Walled In

(2009)

Walled In

Poster Walled In Postere Walled In

Sinopsis Walled In

Walled In

Proaspăt absolventă de studii superioare în domeniul construcțiilor și angajată recent la o firmă de demolări, agenta Sam Walczak scoate la iveală oribilul secret păstrat de o clădire de a cărei demolări trebuie să se ocupe.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 4.7

Caseta tehnică

Produs de

Experiences Films

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Anchor Bay Entertainment

Țara

SUA

Site oficial

Walled In

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
into_the_labyrinth pe 06 Aprilie 2015 16:05
Destul de bun pentru genul ales (thriller în special, cu vagi accente horror), Walled In spune povestea unei clădiri, a unei serii de crime şi a proiectantului ei, Malestrazza. Filmul ar fi putut creşte în valoare dacă nu s-ar fi făcut o serie de concesii în favoarea comercialului şi dacă s-ar fi insistat mai mult pe ideile "geniului nebun" Malestrazza şi pe mitul sacrificiului pentru creaţie - care este prezent, dar (poate) insuficient redat. Tânăra care se ocupa cu planurile de demolare intră într-un adevărat thriller fără să ştie de ce, iar finalul (pe care nu îl dezvălui) îl consider mulţumitor. Fără a fi o capodoperă, pelicula rămâne una care poate fi vizionată de amatorii genului - dar consider că s-ar fi putut realiza mai mult pornind de la acest subiect.
1 0
margott pe 08 August 2012 19:45
Mi-a placut cam prima jumatate din film, dupa aceea cred ca scenaristul a intrat in pana de idei, incepe sa devina usor plictisitor. Oricum, nu-i un film prost.
0 0
cl24 pe 23 Iulie 2011 22:49
Despre film nu se poate spune ca este slab, de asemenea nici ca ar fi o capodopera. Este doar un film, promitator dar care in timp devine previzibil.
0 0
florinpiticu pe 18 Iulie 2010 21:16
nu mi-a placut filmul
mai de graba plictisitor......

0 0
RoxyD pe 08 Iunie 2010 21:41
Interesant filmul.... .
0 0
danny18 pe 08 Aprilie 2010 14:45
Walled In
Mi-a placut mult finalul...desi nu ma asteptam sa ser intample asa...oricum cutremurator film!
0 0
adry.ro pe 20 Martie 2010 22:40
Prost filmul. In prima ora nu se intampla absolut nimic iar la sfarsit actrita principala scapa cu viata, macar daca murea devenea mai interesant insa asa ... pierdere de timp.
0 0
DarthJE pe 29 August 2009 10:56
departe de a fi horror.Daca mai sunt doritori sa il vizioneze nu va puneti prea mari sperante in acest film deoarece este relativ slab.pare interesant la inceput dar spre jumatatea filmului realizezi ca storyline-ul o ia pe o cale previzibila si penibila.
0 0
Ligia pe 16 Aprilie 2009 13:47
La fel ,filmul nu este horror, un pic cam plictisitor pe parcurs, insa finalul este interesant si dupa mine tragico-romantic!
0 0
c3z4r pe 22 Martie 2009 01:54
Nu chiar
Nu atat de inspaimantator cat captivant .O cladire deosebita trebuie distrusa din ordinul guvernului.Atrocitatile gen mesterul Manole ies la iveala in timpul investigatiilor de demolare a unei tinere la inceput de drum in domeniul demolarilor.Secretele cladirii sunt captivante si fac din acest film o poveste interesanta care te va tine cu sufletul la gura .Sunt cu siguranta thriller-uri mai interesante dar din curiozitate macar nici acesta nu trebuie neglijat si merita aruncata o privire.Personal am gasit filmul interesant dar nu il pot considera horror.
0 0

Spune-ţi părerea despre Walled In

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells