintre cele mai dure si perfecte meciuri din ultimul an, daca nu chiar cel mai bun meci de tenis in general din ultimul an la feminin, sa joci in asa mod... ? Poate lipsa lui Cahil sa spuna tot? Cine stie?
Restul jucatoarelor sunt si ele pe acolo dar mult mai slabe si mai imprevizibile.
Aa! Si mai trebuie sa apreciez cum se cuvine constanta lui Williams. 21 titluri de Grand Slam si felul in care sunt castigate, cate 6 pe zgura, 6 pe iarba si 9 pe hard... este incredibil!
Serena e o jucatoare pe care o poate bate oricine , oricand , A dovedit-o Vinci , care fara sa joace mai nimik a batut-o pe Serena in cel mai bun meci al ei de anul asta.Psihic iti pot enumera cel putin 30 de jucatoare mai bune ca Serena.Cat despre forta ei de barbat te anunt ca a jucat un meci de tenis un set ea u set sora-sa prin 2005 cu un australian aflat la momentul ala cam pe locul 453 ATP , nici una dintre surori nu au fost capabile sa ii ia vreo minge.
La MSM ti se pare tie si multor altora ca trage de timp .Eu nu am vazut-o vreodata pe MSM sa ceara prosopul , sa se lege la sireturi , sa dea cu racheta de pamant .Ea a si explicat de altfel dc nu o poate bate pe Serena .:Pt ca in meciurile cu Serena vrea sa dea totul , de aici apar gresilele crisparea , daca ar putea sa se gandeasca ca joaca nu Nole spre ex Serena nu i-ar castiga nicio minge.O corectura anul asta au jucat de 2 ori nu de 4 , si MSM condus-o pe Serena cu 2-1 in 2004 .De atunci si-a dorit prea mult victoria in meciurile cu ea . Dc ?Nu stiu
Cat despre Cahill l-au aratat de 12 ori in tribuna la mecul cu Penetta
Dupa mine la ora actuala cea mai talentata jucatoare de tenis , cu cele mai multe calitati pt sportul asta e Camilla Georgi , ii lipseste un antrenor , care sa o tempereze , sa o invete ca punctul nu trebe castigat din 3 lovituri , si sa se apere . In rest ca plasament , anticipatie , retur , unghiuri , lovituri castigatoare , deplsare i teren e de departe pe locu 1.La psihic e e pe 2 dupa MSM , la pregatire fizica e inprimele 10 .
cosmin742000
16 Sep 2015, 18:08
A si stiu ca sunt total , cel mai bun , cel mai inteligent , cel mai cult (mai ales acum ca a murit bietul Vadim :(
cosmin742000
23 Sep 2015, 20:40
Acum 4 zile tot zapand printre programe , am nimerit si pe p(r)ostul PRO(st)TV , tocmai se terminau stirile de seara si Andreea (Grot)Esca anunta sumarul stirilor din sport.De obicei nu urmaresc stirile PRO*st) TV din sport , pt ca sunt foarte proaste.Iata ce mi-a atras atentia :Andreea (Grot)Esca a zis ca Sorana Carstea va explica cum Simona Halep va ajunge pe locul 1 WTA in maxim 1 an.Mi-am zis ca e rost de ras in hohote , asa ca am urmarit stirea.Sorana care spre deosebire de Simona nu are rumegus la limba (fiindca nu e de lemn ) a declarat urmatoarele :" Cu toate ca diferenta de puncte intre Serena si Simona nu e mare ?!?!?1(la ora aia era de 5000 puncte(Serena avea 11500 , Simona 6500 ) nu vad cu ar putea ajunge Simona numaru 1 fara ca Serena sa se retraga.Eu nu mi-as dori sa se reraga Serena." Deci , in primele 786567 de randuri rusine pro(st) tv.Apoi oricat de slab ar juca Serena(mie mi se pare ca e singura jucatoare care joaca mai prost chiar si decat joaca Simona , sa astepti retragerea ei ca sa ajungi numaru 1 , asta presupunand ca intr-un an Simona nu ajunge pe un bine-meritat loc 157 , nu inseamna ca ai ajuns pe locul 1 , ci ca ai profitat de o conjnctura favorabila.
bv Simona pentru rezultatul rusinos de la Wuhan.
cosmin742000
08 Oct 2015, 17:04
bv Simona pentru rezultatul rusinos de la Wuhan.
nu as zice rusinos , as zice normal pentru valoarea ei actuala
omudindulap
08 Oct 2015, 18:11
A jucat accidentata la ultimele turnee. Valoarea ei actuala-i relevata de clasament. De unde atata ura pt fata asta? Trist..
cosmin742000
09 Oct 2015, 06:28
Ura e mai mult decat justificata din cauza fanilor ei isterici.Daca tu zici ca in momentul actual Simona joaca de locul 2 , poti sa te ramai in dulap definitiv .
omudindulap
09 Oct 2015, 06:54
Care-s fanii aia isterici? ( I want to believe..) Valoarea unui sportiv nu e data de forma de moment, (acu vreo luna juca semifinala la USO, plus 2 finale consecutive in turnee importante) incurci borcanele. Oricum, sa-ti justifici astfel ura nu inseamna decat ca..ai prea mult timp liber. Va faceti de ras prin atitudinea asta si nu treziti decat compasiune, in cel mai bun caz.
Total deacord cu parerea asta "din sifonier" ca sa ma exprim elegant si cizelat, astfel poate sa reusesc sa mai alung norii de galceava ce par sa se adune pe pagina acestui thread. :D
Simona, indiferent ce parere ar avea orice "cunoscator autodenuntat" este de 2 ani pe locul 2-3. Exceptand-o pe Williams si/sau Sharapova, Halep este cea mai constanta jucatoare din circuit. Daca era atat de slaba si restul atat de bune asa cum sunt ele evaluate constant de 1-2 colegi forumisti, atunci era detronata si impinsa in subsolul clasamentului. Dar nu s-a intamplat asa si asta in conditiile in care, anul asta cel putin, ocazii ca altcineva sa ii ia locul au fost berechet.
Daca ea a fost proasta ca si joc, adica slaba, celelalte, mai bune decat ea, au fost de o prostie rara iar aici nu ma refer doar lai joc....
Dar sincer inteleg aceste frustrari si rautati, care n-au nicio legatura cu evidentele si realitatea, atata timp cat vin de la un sustinator al fcsb-ului >:)
cosmin742000
09 Oct 2015, 17:25
Omule din dulap mai iesi din dulap si vezi pe FB simonisteria si pupinhalepismul isteric
cosmin742000
09 Oct 2015, 17:27
Total deacord cu parerea asta "din sifonier" ca sa ma exprim elegant si cizelat, astfel poate sa reusesc sa mai alung norii de galceava ce par sa se adune pe pagina acestui thread. :D
Simona, indiferent ce parere ar avea orice "cunoscator autodenuntat" este de 2 ani pe locul 2-3. Exceptand-o pe Williams si/sau Sharapova, Halep este cea mai constanta jucatoare din circuit. Daca era atat de slaba si restul atat de bune asa cum sunt ele evaluate constant de 1-2 colegi forumisti, atunci era detronata si impinsa in subsolul clasamentului. Dar nu s-a intamplat asa si asta in conditiile in care, anul asta cel putin, ocazii ca altcineva sa ii ia locul au fost berechet.
Daca ea a fost proasta ca si joc, adica slaba, celelalte, mai bune decat ea, au fost de o prostie rara iar aici nu ma refer doar lai joc....
Dar sincer inteleg aceste frustrari si rautati, care n-au nicio legatura cu evidentele si realitatea, atata timp cat vin de la un sustinator al fcsb-ului >:)
Daca mai traiesc pana la anu si Simona ramane in top 100 , iti fac cinste cu un helicopter , ca tot nu am bani sa il cumpar , dar nici nu risc nimic
cosmin742000
11 Oct 2015, 12:13
voi face o comparatie obiectiva intre 4 jucatoare MSM , Camila Giorgi ,Serena Williams Halep inainte de finala RG si dupa . Notele vor fi date in acaesta ordine:
Lovituri 9 10 9 8 2
Fizic 10 8 1 9 3
Atac 9 10 8 5 5
Aparare 5 1 3 8 5
Pozitionarea la minge :6 10 7 7 4
Constanta in joc 8 5 5 7 3
capacitata de a ridica nivelul 9 6 8 8 2
psihic 10 9 7 8 2
puncte direct castigatoare 8 9 8 4 5
greseli nefortate 5 2 5 9 1
greseli fortate 5 5 5 8 1
serviciu 6 7 9 4 5
acoperirea terenului 6 10 2 8 5
medie MSM 7.38
Camila Georgi 7.07
Serena Williams 5.92
Simona Halep inainte de finala RG:7.07
Simona Halep dupa finala RG (acum) 3.30
cosmin742000
11 Oct 2015, 12:25
Ar mai fi 3 criterii de care uitai
tactica 7 4 10 9 2
plan de joc 4 3 9 9 2
retur 9 8 8 3 5
cosmin742000
11 Oct 2015, 12:37
Mediile ar fi in cazul asta
MSM :7.87
Camilla Georgi : 6.68
Serena Williams 6.5
Simona inainte :7.62
Simona acum 3.25
obiectiv :-/
=)) =)) =))
daca tu spui, noi te credem pe cuvant [-(
cosmin742000
12 Oct 2015, 11:35
Ma doare la fix 1 metru de cot ce credeti voi , eu stiu ce spun.
cosmin742000
22 Oct 2015, 13:52
Iata care sunt dupa parerea mea jucatoarele care ar fi meritat sa ajunga la Turneul campioanelor anul asta (intr-o ordine aleatoare )::Buburuza , MSM , Safarova , Kerber , Wozniaki , Azarenka, Pliskova , Giorgi , rezerve :: Bacinsky si Bencic.
bravo simona! a reusit japita asta sa se faca de rusine si la Singapore! un an 2015 fara nici o reusita majora!
nezalco
29 Oct 2015, 11:41
Nici Boris Becker, nici Goran Ivanisevic, nici antrenorul lui peste prajit nu poate sa treaca de caracterul si incapatanarea “japitei” ce se crede cea mai buna din lume!
p.s. Serena gravida in opt luni o bate la orice ora pe “japita” !
mi-a placut epitetul asta folosit de 4 de i :))
cosmin742000
04 Nov 2015, 15:15
bravo simona! a reusit japita asta sa se faca de rusine si la Singapore! un an 2015 fara nici o reusita majora!
Stai listitit la anu sigur iese din top100
cosmine, nu stiu daca iese chiar din top 100 , dar daca o tine tot asa sigur iese din primele 10.
Delimitandu-ma total de mizeriile si abjectiile care s-au desartat aici in ultimele cateva postari, doar asa ca mie nu-mi place x sau y si bineinteles ca nu stiu nimic despre el, dar il cataloghez si jignesc ca pot de la tastatura, am gasit urmatoarea:
Halep, ministrul Tineretului şi Sportului? Unii protestatari o propun în noul Guvern: "Simona este genul de om pe care îl dorim la putere"
sursa prosport.ro
Fratilor! Sa nu cadem in ridicol! Este Halep cel mai bun sportiv roman din ultimii 30 de ani, dar asta nu inseamna ca ... adica nu! Nici nu pot sa formulez o astfel de fraza... sa alatur astfel de termeni...
Continuand rationamentul, Hagi? Nimic? O educatie, o cultura si culte... ceva. Ca deh! Daca a jucat bine, oamenii te vede.
Si astfel, cu sau fara ajutor exterior, se incearca ducerea in ridicol a actiunii strazii. :-?
cosmin742000
07 Nov 2015, 13:26
Delimitandu-ma total de mizeriile si abjectiile care s-au desartat aici in ultimele cateva postari, doar asa ca mie nu-mi place x sau y si bineinteles ca nu stiu nimic despre el, dar il cataloghez si jignesc ca pot de la tastatura, am gasit urmatoarea:
Halep, ministrul Tineretului şi Sportului? Unii protestatari o propun în noul Guvern: "Simona este genul de om pe care îl dorim la putere"
sursa prosport.ro
Fratilor! Sa nu cadem in ridicol! Este Halep cel mai bun sportiv roman din ultimii 30 de ani, dar asta nu inseamna ca ... adica nu! Nici nu pot sa formulez o astfel de fraza... sa alatur astfel de termeni...
Continuand rationamentul, Hagi? Nimic? O educatie, o cultura si culte... ceva. Ca deh! Daca a jucat bine, oamenii te vede.
Si astfel, cu sau fara ajutor exterior, se incearca ducerea in ridicol a actiunii strazii. :-?
Adevarul e ca are toate datele pt a fi membru al guvernului , limbaj de lemn are , agramata e , studii de unde ? conditii necesare si suficiente :)
cosmin742000
07 Nov 2015, 13:28
a si nu se zice protestari , cel putin nu la astia , corect e prostestatari
cosmin742000
07 Nov 2015, 13:31
cosmine, nu stiu daca iese chiar din top 100 , dar daca o tine tot asa sigur iese din primele 10.
Eu zic ca dupa cum joaca e cam de locul 259 , dar deocamdata fiind atat de sus , nu vad cum ar cadea asa repede la locul care il merita .De aia am zis ca iese doar din top100
cosmin742000
25 Dec 2015, 14:57
Eu nu le suport pe astea cu sarbatorile .E atata ipocrizie , " macar de sfintele sarbatori sa fim si noi mai buni" o idiotenie.La noi jumate din populatie nu stie ce se sarbatoreste de craciun , ei cred ca atunci se taie porcul.IIsus , daca a existat vreodata nici nu s-a nascut pe 25 deembrie , " Sarbatoarea a fost pus la sfarsitul anului strategic si maniuplator ca tot ce inseamna biserica si religie , sa se odihnesca oamenii dupa un an de munca.Ca sa ajung si la topic , pe mine ma enerveaza foarte mult colindele.Cum naiba sa faci o muzica care sa fie ascultata o data pe an si mereu sa fie aceeasi.Ieri am vrut sa ies la oplimbare cu bicicleta ca era frumos si cald afara, Cand sa ies din scara blocului intra 2 colindadatori.2 baieteti . Se vedea pe chipul lor ( nu aveau mai mult de 16 ani ) ca vor sa colinde din inima si nu pentru bani.M-au salutat cand au intrat in bloc , ceea ce m-a socat.Cine mai saluta azi necunoscuti., au sunat la parter nu le-a deschis nimeni .Le-am zis " mai baieti va dau 10 ron cu conditia sa nu ma colindati , ca-s satul de colinde pana in gat , doar sa " va rugati" ca in 2016 sa castige MSM toate meciurile .S-au uitat la mine ca la un algoritm simplex , nu din cauza ca nu auzisera de MSM e mai posibil sa nu auzi de basau decat de MSM .Au zis da domnul va multumim mult , o sa ne rugam.Acum sa nu credeti ca sunt atat de naiv incat sa cre ca ei se vor ruga , sau ca MSM va castiga toate meciurile (desi ar merita) pt ca se vor ruga ei.Dar dupa acest dialog m0am simtit mult mai bine .Ba chiar o vecina le-a deschis usa Au intrebat " primiti cu colindul' vecina a zis da , Ei au intrebat ce colind doriti sa va cantam , stim , si au insiruit vreo 10.Vecina a zis " pe care il vreti voi" Atunci am plecat , chiar asa de viteaz sa mai ascult un colind nu am fost.
nezalco
19 Jan 2016, 10:42
Simona Halep a fost eliminata din primul tur de la Australian Open de o jucatoare anonima, Shuai Zhang, care a reusit sa o invinga cu 6-4, 6-3.
Desi a avut in fata o jucatoare de pe locul 133 WTA, care nu castigase niciuna dintre cele 14 dispute de la turneele de Grand Slam, Simona a avut o prestatie de cosmar.
:((
well done simona!
Eu cand ziceam mai sus ca nu merita locul 2 ... oricum... un mare turneu s-a dus... mai raman 3 in 2016.
2 nu. Dar atata timp cat a stat pe 3, s-a mentinut bine. Adica n-a demonstrat nicio alta jucatoare o constanta asemanatoare sau mai buna. Acum sa vedem pe ce loc incheie anul asta ca l-a inceput cu strambul...
omudindulap
20 Jan 2016, 21:12
http://imageshack.com/a/img908/4018/nDrEuF.jpg
Urata natie
bremen1980
21 Jan 2016, 18:42
Poate ca nu sunt tot aceiasi oameni . Unii n-o vor suporta nici daca ar castiga toate marile slemuri , altii o vor iubi si daca ar ajunge pe la 300 . Cred ca ultimii au dreptate . ;)
omudindulap
21 Jan 2016, 19:24
Inteleg antipatiile, ca-i in natura umana (desi Simona chiar nu e tipul ala de vedeta cu aere, gen Cristiano, sa zicem, care i-ar atrage pe patimasi in zona asta obscura), dar ura asta nejustificata cuplata cu prostia ma dezgusta teribil, toate jignirile astea gratuite (machidoanca, nasoasa, japita etc.), pretentia/datoria de a castiga tot si extazul in care-i aduc pe unii meciurile ei mai putin reusite nu le pot pricepe, in conditiile in care nu datoreaza nimic nimanui. Mi-ar placea sa aud parerea unui psiholog, desi am si eu in minte cateva cauze ce ar explica un astfel de comportament (educatie si cultura precare, traume, s.a). A fost crucificata de catre patrioretarzi pt simplul motiv ca a lipsit de la un singur (1) meci din Fed Cup, in conditiile in care toti marii jucatori de tenis, inclusiv la masculin (Federer, Nadal, Sharapova, Serena etc), au avut momente in care au absentat de la meciurile internationale ca urmare a calendarului mult prea stufos. Dar romanul nu poate rata nico ocazie de a-si afirma intelepciunea proverbiala.
omudindulap
22 Jan 2016, 14:08
SIDNEY – Este imposibil de conceput ceea ce face SIMONA HALEP cu numele României peste hotare, pierzând DE ACEASTĂ DATĂ în prima tură de la AUSTRALIAN OPEN!!!
După această înfrângere SIMONA „TRĂDĂTOAREA” HALEP a și abandonat de rușine meciul cu chinezoaica începătoare de grădiniță și să sperăm că s-a retras naibii din TENIS și să nu o mai vedem! NU AVEM NEVOIE DE NUMĂRUL 3 WTA și de o jucătoare INCAPABILĂ să poată câștiga un amărât de meci de tenis!!! UNLIKE!
S-a lenevit! A văzut că E DIVĂ! Ce e așa greu SĂ CÂȘTIGI?!?!
Cam asa :))
Sursa (http://cotidianzilnic.ro/2015/06/simona-halep-pierde-pe-banda-rulanta-de-ce-ne-face-de-rusine/)
e vina ta "omudindulap" ca deschizi astfel de obscuritati ca si sursa citata. :P
Halep trebuie luata asa cum e. O educatie facuta prin turnee, multa munca cel putin pana a razbate in top 25-10-5, incapatanare, orgoliu, simpatica ca si prezenta, etc.
Ps. Ca tot vorbeai de cei ce o critica, ai observat ca si profil de forumist ca multi, daca nu majoritatea din cei ce o critica furibund si care improsca cu invective sunt de obicei nostalgici ai vremurilor apuse, ai regimurilor autoritare si ai altor tipuri de atrocitati de genul? Foarte interesant cum acesti neadaptati sunt atat de orbiti de ura si invidie.
PS2. Daca Halep reuseste si in acest an sa ramana pe locul 3, locul pe care il merita, Serena si Sharapova fiind peste ea, asta ca sa fim corecti, cum spuneam, daca ramane pe 3 dupa asa un inceput, e chiar o mare performanta si o confirmare.
omudindulap
22 Jan 2016, 18:06
E un pamflet (cotidian zilnic? :) ), credeam ca-i evident, exemplificativ pentru ce-am zis eu mai sus; cam asta-i atitudinea suporterului roman in online.
Chiar si din perspectiva unui patriot, mentinerea nu pe podium, dar in primele 10-20 e o performanta pentru Romania, daca iei in considerare resursele si istoria. Dar ce face, o priveste strict pe ea.
bremen1980
22 Jan 2016, 20:28
Halep s-a lenevit rau de tot . Ii vine greu sa se mai aplece dupa sutele de mii de dolari care stau intinsi pe pe terenul de joc . S-a boierit .
Eram cu niste amici la un gratar si fiind prin curte a trecut sa ne salute tatal unui baiat . L-am invitat si pe el la un mic , la o bere , dar omul s-a uitam dezaprobator pe masa : ''Ba , dar ce v-ati boierit ! Paine feliata ! ? Painea normala nu va mai place ??? '' X( :-&
Ma bucur ca a fost eliminat Kyrgios . Altul care s-a boierit si vorbeste cam aiurea . Lasa ca-l feliaza astia imediat .
nezalco
30 Jan 2016, 12:25
Uf, ce meci!
Tocmai s-a terminat finala de la Australian Open. A castigat numarul 2 mondial,
Angelique Kerber. Noul numar 2 mondial !=D>
6-4, 3-6, 6-4 cu numarul 1 mondial, Serena Williams.
http://www.ausopen.com/images/pics/misc/g_Kerber_300116_62.jpg
omudindulap
07 Feb 2016, 11:33
Bai, pierdu albaneza, nimic? :(
Românii buni de ură. Câte ceva despre profilul haterilor Simonei Halep (http://republica.ro/romanii-buni-de-ura-cate-ceva-despre-profilul-haterilorq-simonei-halep)
Stii care e problema Omudindulap? Halep, locul 3 a pierdut cu locul 13. In discursul lor, a haterilor, Halep e de locul 1000 si. Dar, vezi tu, dupa sarbatoarea prilejuita de pierderea meciului de catre Halep, a venit infrangerea locului 6 in fata locului... 100 sau nu stiu exact cat e Niculescu. Oricum e departe rau.
Atunci ... stop joc pentru ponegritorii de serviciu. Apoi Halep a batut locul 6 mondial si... ce sa mai spui. Cliseisticele: norocos, prost meci a lui Petra, sansa, conjunctura, nu merita si altele asemenea.
Stau si ma gandesc.... Iti dai seama ca au fost nefericiti care nu au putut sa guste din acest spectacol sportiv care a avut loc in Romania? Imbuibati cu ura, ei au suferit in tot acest timp cand Romania era atat de aproape de a elimina o asa forta a tenisului feminin.
Bine puncteaza si articolul si, ca un raspuns la o intrebare a ta de mai sus, (parca), uite de ce este urata Halep:
"Ne merităm politicienii care ne fură, pentru că mulți români își doresc să fie ca ei, nu ca Simona Halep." Cam asta e una din trasaturile portretului Haterului Halepist.
bremen1980
09 Mar 2016, 21:55
Nu-mi vine să cred - au prins-o şi pe Şarpanova cu mentosane ! Nu cred că mititica e de vină, e o conspiraţie a celor de la Nike . Au probleme cu bugetul şi s-au gândit să mai taie din sponsorizările babane .
In urma cu câteva saptamani au scăpat de Manny Pacquiao , ăsta a avut gura mare şi ar fi facut declaraţii împotriva homosexualilor . Nike i-a întors spatele şi i-a tăiat alocaţia .
Tot ăştia îl sapă de câţiva ani şi pe Victor Hănescu .
Şumudică e următorul pe listă .:))
nezalco
26 Mar 2016, 21:08
bravo simona:)
nezalco
27 Mar 2016, 08:39
6-4; 6-1 VICTORIEEEE! Simona Halep se califica in optimi la Miami dupa o victorie destul de lejera cu Julia Goerges. Romanca a avut dificultati in startul partidei, cand a fost condusa cu 0-3. Halep o va intalni pe Heather Watson in turul urmator. X_X
http://media.hotnews.ro/media_server1/image-2016-03-25-20892195-41-simona-halep-miami.jpg
nezalco
04 May 2016, 19:48
Bravo Sorana Cirstea-victorie in fata jucatoarei ce a reusit saptamana trecuta sa le invinga pe Simona Halep (6-1;6-2), pe Roberta Vinci(6-1;6-4) si pe Agnieszka Radwanska (6-4;6-2) !
Azi scorul a fost Sorana Cirstea-Laura Siegemund 6-4;7-6 !
http://www.wtatennis.com/javaImages/42/18/0,,12781~14555202,00.jpg
:-bd
Cu riscul de a-mi supara unii prieteni de pe aici si de pe alte retele de socializare, nu pot sa nu am o reactie proprie la un nou tip de mesaje ce apare din ce in ce mai des pe tema tenisului feminin actual. Nu sunt un expert, nu ma pronunt pe probleme tehnico-tactice ca nu ma tine, dar o logica si un bun simt elementar nu ma poate impiedica nimeni sa am.
Cica tenisul feminin actual e slab. Asa se plang numerosi cunoscatori prin comentariile articolelor de specialitate. Ma intreb eu oare, in comparatie cu ce e slab tenisul din ziua de azi? Ca statistic, pe cifre, cu argumente, rationamentul acestor comentatori e debil si retard.
Ca vezi doamne, nu mai e Graf, Evert, Navratilova sau Seles si gata, tenisul a disparut? Aceeasi indivizi comentatori faceau coada cand era Sharapova inca in activitate, la a o sustine. Aceeasi indivizi criticau orice victorie a jucatoarei romance Halep, (ca de la ea porneste tot acest val de marlanie), pe atunci la inceput de drum, cum ca e pur noroc si zi proasta pentru adversara. Dar cum obiectele defaimarii au disparut rand pe rand, Sharapova cu problema dopajului, Halep care la nivelul locului 5 unde e acum, confirma si se sustine prin rezultate, atunci au schimbat pentru a 3-a oara macazul si nu le mai place tenisul feminin in general.
Dar mai oameni, fiecare generatie si-a avut varfurile sale. Evert cu Navratilova intre anii 75-85; Graf si Seles intre 90-2000 (plus sau minus 2-3 ani), iar in era Williams e concurenta cea mai acerba. 2000- 2011, Henin, Venus, Serena si Sharapova. Toate aceste 4 jucatoare avand aproximativ acelasi an al nasterii, si-au desfasurat carierele pe exact aceeasi perioada de timp. Sau mai corect spus, Serena le-a prins pe toate 3 in timpul cat a activat ca jucatoare. :))
Iar rezultatele vorbesc de la sine. Head to Head, Serena - Henin e 8-6. Head to Head, Serena - Venus e 16 - 11. Despre Serena - Sharapova, e putin jenant... acest 19 -2.
Asadar, avand o asa concurenta, sa ajungi la cifrele pe care le are Serena azi e un miracol. Si 15 din cele 22 de titluri de Gran Slam, cate are Serena in prezent, le-a castigat pana in 2011-2012, an in care toate cele 4 jucatoare erau in lupta pentru suprematie, acolo sus.
Astea fiind datele istorice, de unde pana unde trag acesti domni experti concluziile pe care le trag? Ca daca e sa ascultam doar pareri, sunt nenumarate voci care sustin azi ca orice jucatoare din top nu ar avea probleme cu fostele glorii din deceniile trecute si ca tenisul a evoluat mult. Si nu e o parere a vreunui chibit de pe vreo banca din fata blocului cum e cazul stimabililor care trimit coment-urile de la care am pornit discutia. Cele care isi permit sa faca astfel de comentarii au tinut si ele o racheta in mana si a castigat fiecare Gran Slam-ul ei. Dar ce stiu ele, nu?!
Asadar, daca ai putin respect pentru tine ca individ, daca iti iubesti rasa din care faci parte, in momentul in care vii cu astfel de catalogari definitive, arunca un ochi pe o statistica si apoi scrie. Una e sa iti placa sau displaca si alta e sa negi evidentele. Vorba aia: Cand scuip impotriva vantului, te scuipi pe tine insuti. Se aplica perfect aici. Nu poti sa vorbesti astfel cand in fata ai cea mai mare jucatoare din istoria acestui sport, titlul castigat pe merit asa cum arata si statistica. (iar pe perioada de 10-12 ani pe care am discutat-o in cazul Serena, au mai fost nume ca: Mauresmo sau Clijters. Spun ceva aceste alte doua nume?)
Ps. Pe acelasi rationament, Messie are mare noroc ca nu mai joaca Maradona sau Pele si Djokovic ca nu mai e Nastase in forma. Sa fim seriosi! Sunt doua timpuri diferite, doua nivele diferite de a practica aceeasi activitate. Practic, sunt doua sporturi diferite, cel de atunci si cel de acum.
N-am crezut sa mai scriu pe aici in urmatorii ani, cu toate acele derapaje avute de fostul loc 2 WTA, cel putin nu pana la aparitia unei noi alte prezente autohtone pe firmamentul stralucitor al topului 10 jucatoare in ierarhia tenisului. Si iata ca dupa nervi si dezgust in ceea ce priveste lipsa de educatie si parvenitismul, Simona surprinde, isi pune cenusa in cap, isi recunoaste faptele reprobabile si isi cere scuze public. :-? Sceptic in continuare...
... dar de aici, apare o alta Halep, mai serioasa parca, reuseste sa castige la Madrid, sa faca finala la Roma si sa ajunga, cu sanse reale in finala de la Roland Garros, asta dupa ce a eliminat numarul 2 mondial.
Desi mi-e frica de tot acest tsunami iscat in jurul evenimentului, ca nu cumva sa aiba un efect de recul nedorit, sper ca Halep sa isi castige primul grand slam din cariera pentru ca a demonstrat ca merita prin constanta aratata in joc in mare parte din timpul pe care l-a petrecut in topul elitelor.
Si partea cea mai interesanta e lipsa de reactie a intregii armate de motanei critici, care recunosc valoarea in toate celelalte jucatoare prezente in top 100, mai putin in Halep, jucatoare ce nu ar avea, dupa calculele venerabililor mojici, loc nici in top 200. Iar upercutul decisiv e dat de Pliskova, o favorita a "specialilor specialisti", sportiva ce cu fair play a recunocut ca 99% dintre jucatoarele prezente in circuit ar fi pierdut la ce prestatie a avut ea in partida cu Halep, nu si romanca. Ce poate fi mai magulitor si in acelasi timp mai injositor pentru denigratorii de serviciu decat o astfel de declaratie.
Eeee! Cum vor mai mieuna ei, cotoii, acum, daca romanca devine locul 1 mondial !!! >:)
Dar si locul 2 e un mare merit si o mare drama pentru respectivii, obiectiv deja atins.=D>
Sa suferiti romaneste stimabililor! pentru ca meritati din plin.
Iar lui Halep, sa ramana cu picioarele pe pamant asa cum e si normal.
Ps. Impresionanta imaginea din link arata exact ce efort a depus jucatoarea noastra pentru a compensa o diferenta atat de evidenta ce in mod normal iti asigura un avantaj considerabil asupra adversarului direct. Un plus ce trebuie recunoscut daca nu esti un hater din constructie.
http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/1/186/3941/16428700/1/fff.jpg?width=500
Cretzulynne
10 Jun 2017, 21:59
Pot sa imi spun si eu parerea mea sincera ? Pot, pot ? ;;)
Astazi a fost finala Roland Garros. A fost un meci intre reprezentanta Letoniei si cea a Romaniei. Un meci desfasurat in iunie 2017.
Un moment istoric pentru ambele tari.
Sportul este greu pentru amatori, dar e si mai greu pentru sportivii de performanta pentru ca au in plus presiunea venita de la conditia fizica, psihica, si mereu au in vedere scopul lor. Eu, in locul vostru, cei care nu apreciati eforturile acestor doua femei, le-as aplauda pentru jocul lor frumos si mi-as aminti ca, indiferent de natia lor, ele sunt sportive si fac asta pentru ca asta au ales, asta le place sa faca si, ca in orice in viata, mai au si suisuri si coborasuri. Nu poti fi mereu pe primul loc. Insa, nici locul doi nu este de lepadat. Personal, as strange mana lui Jelena pentru ca a reusit sa ajunga aici, asa cum e ea. As strange si mana Simonei pentru ca a ajuns pana aici. Si i-as recomanda sa fie mai puternica pe plan psihic daca vrea sa fie o invingatoare. Nimic altceva nu conteaza. Ma simt mandra de ea pentru toata performanta ei. De ce Sorana, ori Irina, ori Alexandra, ori Monica nu au ajuns atat de departe ? Cine a mai ajuns pana aici, in afara de Nastase ?
Le-as imbratisa pe amandoua!
Nu mai considerati sportivii a fi roboti! [-(
P.S.: Voi toti, cei care comentati in sens negativ ar trebui sa va ganditi de mai multe ori daca sa ii urati pe sportivi. Nu va mai dati critici avizati, ori experti in ale tenisului si nu o mai blamati pe Simona doar pentru nationalitatea ei daca nu ati jucat o singura data in viata voastra un meci de tenis sustinut, timp de doua ore.
Nu ma urati nici pe mine, da?
bremen1980
06 Jul 2017, 20:49
Kvitova eliminata , Pliskova trimisa dupa tigari :-O Cine urmeaza ???
ilustra.films
23 Sep 2017, 21:16
Nu numai SIMONA e importanta aici...
Pentru prima oara in istoria tenisului va prezint... Turneul Laver Cup
Gasiti intorie si regulament pe google.
Las aici link catre live streaming :)
https://www.youtube.com/watch?v=uT7_xnk9CpA
Enjoy tennis! :)
ilustra.films
23 Sep 2017, 22:47
Soooo Epic!!
Team World vs Team Europe.
Europe has 9 points! World only 3!
Inca doua meciuri maine!
Acesta a fost unul din cele mai bune meciuri la dublu vazute ever!
ilustra.films
28 Sep 2017, 11:50
Team Europe a castigat cu 15 la 9, in Laver Cup, intr-un epic meciintre Federer si Nick Kyrios
Acum: simona a pierdut in turul doi (avand bye in primul) la Wohan. Probabil se pregateste pentru turneul campioanelor sau... doar nu e in forma. Imi vine greu a crede ca simona nu e in forma pe hard.
Cu US open pierdut in primul tur si acum Wuhan tz tz. Not good!
mihnea_aspru95
02 Oct 2017, 01:25
@ilustra.films
True fact, nu doar Simona e importantă p-aici! (nu asta înseamnă să iubeşti tenisul/sportul în general, cu pasiune).
În altă ordine de idei, nu-mi vine să cred cum am putut rata prima ediţie a Cupei Laver ~X( (însă, este bine c-am urmărit rezumatul de aproape o oră, la EuroSport. Un singur cuvânt: EPIC @-). Am fost mulţumit-enough). Ultimul meci dintre Kyrgios şi Roger Federer a fost crâncen (în primă instanţă, credeam că Nick va învinge, asta însemnând 12-12, băgându-l într-un meci decisiv). Pentru mine înc-o dată, RF a demonstrat că este the true still active king of tennis.
Simonica noastră a făcut-o lată la Wuhan Open :| (un turneu nou, parcă în 2014, înfiinţat).
Bine, că într-un fel şi-a revenit la Beijing, unde va juca astăzi pe la prânz, cu slovaca Rybáriková (cu siguranţă ar trebui să câştige, că-n turul 3 poate să dea de duşmanca ei principală, Maria Sharapova, ca să-şi ia mult-râvnita revanşă (stă prea mult în pending X_X. Să obţină şi ea prima victorie împotriva Mashei, deoarece 7-0 sună groaznic, un complex uriaş de netrecut, momentan). Alt fapt care de data asta m-a bucurat mai mult, este că Monica Niculescu a bătut-o pe Johanna Konta (mai mereu această australo-unguroaică cu cetăţenie britanică, ne-a dat de furcă #-o).
mihnea_aspru95
02 Oct 2017, 16:32
Nu s-a mai jucat la prânz, se pare că partida este reprogramată pentru dimineața zilei de marți (ora 09:30).
ilustra.films
02 Oct 2017, 23:47
@ilustra.films
True fact, nu doar Simona e importantă p-aici! (nu asta înseamnă să iubeşti tenisul/sportul în general, cu pasiune).
\m/ inca un (adevarat) pasionat de tenis pe forum!!! \m/ si joci sau doar te uiti la meciuri :)
În altă ordine de idei, nu-mi vine să cred cum am putut rata prima ediţie a Cupei Laver ~X( (însă, este bine c-am urmărit rezumatul de aproape o oră, la EuroSport. Un singur cuvânt: EPIC @-). Am fost mulţumit-enough). Ultimul meci dintre Kyrgios şi Roger Federer a fost crâncen (în primă instanţă, credeam că Nick va învinge, asta însemnând 12-12, băgându-l într-un meci decisiv). Pentru mine înc-o dată, RF a demonstrat că este the true still active king of tennis.
Nu numai ca e the greatest dar ce surpriza a facut fanilor castigand decisivul meci in turneul chiar de el organizat, turneu care s-a dovedit a fi cel mai super mega ultra turneu inventat de la Grand Slamuri incoace!
Simonica noastră a făcut-o lată la Wuhan Open :| (un turneu nou, parcă în 2014, înfiinţat).
Bine, că într-un fel şi-a revenit la Beijing, unde va juca astăzi pe la prânz, cu slovaca Rybáriková (cu siguranţă ar trebui să câştige, că-n turul 3 poate să dea de duşmanca ei principală, Maria Sharapova, ca să-şi ia mult-râvnita revanşă (stă prea mult în pending X_X. Să obţină şi ea prima victorie împotriva Mashei, deoarece 7-0 sună groaznic, un complex uriaş de netrecut, momentan). Alt fapt care de data asta m-a bucurat mai mult, este că Monica Niculescu a bătut-o pe Johanna Konta (mai mereu această australo-unguroaică cu cetăţenie britanică, ne-a dat de furcă #-o).
Despre Konta am doar un singur lucru de zis: ma plictiseste enorm felul in care se pregateste sa serveasca! Toti ceilalti jucatori au un moment al lor, plin de emotie (nadal) sau doar interesant (ori ce alt jucator) ori ea a decis sa se arate ?speciala? printr-un act total lipsit de viata. Ufff!
Cat despre Simona: sa-i mai si dam pace. I mean..eu is super multumit ca a reusit sa se mentina in tip 10 toti acesti ani (fara sa iasa) si apoi... sta agatata acolo de locul doi, chiar si cu jucatoare incredibil de bune precum cea care ocupa locul 1 mondial acum, Muguruza. Sa o lasam sa respire si sa avem incredere in ea, propun eu :)
victor_homescu
04 Oct 2017, 14:20
Simona Halep, locul 2 WTA, a reușit să o elimine pe Maria Sharapova, locul 104 WTA, în turul III de la Beijing, scor 6-2, 6-2.
Victoria cu Sharapova ar putea fi una dintre cele mai importante din intreaga cariera pentru Simona, insa numai daca va aduce declicul mental atat de asteptat. Daca Halep va continua sa joace la fel si de-acum inainte, castigarea unui turneu de Grand Slam va ramane posibila.
Poate,mai intai locul 1 WTA.
- video match point - https://www.youtube.com/watch?v=ftp694IWF3s
victor_homescu
05 Oct 2017, 08:40
I.F - modifică prima propoziţie.
mihnea_aspru95
05 Oct 2017, 18:20
După ce Simona a învins-o pe Maria "Sugarpova" pentru prima oară , astăzi, i-a venit rândul Soranei Cîrstea, locul 44 WTA , să triumfe (păi nu se lasă mai prejos :P ). A făcut un meci mare, cum rar mai ai ocazia să vezi la ea...:D
A învins-o pe Karolina Pliskova :-O (cea mai bună dintre gemene, fostă favorită 4 la China Open). A câştigat cu 6-1, 7-5 (iar în setul doi, Sorana a avut o revenire de la 5-2 pentru Karolina. Este un comeback bun, dar nimic nu poate să bată anul ăsta, acea revenire surprinzătoare şi trepidantă a lui Halep cu Elina Svitolina, de la Rolland Garros din sfertul de finală)
În sferturi se va întâlni cu noua ei prietenă de la dublu, Jeļena Ostapenko :-? (greu va fi, dar poate. Se va juca după primul meci la fete, pe la 09:30-10:00), iar SIMO, să-şi ia revanşa mâine, cu Daria Kasatkina (de la 07:30).
victor_homescu
06 Oct 2017, 10:32
i-f - am vrut să spun că trebuie scris/prima victorie în faţa rusoaicei (şi nu prima înfrângere).Vezi tu cum faci.
Te salut.
victor_homescu
06 Oct 2017, 21:02
E ok.
Poate prinde finala/parca Ostapenko asta joaca la dublu cu o romanca/nu sunt sigur/-si nefiind un grand slam-poate .......(nu scriu negru pe alb ca ramane proba).Oricum e greu,dar cum zice si CTP.parca Simona e mai hotarata de data asta.Ramane sa vedem.
ilustra.films
07 Oct 2017, 11:45
Si... sus pe podium cu Simona!
Locul 1 Mondial! :) Asteptarea a meritat!
Go Simona!!
victor_homescu
07 Oct 2017, 12:08
- fain video-
https://www.youtube.com/watch?v=u89KjR4fJA4
ilustra.films
07 Oct 2017, 12:15
Date despre victoria Simonei plus punctul meciului aici (http://www.wtatennis.com/news/halep-scores-ostapenko-revenge-clinches-wta-no1)
Cretzulynne
07 Oct 2017, 18:54
Eeee! Cum vor mai mieuna ei, cotoii, acum, daca romanca devine locul 1 mondial !!! >:)
Sa suferiti romaneste stimabililor! pentru ca meritati din plin.
Iar lui Halep, sa ramana cu picioarele pe pamant asa cum e si normal.
>:) B-) O:-)
Obiectiv atins. :x
De acum incepe adevaratul greu - sa fie in ofensiva aparandu-si pozitia!
ilustra.films
07 Oct 2017, 19:38
Cretzu :)
Cotoii astia sunt oamenii care pariaza pe Simona in salile alea ciudate si cand aceasta pierde, devine dusmanul lor numarul unu.
Ma uitam la comentarii pe siteurile de stiri etc si verdeam acolo tot felul de indivizi care afirmau cum ca meciul cu Sharapova a fost masluit de Tiriac si alti si imi evidentiau fix profilul acestor iubitori de pariuri speriati de bombe cum ca nu mai au o Serena care sa castige orisicum.
E clar ca astia au pariat pe Sharapova :)) si apoi me Ostapenko... Altfel.. nu pot sa inteleg de unde atata rautate pentru un om ca Simona! Sincer
Cretzulynne
07 Oct 2017, 22:30
Cotoii astia sunt oamenii care pariaza pe Simona in salile alea ciudate si cand aceasta pierde, devine dusmanul lor numarul unu.
E clar ca astia au pariat pe Sharapova :)) si apoi me Ostapenko... Altfel.. nu pot sa inteleg de unde atata rautate pentru un om ca Simona! Sincer
Sunt hateri de la natura! N-ai ce le face! [-(
ilustra.films
08 Oct 2017, 12:48
Simona pierde finala din China, in fata Carolinei Garcia.
Garcia face insa un joc de top 10 mondial.
ilustra.films
08 Oct 2017, 23:11
E clar ca (de data asta) astia au pariat pe Sharapova :)) si apoi me Ostapenko... Altfel.. nu pot sa inteleg de unde atata rautate pentru un om ca Simona! Sincer
Sunt hateri de la natura! N-ai ce le face! [-(
Sau sunt hateri...
Cretzulynne
13 Oct 2017, 11:35
Mai avem o noua vedeta (e mica acum, dar poate evolua).
"De luni, 16 octombrie, reprezentantele României în Top 100 WTA vor fi:
Simona Halep (1 WTA),
Sorana Cîrstea (37 WTA),
Irina Begu (56 WTA),
Monica Niculescu (65 WTA) şi
Mihaela Buzărnescu (95 WTA). "
http://www.prosport.ro/alte-sporturi/tenis/o-noua-veste-extraordinara-vom-avea-5-jucatoare-in-top-100-wta-revelatia-miki-buzarnescu-intra-in-premiera-in-elita-tenisului-gratie-unui-salt-de-445-de-locuri-reusit-in-acest-sezon-16764913
victor_homescu
29 Oct 2017, 14:39
Simona Halep a devenit a 13-a jucătoare care termină anul pe primul loc în clasamentul mondial al circuitului profesionist feminin de tenis (WTA), după introducerea ierarhiei computerizate, în 1975.
Simona Halep a urcat pe primul loc în clasamentul mondial pe 9 octombrie, devenind al 25-lea lider din istoria ierarhiei WTA, fiind totodată prima româncă ce ajunge în această poziție.
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.