The Messengers

(2015) - Serial TV

Mesagerii

Poster The Messengers Postere The Messengers

Sinopsis The Messengers

Când un obiect misterios se prăbușește pe Terra, mai mulți oameni aparent fără nicio legătură între ei mor din cauza pulsului energetic emis de obiect. Curând, ei vor reveni la viață pentru a-și da seama că-i așteaptă un destin exemplar: sunt singurii în stare să împiedice apocalipsa.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.3
Shantel VanSanten Shantel VanSanten Vera Buckley Diogo Morgado Diogo Morgado JD Pardo JD Pardo
Riley Smith Riley Smith  Mark Plowman (6 episodes, 2015) Joel Courtney Joel Courtney Peter Moore Sofia Black-D'Elia Sofia Black-D'Elia
Lane Garrison Lane Garrison Anna Diop Anna Diop Rose Arvale Lauren Bowles Lauren Bowles  Sen. Cindy Richards (10 episodes, 2015)
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Produs de

CBS Television Studios

Tip Ecran

normal

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Razvan600 pe 22 Mai 2015 21:23
Bun
Era bun serialul, aducea un pic cu Heroes si Supernatural, pacat ca CW si-a batut joc de el si l-a anulat dupa numai 3 episoade, in timp ce alte prostii de seriale primesc sezon dupa sezon. Mare pacat :((
5 2
xnx pe 24 Mai 2015 09:19
anulat
din cauza ratingului mic a fost anulat de nu va vedea sezonul 2
3 1
tristannr1 pe 12 Martie 2016 15:39
este un serial genial cu o poveste super si personaje absolut superbe sper sa existe foarte mult sezoane..
2 1
bellamy65 pe 08 Iulie 2019 09:13
ceva mai aparte
Tu cel „paleopterix” dacă habar nu ai ce înseamnă un serial bun ce dracu cauți la genul ăsta de filme?Du-te băiatule și intră la desene animate pentru copii, îți dau eu un exemplu:
„Era glacială”, sunt sigură că va fi excelent pentru tine și lasă-i pe alțți cărora le place genul acesta de serial să-și dea cu părerea.

0 1
paleopterix pe 3 ianuarie 2020 14:04
Cucoana.... insusi faptul ca in mintea ta de gaina numai cei care au pareri pozitive despre ceva au voie sa comenteze, arata nivelul de intelect al fanilor acestui tip de serial. Si, ca sa lamurim si treaba cu "Ice Age" (banuiesc ca la el te referi, desi se scrie ERA GLACIARA, nu glaciala...), desi nu ma dau in vant dupa genul ala, scenariul, animatia, muzica si interpretarea vocilor personajelor il fac o adevarata opera de arta in comparatie cu jegul tau de serial. Si mai mult, "era glaciala", cum ii zici tu, a fost nominalizat pentru Academy Awards, daca ai idee ce e aia....pe cand jegul tau de serial n-ar primi nici premiul "raia de pe caine".
paleopterix pe 05 Martie 2016 04:00
execrabil
Incepand cu scenariul si ideea absolut cretina a serialului, bazata pe un amestec gretos intre un bullshit religios si SF (desi nu prea vad unde ar intra "S"-ul aici, ca nu are legatura cu stiinta pe nicaieri) si terminand cu actorii de duzina...parerea mea e ca iesi mai castigat daca dormi sau te uiti pe fereastra decat vizionand un episod din rateul asta televizat. Este infect serialul.

PS. @bellamy65 1) "lasă-i pe alțți cărora le place genul acesta de serial să-și dea cu părerea"???? Adica, in general, dupa tine, opiniile relativ la orice lucru trebuie sa fie doar cele pozitive? Serios?
2) "EraGlaciala"? El l-am vazut sub numele de "Ice Age", ca nu am obiceiul sa vad filmele, ca tine, pe canale dublate, dedicate copiilor :-D Si da, filmul ala animat este o opera de arta. Trebuie sa fii complet cretin sa spui ca "Ice Age" este prost (sau chiar "desen animat… citeşte

0 3
tristannr1 pe 12 martie 2016 15:35
era super tare serialul ba habar n-ai sa apreciezi
paleopterix pe 3 ianuarie 2020 13:52
Fiecare ar trebui sa fie liber sa iti placa sau nu serialul. MIE NU IMI PLACE si am scris si de ce. Pe de alta parte, eu nu m-am bagat peste comentariul tau sau al restului de 3 fani ai serialului sa va spun ca sunteti niste pupatori de moashte cu IQ-ul sub nivelul broastei de balta, daca va place un astfel de serial pentru redusi mintal. Dar na, o spun acum, daca insistati...

Spune-ţi părerea despre The Messengers

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi sf
Liste cu The Messengers
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells