Trash Humpers

(2009)

Trash Humpers

Poster Trash Humpers Postere Trash Humpers

Sinopsis Trash Humpers

Mai mult
Trash Humpers

Acest film este de fapt o casetă video pe care cineva a îngropat-o în curte cu mulți ani în urmă. Înfățișează zilele și nopțile unui grup de voyeuri în vîrstă. Lor le place, de asemenea, să... facă sex cu tomberoanele de gunoi. Se filmează reciproc făcînd lucruri teribile. Caseta pare să fi fost filmată ca o odă adusă vandalismului. Nu se știu multe despre acești indivizi, de unde vin, cine sunt, par să existe numai la marginea și în umbra societății americane. Caseta…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 4.9

Caseta tehnică

Produs de

Alcove Entertainment

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Drag City

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Crynick pe 31 Ianuarie 2012 21:35
Make It Make It Don't Fake It
Un film caracteristic regizorului Harmony Korine,care este unul dintre cei mai curajosi regizori americani.Si-a format un stil propriu,care aduce un pic cu Lars Von Trier.Filmele lui nu sunt apreciate de publicul larg,incasarile din biletele vandute la cinema sunt catastrofale,dar H.Korine nu tine cont de asta.Doreste sa faca filme interesante intr-un mod original.

Despre Trash Humpers nu se poate spune ca a fost facut cu un scop anume.Este mai mult o ironie pentru produsele cinematografice de duzina din zilele de azi.Cat de plictisitor,enervant si iritant poate fi un film?Harmony Korine da raspunsul prin Trash Humpers,prin care reuseste sa socheze spectatorul cum extrem de putine filme o fac.

Personajele principale din film sunt oameni rai,este clar.Doi barbati si o femeie mascati in batrani distrug case,"violeaza" tomberoane si chiar omoara in timp ce sunt… citeşte

1 2
blackmore pe 11 octombrie 2019 23:31
Lars von Trier e un danez nazist , cred ca singurul danez nazist, incapabil sa isi inteleaga propriile filme.Corine e un regizor genial , un adevarat estetician al uratului.
blackmore pe 11 Octombrie 2019 23:19
Un film care arata halul de degradare in care a ajuns societatea americana in zilele noastre.Un film fara un subiect anume care ironizeaza productiile americane de duzina , punand la incercare rabdarea putinilor lui spectatori la fel cum o pun la incercare si succesele de casa spectatorilor care au habar de ce inseamna cinematografia.Filmul nu este pentru oricine.E o tortura pt iubitorii de filme americane in generalsi, pt indivizii lobotomizati de filmele cu supereroi in special.
0 0

Spune-ţi părerea despre Trash Humpers

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi horror
jinglebells