The Stepfather

(2009)

Tatăl vitreg

Poster The Stepfather Postere The Stepfather

Sinopsis The Stepfather

Mai mult
The Stepfather official

Un tip aparent normal vrea familia perfecta, dar cand noua sa sotie si noul sau fiu vitreg nu se potrivesc tiparului el planuieste sa ii elimine si sa treaca la urmatoarea familie".

Michael Harding (Penn Badgley) se intoarce fericit de la academia militara unde o gaseste pe mama sa - Susan (Sela Ward) - fericta si indragotita de un barbat pe nume David Harris (Dylan Walsh) . Acesta apare in fata tuturor ca tatal si sotul perfect dar nu si pentru Michael care banuieste ca barbatul are ceva de ascuns. Michael vrea sa…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 5.6
Sela Ward Sela Ward Susan Harding Dylan Walsh Dylan Walsh David Harris Penn Badgley Penn Badgley Michael Harding
Amber Heard Amber Heard Kelly Porter Jessalyn Gilsig Jessalyn Gilsig Julie King Skyler Samuels Skyler Samuels Beth Harding
Paige Turco Paige Turco Jackie Kerns Braeden Lemasters Braeden Lemasters Sean Harding Jon Tenney Jon Tenney Jay
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Produs de

Granada Entertainment USA

Distribuitorul international

Screen Gems

Țara

SUA

Taguri

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
psihologu pe 12 August 2010 17:00
Ok
da merita vazut....cand te gandesti ca se poate intampla...............
4 0
cap94xxll pe 15 Februarie 2010 22:04
Atentie si schinbati ceva
Am terminat de vizionat acest film tocmai acum si chiar nu am vazut nici-un fel de horror in el,spun asta deoarece cei care au cont pe acest site sa voteze si ei dupa ce se uita la film si sa schinbe greseala facuta de altii atunci cand au votat acest film si l-au trecut la categoria de film horror,deoarece nu au nici o treaba cu filmele si in general cu ce se mananca acest domeniu,mai ales filmele horror.Mai vreau sa repet inca o data,votati fratilor corect si nu mai induceti lumea in eroare pentru ca multi poate au chef sa vada un film horror si se uita la acest film datorita voturilor voastre,deci fiti mai atenti pe viitor.Am vrut ca sa atrag atentia cu acest subiect pentru ca daca stai sa te uiti atent sigur mai gasesti alte greseli sinonime si nu este bine pentru noi si pentru voi si nu in ultimul rand pentru comunitatea celor de pe cinemagia.
3 0
quazzika pe 16 februarie 2010 21:14
eu chiar m-am speriat la unele faze !!!
Radu1711 pe 21 Aprilie 2010 00:06
radu1711
un film care te tine in suspans, mi-a placut thriller-ul
2 0
danny18 pe 08 Aprilie 2010 10:38
The S
Mie mi-a placut foarte mult...e frumos filmul...nota 10!!!
2 2
Sorin87 pe 21 Ianuarie 2020 21:52
Filmul The Stepfather te tine in suspans pana la finalul sau.merita
1 0
madda97 pe 04 Martie 2019 18:14
Foarte buna povestea, e un thriller ce te tine in suspans.
1 0
alex_il_fenomeno pe 02 Decembrie 2012 12:01
un film foarte reusit, care a reusit sa ma atraga prima oara prin teaserul excelent de care a beneficiat. revenind la pelicula, aceasta incepe deosebit, risipind misterul preponderent care sta de obicei in jurul filmelor de acest gen, insa aducandu-ne o altfel de tensiune, aceea cand stii cine este faptasul si cat de mult se invarte in jurul "prazilor", fara a reactiona insa, cel putin deocamdata. productia a avut numeroase momente impresionante, care iti taiau respiratia, iar finalul, cum nu se poate mai bun. acum sper sa am ocazia sa urmaresc si productia originala, care sigur este cel putin la fel de buna ca si aceasta.
1 0
adizoo13 pe 18 Ianuarie 2010 00:10
un thriller bun, misto ideea
in primul rand Dylan Walsh face un rol excelent are talent tipul asta, cine nu il stie a jucat in seria Nip Tuck
povestea vesnicului tata vitreg incepe de Craciun, o mama, 3 copii si sculele cu care au fost ucisi in toata bucataria.
mereu in cautarea familiei perfecte dar care nu il accepta ca altceva mai mult decat un tata vitreg acesta se transforma in criminal cu sange rece....acum acelasi lucru se petrece si cu familia Harding cand Susan si cei trei copii ai sai il primesc pe David in familia lor.
Desi pare barbatul perfect pentru o divortata in curand misterele ce il inconjoara pe David ridica semne de intrebare in noua sa familie ce il vor determina pe acesta sa inlature toate obstacolele si sa isi ascunda urmele.
un thriller foarte interesant si bine gandit, un psihopat, destule victime,suspans si situatii la limita.

1 0
bainca pe 25 August 2020 23:33
nota 8 bun
L-am vazut azi . Un Thriller-Mister cu mici accente horror bun , foarte bun suspans si povestea este minunata de asemenea , am vrut demult sa il vad , am uitat si acum sa ivit ocazia Nu regret din cauza ca este un film bun care m-a tinut in suspans si o actiune deloc plictisitoare , actorii au jucat bine si finalul a fost surprinzator, trist dar realist . Un film clasic facut dupa unul tocmai din 1987 dar bun si remake-ul . Nota 8 din partea mea
1 1
Iamsaved pe 07 Octombrie 2010 19:43
Previzibil.
Tot filmul parca astepti sa se intample ceva mai interesant si neasteptat,dar nu,fimul este extrem de previzibil si dupa parerea mea prost jucat,iar subiectul it's a case of been there,done that.
1 1
de1utsa pe 13 Septembrie 2010 10:48
...Pai,dupa parerea mea ii doar i pierdere de timp.

Mi-am pierdut o ora si ceva din viata degeaba,da au fost momente bune dar doar atat.
A alergat tot filmul dupa tip si pana la urma...
Nimic.
Tot pentru Penn B. l-am vazut si eu am zis "hai ca el joaca in filme bune..dar..pacat " :)

1 1
tudor_myh pe 18 Ianuarie 2010 20:31
Thriller domestic
Un film bunicel , un criminal ce se tot "integra" in familii fara tatii , masacra apoi schimba identitatea si o lua de la inceput ...
1 2
Radu47hitman pe 10 Ianuarie 2010 23:23
Tăticul e acasă.
Un film pe care o oră de vreme l-am privit cu foarte multă atenţie şi interes. Face parte din acele filme care nici nu-s foarte înfricoşătoare, dar nici atât de plictisitoare încât să renunţi la vizionarea până la sfârşit. Aşa s-a primit că la început am privit doar o oră şi 15 minute din film, după ce am avut o problemă cu calculatorul şi continuarea am văzut-o deja a 2-a zi. Pot spune că aveam impresia că privesc cu totul alt film, mult mai plictisitor, deaceea mi-am făcut impresia că finalul e foarte nasol, previzibil, banal şi fantastic. Doar ultimile 3 - 4 minute sunt mai satisfăcătoare. După cum am înţeles eu, posibil să aibă şi o continuare, dacă va fi, chiar aş fi foarte curios s-o văd. Deci pot spune că la o foame filmul e chiar foarte bun, doar că nu vă aşteptaţi la multă teroare, frică s.a.
1 2
Horatiucrisan pe 27 Septembrie 2023 22:11
Un film previzibil destul de simplut că scenariu și desfășurare a acțiunii, doar cu un final neprevăzut.
0 0
TibyGeo pe 20 Decembrie 2022 11:08
E un film ok, bunicel, plăcut de urmărit, chiar merită o vizionare.
0 0

Spune-ţi părerea despre The Stepfather

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells