Z Nation

(2014) - Serial TV

Z Nation

Poster Z Nation Postere Z Nation

Sinopsis Z Nation

Z Nation teaser

Au trecut trei ani după ce virusul ZN1 a distrus țara transformând oamenii în zombie. O echipa de oameni obișnuiți deveniți eroi fără voie trebuie să transporte singurul supravietuitor cunoscut al bolii de la New York în California, unde ultimul laborator viral aflat în stare de funcționare are nevoie de sângele său pentru a găsi un leac. Cu toate acestea, singurul om care nu s-a transformat ascunde un secret întunecat care îi amenință pe toți.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.7
Vezi pe Netflix

Caseta tehnică

Produs de

Go2 Digital Media

Distribuitorul international

Netflix

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
ovi4you25 pe 18 Noiembrie 2014 22:33
deci este mai naspa de 1000 de ori decat The Walking Dead efecte create cu tel si scenariu aiurea
3 5
Danut2000 pe 29 ianuarie 2015 16:45
nu este adevarat.
iiii pe 28 Octombrie 2014 11:55
:D
bebelus in carucior care devine zombie si alearga! apoi un caine husky zombie! good job!
2 1
prigoana70 pe 06 Februarie 2015 14:28
Mi-a placut
Da, nu se ridica la nivelul TWD, insa m-a captivat de la un episod la altul... Stie careva, va fi si un sezon 2?
1 2
tottystar pe 06 Februarie 2019 14:26
...
serialul este anulat dupa sezonul 5 si credeti ma nu e de mirare daca ai ajuns sa le vezi pe toate chiar iti dai seama ca e un monument de prostie
0 0
YulianHD pe 01 Ianuarie 2019 22:54
Review-ul contine spoilere.
Un alternative pentru cei care nu cred în The Walking Dead, Z Nation are un prim sezon destul de bun față de alte seriale cu Zombie, dar ... si subliniez DAR.. Sezoanele 2 și 3 sunt cele mai slabe sezoane din toate serialele Zombie făcute vreodată, se abat mult de la main story-ul pe care a plecat, și introduc persoanje complet idioatice și de asemenea elimină câteva din cele vechi care erau îndrăgite de spectatori.
Nota de 6.7 pe IMBD își spune cuvântul după sezonul 2 părerea mea, Serialul Z Nation este un Shaun Of The Dead al serialelor. Unii protagoniști devin la un moment dat antagoniști, și după iar protagoniști, ceea ce este un lucru enervant într-un serial post apocalyptic. Apare și Emilio Rivera în câteva episoade din acest serial, și face încă o dată , o treabă bună, cum făcea pe vremuri în Sons of Anarachy sau Lie To Me.
Overall,… citeşte

0 0
aymonofficial pe 30 Octombrie 2014 08:09
E destul de clar că Z Nation a fost creat datorită succesului The Walking Dead și World War Z, dar n-a fost The Walking Dead primul serial sau film cu zombie, așa, Zombieland a fost înaintea serialului creat de AMC. Încă de la începutul primelor episoade s-a observat o activitate de acțiune mai intensă ca ce-a din The Walking Dead și un dramatism foarte puternic care te cuprinde începând cu episodul în care supraviețuitorii trebuie să se ascundă din calea unei tornade foarte puternică. E un subiect la care nu poți devia prea mult, aici mă refer că tema este mereu aceiași, supraviețuirea, iar acțiunea e să cuprindă "zombie kills" și deplasări, deci toate o să fie "copii", dar cine se satură de zombie? Deocamdată nu e mare aglomerație pe partea de seriale, iar în concluzie vă recomand să urmăriți acest serial, este foarte bun, iar pasionații de zombie… citeşte
0 2

Spune-ţi părerea despre Z Nation

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Z Nation
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells