The Space Between Us

(2017)

Spațiul dintre noi

Poster The Space Between Us Postere The Space Between Us

Sinopsis The Space Between Us

Mai mult
The Space Between Us

O navă spațială pornește într-o primă călătorie de colonizare a planetei Marte, însă după decolare, echipajul află că printre astronauți se află și o femeie însărcinată. La scurt timp după ce nava aterizează pe Planeta Roșie, femeia moare din cauza unor complicații, reușind totuși să aducă pe lume primul om născut pe Marte, însă fără a dezvălui cine este tatăl. Astfel începe extraordinara viață a lui Gardner Elliot, un adolescent extrem de inteligent și curios, care…

citeşte
A contribuit la sinopsis-ul filmului: anca_daniela_spataru
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.4

Caseta tehnică

AKA

  • Out of This World

Produs de

Los Angeles Media Fund

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

STX Entertainment

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Mitza_MvP pe 30 Martie 2017 20:26
Un film frumos si relaxant...fara sa fie complicat ca si scenariu, si cu actori carismatici, filmul are cateva elemente SF,insa povestea filmului e captivanta si nu se concentreaza foarte mult pe partea SF....
Avand in rolurile principale doi actori tineri si talentati,iar in cele secundare actori cu experienta,filmul te va captiva inca de la inceput prin povestea interesanta si calatoria plina de peripetii ale tanarului Gardner Elliot si al prietenei lui Tulsa...

5 2
zdraveius pe 24 Iunie 2017 17:50
Momente bune, dar atât
Film de aventura-fantezie pentru copii, in niciun caz SF, si cam atat.
Gravitatia pe Marte (se spune ca) e 38% din cea a Pamantului, va sa zica nu te deplasezi pe Marte la fel ca pe Pamant.
Apoi, ca "martian" care merge de capul lui pe pamant, nu prea cred ca te orientezi in spatiu mai ceva ca un gps, de stii imediat cum sa ajungi la liceul in care invata "iubita" ta si in clasa in care este iubita ta.
Si apropo de fata, cate roluri de liceeana (de 18 ani) o sa mai accepte Britt Robertson? In aprilie a implinit 27 de ani - pe care nu-i arata, e drept, dar totusi...
Cand mergi pe motocicleta, iti intra vantu-n plete si treaba asta se vede. La ei nu s-a vazut.
Acceptand ideea ca fata nu era complet straina de cum se piloteaza avionul ala... as spune sa nu incercam sa facem la fel, ca in mod sigur avionul nu e jucarie si nu o sa decolam, nu o sa mentinem… citeşte

4 7
Dragos.87 pe 24 iunie 2017 18:33
Nu imi vine sa cred ce ai scris aici,nu mai vorbesc de poza de profil...
elcraft pe 21 iulie 2017 23:17
Nu stia sa conduca, dar a invatat, avand zile intregi de drum. Pe Marte conducea deja vehicule si facea drifturi cu ele. Sa conduci o automata din 2034 pe sosea e...banal. Nu mai zic ce servodirectie ar putea sa aiba, deci cu o mana sau doua tot aia. Cat despre gps, nu ne zice cum a facut si nici nu era cazul sa umple filmul cu toate prostiile, posibiltati erau multe la un pusti destept cu mai mult internet la viata lui decat capsunarii romani..
xerses pe 09 Aprilie 2017 19:13
Simplitatea si acuratetea emotiilor unui personaj care vine sa -si intalneasca tatal pe Pamant au fost atat de bine redate!....
3 3
TheJesus pe 14 Februarie 2017 02:19
Un film mediocru spre bunicel, merita vazut totusi de plictiseala. Dar nu neaparat in cinema, decat daca mergi cu prietena/prietenul.
3 4
serban_ionescu pe 14 martie 2017 18:08
Deci cine nu are asa-zisa "prietena" sau "prieten" in acceptiunea ridicola si complet deformata de astazi a definitiei reale a semnificatiei adevarate a acestui cuvant din dictionarul limbii romane, semnificatie care in fapt este cu totul alta decat cel TOTAL GRESIT UZITAT de regula azi, ca si IUBITA(IUBIT) sau AMANTA(AMANT), inseamna ca nu ar trebui sa faca "MAREA GRESALA" de a incerca sa vizioneze acest film, nu-i asa ?!!! Asta chiar ca este foarte "HAIOS", asta ca sa folosesc aceeasi terminologie COMPLET AIURISTICA folosita azi !!!
TheJesus pe 14 martie 2017 21:32
Scrie "nu neaparat in cinema". Si nu am zis nicaieri ca faci o "MARE GRESALA" daca il vezi singur. Iar legat de "prietena", imi permit sa scriu cum doresc, iar daca ceva ce foloseste toata lumea te deranjeaza atat de mult, descarca-te undeva, frustrarea nu dispare daca lasi un comentariu pompos.
GeorgeLeurzeanu pe 19 Decembrie 2017 20:06
O idee SF interesanta
O idee originala care a combinat dragut un trend SF modern cu o poveste de dragoste. Actorii sunt ok dar nu exceleaza, regia si scenariul nu au fost exploatate la maxim , mai ales cand aveau la dispozitie un subiect foarte interesant au realizat doar ceva ok si nimic mai mult. Nu au tinut cont de niste detalii tehnice evidente dar cum in filme totul e posibil, ramane un SF fantezist cu greseli de intriga stiintifica.
2 1
Ghemot pe 21 Mai 2017 17:07
Un film care mi-a plăcut foarte mult! Filmele cu planeta Marte mi se par din ce în ce mai interesante!
2 2
andystarx pe 08 Decembrie 2017 19:25
Nota 7/10
Un film pentru tineret si nu numai,bunicel ,nici mie nu imi place actorul principal,dar subiectul este unul nou,tinand cont ca s au tot facut filme despre Marte ! Nu exceleaza la nici un capitol,dar merge o vizionare ,in lipsa de altceva !
1 1
madda97 pe 24 Iunie 2017 15:05
Povestea e de nota 10, insa unele scene nu au trezit in mine emotia pe care trebuiau sa o trezeasca.
1 2
ciunga_n_par pe 18 Mai 2017 01:20
DA!!!!
super poveste!!! un film care te face atent inca din primele 10-15 min. nu il ratati!!!
1 2
Dragos.87 pe 30 Mai 2017 20:07
Foarte frumos acest film cu multe momente funny si cu un scenariu simplu si deloc complicat.Eram convins ca adolescenta extrem de talentata Britt Robertson nu ma va dezamagi.Un film frumos si interesant care te captiveaza si iti mentine curiozitatea pe tot parcursul lui iar finalul este surprinzator si emotionant.Il recomand cu interes!
1 3
zdraveius pe 24 iunie 2017 17:53
Adolescenta Britt are 27 de ani.
Dragos.87 pe 24 iunie 2017 17:56
Era un fel de a o spune ca sa pot formula propozitia iar fata de mari granzi De Niro sau Stalonne,e chiar o adolescenta.
Sorin87 pe 20 Mai 2017 12:27
The Space Between Us este genul de film care te face sa te gandesti cat de bine este sa ai pe cineva alaturi de tine, mi-a placut
1 3
mihai_chindris pe 05 Aprilie 2017 01:23
Mars
Un film simplu, nu foarte complicat, dar care isi are povestea sa interesanta. Il recomand celor pasionati de genul SF, si nu numai.
1 3
Phantom_sub pe 24 Ianuarie 2017 20:28
intrebare
O să fie adus la noi la cinema? În sua apare în februarie.
1 3
catalina_cisteian pe 21 martie 2017 21:23
sper
user-60f2feff7f352 pe 22 August 2022 16:41
Tineri, frumoși, se cunosc de pe internet.
■El vine de pe planeta Marte, (un pământean născut acolo) și se întoarce (cu abia cunoscutul tată) pe Marte dintr-o călătorie (romantică și cu mică aventură) pe Pământ.

●Fata de pe Pământ se va antrena ca să ajungă astronaut și să-l viziteze pe Marte, poate cumva vor rămâne împreună acolo.

D.A.N.

0 0
emy_sinaia pe 28 Iulie 2017 11:00
Ochii la drum...sau nu !
O drama cu accente comice intr-o situatie inedita, nu e la indemana oricui sa se nasca pe Marte. Tocmai acest subiect te face sa nu te plictisesti si sa vezi filmul cu un interes firesc, primul fior al dragostei cum te furnica pana in varful urechilor. Iar pustoaica e dementiala, unsa cu toate alifiile Pamantului.
0 1

Spune-ţi părerea despre The Space Between Us

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu The Space Between Us
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells