Troglodyte

(2008)

Monstrul din adâncuri

Poster Troglodyte Poster Troglodyte

Sinopsis Troglodyte

Mai mult

Nava de pescuit Solita trece printr-o furtună, în timpul căreia o creatură ciudată îl atacă pe Joey, unul dintre membri echipajului.

După o noapte grea, nava ajunge la stația de conectare, acolo unde Will McKenna întâmpină dificultăți la plata sumei pe care i-o datorează fostului proprietar al ambarcațiunii, Roy. Între timp, fiica lui Will, Carly, fură cheile de la cabana tatălui ei, aflată pe o insulă din apropiere. Aceasta intenționează să-și petreacă acolo weekend-ul împreună cu prietenii săi…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 4.2

Caseta tehnică

Produs de

NBC Universal Television

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

The Sci-Fi Channel

Țara

SUA

Taguri

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
alex_il_fenomeno pe 14 Iulie 2012 15:05
un film destul de reusit , cel putin ca poveste si ca nuantare a momentelor extrem de tensionate , intrucat la realizarea efectelor speciale cred ca se mai putea lucra cu mult succes ( chiar daca nu au fost deloc slabe ) . per ansamblu , filmul ofera numeroase momente destul de stranse incat te tine captivat scena de scena , reusind sa te aduca atat de bine in mijlocul povestii incat nu cred ca ai cum sa te plictisesti la un asemenea film ... il recomand cu placere pentru o vizionare , si neaaparat seara cat mai tarziu .
0 0

Spune-ţi părerea despre Troglodyte

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi sf
jinglebells