Trigun

(1998) - Serial TV

Trigun

Poster Trigun Poster Trigun

Sinopsis Trigun

Cu o reputatie extrem de proasta, Vash este un neleguit ce locuieste pe planeta Gunsmoke. Avand o recompensa de 60 de miliarde de dublu-dolari "deasupra" capului, el este cea mai vanata fiinta de pe planeta.
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 8.2
Lia Sargent Lia Sargent Johnny Yong Bosch Johnny Yong Bosch Steve Blum Steve Blum
Akio Ôtsuka Akio Ôtsuka Rai-Dei the Blade (unknown episodes) Mona Marshall Mona Marshall Kaite (26 episodes, 1998) Unshô Ishizuka Unshô Ishizuka Brilliant Dynamites Neon (unknown episodes)
Satsuki Yukino Satsuki Yukino Milly Thompson (2 episodes, 1998) Steve Kramer Steve Kramer Matthew Mercer Matthew Mercer
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Produs de

Tokuma Shoten

Țara

Japonia

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
razi3l pe 30 Martie 2010 01:34
Nu prea intelegeam anime-urile, de aia nu ma uitam.Intr-o zi, schimbam canalele tv, nu stiam la ce sa ma uit si am dat pe animax si am vazut pe tipul din poster , mi-a placut haina pe care o avea si am zis sa ma mai uit un pic si am ramas dependent de anime.Are tot ce-i trebuie actiune, drama, suspans, mister ....e genial...genul de anime care imi plac, cand personajul principal are super puteri si desi ar putea sa ii nimiceasca pe toti nu o face , ba mai mult chiar se preface ca nu stie nimic si ca e un simplu om .Reuseste sa-si invinga adversarii fara sa ii raneasca prea mult in timp ce el incaseaza toate loviturile.
5 0
mistgun pe 14 Martie 2013 22:34
Sant DEACORD cu tin "razi3l" :D oricum pentru toti cei care inca nu lau vaz VA ZIC inainte sa mori ar trebui sa VEZI animeul asta macar odata ;)
0 0

Spune-ţi părerea despre Trigun

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells