True Spirit

(2023)

True Spirit

Poster True Spirit Postere True Spirit

Sinopsis True Spirit

Când tânăra Jessica Watson își propune să fie cea mai tânără persoană care navighează singură în jurul lumii, fără oprire și fără asistență, mulți se așteaptă ca ea să eșueze. Cu sprijinul antrenorului său de navigație și mentorului Ben Bryant și al părinților ei, Jessica este hotărâtă să realizeze ceea ce se credea a fi imposibil, navigând pe unele dintre cele mai dificile porțiuni de ocean din lume pe parcursul a 210 de zile.

A contribuit la sinopsis-ul filmului: stricted
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.8
Vezi pe Netflix

Caseta tehnică

Produs de

Resonate Entertainment

Distribuitorul international

Netflix

Țara

SUA, Australia

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
user-64bc115299a6d pe 24 August 2023 10:30
Rar mi se întâmplă ca un fil de aventură să mă impresioneze așa și să trăiesc așa filmul.Pentru mine e un film exemplar și mai ales pentru ce a realizat Jessica în realitate, putând oricând murii.Dumnezeu a ocrotit-o pentru că a avut un vis așa de frumos și felicitări.Dacă omenirea ar fi așa ca ea bună și cu vise frumoase, ceea ce se întâmplă în zile noastre nu ar mai fi.Superb filmul !Îl recomand!
0 0
Dragos.87 pe 22 Aprilie 2023 18:26
Merită văzut..!
M-a impresionat foarte mult deși nu e un film prea credibil, are multe momente care te emoționează și îți oferă o putere mentala pozitiva sa realizezi ca propria inspirație e cea mai importanta când vrei sa-ti urmezi visul..Sa crezi mereu în tine și în ceea ce vrei sa faci iar cel care nu risca nu are de câștigat..Il recomand cu drag tuturor..
0 0
piciu72 pe 27 Februarie 2023 17:45
MINUAT....Filmul se bazează pe povestea adevărată a lui Jessica Watson, interpretată de Teagan Croft.
0 0
Ghemot pe 12 Februarie 2023 19:38
În mod normal este un film cam de nota 8. Însă, pentru emoțiile pe care mi le-a transmis mai ales către final, mă face să îi acord un 9 cu toată aprecierea!
0 0
Andrei_Filmagica pe 08 Februarie 2023 12:43
O poveste impresionantă
Un film de aventură foarte frumos care se poate urmări cu familia seara. Povestea este una impresionantă, aceea a unei adolescente de 16 ani care devine cea mai tânără persoană ce face înconjurul lumii pe apă 210 zine, cu barca Pink.
0 0

Spune-ţi părerea despre True Spirit

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells