The Wackness

(2008)

Dragostea-i un drog

Poster The Wackness Poster The Wackness

Sinopsis The Wackness

Mai mult
The Wackness In anul 1994, Luke Shapiro, un pusti traficant de marijuana, are ca preocupari principale salvarea situatiei financiare a parintilor sai si pierderea virginitatii inainte de a pleca la colegiu. Din fericire, printre clientii sai se afla si un psihiatru, doctorul Squires, cu care face sedinte de psihoterapie in schimbul cantitatilor de marijuana. Cum mariajul doctorului este pe butuci, situatiile celor doi seamana surprinzator de bine, asa ca fiecare are de invatat de la celalalt. Baiatul ajunge sa-si inteleaga problemele si intre timp… citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.9
Un premiu şi o nominalizare Sundance
Vezi toate premiile

Caseta tehnică

Produs de

Occupant Films

Tip Ecran

wide

Distribuitorul international

Sony Pictures Classics

Țara

SUA

Site oficial

The Wackness

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
not.Who.you.think pe 03 Decembrie 2009 00:29
o comedie pentru oameni mai "luminati". Putina drama... si intr-adevar multa ciudatienie, (dupa cum spune titlul), insa este destul de realiste toate situatiile ciudate in acest film
2 4
quazzika pe 14 Februarie 2010 00:12
josh peck e super dragut !! :p (Continutul review-ului trebuie sa aiba minim 50 caractere) acum are
2 7
fyna94 pe 25 Februarie 2013 17:39
oauuuu
nu ma asteptam la un film atat de perfect ,nush ptr voi da ptr mn a fost perfect mi-a placut tot la el TOT
1 1
Mist pe 16 Iunie 2009 19:14
.....Nu stiu cum am rezistat pana la sfarsit......
1 9
teodbo pe 27 ianuarie 2011 10:26
cin te-a pus? :)
Dragos.87 pe 29 Octombrie 2023 20:56
A reușit să mă surprindă filmul ăsta, subiectul la prima vedere, nu pare prea atractiv însă felul prin care este abordat, și realizat, chiar m-a impresionat..Ben Kingsley, are o bună prestație deși personal, nu îmi place stilul pe care îl afișează, ca om, dar actor, e bun, își merită locul..În prima jumătate, mi s-a părut mai interesant, chiar și ca ritm, a fost mai sus, în a doua jumătate, ceva mai subțirel dar tot de un interes deosebit..Merită vizionat!
0 0
user-61fb80a6f0cd9 pe 15 Februarie 2023 11:04
Drogurile sunt aduse de sistemul insusi, care, pe langa faptul ca distrug omul, ele sunt tap ispasitor pentru a se da alte "legi" prin care politia obtine dreptul sa te perchizitioneze, sa te suspecteze si prin urmare sa te bage in duba daca nu esti complet inregimentat in sistem.
Film propaganda droguri.

0 0
Sebii pe 01 Ianuarie 2015 18:04
,,,,tare,tare.tare de tot fimu asta merita vazut nota 9 din partea mea..........,,,,,,,,,,,,
0 0
Jack-Jack pe 16 Februarie 2013 09:14
Un film despre viaţă,un aspect dintr-o lume cu anumite probleme de gândire şi educaţie.Accentul este pus însă pe psiholog,un personaj interesant ,un umanist care vrea cu adevărat să facă ceva.Filmul este bun, cu personaje simpatice şi amuzante,un film în care toţi îşi doresc o viaţă uşoară.
0 0
someone_who_dares pe 24 Noiembrie 2012 11:54
Foarte ciudata conceptia filmului, as putea spune. Totul este legat de consumul de droguri si chiar ni se demonstreaza ca si unele persoane la care nu te-ai fi asteptat pot sa fie adepti ai acestui viciu. Mi se pare totusi ca drogurile sunt foarte accesibile in SUA la momentul actual, chiar daca sunt ilegale, ceea ce nu mi se pare normal avand in vedere cati tineri avizi de experiente extreme sunt si acolo. Lasand acestea la o parte, Ben Kingsley a fost pe departe cel mai bun actor din film si si-a jucat rolul cum nu se poate mai bine.
0 0
Vegetarian pe 17 Mai 2013 12:44
Este un film potrivit si pt lista : Categoria 50 - 60 de ani = filme cu actori in rol principal intre 50 si 60 de ani = indianul Ben Kingsley la 55 de ani dr psihiatru in New york , plictisit , drogat , ajunge sa fie ...
Mai departe este spoiler ! ! ( prezentarea deznodamantului sau detalii in plus fatza de cele din sinopsis , pt cei care au vazut filmu si vor sa isi reaminteasca doar anumite parti din el . )
arestat pe trotuar pt scris cu .. carioca !? pe pereti ..

Copii parca mai bine merita crescuti in Germania , Elvetia , Austria , Canada , Australia ... , nu in NY , etc SUA !?

0 2
kakapiciu pe 03 Decembrie 2013 19:41
Nu stiu ce mi-a fost in cap cand am ales sa vad filmul acesta...
0 3
cosmin742000 pe 13 Octombrie 2012 10:16
Un film in care toata lumea e drogata , cu o coloana (pardon poluare) sonora care daca nu ai consumat vreodata droguri si esti mai slab de inger , te poate face sa le incerci. Lucrurile bune din film sunt : jocul actorilor , care chiar parea (daca nu or fi fost) drogati tot timpul.si cateva din discutiile dintre personajul principal (tanarul dealer de droguri , care era drogat tot timpul ) si psihologul sau ( tot odata si clientul sau si el permanent trotilat).Mie unuia nu imi plac filmele cu si despre drogati (desi nu am nimic cu ei , pot sa se drogheze cat vor ei , e viata lor )
0 4
Ammelie pe 12 Aprilie 2010 11:58
The Wackness
Un film al devenerii, s-ar putea spune. Un tanar cu preocupari specifice varstei (droguri si fete, nu? :P ), cu ceva probleme financiare si mai ales cu o viziune a lumii inca nedefinita. Cine il ajuta sa si-o defineasca? Un psihiatru cu mai multe probleme decat el. Cumva, functioneaza. Cateva scene frumoase, putine melodrama si lectii de viata pentru cine nu le stia inca. Dragut, dar departe de a fi spectaculos sau revelator. Faina coloana sonora, pentru fanii anilor '90. 5.5/10 pentru film.
0 4
cosmin742000 pe 13 octombrie 2012 10:07
Astea sunt preocuparile specifice tineretului di ziua de azi?Cat de mult ma bucur ca nu mai sunt tanar

Spune-ţi părerea despre The Wackness

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu The Wackness
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells