The Zookeeper's Wife

(2017)

Grădina speranței

Poster The Zookeeper's Wife Postere The Zookeeper's Wife

Sinopsis The Zookeeper's Wife

Mai mult
The Zookeeper's Wife

În Polonia anului 1939, în Varșovia, Antonina Żabińska și soțul ei, Dr. Jan Żabiński, au o grădină zoo înfloritoare sub conducerea sa și grija ei. Atunci când țara lor este invadată de naziști, Jan și Antonina sunt împietriți și forțați să se raporteze nou-numitului zoolog șef al Reich-ului, Lutz Heck. Pentru a opune rezistență în proprii lor termeni, Antonina și Jan încep să lucreze în secret cu Rezistența și pun în acțiune planuri pentru a salva vieți din ceea ce a…

citeşte
A contribuit la sinopsis-ul filmului: stricted
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.0

Caseta tehnică

Produs de

Scion Films

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Focus Features

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
stricted pe 27 Iunie 2017 01:02
Un film de exceptie care te tine cu sufletul la gura dar cu final la fel de tulburator si emotionant .
6 2
raluca_simona_geambasu pe 27 Iunie 2017 13:01
Un film extraordinar de bun care intradevar merita vazut .
4 2
xerses pe 22 Iunie 2017 21:46
Cand am inceput filmul, nu m-am gandit ca va fi ceva gen Lista lui Schindler.Sunt ceva simiaritati de poveste, dar nu este chiar aceeasi emotie pe care sa o fi trait odata cu vizionarea filmului amintit.
3 3
eduard_stratan pe 27 iunie 2017 00:18
Deci Jessica Chastain nu te-a emotionat! Poate data viitoare!
serban_ionescu pe 29 noiembrie 2017 19:53
Ei AS !!! Tocmai Jessica este singura care face o interpretare BUNA !
popa_alina_livia pe 07 Iulie 2017 21:56
Un film extraordinar . Le intrece pe toate din toate punctele de vedere!
2 3
razvanniculescu56_gmail_com pe 14 Iulie 2017 21:28
Sa nu exageram totusi. E un film bun, atat. Extraordinar de bun, de exceptie si cum mai vrem sa-i spunem e Lista lui Schindler.
1 3
Iulidesprefilme pe 29 Octombrie 2022 14:57
Filmul propune un subiect dureros, tulburător din timpul ocupației naziste a Poloniei, referitor la soarta evreilor prigoniți, unii dintre ei salvați de Antonina și soțul ei, proprietarii unei Grădini zoologice cu renume...
0 0
Dragos.87 pe 11 Martie 2018 19:05
Un film foarte reusit!O drama crunta din timpul celui de-al doilea razboi mondial care descrie perfect realitatea dura.Filmul are o atmosfera foarte captivanta cu multe momente tensionate dar si emotionante.De vazut obligatoriu!
0 1
demmonika pe 25 August 2017 10:54
un film bun
In film e vorba despre o gradina zoologica in cel de-al doilea razboi mondial in Polonia,despre cum animalele dar in principal oamenii sunt ucisi ca pe niste animale,cum cei care sunt proprietarii gradinii incearca sa salveze atat animalele dar si cat mai multi oameni tinundu-i ascunsi de autoritati exact ca pe niste animale ca si :"A human zoo".Celor care le place sa vizioneze filme despre holocaust vor gasi imagini ca la acea vreme.Filmul este inspirat din viata reala,persoanele eu existat in realitate.De fapt toata povestea filmului se pare ca este transpusa din realitatea celui de-al doilea razboi mondial.
0 2
mihai_chindris pe 20 Iulie 2017 12:05
Schindler
Un film biografic marcant, cu un mare impact emotional. Recomand!
0 2
serban_ionescu pe 29 Noiembrie 2017 19:46
Se putea mai bine !
Un film inspirat dintr-un fapt real petrecut in timpul ocupatiei Poloniei de catre trupele germane naziste, ceea ce ridica intrucatva valoarea lui numai ca si document istoric, desi nu se ridica la valoarea generala a multor alte filme cu aceeasi tematica a evenimentelor dramatice de gen asemanator petrecute tot in timpul celui de al-2-lea Razboi Mondial.
De remarcat totusi buna interpretare a actritei Jessica Chastain in rolul principal al Antoninei Zabinski, ca fiind de departe unica interpretare actoriceasca a acestui film care merita mentionata, in antiteza cu celelalte interpretari ale celorlalte roluri care consider ca au lasat de dorit.
O alta remarca pe care o fac este aceea ca subiectul acestui film chiar daca inspirat din fapte reale, s-ar fi putut preta la o mult mai buna prelucrare scenaristico-regizorala inclusiv prin introducerea artistica de mai mult… citeşte

0 3
andystarx pe 07 Decembrie 2017 20:41
Nota 7/10
Un film bunicel despre poate cel mai sensibil subiect din intreaga istorie a omenirii :razboaiele mondiale ,am mai vazut filme despre subiect,destul de multe,insa nu pot sa zic ca exceleaza la vreun capitol,si seamana doar pe alocuri cu Lista lui Schindler ! Oricum merita o vizionare !
0 4

Spune-ţi părerea despre The Zookeeper's Wife

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu The Zookeeper's Wife
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells