Two for the Money

(2005)

Viața ca un pariu

Poster Two for the Money Postere Two for the Money

Sinopsis Two for the Money

Mai mult
Two for the Money Filmul este o drama despre mize mari in lumea plina de adrenalina a jucatorilor de nororc ale caror averi sunt facute si desfacute in functie de pariurile sportive.

Matthew McConaughey este Brandon Lang, un fost jucator de fotbal in facultate, al carui talent inexplicabil de a prezice corect rezultatul unui meci ii ofera pe neasteptate o noua cariera atunci cand gloria de pe teren este umbrita de o accidentare. El este recrutat de Walter Abrams (Al Pacino), seful uneia dintre cele mai mari companii de consultanta sportiva…
citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.2

Caseta tehnică

Produs de

Universal Pictures

Tip Ecran

wide

Distribuitorul international

Universal Pictures

Distribuit in Romania de

MediaPro Distribution

Țara

SUA

Site oficial

Two for the Money
Film disponibil pe DVD în România

Box office Two for the Money

Weekend premieră (16.01.2006)
  • Loc 1
  • Spectatori 7.732
  • Încasări (RON) 90.530,60
Total
  • Spectatori 30.022
  • Încasări (RON) 334.205,30
  • Încasări (USD) 113.390,67

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
hermeneut pe 30 Ianuarie 2006 02:34
Filmul e chiar bun. E o poveste despre dorinta de a pulsa de viata si de limita in care poate ajunge manipularea inter-umana si intra-personala (te poti manipula pe tine insuti). Dincolo de firul epica, Al Pacino are un rol magistrat asemanator cu cel din "Pactul cu diavolul": sclipitor.
5 4
Carcotas pe 18 februarie 2022 16:51
O poveste incalcita,lungita la limita suportabilului,cu replici fluviu greu de procesat. Unui guru-parior care-si tipa in rafale interminabile,,cugetarile i se pune pata pe un sportiv reformat pe care-l instruieste in tehnica prezicerii rezultatelor meciurilor. El are o sotie pasibila de a intra intr-un triunghi amoros pe care-l rateaza si ramane NF. Faptul ca un client pacalit urineaza pe invatacel il trezeste,pe acesta, la realitate si-l determina sa inteleaga ca cea mai buna prezicere o ofera datul cu banul si ca se impune uscheala. Filmul se incheie cu doua lebede negre inlantuite intr-o dragoste franjurata si cu fostul sportiv dedicat viitorului. Dupa vizionare,coplesit de ploaia de pilde care se scurg pe tine fara a lasa urme te bucuri de jocul bun al actorilor si speri sa te remontezi cat mai repede.
FuckOffn1 pe 10 Februarie 2011 01:42
filmul este slabut ca poveste... se vrea a fi dupa un caz real dar este impopotonat cu prea multe morale de genu " nu e bine sa pariezi " " nu paria " " sa pariezi nu este bine ", 'ntenteles happy end si ca sa fie tacamul complet " home sweet home "

primeste 6 in mare masura pentru prestatia lui Al Pacino din secventa in care se intalnesc cei 3 pentru prima oara. AP MM si AA.

recomand, dar sa nu va asteptati la cine stie ce.

4 3
cezarika21 pe 12 Iunie 2014 09:13
Tentaţia câştigului într-un joc al hazardului
Destul de modest ca realizare regizorală, "Two for the Money" merită urmărit datorită prestaţiilor actoriceşti ale lui Al Pacino, Matthew McConaughey şi Rene Russo. Filmul prezintă dedesubturile lumii pariurilor sportive în care aşa-zişii consilieri oferă sfaturi fără a se documenta şi, de multe ori, după ce au dat anterior cu banul. Urcarea şi căderea lui Brandon Lang (interpretat de McConaughey) se datorează încrederii în capacitatea sa de prezicător, uitând că niciun meci nu seamănă cu altul, iar o accidentare a unui jucător sau o schimbare de vreme pot influenţa decisiv rezultatul unui meci. Personajul realizează în final că pariurile sportive sunt în mare măsură un joc al hazardului, câştigul fiind o chestie de întâmplare.

Scenariul poate părea unora ca plicticos, dar interpretările actoriceşti sunt remarcabile. Matthew… citeşte

3 1
FreakDoll pe 01 August 2010 13:04
Sper că s-au convins cei care spuneau că McConaughey nu e bun decât să-şi dea jos cămaşa că acesta poate mult mai mult.Al pacino e fermecător ca de obicei, nici nu mai are rost să precizăm.
3 1
Alexandru_Negur pe 29 decembrie 2014 05:47
daca nu s-au convins atunci, cu siguranta s-au convins pana acum :)
Sergiu.Lobont pe 25 Iunie 2011 21:04
Am înţeles ce zice el, nu am înţeles ce zice ea
„Two for the Money” scoate la iveală lumea nevăzută a pariurilor sportive dar nu e despre pariuri în sine, nici despre sport, ci despre dependenţa pe care o poate crea fie că eşti de partea pariorilor fie că eşti de partea celora care aruncă zarurile. Al Pacino este elita acestei categorii, administrând o companie care oferă ponturi celor sătui să depindă de hazard în alegerea echipelor câştigătoare.

Al Pacino ne-a furnizat interpretarea cu care ne-a obişnuit încă din 1969 când, tânăr pe atunci, interpreta cu acelaşi patos rolul lui Tony, ca trei ani mai târziu să dea naştere personajului Michael Corleone în celebra serie „The Godfather” . Vibraţia vocii lui, felul în care se apleacă când vrea să te convingă nu pot fi doar rezultatul unor cursuri de actorie, e felul lui de-a fi iar eu mă bucur de fiecare monolog pe care îl… citeşte

2 1
vlad013 pe 31 Martie 2006 00:35
o prestatie excelenta a lui Al pacino incununata cu punerea in scena a unui subiect destul de des intalnit in viata de zi cu zi si anume pariatul
2 4
www. pe 08 Martie 2006 21:20
merita toti bani bine realizat co o marala pe masura Al Pacin si McConaughey stralucesc ia R>rosso isi face bine treaba l-am vazut de mult si m-a impresionat mult
2 4
Spikos pe 08 Aprilie 2013 08:04
Doua minti sclipitoare , talente innascute in lumea pariorilor , se intuiesc , se asociaza sa faca bani ; pasiunea si dependenta de aceasta activitate ii poarta de la agonie la extaz si invers ; Al Pacino si Matthew McConaughey in doua roluri reusite ; nota 7 .
1 1
CazaGio pe 04 August 2012 14:48
Productia este interesanta, are rolul de a transmite un mesaj si anume efectele nefaste ale dependentei de jocurile de noroc
1 2
pisicuta1 pe 09 Martie 2012 22:07
da
e un film bun ,daca nu ai altceva de facut!.......................................
1 2
qwerty pe 27 Ianuarie 2006 23:22
Cine oare a tradus titlul?Suna mai interesant asa?Miroase a telenovela,chiar ca nu inteleg chestiile astea de ce se schimba titlurile?Si nu e vorba doar despre filmul asta,vezi un film la tv si pe urma umbli disperat pana-l gasesti.cam atat despre titlu.Filmul mi-a placut.Astazi poti sa fii cineva iar a doua zi un nimeni sau invers.
1 3
geo_gabi pe 21 Februarie 2015 10:24
Two for the Money
Clar prestatia lui Al Pacino de neintrecut ...
Nota 7 pt. Al Pacino in Two for the Money.

0 0
misterx2002 pe 29 Noiembrie 2013 22:49
merge filmul....prestatia lui Al Pacino mi-a placut in mod deosebit.
0 1
LavyBogdy pe 25 Aprilie 2010 23:04
Acest Al Pacino are un dar impresionant de a interpreta orice gen de roluri;parca s-a nascut in sala de cinema.Desi nu ma asteptam,finalul a avut putin din doza unui thriller. Per total mi-a placut mult iar Matthew McConaughey a jucat foarte bine.
0 1
xerses pe 28 Mai 2013 11:32
O felie din viata jucatorilor la pariuri sportive...
0 2

Spune-ţi părerea despre Two for the Money

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Two for the Money
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells