Willkommen bei den Hartmanns 

(2016)

Bun venit în Germania

Poster Willkommen bei den Hartmanns  Postere Willkommen bei den Hartmanns 

Sinopsis Willkommen bei den Hartmanns 

Willkommen bei den Hartmanns

O familie înstărită din München oferă găzduire unui refugiat, Diallo din Nigeria. Acesta îşi face curând prieteni printre membrii familiei, dar prezenţa lui este o adevărată provocare, mai ales când vine vorba de rasism, birocraţie sau suspiciuni de acte de violenţă.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.2
Senta Berger Senta Berger Angelika Hartmann Heiner Lauterbach Heiner Lauterbach dr. Richard Hartmann Florian David Fitz Florian David Fitz Philipp Hartmann
Palina Rojinski Palina Rojinski Sofie Hartmann Elyas M'Barek Elyas M'Barek dr. Tarek Berger Uwe Ochsenknecht Uwe Ochsenknecht dr. Sascha Heinrich
Ulrike Kriener Ulrike Kriener Heike Broscher Prashant Prabhakar Prashant Prabhakar Pierre Kiwitt Pierre Kiwitt
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

AKA

  • Welcome to Germany

Produs de

Wiedemann & Berg Filmproduktion

Distribuitorul international

Warner Bros.

Distribuit in Romania de

Cine Europa

Țara

Germania

Box office Willkommen bei den Hartmanns 

Weekend premieră (11.09.2017)
  • Loc 40
  • Spectatori 2
  • Încasări (RON) 36,00
Total
  • Spectatori 816
  • Încasări (RON) 12.014,24
  • Încasări (USD) 3.109,48

Părerea criticului

Gloria pe 25 Septembrie 2017 13:18
O încercare veselă şi reuşită de a găsi omenia
Comedia europeană „Bun venit în Germania” a intrat vineri în cinematografele noastre. Subiectul filmului e pe atât de actual, pe cât este - poate - de incomod: problema refugiaţilor din ţările occidentale, şi interacţiunea lor cu „lumea aşezată” de acolo.

Şi, fie că vorbim din postura unor prieteni ai refugiaţilor ori din postura unui sceptic, Welcome in Germany este o comedie dar şi un film simplu şi sincer: povestea unui refugiat care îşi găseşte liniştea împrietenindu-se cu o familie occidentală, nu fără a trece prin mai multe întorsături comice şi, în acelaşi timp, ajutându-i pe membrii familiei să se redescopere pe sine.

Familia Hartmann, pe de o parte, este o familie înstărită de vârsta a treia. Deşi trăiesc într-un loc idilic, viaţa lor nu e tocmai perfectă: bătrâneţea îi sperie, se simt excluşi… citeşte

0 1

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
ramonacristinamanu_gmail_com pe 20 Aprilie 2018 00:17
O comedioarã nostimã care încearcã sã rezolve, cu umor, probleme serioase și acute : refugiații din Europa, discriminarea, relația copii-pãrinți, etc. Sunt și momente reușite, amuzante, dar și momente....tâmpițele. Un film potrivit pt.o searã relaxantã, dupã o zi încãrcatã. Nota 6.
1 1
em_prag pe 03 Decembrie 2018 11:53
Încă un film de propagandă neo-stângistă. Calitate spre zero. Îngrozitor de fals și de ipocrit, am și renunțat să mă uit până la sfârșit.
1 2
eduard_stratan pe 9 decembrie 2018 07:14
Exista neonazism, cuvantul neo-stangism nu exista! Asta pana nu l-ati inventat voi: intelectualii lui peste prajit!
elianna pe 02 Ianuarie 2019 12:31
Ajutor reciproc
Problema refugiatilor este fundalul - tema este familia germana si relatiile dintre soti, copii-parinti si a copiilor cu propriul destin. Parintii pensionari s-au instrainat unul de altul, copiii adulti au viata lor dar inca mai au nevoie de ajutor, fiecare incearca sa-si gaseasca drumul, iar refugiatul Diallo (personaj care putea fi oricine) ii ajuta chiar daca viata lui pare mult mai dificila si trecutul incarcat de drame.
0 1

Spune-ţi părerea despre Willkommen bei den Hartmanns 

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells