Trauma

(2004)

Trauma

Poster Trauma Postere Trauma

Sinopsis Trauma

Mai mult
Speriat si dezorientat, Ben se trezeste din comã la spital si descoperã cã a suferit un accident de masinã. Când aflã cã sotia sa a murit în accident, el simte cã viata lui este ca si încheiatã.

Câteva sãptãmâni mai târziu, Ben este externat si, întors acasã, încearcã sã-si refacã viata împrietenindu-se cu cu Charlotte, frumoasa si tânãra sa vecinã. Dar nimic nu este ce pare a fi, iar Ben, obsedat de viziuni cu sotia lui decedatã, începe sã nu mai facã distinctia între ce este real si ce nu.…
citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 4.7

Caseta tehnică

Produs de

Little Bird Productions

Distribuitorul international

Warner Bros.

Țara

SUA

Site oficial

Trauma
Film disponibil pe DVD în România

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Vegetarian pe 26 Martie 2014 00:03
Masini , Dezavantaje : un tanar se trezeste din comã la spital dupa un accident de masinã si când aflã cã sotia sa a murit în accident , el simte cã viata lui este ca si încheiatã . Câteva sãptãmâni mai târziu, Ben este externat si, întors acasã, încearcã sã-si refacã viata împrietenindu-se cu cu Charlotte, frumoasa si tânãra sa vecinã. Dar nimic nu este ce pare a fi, iar Ben, obsedat de viziuni cu sotia lui decedatã, începe sã nu mai facã distinctia între ce este real si ce nu.

Acest film a fost difuzat online la TVR 1 in 26 martie 2014 . Putine filme sunt difuzate pe net , si reluate gratis de catre televiziuni ..

1 0
into_the_labyrinth pe 18 Iunie 2011 22:08
Îşi merită premiul BAFTA. Încă de la primele cadre eşti prins într-un hăţiş inextricabil al gândurilor, imaginaţiei şi obsesiilor eroului acestei pelicule, care aminteşte pe undeva atât de Spider (completând însă într-un mod reuşit ceea ce îi lipsea aceluia), cât şi de The Butterfly Effect. Nu ştii ce este adevărat şi ce nu – dar nici personajul principal nu ştie, şi asta îi face aventura una fascinantă, dar de-a dreptul insuportabilă, devorat de sentimente de durere şi vinovăţie. Este şi dramă, şi thriller psihologic, şi film-experiment, iar interpretarea actorilor este fără cusur. Finalul, după părerea mea, sugerează că era nevoie de o jertfă, de un sacrificiu pentru ca întregul puzzle să se închege, pentru ca story-ul eroului să rămănă credibil – oricum, sunt convins că puteau fi mai multe variante de final, poate că niciun alt… citeşte
1 1
fanfirth pe 15 Decembrie 2010 12:46
Un film in care Colin Firth reuseste foarte bine sa aduca la suprafata demonii unui bolnav psihic...
1 1

Spune-ţi părerea despre Trauma

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi thriller
Liste cu Trauma
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells