Untamed Heart

(1993)

Inimă neîmblânzită

Poster Untamed Heart Postere Untamed Heart

Sinopsis Untamed Heart

Mai mult
Caroline (Marisa Tomei) si-a facut deja un obicei din a fi parasita de toti iubitii ei, orice lucru pe care il incepe pare sa fie sortit esecului, iar cea mai mare sansa la acest destin tragic se pare ca o au povestile ei de dragoste. E chelnarita la un restaurant, are o prietena (Rosie Perez) care e colega cu ea si locuieste cu parintii si cu fratele ei. Destul de anost, nu?

Adam e "om bun la toate" in acelasi restaurant. Considerat retardat de catre majoritatea colegilor de serviciu datorita timiditatii si tacerii sale, el…
citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.8

Caseta tehnică

Tip Ecran

normal

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
coanda iosefina lucia pe 31 Martie 2007 21:26
m-a emotionat...nu imi vine altceva in minte decat asta...
avem nevoie de astfel de filme... poate devenim mai umani...

4 0
Crist11 pe 20 Februarie 2012 14:52
wow, cam putina lume si-au dat cu parerea pe aici. :)
Nu ma consider un iubitor de filme de dragoste sau filme triste, este al doilea film dupa A walk to remember pe care il vad din aceasta categorie a dragostei.
Aseara pe MGM il vad si ce zic, e interesant hai ca ma uit, m-a tinut pana la 1 dimineata, insa pot spune ca n-as da la schimb cele 2 ore cu nimic, NIMIC. Este cel mai frumos film de dragoste vazut de mine, Tony regizorul a facut o treaba de nota 20, povestea a fost exceptionala nu prea am cuvinte care sa atarne valoarea filmului, cei doi actori au jucat splendid, Adam exceptional, Carolina frumoasa fata pe cuvant dulce precum dulceata de prune, n-am plans, insa am fost aproape :)) finalul m-a cutremurat putin, insa iubesc astfel de finaluri regizori care abordeaza astfel de scenarii au respectul meu, prefer sa se termine asa decat cu sacrificii si etc ascultand de… citeşte

2 0
serban_ionescu pe 09 Iunie 2017 01:13
Obligatoriu de vazut de catre toti cei cu sufletele sensibile si sentimentale ; O iubire profunda, deosebit de pura, adevarata, de o sensibilitate si un sentimentalism ambele deosebite !
Este unul dintre cele mai frumoase filme de dragoste si romantism in principal, desi secundar este si o drama. Un film foarte frumos, a carui vizionare creeaza o stare deosebita de bine, de satisfactie si implinire spirituala profunda, tuturor celor pe care i-am amintit in titlul de mai sus. Foarte frumusica,delicioasa, copilaroasa (in sensul puritatii spirituale afisate in film) si tanara actrita (la data realizarii acestui film-1993), Marisa Tomei, reprezinta poate chiar cea mai potrivita alegere pentru rolul principal feminin Caroline. Actorul Christian Slater, interpreteaza si el foarte bine rolul timidului tanar Adam, profund marcat sufleteste inca din frageda copilarie de statutul sau social de orfan, dar posesor al unui suflet nobil, de o puritate deosebita spirituala chiar impresionanta in special prin sensibilitatea si sentimentalismul sau, ambele… citeşte
0 0
adelina_ioana_daescu pe 05 Februarie 2017 21:32
E un film vechi, pe care l-am vazut demult, dar pe care nu l-am uitat. Foarte frumos!!!
0 0
xerses pe 11 Februarie 2014 22:27
Un film care reuseste sa-si castige la fiecare redifuzare noi si noi admiratori.
0 0
fbasil pe 15 Decembrie 2012 22:28
un film extraordinar
Merita de vazut!

Pentru ca actiunea filmului este in preajma Craciunului, invit pe toata lumea sa citeasca cel mai retiparit articol de ziar.

In 1897, o fetita de opt ani din New York pe nume Virginia a scris catre un ziar din New York pe nume The Sun, comparabil cu New York Times ca seriozitate, si care a aparut pana in 1950. In scrisoarea ei de cateva randuri, intreba daca exista Mos Craciun, si a primit raspunsul pe o jumate de coloana de ziar.

Iata linkul mai jos:
http://www.newseum.org/yesvirginia/

0 0
fanfirth pe 27 Noiembrie 2012 15:40
un film emotionant,romantic care prin povestea spusa,prin jocul actorilor si chimia dintre ei capata un farmec aparte...Recomand acest film sufletelor romantice,dar si celor care cred ca iubirea e cea care ramane si ne face mai frumosi,mai buni....
0 0
dayanna11 pe 01 August 2010 21:41
un film foarte frumos, care te marcheaza, schimba ceva. il recomand tuturor
0 0
fresie pe 23 Mai 2010 13:44
O poveste emotionanta de dragoste. Motto-ul acestui film este: ”Traieste clipa!”. De la dragoste nu trebuie sa astepti nimic, ci bucura-te de fiecare moment alaturi de persoana iubita.
0 0
Meli pe 27 Aprilie 2008 22:18
Un film excelent, foarte impresionant!
0 0
mtraianc pe 10 Aprilie 2013 00:11
trist
trist ..................................................................................
0 1

Spune-ţi părerea despre Untamed Heart

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Untamed Heart
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells