Universal Soldier: Day of Reckoning

(2012)

Soldatul universal: Ziua răzbunării

Poster Universal Soldier: Day of Reckoning Postere Universal Soldier: Day of Reckoning

Sinopsis Universal Soldier: Day of Reckoning

Universal Soldier: Day of Reckoning

După ce, în urma unui jaf la el acasă, soția și fiica lui John sunt ucise, bărbatul începe să-și planifice răzbunarea. Lupta îl va purta pe John în fața lui Andrew Scott și a unei armate de războinici îmbunătățiți genetic.

A contribuit la sinopsis-ul filmului: tantibus
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 5.1

Caseta tehnică

AKA

  • Universal Soldier: A New Dimension
  • Universal Soldier IV

Produs de

Baumgarten Management and Productions (BMP)

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Foresight Unlimited

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Button pe 17 Noiembrie 2010 16:39
Bai astia ne mai lasa cu filmele astea de duzina ? Astia practic ii considera pe toti spectatorii niste maimute fara creier. Ce dracu sa vedem la niste filme cu violenta in prostie, cu niste actori principali batrani, cu urma de burta si cu steroizi in vene, cu o regie de...... si cu un scenariu de doi lei. Cred ca si o sala de cimpanzeii dresati s-ar fi gandit la niste scenarii mai bune decat cel al ultimelor filme cu Soldatul Universal.
15 23
cioc_cioc pe 5 ianuarie 2011 00:44
stii ce e gresit in abordarea ta ?....faptul ca daca ai fi mai putin inversunat pe "cimpanzeii" la cere le place genul(nu si mie dar asta este alta treaba) si mai atent la ce scrii si la ce si cum articulezi nu ai cadea si tu in ridicol ;)
niko18 pe 27 octombrie 2014 11:39
Universal Soldier IV JCVD and SCOTT ADKINS aka Boyka martial arts
marionarcis87 pe 12 Ianuarie 2012 21:20
Cand apare filmul?
Super tare seria de filme Soldatul Universal , Terminator,Rambo etc
10 6
Luk__ pe 7 ianuarie 2013 13:08
Si mie imi plac aceste serii inclusiv X-men... Dar dupa cum putem vedea vin alti destepti si strica filmele >Terminator cat a jucat ARNOLD a fost beton apoi au venit alti cu o aiureala de film.. >Soldat Universal filmele in care a jucat Van Damme sunt tari restul niste prostii.
Nino_brown pe 20 Martie 2011 14:44
halloween
au rupt batu astia cu soldatul unuversal ma mir cum de nu sau plictisit de facut atatea filme la fel cu aceiais actori care au iesit la pensie .
5 9
WinnieR pe 7 iulie 2012 20:16
eu n-am mai auzit de actori iesiti la pensie pana acum ..
scubisnacs pe 15 Ianuarie 2013 18:28
Big kk
Pot sa zic ca e ultimul film cu "van doarme" la care m-am uitat. Monument de prostie e frumos zis. Plin de "violenta aiurea", nu inteleg cum le poate place unora labareala asta de 2 lei, trebuie sa fi retardat maxim sa iti placa asa ceva. Si eu sunt mare fan al genului de filme de actiune, mai am si acum caseta cu primul Soldat universal, dar asta e cea mai mare prostie din serie.
3 0
Deffence pe 02 Noiembrie 2012 16:49
HELL NO!
Daca vreti sa iesiti afara pe strada si sa incepeti sa luati lumea la bataie uitati-va la Universal Soldier - Day of reckoning! E PENAL FRATE! Cel mai urat film care l-am vazut. Efecte de CACAT. Van Dame si Dolph joaca ca niste rupti. e de tot CACATU filmu! Nu vi-l recomand in niciun caz! NOTA 2 maxim! PRAF!
3 1
XXN pe 28 Octombrie 2012 15:29
daca primele parti erau interesante, pai a 4-a e un esec. E dispersata coeziunea cu partile precedente. Privind, aveam impresia ca privesc un alt film si nu unul din seria Universal Soldier. Prima jumatate de film ,dar si ulterior pe alocuri ,in genere ai impresia ca privesti un horror cu elemente de thriller psihologic si nu un action cum e prezentat a fi filmul. Nu ca mi-ar displace asta , dar ma asteptam la altceva si nu ceea ce mi-au oferit producatorii.
3 1
estyef pe 02 Ianuarie 2011 18:25
:X abia astept sa apara :X celelalte parti au fost bestiale sper ca si asta sa fie un film de nota 10 :D
3 5
Pavel.F pe 04 August 2012 15:33
un film foarte bun deoarece este actorul meu favorit in el merita vazut.Dupa parerea mea merita nota zecce cu felicitari.
3 10
_xXx_ pe 04 Iulie 2013 11:02
Dezamagitor!
Chiar daca JCVD ramane unul din actorii mei preferati....filmul este total...o porcarie! Dolph...nu prea mi-a placut niciodata...iar cat despre Scott Adkins...aveam pretentii la el..mai ales dupa seria UNDISPUTED!!! Scenariul este praf....actiunea la fel!!! Total...dezamagitor!
2 0
angel69 pe 08 Aprilie 2013 18:54
slab film
actori buni...filmul f slabut!!!!! pierdere de timp!!!
2 0
gyla25000 pe 14 Martie 2011 22:03
cand apare???sau cand a aparut? ca vad ca unii il au favorit altii la vazut...poate sa mi spuna cineva?
2 1
tantibus pe 5 noiembrie 2011 00:29
pai asta e ca nu a aparatu dar giboini voteaza cum le taie capu asa de plictiseala si cinemagia accepta mai si da nota pe baza voturilor :) de aici iti poti da seama cat de bine e construit acest site :)
psihologu pe 06 Martie 2011 22:32
Sunt curios unde l-au vazut si de unde l-au cumparat cei care au bifat mai sus...
2 1
tantibus pe 14 Octombrie 2011 21:41
|:):)
Cum dracu are nota filmu asta de unde pana unde a vazut CineMagia secvente,trailere la acest film? Nici macar poze nu are doar un poster .Iar din sinopsis nici nu e sigur cum o sa fie normal sau 3D si are nota pfai ce slab site si voi va dati cu parerea in grup ca niste giboni fara nici o noima bravo
1 1
Luk__ pe 07 Ianuarie 2013 13:02
Despre film !!
Parerea mea ???

Am vazut filmul. E destul de bun
>>Nota 10 pentru Scott Adkins mi-a placut cum a jucat in film
>>Nota 9 pentru actiune care e maxima in unele momente
>>Nota 6 pentru scenariu. Nu prea intelegi mare lucru.

Merita vazut chiar daca nu se ridica la nivelul
primelor filme din serie si anume:
>Universal Soldier (1992)
>Universal Soldier: The Return (1999)

1 2
mirko pe 27 Octombrie 2012 00:30
Mai putin Van Damme, mai mult Adkins...
Cu siguranta acesta este un film pe care multi fani ai seriei Soldatul Universal abia asteaptta sa-l vada, cel putin pentru duo-ul Van Damme/Lundgren (care sunt si ei prezenti, in mici roluri de altfel). Povestea filmului se concentreaza in jurul personajului jucat de Scott adkins, care face toti bani in film, cu scene de lupta bine lucrate si cu o atmosfer foarte Noir, mu diferita de ceea ce noi am obisnuit sa vedem in celellate filme ale seriei. John Hyams (fiul lui Peter Hyams - Timecop) a reusit sa schimbe cu mult atmosfera si stilul de concentare a povesti, prin implementarea elementelor horror cu cele de actiune. Este un thriller nerecomandat minorilor, in care sangele predomina aproape la fiecare scena. Van Damme si Lundgren au fost re-adusi in rolurile lor deja consacrate (si nu stiu pentru a cata oara!), si fara sa ofer prea multe spoilere, pot sa spun ca veti fi uimiti de noile… citeşte
1 2

Spune-ţi părerea despre Universal Soldier: Day of Reckoning

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Universal Soldier: Day of Reckoning
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells