The Snow Walker

(2003)

Drum in zapada

Poster The Snow Walker Postere The Snow Walker

Sinopsis The Snow Walker

Este un film romantic si de aventuri, are in rolurile principale un pilot iubitor de riscuri si o indianca cu o sanatate subreda, care ii este pasager. Dupa ce cei doi se prabusesc cu avionul, fiecare e nevoit sa invete sa-l ajute pe celalalt sa supravietuiasca si sa depaseasca o serie nesfarsita de obstacole pe care natura ostila le arunca in calea lor.
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.3

Caseta tehnică

Țara

Canada

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
alali pe 16 August 2014 15:46
Snow=White; The White Walker
Filmul este curat, pur, ALB. Actorul principal este curatat, purificat de intamplarea care ii va schimba viata. Ca sa fim mai poetici putem spune ca este oarecum vindecat de viata viciata pe care o ducea.
Se va schimba si va ajunge la acea stare de normalitate, a OMULUI de GENIU care a avut norocul sa aiba parte de o revelatie. Dar si mai mult sa aiba ochi si sa o vada.
Genialitatea unui om sta in capacitatea, luciditatea si vointa lui de a putea vedea adevarul, binele si normalitatea unei vieti asa cum trebuie traita ea, si care are PUTEREA sa asimileze si sa isi schimbe viata dupa cum a descoperit el insusi.
Puterea de schimbare a unui om este ... acea chintesenta antica, esenta cu care a fost inzestrat omul de catre creator. Este ceea ce-l defineste pe el ca om. Te numesti om atunci cand existi, existi deci gandesti, gandesti deci vei alege genialitatea, alegi… citeşte

8 0
IntegerMD pe 02 Martie 2011 12:11
8/10
Un film de care nu asteptam mult de la el insa el e neasteptat de bun. Foarte interesanta Aventura , o lectie de viata. Mia placut foarte mult , nu am obiectii , ba din contra pot sa ladu regizorul. Scenariul pus bine la punct , absolut orice moment gindit cu cap , ei siau imaginat cum ai proceda daca ai fi in asa situatie si au improvizat destul de bine. Despre actori - nu prea vestiti insa siau jucat rolurile foarte bine . Daca la inceput Charlie era un om care nu accepta ajutorul nimanui , ii place sa lucreze singur , insa de la jumatatea filmului am vazut si partea cealalta a personajului , care si ajutat fata pe care o luase sa o duca spre spital , el practic sa adaptat condiitiilor.
* La inceputul filmului cind sa prabusit avionul , cind am vazut ca Charlie sa dus sa dea de oras si sa trimita un avion , credeam ca ii vreun film gen triller , nu am vazut genul filmului de la… citeşte

4 4
DiCaprio21 pe 26 Ianuarie 2014 21:30
da. un film frumos finalul e destul de trist. merita vazut
1 0
cosmin_kedii pe 21 Februarie 2013 16:33
Un film frumos, cu un scenariu simplu, dar eficient
1 0
mirel_alin pe 04 Decembrie 2010 19:57
Un film emotionant, o poveste frumoasa deloc plictisitoare si destul de plauzibila.
1 0
mgf2768 pe 07 Mai 2010 13:38
Infruntarea greutatilor impreuna topeste toate prejudecatile. Un film de la care nu astepti prea mult dar care e neasteptat de bun.
1 0
matew10 pe 30 Ianuarie 2023 14:21
O parabola despre boala, sacrificiu și rezistenta. Aici femeia este un erou iar colegul ei are apucături de copil, se învârte in cerc și abia când resimte durerea se maturizează, pare a ne spune regizorul. Epica nu promite prea multe; primim cu porția câteva momente bune și cam atât. Încercați "Alive" din1993 ca sa vedeți o alta lupta pentru supraviețuire, ceva diferit.
0 0
Ghemot pe 26 Iunie 2019 23:58
Un film clasic de aventuri care mi-a plăcut! Chiar nu aș avea nimic de reproșat.
0 0
stricted pe 06 Februarie 2016 08:33
Foarte bun filmul. O poveste clasica ce merita vizionata.
0 0
pisicuta1 pe 05 Februarie 2016 20:19
minunat!
merita vazut ,nu l ratati!.....................

0 0
Horatiucrisan pe 16 Februarie 2019 00:10
Un film despre supraviețuire a cărei acțiune desfășurată dupa prăbușirea unui avion în nordul Canadei, posibil Alaska imi aminteste de un alt film despre supraviețuire cu tema oarecum similară, si anume The Edge 1997.
0 1

Spune-ţi părerea despre The Snow Walker

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu The Snow Walker
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells