View Full Version : Afacere inchiriere DVD-uri
umpressa
05 Feb 2014, 13:15
Am fost intr-un centru de inchiriere DVD-uri cu filme, in Dallas, USA, acum 2 luni. Sincer, nimic extraordinar, in afara de o camera de 4x4m, burdusita de sisteme audio Alpine, cu un monitor 3D de vreo 150cm diametru. Inauntru, maxim 2 persoane pot sta, si viziona exclusiv trailere ale filmelor disponibile spre inchiriere. Sincer, si "Pe aripile vantului" poate convinge orice viitor client, din cauza sunetului si a efectelor speciale. Oare ar mai merge asa ceva in Ro? Daca imi fac un PFA cu aceasta activitate am nevoie de ceva diplome speciale?
laura_ando
05 Feb 2014, 14:00
Cred ca vremea inchirierilor de DVD-uri a apus de mult, insa oricand poate renaste din propria cenusa, mai ales daca aduci ceva diferit fata de rafturi si o angajata plictisita la ghiseu care nu stie ce sa recomande.
Se poate si PFA, nu ai nevoie de diplome speciale. Insa e mai avantajos dpdv financiar sa ai SRL. Trage un ochi pe [vezi ca ai mesaj pe privat, ca unii se supara pe aici] si vezi pasii de infiintare a unui SRL si PFA. Cauta pe acolo ca exista un ghid gratuit care iti compara cele doua forme economice.
Vezi de locatie insa, fiindca trebuie trafic cu duiumu'!
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.