The Nightmare

(2015)

Poster The Nightmare Postere The Nightmare

Sinopsis The Nightmare

Acest film nu are sinopsis.
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
CreatorForever pe 11 Octombrie 2015 12:49
0 horror
Este un film documentar praf,merita sa te uiti la el doar daca esti intersat de subiectul SLEEP PARALYSIS ,in care astia chiar vad ``entitati malefice``,in care va asigur ca este o iluzie. Este despre cea ce crezi tu,fenomenul se mai numeste si OBE.,out of body experience sau dedublare in romana. Este la cea ce te astepti tu sa vezi cand ``iesi``,sunt credinte adanci. Si toata chestia cu OBE este o iluzie este inauntrul ``tau``. Dar pot fi experiente ``reale` cu senzatii,sentimente... Insa documentarul manipuleaza ``cartonul`` de om prin chestia asta ca sa-i faca sa le fie frica de a incerca,de a experimenta dedublarea,de a fii mai spiritual,de a se trezi,de-asi mari nivelul de constientizare,oamenii aceia din documentar poate chiar au acele trairi Sleep Paralysis dupa care OBE,insa cand spun ce au experimentat vorbesc din scenariu,se taie din el,una se foloseste de Iisus ca sa mai… citeşte
0 0
lolozilla pe 19 Iunie 2016 20:40
Documentarul se axeaza exclusiv pe relatarile a 8 persoane care au trecut prin experiente Sleep Paralysis (paralizie la limita somnului si halucinatii), recreandu-le totodata prin imagini. Partea buna e ca aceste redari sunt destul de fidele cu relatarile multor oameni legate de SP: presiune pe corp, tiuiala, shadow man, etc.

Partea proasta e ca nu se urmareste explicarea stiintifica a fenomenului, nu sunt invitati specialisti in domeniu, ci doar relatari personale ale unor oameni dintre care cativa par un pic razna (unii aveau vedenii mereu sau s-au dat pe misticisme, so...). E pacat, fiindca majoritatea patitilor nu sunt razna, fenomenul e unul pur si simplu biologic si e trist ca lumea ar putea pune botul la chestii mistice in lipsa unui documentar cu o voce obiectiva, rationala.

0 2

Spune-ţi părerea despre The Nightmare

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells