Zvezda

(2002)

The Star

Poster Zvezda Poster Zvezda

Sinopsis Zvezda

Afland in vara lui 1944 ca nazistii pregatesc ofensiva printr-o bine organizata divizie de tancuri, armata rusa trimite in recunoastere, in spatele liniei inamice, un grup de 7 lunetisti...
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.0

Caseta tehnică

Produs de

ARK-Film

Distribuitorul international

EuroVideo

Țara

Rusia

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
GALD pe 13 Aprilie 2013 10:09
Razboi
Film clasic de razboi, cu fapte de arme si eroism, cu tineri care se arunca deliberat in valtoarea actiunii, indiferent de riscuri. E instructiv sa vedem si partea cealalta a baricadei, chiar daca nu este complet zugravita. Ca film, nu exceleaza in nimic - poate in cantitatea de explozibil folosita la filmare, cateva cadre artistic realizate, o actiune continua acaparatoare, si un pic de umor negru. Stilul est european - mioritic, este pregnant imprimat, tristetea si respectul te cuprinde la final. Pamantul si Steaua (Zvezda) vor tine in continuare legatura.
1 1
blackmore pe 2 septembrie 2019 22:08
tu in ce excelezi?
cosmin742000 pe 16 Iunie 2017 21:44
Un film rusesc de razboi ecelent.Ma bucur ca rusii nu isi reneaga trecutul , nici nu ar avea motive..Noi pe de alta parte dupa involutie nu am mai facut niciun film de razboi, motivele ar putea fi rusinea ca am fost o natie lasa , ca suntem un popor de rahat , fara niciun viitor , De americani ce pot sa mai zic . Nu au mai facut un film de razboi bun din anii 70.Culmea e ca americanii nu au castigat niciun razboi insa se dau foarte mandri in prostia lor.
1 4
mishu88 pe 26 Mai 2012 16:52
L-am văzut la festivalul kino-plus, foarte frumos și trist... :(
0 1
blackmore pe 02 Septembrie 2019 22:08
Un film de razboi rusesc pe care nu am cum sa il cataloghez altfel decat excelent.Ca toate filmele de razboi rusesti sau sovietice.
0 3

Spune-ţi părerea despre Zvezda

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells