The True Story of Ah Fei

(1990)

Days of Being Wild

Poster The True Story of Ah Fei Postere The True Story of Ah Fei

Sinopsis The True Story of Ah Fei

Yuddy nu si-a cunoscut niciodata adevaratii parinti. L-a crescut o fosta prostituata alcoolica. Poate si din acest motiv, nu se poate implica emotional in relatiile sentimentale. Femeile care se indragostesc de el sunt facute sa sufere si, in final, sunt parasite. Atunci cand Yuddy se hotaraste sa plece in Filipine, in cautarea parintilor sai, asta ar putea insemna un nou inceput si pentru el si pentru cele doua fete pe care le parasise.

A contribuit la sinopsis-ul filmului: stalex
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.4

Caseta tehnică

Produs de

In-Gear Film

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Tartan Video

Țara

SUA

Taguri

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
alali pe 31 August 2014 20:09
Kar Wong in cautarea stilului propriu.
Prima parte a unei trilogii ce era foarte aproape sa nu fie terminata, (nu s-a stiut nici daca partea a doua va fi dusa pana la final, parte ce era deja inceputa), din cauza esecului catastrofal suferit la box office a acestui film. Inca de la inceput, pentru cine a mai luat contact cu creatiile recente ale regizorului Kar Wai Wong, filmul este atipic. Se observa cu usurinta ca, la ora realizarii acestei prime parti, stilul regizoral al lui Kar Wong nu era inca definit, regizorul fiind inca in cautarea amprentei pe care ulterior si-a pus-o pe mai toate creatiile lui si care ne este atat de usor de recunoscut noua privitorilor.
Asadar, fara stralucirile specifice stilului regizoral, fara culoarea incantatoare ce defineste regia acestui magician al imaginii, filmul este de o obscuritate deprimanta. La tot acest tablou trist se mai adauga si permanenta ploaie.
Realizat intro… citeşte

7 6
alali pe 31 august 2014 20:12
Cea mai interesanta paralela, despre care am uitat sa pomenesc, deh! varsta!, este acest titlu, de fapt acelasi titlu pe care l-a avut pentru cinematografele chineze productia Rebel fara cauza. Asadar, cine poate, ca eu unul nu pot sa imi adaptez ochiul pentru a face o astfel de paralele fara sa fac strabism, deci, cine poate, sa priveasta filmul ca un Rebel fara caua asiatic... Doar o sugestie...
cosmin_kedii pe 28 Aprilie 2013 08:20
unul dintre cele mai bune filme ale lui Wong Kar Wai, sublimi actori, extraordinară muzică , o poveste captivantă, o capodoperă.
1 4

Spune-ţi părerea despre The True Story of Ah Fei

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi drama
Liste cu The True Story of Ah Fei
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells