Trishna

(2011)

Trishna

Poster Trishna Postere Trishna

Sinopsis Trishna

Trishna

Filmul regizat de Michael Winterbottom reprezinta o noua interpretare a povestii descrise in romanul lui Thomas Hardy, Tess d'Urbervilles.

Descris de Charlotte O'Sullivan de la London Evening ca fiind "o explorare a dependentei emotionale", filmul ii are ca protagonisti pe Trishna, fiica unui proprietar de ricsa si pe Jay, fiul unui important om de afaceri din domeniul imobiliar si prezinta povestea de dragoste a celor doi tineri proveniti din doua lumi atat de diferite.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.0
Freida Pinto Freida Pinto Trishna Riz Ahmed Riz Ahmed Jay Roshan Seth Roshan Seth tatăl lui Jay
Kalki Koechlin Kalki Koechlin ea însăşi Anurag Kashyap Anurag Kashyap el însuşi Mita Vasisht Mita Vasisht Bhaanumathi (as Meeta Vasisht)
Harish Khanna Harish Khanna Vijay Aakash Dahiya Aakash Dahiya Avit Neet Mohan Neet Mohan Sandeep
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Produs de

Head Gear Films

Tip Ecran

wide

Distribuitorul international

Madman Entertainment

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
cosmin_kedii pe 04 Decembrie 2013 09:22
o dramă foarte severa , robusta , puternica și extrem de sincera . Un caz rar care arata un subiect fierbinte și o istorie impresionantă , care poate fi ușor de recunoscut de către propria noastră viață .
un film ce ne prezinta realitatea crudă din această viață pe care o trăim cu toții și care diferă în mod semnificativ în mare măsură de " visul american " Unul dintre principalele motive pentru care am viziona acest film a fost faptul că rolul principal efectuat a fost jucat de una dintre actritele mele preferate ,Freida Pinto,, . Eu cred că fata asta nu este numai extrem de talentata , dar, de asemenea,si atractiva .Filmul ma impresionat și nu cred ca va lăsa pe nimeni indiferent . De aceea, cred că ar trebui să vedeți acest film cu atenție .
1 2
mhcx pe 4 decembrie 2013 18:05
Ai copiat textul asta si tot prost l-ai modificat
marta.b pe 12 Mai 2013 23:56
Trist, dar bine facut acest film, iar actorii au jucat excelent. Impresionanta schimbarea inocentei Trishna si gestul extrem la care recurge.
0 0

Spune-ţi părerea despre Trishna

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi drama
Liste cu Trishna
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells