Articole Toată lumea din familia noastră

(2012)

Toată lumea din familia noastră

Toată lumea din familia noastră

Producatorul Ada Solomon si regizorul Radu Jude au primit premiul "Cel mai bun pitch" la Festivalul International de Film de la Sofia, cei doi participand cu proiectul de lungmetraj "Toata lumea din familia noastra", castigator si la CNC, dar scos de la finantare din neglijenta comisiei tehnice a concursului (vezi aici detalii).

In al doilea an consecutiv, directoarea casei de productie Hi Films pleaca din Bulgaria cu premiul cel mare, fapt care-i asigura intrarea automata in Reteaua Producatorilor de la Cannes si selectia in Forumul destinat co-productiilor din cadrul Festivalului de Film de la Salonic; acestor beneficii se adauga servicii in valoare de 5000 de euro, asigurate de Nu Boyana Studios, anunta screendaily.com.

Solomon si Jude au primit premiul pentru prezentarea celui de-al doilea film de fictiune pe care-l realizeaza impreuna, "Toata lumea din familia noastra", al carui buget estimativ se ridica la 650.000 de euro. Subiectul filmului este povestea unui barbat care isi rapeste fiica de cinci ani pentru a pleca in vacanta, dupa ce la divort pierde custodia copilului. Filmarile vor incepe cel mai devreme in vara lui 2010 in Bucuresti si pe coasta Marii Negre.

Cel mai bun pitch din programul paralel - Plus Minus One – a fost sustinut de regizorul bulgar Stephan Komanderev, pentru cea de-al treilea lungmetraj al sau, "The Judgement", despre situatia actuala a imigrantilor ilegali, care incearca sa traverseze granita turco-bulgara.

Sinopsis CNC
jinglebells