PDA

View Full Version : Merita sau nu?

nede_octav
06 May 2014, 02:10
Acorda o nota melodiei https://www.youtube.com/watch?v=Y2JrD-9_rWI

chuckyfan
06 May 2014, 10:17
Ce autist a scris versurile?
Nu mai avem nevoie de producatori de hituri de căcat. Există deja destui pe radio.

MikkaelWolfganger
06 May 2014, 12:19
Merita!!!10+++.Versurile sunt fantastice,mai ales pe partea de hip-hop.:))

Ia melodia asta, baga-o in playlist la kiss,o difuzeaza aia timp de o luna,doua, de cate 3 ori pe fiecare ora si ajunge number 1,cu cateva miloane de view-uri pe yt.

Twinsen
06 May 2014, 13:51
Nu mai comentati, piesa e ff buna!!!! Focul vine de la "arza-i focul", o zicala din folclorul nostru stramosesc, care s-ar aplica foarte bine artistilor. Apa e un self-reference la melodie si e legata de o alta expresie "apa de ploaie".

Mie mi-a placut mult si minimalismul versurilor, cum din cateva cuvinte baiatul ala contureaza o stare existentiala. Iata: "We got some fun/Atata am zis". Nici nu e nevoie sa zica mai mult! Se intelege ca face parte dintr-o generatie noua, emancipata care cunoaste limbi straine. Libertatea si vidul interior se manifesta intr-un mod exceptional.

Mai tarziu tensiunea creste cand aflam ca protagonistul e "prins in film / aprins de la fitil". Oare viata e doar o iluzie, sau la mare sunt teroristi arabi care planuiesc un atentat? Nu stim, iar melodia se incheie fara sa ne dea alte indicii... Pe mine asta m-a pus pe ganduri foarte serios. Orice creatie artistica care te provoaca in felul asta merita toata atentia.

rvn
06 May 2014, 16:07
eu nu inteleg ce legatura are sexy cu inteligenta. ma rog...ciudate mai sunt legile atractiei universale. probabil, inteligenta devine irezistibila sub umbreluta. asa ca..nu prea mai conteaza costumul de baie, nici focul, nici apa. toate devin una cu.....berea.

nede_octav
06 May 2014, 16:42
http://www.youtube.com/watch?v=Y2JrD-9_rWI
Pe net putem sa fim toti cine vrem, eu pot sa fiu acum rimezic si nede peste 2 minute :D

SANATATE!

marillion
06 May 2014, 16:52
toate devin una cu.....berea.

cu berea....la gard. ;)

sigalia
06 May 2014, 17:52
eu nu inteleg ce legatura are sexy cu inteligenta.

Pai cum sa nu aiba ? Ce vrei mai mult decat atat :

"In multe locuri,pasionata de jocuri
Te inghetam si cand nu eram pe tocuri";)

Apa,focul ,fresh-urile si costumele de baie nu conteaza,dupa parerea mea.
Esential e ca "intr-o relatie pe care (Ea) a postat-o pe wall,il pupa si se vede (cu El) la mall."
Wall+mall = bine de tot zis ,ceva mai reprezentativ nici ca se gasea !

Genul(musical) e in voga maxima iar competitia,acerba! Romanul s-a nascut poet,ati uitat?

Twinsen
06 May 2014, 19:34
Pe net putem sa fim toti cine vrem, eu pot sa fiu acum rimezic si nede peste 2 minute :D
Sau poti sa nu mai fii deloc, daca spamezi in continuare threadul cu acelasi link.

In rest, sanatate si maxim succes cu muzica de la dozator.