Wild Oats

(2016)

Wild Oats

Poster Wild Oats Poster Wild Oats

Sinopsis Wild Oats

Totul se schimbă pentru văduva pensionară Eva (Shirley MacLaine) în momentul în care, în urma unei erori informatice, primește o asigurare de viață de 5.000.000 de dolari în loc de 50.000, așa cum s-ar fi așteptat. Împreună cu cea mai bună prietenă a sa Maddie (Jessica Lange) pleacă intr-o vacanță în Insulele Canare, ceea ce voia să fie aventura vieții lor…

A contribuit la sinopsis-ul filmului: stricted
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 5.7

Caseta tehnică

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
mihaelatb pe 29 Mai 2018 23:03
Daca la inceput m-a amuzat,dupa...
Cred ca fiecare trebuie sa stim cand sa ne oprim. Sa le pui pe Jessica Lange -70 de ani si pe Shirley MacLaine 84, sa filmeze asa zise scene de dupa o partida de sex.
Niste femei cu brate atat de imbatranite, cu pielea atarnanda, pline de riduri si pete maronii,care apar invelite intr-un cearceaf, sunt nu ridicole, ci penibile.
Nici partenerii nu erau mai breji. unul de 76 de ani si celalalt de 31. Cat de dornic de bani trebuie sa fii ca sa saruti o femeie de 70 de ani?
Am mai vazut filme in care doi oameni trecuti de a doua tinerete ramaneau impreuna, dar nu mergeau pana la imi arata un corp aproape dezbracat. Cred ca totusi ar trebui sa existe o limita .
Daca la inceput m-a amuzat, sfarsitul a fost penibil spre gretos!

0 0

Spune-ţi părerea despre Wild Oats

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells