Tutta la musica del cuore

(2013) - Serial TV

Toată muzica din inimă

Poster Tutta la musica del cuore Poster Tutta la musica del cuore

Sinopsis Tutta la musica del cuore

Mai mult

Angela Braschi, inspector în Ministerul Învățământului, este detașată la Conservatorul de Muzică dintr-un orășel din sudul Italiei, de unde vin zvonuri alarmante. Directorul școlii își impune propria voință, hărțuind studenți și profesori deopotrivă, fără ca cineva să i se poată împotrivi. Tânăra inspectoare își găsește un aliat în Mattia, dirijor și profesor la conservator și, împreună, vor încerca să readucă situația la normal. Înconjurată de copii…

citeşte
A contribuit la sinopsis-ul filmului: Vegetarian
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
- -
2 păreri
sub 5 voturi
Nota IMDB: 7.0
Matteo Basso Matteo Basso Vito (6 episodes, 2013) Johannes Brandrup Johannes Brandrup Mattia (6 episodes, 2013) Francesca Cavallin Francesca Cavallin Angela Braschi (6 episodes, 2013)
Bianca Nappi Bianca Nappi Antonia (6 episodes, 2013) Paolo Romano Paolo Romano Maresciallo Bora (3 episodes, 2013) Vittoria Piancastelli Vittoria Piancastelli Marisa (6 episodes, 2013)
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

AKA

  • All the Music of the Heart

Tip Ecran

normal

Țara

Italia

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
bizonul pe 30 Noiembrie 2013 07:27
Film destul de reusit si nu i-as spune chiar comedie cum scrie sus despre genul filmului. Este un film de viata si cred ca de pe la italieni , apoi turci am luat noi modelul de spaga, ciubuc,in speta coruptia.
2 0
Vegetarian pe 13 Decembrie 2013 21:31
Masini , barci Dezavantaje = Masina si barca incendiata , explodat benzina stocata pe barca ..

Apoi deturnari de sute de milioane de euro in Italia , taxe de protectie ..

Angela Braschi, inspector în Ministerul Învăţământului, este detaşată la Conservatorul de Muzică dintr-un orăşel din sudul Italiei, de unde vin zvonuri alarmante. Directorul şcolii îşi impune propria voinţă, hărţuind studenţi şi profesori deopotrivă, fără ca cineva să i se poată împotrivi. Tânăra inspectoare îşi găseşte un aliat în Mattia, dirijor şi profesor la conservator şi, împreună, vor încerca să readucă situaţia la normal. Înconjurată de copii talentaţi, cucerită de pasiunea lor pentru muzică, Angela găseşte curaj să-şi "reviziteze" trecutul de pianistă, pe care-l credea demult îngropat.

Acest serial este reluat periodic… citeşte

0 0
Vegetarian pe 13 decembrie 2013 21:45
De obicei astfel de filme sunt intelese si apreciate mai mult de catre cei care au trait ceva asemanator . Din pacate cei care nu se numara printre aceia care au patit asa ceva , sau nu cunosc macar pe cineva care a patit asa ceva , deobicei nu vor sa asculte de sfaturile nimanui , si ajung sa invate pe propria socoteale ! Se numeste taxa pe prostie . Cine nu primeste sfat , nu merita sa fie ajutat ! Intotdeauna a fost mai ieftin sa previ decat repari .

Spune-ţi părerea despre Tutta la musica del cuore

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi comedie
Liste cu Tutta la musica del cuore
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells