Una vita difficile

(1961)

O viață grea

Poster Una vita difficile Postere Una vita difficile

Sinopsis Una vita difficile

Partizan al Rezistenței în al Doilea Război Mondial, Silvio Magnozzi începe o carieră de ziarist după încheierea conflictului, însă firea sa idealistă și rebelă îi aduce necazuri cu autoritățile. Chiar după trei ani petrecuți la închisoare și în ciuda greutăților financiare, Silvio nu e dispus să facă niciun compromis moral, cu riscul de a tăia legăturile cu cei din jur, inclusiv cu soția sa.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 8.0
Alberto Sordi Alberto Sordi Silvio Magnozzi Lea Massari Lea Massari Elena Pavinato Franco Fabrizi Franco Fabrizi Franco Simonini
Claudio Gora Claudio Gora Commendator Bracci Loredana Nusciak Loredana Nusciak Giovanna, Elena's friend Daniele Vargas Daniele Vargas Marchese Cafferoni
Salvatore Campochiaro Salvatore Campochiaro
Vezi toata distributia

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Iulidesprefilme pe 03 Iunie 2015 20:28
Un film de Telecinematecă, alb - negru, producţie italiană, surprinzând momente din istoria Italiei, după ce această ţară a devenit republică, prin referendumul din 1947...
1 1
lili22 pe 03 Iunie 2015 21:45
o seara agreabila
daca vedeti acest film cu unul din marii actori italieni, atmosfera anilor '60 din Italia seamana bine cu ce vezi la noi, in 2015.
1 3
Vegetarian pe 11 Decembrie 2016 03:18
Categoria 40 - 50 de ani = filme cu actori in rol principal intre 40 si 50 de ani ... = Alberto Sordi la 41 de ani , fost partizan in miscarea italiana de rezistenta, desfasurand actiuni la Lacul Como impotriva nazistilor si fascistilor . In cursul unei actiuni, este descoperit de un german care vrea sa-l impuste , dar este salvat de Elena, fiica patroanei unui hotel care nu il suporta . Silvio si Elena se indragostesc. Dupa razboi, cei doi pleaca la Roma.
Silvio Magnozzi începe o carieră de ziarist , însă firea sa idealistă și rebelă îi aduce necazuri cu autoritățile. Chiar după trei ani petrecuți la închisoare și în ciuda greutăților financiare, Silvio nu e dispus să facă niciun compromis moral, cu riscul de a tăia legăturile cu cei din jur, inclusiv cu soția sa .

a fost la TVR 2 10 Dec 16 v 02:10

0 1
Vegetarian pe 11 decembrie 2016 03:20
Sã nu râzi de cineva , sã nu plângi pe cineva , sa nu detesti pe cineva , sã nu admiri pe cineva , ci sã întelegi . Ne definim in functie de deciziile luate . Viata este suma alegerilor noastre . Majoritatea oamenilor gasesc placere in munca lor , in familie si in speranta ca generatiile urmatoare vor intelege mai mult .

Spune-ţi părerea despre Una vita difficile

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells