Sound of Metal

(2020)

Sunetul metalului

Poster Sound of Metal Postere Sound of Metal

Sinopsis Sound of Metal

Sound of Metal

Ruben și Lou locuiesc împreună, doi nomazi care călătoresc de la un spectacol la altul. Muzica lor e zgomotoasă și plină de pasiune, până când lui Ruben încep să-i țiuie urechile și apoi își pierde auzul. Acesta e copleșit de anxietate și depresie, iar dependențele din trecut ies la suprafață. Ruben se internează într-un centru pentru dependenți surzi, unde trebuie să-și înfrunte demonii. Însă vechea lui viață îl cheamă înapoi.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.7
Vezi pe Hbo Max
2 premii şi 4 nominalizări Oscar, o nominalizare Globul de Aur, 4 nominalizări BAFTA
Vezi toate premiile
Se difuzează la TV.
CineMAX
Duminică, 28 Apr 03:40
Cinemax HD
Duminică, 28 Apr 03:40

Caseta tehnică

Produs de

Caviar

Distribuitorul international

Amazon Studios

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
jokeru28 pe 12 Martie 2021 20:22
La inceput credeam ca filmul nu imi va placea, ca nu va fi cine stie ce film. Apoi,din clipa cand el a inceput sa nu mai auda, totul s-a schimbat complet! Apoi am inceput sa fiu fascinat,intrigat si curios cum este aceasta lume a surzilor. Foarte bine prezentat filmul, in asa fel incat sa vedem diferentele intre normal si anormal sau liniste. Ca o parere personala,surzii sunt parca mai calzi, mai prietenosi,mai afectuosi,mai umani.
3 0
Andrey703 pe 03 Ianuarie 2021 01:45
Sound of Metal, deosebit de potrivit contextului social actual
Este un tribut minunat adus persoanelor cu deficiențe de auz, iar montajul de sunet excepțional de bine gândit care te va face să îți verifici propriul auz(nu o dată!) ne oferă și nouă, spectatorilor, o fărâmă din izolarea la care sunt aceste persoane supuse. Pe lângă asta, filmul implică și întelegerea faptului că acceptarea provocărilor grele pe care viața ți le pune uneori în cale trebuie făcută de tine însuți, în astfel de momente o modalitate eficientă e să accepți solitudinea si să lupți in continuare.
Pe mine m-a motivat mult să învăț măcar frânturi din limbajul semnelor, de altfel asta spera și Riz Ahmed de la film!

3 0
sabinalin pe 25 Aprilie 2021 08:52
Premisa e cat se poate de interesanta: cum e atunci cand te loveste un necaz de o asemenea magnitudine? N-are cum sa fie decat foarte complicat sa iti cauti locul in societate si sa nu ti-l mai gasesti, n-are cum sa fie decat foarte dur sa pierzi totul si sa nu mai gasesti remediul pentru a reveni. Si totusi viata trebuie sa mearga mai departe pentru ca nu noi alegem cand, de ce si unde ne nastem. Premisa e interesanta, din pacate scenariul e plictisitor iar regia terna astfel incat am tinut cu greu ochii deschisi si nu din cauza oboselii. Salveaza totusi filmul Riz Ahmed, actorul de origine pakistaneza pe care l-am descoperit in ,,The night of,, , si acolo dar si aici ne ofera o interpretare plina de nuante si reuseste sa starneasca emotie. Chiar daca filmul a fost inclus pe lista nominalizatelor la Oscar consider ca n-avea ce cauta acolo la fel ca si cel putin alte doua, fie recolta… citeşte
1 0
lili22 pe 23 Aprilie 2021 00:19
Principalul motiv pentru a urmari filmul este interpretarea de exceptie a lui Riz Ahmed.Apoi lectia de viata.De ce a fost etichetat ca film muzical?
0 1

Spune-ţi părerea despre Sound of Metal

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Sound of Metal
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells