The Wolves at the Door

(2016)

Primejdia de afară

Poster The Wolves at the Door Poster The Wolves at the Door

Sinopsis The Wolves at the Door

The Wolves at the Door

Patru prieteni se adună la o casă elegantă în vara iubirii din 1969. Ceea ce nu știu ei este că niște vizitatori mortali îi așteaptă afară. Ce începe ca o simplă petrecere se transformă într-o noapte de teroare pe măsură ce intrușii nu le dau pace.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 4.5

Caseta tehnică

Tip Ecran

normal

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
crisalisa pe 31 Ianuarie 2018 01:09
Actiunea filmului e simpla : o actrita si prietenii se intalnesc in vara lui '69 numita si"Summer of love" si sunt ucisi pe rand.
E vorba de Charles Manson, unul dintre cei mai feroce şi cunoscuţi criminali în serie, responsabil pentru moartea a opt oameni printre care şi actriţa Sharon Tate, soţia regizorului Roman Polanski.
Charles Manson a devenit celebru în urma unor crime extrem de violente care au avut loc în august 1969, în Los Angeles, California. Făptaşii au fost găsiţi la câteva luni după ce opt oameni şi-au pierdut viaţa. Anchetatorii i-au găsit vinovaţi pe Manson şi pe adepţii săi, un grup supranumit Familia. Melodiile compuse de Manson în anii în care a lucrat pentru o companie din industria muzicală au fost reinterpretate de formaţii precum Guns N' Roses sau Marilyn Manson, ceea ce i-a adus mai multă notorietate.

4 0
bainca pe 08 Ianuarie 2019 00:36
nota 7 bun dar atat
am vazut in sfarsit si acest film , e bun nu e chiar atat de slab , la final sa descoperit misterul si sa aflat cine a venit in casa , actiunea a fost Ok , nu foarte alerta dar nici plictisitoare , poate a fost prea simpla la fel ca povestea dar per total bun , nu sunt genul care sa ma uit la filme cu secte religioase dar nici nu mi-a displacut , actorii au jucat bine , nota 7 din partea mea
0 0
aius pe 23 Noiembrie 2018 20:48
terifiant
Nu poti crede , ca specia umana ,este capabila de asa ceva !
0 0
valystefan pe 09 Octombrie 2018 21:40
Nu îl recomand...... Este o pierdere de timp... Muzica este ceva mai....... terifianta, dar filmul.....
0 0
kasmyn pe 20 Iulie 2018 23:04
FILM DUPA FAPTE REALE!!
FILMUL SE REFERA LA REALITATE , ESTE VORBA DESPRE CULTUL LUI CHARLIE MANSON SAU Familia Manson,!!FAPTELE S-AU PETRECUT IN REALITATE ESTE UN FILM DUPA FAPTE REALE, ORICUM SE PUTEA REALIZA MULT MAI BINE!!
0 1
cosmin742000 pe 29 Aprilie 2017 08:49
Un film pe care l-am tras in ideea de a mai relaxa dupa atatea filme grele vazute.Eu de obicei folosesc filmele stupide de groaza cu animale pentru asta.Filmul acesta nu are insa niciun animal , nicio legatura cu lupii , doar o melodie despre scufita rosie si lupul , O mizeirie de film.
0 6
bainca pe 7 ianuarie 2019 20:46
o mizerie ca comentariile tale , daca nu stii sa citesti descrierea filmului , mai bine lasa-te de filme

Spune-ţi părerea despre The Wolves at the Door

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells