The Paper

(1994)

Ziarul

Poster The Paper Postere The Paper

Sinopsis The Paper

Viata intr-o redactie de ziar poate fi foarte palpitanta. Viata de familie e pusa in pericol iar fuga dupa articolul de senzatie care sa faca vanzare si sa aduca bani ziarului le pune ziaristilor probleme de constiinta.
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.7
O nominalizare Oscar
Vezi toate premiile
Michael Keaton Michael Keaton Henry Hackett Robert Duvall Robert Duvall Bernie White Glenn Close Glenn Close Alicia Clark
Marisa Tomei Marisa Tomei Martha Hackett Jill Hennessy Jill Hennessy Deanne White Randy Quaid Randy Quaid Michael McDougal
Catherine O'Hara Catherine O'Hara Susan Jason Alexander Jason Alexander Marion Sandusky Jason Robards Jason Robards Graham Keighley
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Produs de

Universal Pictures

Distribuitorul international

Columbia TriStar

Țara

SUA
Film disponibil pe DVD în România

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
cezarika21 pe 17 Martie 2016 07:04
Goana după o știre de senzație
O galerie de staruri pe firmamentul unui film ce surprinde 24 de ore din viața redactorilor unui cotidian new-yorkez. Principalul subiect îl constituie uciderea a doi oameni de afaceri albi într-un cartier populat de negri și acoperirea de către poliție a săvârșirii crimei de către Mafie, dându-i o tentă rasială.

Filmul debutează indecis, dar continuă tot mai alert și mai bine legat până la un moment culminant memorabil ce evidențiază conflictul moral între dorința de a nu crea probleme financiare ziarului și necesitatea de a spune adevărul. Energia activității redacționale este descrisă concomitent cu problemele personale ale jurnaliștilor într-o încercare de a extrage adevărata semnificație a vieții.

9 1
defav pe 05 Iunie 2011 20:57
Imi revine placerea de a fi primul care vrea sa comenteze putin acest film foarte interesant . Cred ca cu greu se poate face un film mai palpitant despre "viata" unui ziar,despre ziaristi extrem de dedicati profesiei, despre adevar, constiinta...Filmul e si amuzant , foarte captivant , Michael Keaton e super, ca si Glenn Close de altfel.
Foarte bun , nota IMDB imi pare cam mica.

4 2
denismeraru pe 19 Aprilie 2012 22:36
un film incantator si realist, cu o distributie de elita si deloc superficiala
3 4
Vegetarian pe 06 August 2012 03:05
Este un film potrivit si pt lista : Femei albe - dezavantaje - solutii = 99% din eforturile unui barbat se duc pe 3 lucruri : casa , serviciu si familie . Daca le pui la un loc , acestea 3 vor mai mult decat are un barbat de dat . Deci ce trebuie sa faca in cazul asta ? Familia este un loc unde se gandeste ca o sa gaseasca intelegere , dar devine un loc unde i se administreaza stresul ..
. . Apoi pana cand nu a venit o femeie la conducerea unui ziar celebru , niciodata ziarul respectiv nu a dat vreo informatie falsa ..

. . Filmu asta mai poate fi adaugat si in lista : Categoria 40 - 50 de ani = filme cu actori in rol principal intre 40 si 50 de ani = redactor sef la un ziar

2 2
alex_il_fenomeno pe 25 August 2012 12:29
un film placut , cu situatii interesante , prezentand cate lucruri se pot intampla intr-o redactie de ziar cand stirile sunt gata sa explodeze ! pe langa umorul tipic , care iti atinge telul , acela de a te amuza si a te binedispune , nu am cum sa nu il remarc pe Michael Keaton , care s-a agitat atat de mult dar si atat de bine in toata productia , reusind un rol atat de bun ! il recomand cu placere , pentru ca nu te dezamageste .
1 0
lili22 pe 04 Februarie 2013 19:50
lung si obositor
Prea multe personaje agitate, femei gravide, negri, impuscaturi, am rezistat cu greu.
0 5

Spune-ţi părerea despre The Paper

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu The Paper
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells