Tropa de Elite 2 - O Inimigo Agora É Outro

(2010)

Elite Squad 2

Poster Tropa de Elite 2 - O Inimigo Agora É Outro Postere Tropa de Elite 2 - O Inimigo Agora É Outro

Sinopsis Tropa de Elite 2 - O Inimigo Agora É Outro

Elite Squad 2

Dupa o interventie singeroasa a brigazii BOPE in Penitenciarul de maxima securitate Bangu 1 din Rio de Janeiro, pentru a inabusi o revolta interna, locotenent-colonelul Roberto Nascimento, si al doilea la comanda, capitanul Matias Andre, sunt acuzati de membrul organizatiei Drepturilor Omului, Diogo Fraga, de executare a prizonierilor. Matias este transferat in corupta politie militara si Nascimento este exonerat de la BOPE de catre guvernator.

A contribuit la sinopsis-ul filmului: Piranya
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 8.0

Caseta tehnică

Produs de

Globo Filmes

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Rio Filmes

Țara

Brazilia

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Ciprian_P.N. pe 24 Februarie 2011 14:25
În 2083, toţi brazilienii vor locui în închisoarea de maximă siguranţă Bangu Unu !
"Craniile" îşi fac apariţia printre noi cu încetinitorul !
Un film bun, curajos prin conţinutul halucinant al unor fapte care: tind să-ţi paralizeze ochiul pe poziţia ieşit din orbite , chiar se întâmplă într-o ţară care este numărul unu în exportul de fotbalişti şi de alte lucruri bune, dintr-un haos pe care-l regăsim şi prin România la o scară mai mică dar, posibil în creştere dacă nu se iau măsuri urgente.O poveste care ne este prezentată printre suspine, lacrimi, lovituri date de mafioţi unui ofiţer al poliţiei din oaşul Rio De Janeiro, care demască caracatiţa mafiei ce sofocă pas cu pas dar irecuperabil o ţară întreagă, indiferent câte victime vor fi şi câţi luptători spun în gura mare că nu se mai poate trăi la modul acesta .... cortina cade aşteptănd măsurile.
Încă mai aştept un film asemănător şi pe plaiurile noastre!

6 1
irimescuirinel pe 02 Ianuarie 2012 17:08
Trupe ....
In sfârșit la filmul asta a mers bine și subtitrarea, iar filmul este foarte realist. Mult mai bun decât unele filme americane engleze unde soldații ataca cu arma asigurata și așteaptă ca Adobe sa pună efectele iar fraieri sa nu se prindă....
4 0
narcisson pe 23 iulie 2014 21:38
La un moment dat se specifica: ''Aceasta nu este o poveste tipica filmelor americane!'' :)
Ovidiu_B pe 13 Ianuarie 2013 19:18
Continuarea stralucita a primei serii
Fata de prima serie, care reprezenta in fond doar un film politist de calitate, extrem de realist si dur, acesta e mult, mult mai profund, oferind o imagine de ansamblu asupra "caracatitei" braziliene (cu Wagner Moura in rolul comisarului Cattani de pe vremuri). Sunt surprinse extrem de bine increngaturile dintre politie, politicieni, presa si jocul pervers, "pentru imagine", in care se iau masurile in ziua de azi. Cu toate acestea, tabara sperantei e si ea prezenta si rezista, deci filmul nu-i va deprima (prea tare) pe idealisti. Wagner Moura face din nou un rol mare.
3 0
eko pe 16 Martie 2013 02:59
E prima oara cand o continuare este mai buna decat prima parte , un film exceptional despre politica si coruptie . Niciodata nu o sa poti stopa coruptia , vedem si la noi in tara ce legi si cat fuga politicieni si sunt votati in continuare. Filmul este foarte dur si direct pe fata , sper sa faca inca o continuare . nota 10+
1 0
madia pe 01 August 2011 14:45
Un film foarte bun, cu o poveste bine inchegata, cu actiune si cu un mesaj puternic .
1 0
Tropa de Elite 2/Elite Squad 2 – singur impotriva coruptiei
CoolRank: 8.5/10
- atmosfera & entertainment: 8.5/10
- regie: 8/10
- actori: 9/10
- scenariu: 8.5 /10
- montaj: 7.5/10
Nota IMDb: 8.3/10




Regie: José Padilha
An: 2010


Actori: Wagner Moura, Irandhir Santos, André Ramiro
Genul: drama, actiune



 
In ultimii ani, Rio de Janeiro a fost locul unde s-a petrecut actiunea multor filme si jocuri video. Nu stiu daca e o simpla coincidenta sau o strategie de marketing. Cert e ca nu s-au straduit sa scoata in evidenta latura pozitiva a statului, ci coruptia care se desfasoara in cartierele rau-famate.
They fatten up the pig, now we gonna roast it. 
Evenimentele din ... citeşte

1 1
LEX91SPETSNAZ pe 06 August 2011 21:26
Superb !
Este un film foarte bun, despre coruptia din Brazilia, si despre o echipa de trupe speciale care incearca sa opreasca traficul de droguri, este un film foarte realist, si nu se compara cu cliseele americane ! Foarte multa actiune, si il recomand in special celor care sunt pasionati de armata, politie, arme, munitii s.a.m.d :) !
1 1
ingineru22 pe 19 Februarie 2011 02:55
exceptional...despre coruptia intregului sistem brazilian,de la politie la politicieni...
1 1
Manusa pe 18 Decembrie 2011 14:09
Un film foarte bun, care, dupa mine este mai bun decat prima parte din serie. Un film ce merita vazut.
1 2
Alexino88 pe 14 Iunie 2011 14:38
VEZI FILMUL ONLINE
EU AM VAZUT FILMUL ONLINE AICI : http://www.filme77.com/tropa-de-elite-2-o-inimigo-agora-e-outro-2010-elite-squad-2-trupa-de-elita/
1 6
narcisson pe 23 Iulie 2014 21:50
Spre deosebire de primul film al ''seriei'', in care ne este prezentata mai mult partea operationala, misiunile propriu-zise, in a doua parte avem de a face cu partea mai putin cunoscuta. Termenii de ''politician'' si ''coruptie'' sunt strans legati si asa vor fi pentru totdeauna. Ei bine, acest film demasca aceste legaturi, fiind mult mai profund decat primul; se bazeaza mai mult pe sentimente, intuitie, trairi interioare. Caracatita coruptiei este foarte intinsa si continua deopotriva sa se intinda ca o celula canceroasa pe teritoriul lumii, nu numai al Braziliei, insa America de Sud fiind cam cel mai afectat continent de aceasta ''molima''. Pelicula ne introduce in lumea coruptiei, pune niste intrebari, la care apoi ea insasi raspunde.
Prestatia actorilor a fost foarte buna, insa din nou, Wagner Moura a fost senzational; se observa rolul lui si in partea de productie a… citeşte

0 0

Spune-ţi părerea despre Tropa de Elite 2 - O Inimigo Agora É Outro

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Tropa de Elite 2 - O Inimigo Agora É Outro
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells