Weather Girl

(2009)

Weather Girl

Poster Weather Girl Poster Weather Girl

Sinopsis Weather Girl

Weather Girl

După ce află că iubitul ei, crainic tv, care-i este și coleg, a înșelat-o, Sylvia, o prezentatoare a rubricii meteo de la știrile matinale, are o criză în direct... care aduce după sine concedierea. Forțată să se mute cu fratele ei mai mic și să facă fața faptului că este șomeră și singură la 35 de ani, femeia se aruncă în bratele primului barbat care-i iese în cale: cel mai bun prieten al fratelui ei, un tip atrăgător mult mai tânăr decât ea.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 5.8

Caseta tehnică

Produs de

Secret Identity Productions

Tip Ecran

normal

Țara

SUA

Site oficial

Weather Girl

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Rihanna pe 31 Ianuarie 2010 16:57
un singur cuvant:tare.intradevar e un mixaj intre Rebound si The Ugly Truth,din punctul asta de vedere e mai slabut la capitolul poveste,dar replicile,si oarecum naturaletea celor doi la varste diferite,reflecta destul de bine realitatea,si Doamne bine ar fi daca si in realitate s-ar da dovada de maturitatea celor doi protagonisti,multe relatii ar ajunge departe...din nou vad un film bun pentru mesaj.la capitolul comedie,nu e prea comic,cateva rasete pe ici pe colo,dar in ansamblu ramane un film care are ceva.
0 0
Radu47hitman pe 27 Decembrie 2009 21:46
Băgaţi pulbicitate!
E un film nici bun si nici rau, desi nu-l recomand barbatilor. Nu-i nici un fel de comedie. Dupa vreo ora din film deja ma gandeam cand se va termina odata, caci parea cam plictisitor. Este genul cela de filme care, azi l-ai privit si azi l-ai uitat. Si povestea nu-i prea frumoasa, aventura barbatului de 30 de ani cu femeia de 35, dar n-are importanta mare aici varsta, pur si simplu chiar momentele romantice din film me-au parut pur si simplu inca cateva secunde / minute, trecute din film. Deci cu siguranta nu-l recomand, dar probabil fetelor le va place...
0 0
luciivan pe 02 Mai 2010 22:42
pornit film .stop . vazut 15 minute.stop.aaadormit rau.stop. sa fi fost foarte obosit?! stop. nu am sa incerc sa aflu ! stop!
0 1
mariusp9 pe 27 Decembrie 2009 18:45
Slabut rau .
0 1
alliinna pe 27 Decembrie 2009 01:02
mie mi sa parut bun filmu...mai ales Patrick Adams
0 1
jingsaw112 pe 25 Decembrie 2009 18:59
E primul film pe care-l vad cu TRICIA O'Kelley si desi e un cocktail format din: comedie, romantism si un gram de drama rezultatul e destul de bun.
0 1

Spune-ţi părerea despre Weather Girl

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi comedie
jinglebells