Busanhaeng

(2016)

Tren spre Busan

Poster Busanhaeng Postere Busanhaeng

Sinopsis Busanhaeng

Busanhaeng 01

În timp ce în Coreea de Sud izbucnește o epidemie care transformă oamenii în zombi, câțiva pasageri fac tot ce pot pentru a supraviețui într-un tren care călătorește de la Seul la Busa.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.6
Yoo Gong Yoo Gong Seok Woo Soo-an Kim Soo-an Kim Soo-an Yu-mi Jeong Yu-mi Jeong Sung Gyeong
Woo-sik Choi Woo-sik Choi Young Gook Ma Dong-seok Ma Dong-seok Sang-hwa Sohee Sohee Jin-hee
Eun-kyung Shim Eun-kyung Shim Runaway Girl Gwi-hwa Choi Gwi-hwa Choi Homeless man Seok-yong Jeong Seok-yong Jeong Captain of KTX
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

AKA

  • Trenul de Busan
  • Train to Busan
  • Dernier train pour Busan

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
alfonso1 pe 18 Septembrie 2016 08:46
Obligatoriu de văzut
Un film remarcabil,obligatoriu de văzut şi spun asta pentru toţi fanii The Walking Dead şi nu numai. Este foarte bine filmat,foarte bine jucat,acţiune non stop,alert şi foarte intens. Eu unul am savurat acest film şi în plus l-am comparat cu World War Z,o comparaţie normală,şi zic că este MAI BUN. Intensitatea cu care se desfaşoară acţiunea(scenariul), comportamentul personajelor, muzica,montajul, fac din acestă realizare un film excepţional.

P.S. Băi tată, io unu mă întreb(zâc io în mod absolut normal), oare vreun regizor român,scenarist român,producător român se întreabă aşa măcar ,în sinea lui,când se uită la un film străin ex: Train to Busan sau Broken Trail sau orice alt film bun străin, IO AŞ FI ÎN STARE SĂ FAC AŞA FILM??? Se pot privi în oglindă?(geniile cinematografiei româneşti). Comparaţia este o modalitate de… citeşte

15 5
brutalistic pe 28 septembrie 2016 23:34
MediaProst ar putea scoate un "Trenu spre Las Fierbinti" cu actorii lor consacrati bagati toti intr-un personal :) Lasand gluma la o parte, in afara de comedii absolut imbecile si drame obosite ce tot amintesc de comunism, ceva MISTO noi n-o sa prindem in viata asta. Premii la Cacannes sa fie ca in rest nu conteaza.
danRapid pe 18 Septembrie 2016 19:43
daca iti plac zombii
nu ai voie sa ratezi acest film... demult nu am mai vazut asa un film captivant si cu momente de tensiune de mai avea fii-miu de 14ani si sarea in sus daca il atingeam la unele faze :-)))))
11 4
stricted pe 19 Decembrie 2016 16:45
Filmul are o componentă puternic moralistă de care trebui să luăm aminte și să ne uităm și la ceilalți înainte de a ne gândi la noi pentru că e posibil ca supraviețuirea noastră să depindă de cel de lângă noi.
9 4
danielrusu200 pe 04 Ianuarie 2017 03:15
cel mai bun film pe 2016
locul 1 la mare distanta de celelalte filme din 2016..... Un film in care se atinge perfectiunea actoriceasca
4 5
dorel_rischa pe 09 Octombrie 2016 01:28
Cel mai prost film ever
ce dracu ati vazut bun la filmu asta ,e o mare porcarie de film ,pierdere inutila de timp !
3 34
sannyuu pe 19 iulie 2017 15:42
stiu, persoanele ca tine nu prea se uită la filme astiace de-aia zic că e cel mai prost film, dar the walking dead, îți place, asa-i? imdb = notă mare cinemagia = notă mare toți spun că e film bun numai, tu nu, mai bine dădeai o notă și tăceai, nu-i mai simplu asa?
El_KaPpa pe 27 Mai 2020 23:20
8,1/10
Unul dintre cele mai bun 5 filme cu zombie facute vreodata, din punctul meu de vedere, si totodata unul dintre cele mai captivante filme ale lui 2016. Actiune, tensiune, dramatism, ritm excelent, cateva mesaje sociale si familiale inteligent integrate in poveste, ba chiar si putin umor.
2 1
claudiu-daniel-lugoj pe 14 Ianuarie 2018 23:22
claudiu-daniel-lugoj
Unul din cele mai bune filme cu zombii facute vrio data.Nu credeam ca,coreea de sud poate produce un asemenea film.Dupa parerea mea acest film nu trebuie ratat.
1 1
user-606ef974ed744 pe 20 August 2021 21:50
Un film excelent, survival horror chiar bun, copiaza World War Z cu B Pitt dar, culmea, il depaseste, eu unul l am gasit mai bun decât WWZ.. Cred in top 10 Zombie Survival Horror facute, dupa locul 5 in sus... Chiar merita urmarit, jocul actorilor excelent, micuta e chiar extraordinara, iar efectele speciale sunt super
Un film de urmarit, de nota 9 in categoria lui, pt cei carora le place genul.

1 2
o_g pe 05 Septembrie 2017 13:00
asa si asa
Media finala un film bunicel spre bun. Efecte speciale bine realizate,,, de cele mai multe ori, Nimic nou in story, trebuiau sa abordeze si ei teme de succes precedente si sa incerce sa le faca chiar mai bune decat originalul. Ce e nou, e KTX-ul coreean, caruia i se face un pic de reclama, pe care chiar o merita, apropo, insa in rest, aceiasi mancatori furiosi tip 28 days later si altii. Adica zombie pe viteza PALI-PALI. Lipsesc gesturile ceremonioase facute de controloarele KTX+ului original, dar pana la urma e film SF.
1 4
forever_young_ pe 11 Ianuarie 2023 21:37
BUN !
ce de zombiiiiiiii.....dar chiar a fost bun ...daca era facut de americani ajungea in topuri
0 1
cezarica98 pe 18 Noiembrie 2022 12:07
Un thriller extrem de bun, combinând mai multe genuri, acțiune, horror, comedie, dramă, o luptă haotică pentru supravietuire. Majoritatea actiuni te captiveaza de la primele minute pana la ultimele secvente, ce se desfasoara într-un tren plin cu zombi si un grup de supravietuitori spre o destinatie sigură. Pelicula demonstrează prin constientizarea personajelor principale sacrificiile umane si contribuția fiecăruia în momentele de panică. Un alt punct forte al filmului este comportamentul uman, unde o parte din grup dau dovadă de altruism și spirit de sacrificiu,dar sunt sacrificați de cretini care pun în prim-plan doar propria salvare, pentru ei nimic nu mai contează. Filmul este bun, merita vizionat!
0 1
evernote pe 03 Ianuarie 2022 18:16
O abordare sentimentală întro actiune cu ritm .
0 2
roberto_roberto pe 22 Ianuarie 2021 19:41
Buuun film,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
0 2
lili22 pe 13 Aprilie 2020 16:44
Nu sunt o fana a filmelor cu zombi, dar imi plavc unele filme coreene, asa ca doua ore de vizionare nu sunt o pierdere de vreme.
0 5

Spune-ţi părerea despre Busanhaeng

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Busanhaeng
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells