Păreri Transformers: Revenge of the Fallen
Termeni şi condiţii | contact@cinemagia.ro
Păreri Transformers: Revenge of the Fallen

Program TV vertical
Lame
short comment- MARVEL COMICS RULES!!
Felicitarile mele, Michael Bay
am incercat...
PLUSURI> megan fox e eyecandy si efectele speciale sunt printre cele mai bune vazute de mine vreodata, dar nu ajuta absolut de loc gunoiului astuia de film.
uauuuuuuuuuu !!!!!!!!!
super tare
Radu1711
super film
Titlul filmului
de efecte nici nu se mai pune vb !!!!
Bft !!
genial
un film genial cu dialoguri geniale si amuzante
Rezumat.
Ca sa folosesc cateva clisee, sunt o gramada de filme care dezvaluie conspiratii, dezgheata mintea, incalzesc sufletul, lumineaza drumul, hranesc curiozitatea si produc multe senzatii insa in cateva cuvinte simple, Transformers e filmul sufletului meu :).
Ce poate sa-ti aduca un film ca sa poti sa-l numesti cel mai bun? Sa aiba un scenariu bine gandit, sa-ti aduca ceva revelator, sa-ti multumeasca asteptarea... si altele? Un film foarte bun pentru mine nu trebuie sa imbine toate aceste elemente sau sa reuneasca toate aceste calitati insa in cazul… citeşte
asa da!
Tare!!
Filmul are scene de actiune foarte bune, comedie , suspans si tot ce-i trebuie unui film comercial.
Merita vazut!
Apropo am fost aseara la Ice Age----- slabbbbbb.... nu se ridica la nivelul celorlalte doua filme din serie....de depasit nici nu poate fi vorba. Partea interesanta din film se rezuma la scenele din trailer plus inca doua faze si asta-i filmul. Nu merita sa dai banii la cinema.
Exploziv!
E mult mai bun ca primul pentru ca are mai multi roboti, mai mult umor, mai multa actiune, mai mult eroism si foarte multe surprize (ma refer la roboti cu infatisare umana, teleportare si roboti foarte, foarte simpatici precum JetFire, Skids si Mudflap - Gemenii etc)
I-am gasit si cateva minusuri, din punctul meu de vedere, dar acestea nu stirbesc nimic din frumusetea filmului pt ca asa cum zicea mai jos un user, nu e un film de Cannes....e doar un film de actiune super tare! Si eu zic ca s-a achitat foarte bine de datoria pe care o are fata de fanii care l-au asteptat 2 ani de zile...
super
Bun si Rau
RAZBOIUL A INCEPUT
Super
Megan Fox joaca penibil , dar na , a fost pusa pt fund si tate . Filmu e de nota 10 .L-am vazut la cinema :)))
....Transformars : rivengi af da falan
Cat de mult s-a vorbit despre acest film .... imi imaginam deja ca va fi FILMUL SUPREM ..... **** mi s-a parut un bull-shit ! Punctele forte fiind : efectele speciale si coloana sonora ..... in rest : IT REALLY SUX !
Aiurea!
Povestea e de 2 lei.
Mi s-a parut mai tare Terminator macar prin prisma actorilor(pustiului astuia i-ar sta mai bine in American Pie nu in blockbustere ...).Ma gandesc k l-au luat in Transformers pt k a pierdut rolu din 17 Again. :)
Gata cu rautatile.
jale?
in plin razboi de roboti , fiare, bombe... ala fuge de parca face jogging, si o mai tine si pe gagica-sa dupa el, "super-heroe" specific american.
pentru cei care considera super-mega-ultra tare filmu acesta, bai baieti si fete mai largiti-va orizontul cinematografic si mai uitati-va la filme facute inafara holiwood-ului si o sa vedeti diferentele singuri. (cele franceze ca de exemplu)
000WWW SHITT ....
SPIRITUL DE TURMA ...
- e usor de ascuns o gasca de roboti de 20 de etaje dupa ce aceasta devasteaza juma' de oras
- ca robotii au intotdeauna nevoie de niste trupe umane pe langa ei, chiar daca e de-ajuns sa traga un transformers o beshina si mor 50 pe langa unu'
- ca un om poate alerga mai repede decat un robot de 4 etaje
- ca piramidele se afla la 1 km de petra, si ca ambele sunt la cativa km de malul marii
- niste glume rasuflate
- ca megan fox e mai urata decat in primu'
- alte minunatii pe care nu le mai retin
Daca primul mai era cat de cat oke, al 2-lea e un dezastru ... nici cu mintea cheala nu e usor de privit.
super
Un film extraordinar
....
Intrebare
Ceva frumos
vlad199630
Povestea acestei a doua parti ne prezinta armata de decepticoni, ce il are in frunte pe diabolicul si necrutatorul Megatron, dusman de moarte cu Optimus Prime, care isi doreste razbunarea, dupa infrangerea de care au avut parte in ultima batalie cu autobotii.
Continuarea Transformers-ului din 2007 pare a fi ceva mai amuzanta decat prima parte (Bumblebee e de-a dreptul haios), dar si mai dramatica, implantand urme de nostalgie in sufletele telespectatorilor.
Deasemenea, privitorii se pot delecta cu efecte speciale costisitoare, de cea mai inalta calitate.
Nu imi explic de ce, dar... am avut senzatia in timpul vizionarii filmului ca se aseamana izbitor cu... Harry Potter! DAA, ganditi-va - The fallen shall rise again (a… citeşte
INCA O DATA PENTRU DOMNUL CRITIC_